תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי להוסיף שורה בקובץ CFG של מישחק קריסיס ,פתחתי עם תוכנת הכתבן , ברגע שאני רוצה לשמור, זה כותב שלא ניתן לשמור. מה עושים? רוני
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מדוע לא נשמרים לי שמות משתמשים וסיסמאות באינטרנט אקספלורר???? למשל אני שם שם משתמש בפייסבוק וסיסמא ואז חוזר זה עדיין עם זה אבל אם אני שם נגיד שם משתמש אחר אז כיאילו הקודם נמחק . זה צריך להיות כזה שלוחצים על השורה של הכתיבה וזה נותן את כל מה שהוקלד שם .. איך עושים את זה???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס. להיכן זה נעלם ומדוע ??? תודתי מראש, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנת Windows Media Player 10 Setup Hebrew בעברית. החלטתי להסירה, חלק מהקבצים מתעקשים ולא נמחקים, וכביכול נמחקים אבל אחרי עשר (10) שניות חוזרים לספרית המקור. כשפותחים את סל המיחזור רואים גם את הקבצים שנמחקו ואלו שלא נמחקו. מוזר לא.
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כדי לראות סרטים ושמתי לב שכשאני רואה סרטי HD, עוצמת השמע מאד נמוכה. ומכיוו ןשהרמקולים שלי בטלווזיה לא חזקים, לא שומעים חזק. יש לציין כי סרטים רגילים ומיס אין בעיה. המחשב מחובר מיציאת האוזניות (נייד) לטלוויזיה על בננה רגילה. אני משער לעצמי שזה קשור לקידוד הסרט? נכון? יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בתקופה זו מדור ההורדות עובר חידוש, המדור מאחסן לנוחיותכם פתרונות תוכנה למגוון נושאים, שם דגש על פתרונות חינמיים ובעלי תמיכה גם ב-64 ביט (אלא אם צויין אחרת בדף ההורדה). בנוסף המדור מתעדכן בדרייברים הפופולרים ביותר בצורה סדירה ונותן את היתרון של אחסון מהיר ובלעדי לגולשי האתר. אנו משתדלים לשמור על אינטרקציה איתכם הגולשים גם במדור זה, במידה ויש לכם בקשה/המלצה לתוכנה שתרצו לראות במדור, או שנתקלתם בתקלה/מידע שגוי, נשמח לשמוע את דעתכם דרך עמוד יצירת הקשר. תודה, והמשך גלישה מהנה (:
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
ב MSIE 8 זה לא קורה. כמו כן, אני לא בטוח אם זה קשור, אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב קובץ לי windows help and support, אם אני לוחץ X אז קופץ אחד חדש, ולא מפסיק לקפוץ עד שאני מקליד משהו בתיבה של ה feedback ולוחץ על "was useful/was not useful/was useful somehow".. בד"כ אני מקליד משהו כמו sdlgkj ולוחץ על was useful.. מה לעזעזל? תודה, אבל אני לא צריך כ"כ הרבה עזרה! נ.ב אין לי אנטיוירוס כבר חצי שנה ואני מוריד פיראטי.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
צריך לינק לתוכנה (לא דוסית/ביוסית) שתמדוד לי טמפ' ל amd וללוח שלי , יש המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי נייד של ELONEX ולא מצאתי באתר שלהם תכנה מיוחדת לנ"ל כשהיה עליו WIN 98 היתה תצוגה של הנ"ל אבל אחרי שהותקן XP זה נעלם. מישהוא יודע האם כלול ב XP ואיך לגרום שיופיע או אולי יש תכנה שלא של יצרן המחשב שתדע לתת תצוגה של מצב הסוללה = % טעינה של הסוללה תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
או קי אז ככה מה זה המדיה סנטר 05 של מייקרופופט והאם הוא יועיל לי המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ולמערכת שלי 5.1 עם כבל קוקסיאל מה יתרונותיה אם בכלל? אולי BS PLAYER בעמם עושה אותה עבודה ושוקלת עשירית?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה יותר מתאים, לכאן או לפורום ווינדוס... המדיה סנטר, אפשר להתקין אותו על XP או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כשאני פותח תתוכנה אז היא נפתחת אפשר לשמוע אבל אני לא רואה את הנגן עצמו ואת הוידיאו זה כאילו מתחבא בצד ימין בצד כזה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש אפשרות למחוק אותו? איך מוחקים אותו אני רוצה את 8 זה הסטנדרטי שמקבלים עם האקס פי כל הסרטים שעבדו מצוין עם 8 פתאום לא עובדים עם החדש המסריח הזה זה כבר מעצבן לאללה .. הסרטים עולים אבל רואים אותם מטושטשים כאלה מקווקים משו מגעיל וגם בדי וקס לא רואים אותם טוב מה הבעיה.ץ..?? ואיך אפשר למחוק את החדש?? תודה
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בחצים במקלדת כדי להעביר קדימה ואחורה בוידאו - בעת שימוש במדיה פלייר. אני יודע שכאשר אני לוחץ בעזרת העכבר במקום כלשהו על הבר ששולט במיקום בתוך הוידאו, ניתן אז לשלוט בעזרת החצים. אבל אני מעוניין לשלוט בזה בלי שיהיה צורך ללחוץ עם העכבר על הבר לפני זה. האם ניתן לעשות זאת? בנוסף האם ניתן לקבוע כמה זמן בסרט יעבור קדימה/אחורה בעת השימוש בחצים? עריכה: שמתי לב שבffdshow שבו אני משתמש לסרטים יש אפשרות לשליטה בעזרת המקלדת אבל משום מה זה לא מגיב כאשר אני משתמש בכפתורים שהתאמתי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפני שפירמטתי את המחשב יכולתי לראות קבצי TEMP של האימיול במדיה פלייר כשהאימיול כבוי כמובן. עכשיו אחרי פירמוט התקנתי הכל כמו שהיה לפני אבל המדיה פלייר בכלל לא נותנת להכניס אליה קבצים כאלה, אני לא מבין מה קרה מה השתנה הכל אותו דבר כמו קודם. הקטע זה לא שהיא לא מנגנת היא פשוט לא נותנת להוסיף לplaylist. ??? עריכה: נפתר מצאתי את הבעיה..
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך קישורים טובים לגירסא עברית של שתי התוכנות האלה . תודה רבה לעוזרים,שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, בידי מחשב חדש לגמרי, עם XP SP3 חוקי לחלוטין אני מנסה לצפות בוידאו דרך המדיה פלייר 11 בפורמט avi קובץ הוידאו חוקי, עשיתי validation למדיה פלייר, וראיתי את הקובץ באופן תקין על גבי מחשב אחר. למרות הכל המדיה פלייר מציג את הקובץ כקובץ אודיו בלבד למרות שבתיקייה שלו הוא מוצג כקובץ וידאו האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בתופעה במדיה פלייר 12 (וינדוס 7) שבאמצע שיר הווליום עולה ויורד בעצמו כאילו משחקים בפוטנציומטר של הרמקולים. יש לי רמקולים מסוג inspire 6200. בדקתי בתוכנה, יש אפשרות של auto volume leveling והיא כבויה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנגן מדיה במדיה פלייר הישן והטוב (גרסה 6.4) הוא לא מנגן אותם אוטומטית ואני נדרש ללחוץ תמיד על Play לאחר טעינת קובץ מדיה, לפני הפירמוט הכל היה בסדר ורק הייתי צריך להפעיל קובץ מדיה והוא היה מתנגן אוטומטית בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור ה-Play. האם יש דרך לסדר זאת כך שהנגן ינגן אוטומטית קבצי מדיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את WINXP לפני יומים ומאז שהתקנתי המדייה פלייר שלי נראה ככה כאשר אני טוען מוזיקה יש צליל אך אף אחד מהכפתורים על ה MP לא עובדים וכאשר אני טוען וידאו רק צלילה קיים והכפתורים שוב לא עובדים תודה איגור.