עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברשותי המלצה של SONY DCR-HC23E אני הקלטתי מספר קטעי וידיאו על קלטות MINIDVD ואני רוצה להכניס את הוידיאו שהקלטתי למחשב,להמיר את הקלטות לקבצי וידיאו שיכלים לפעול על תוכנות כמו BSPLAYER... תודה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by tommy_g,

שלום חברים! אודה לכם אם תעזרו לי. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וגלשתי באינטרנט כרגיל... לפתע קפץ לי מסרגל ה"התחל" אייקון שמזהיר אותי מוירוסים וכאלה. אחרי כמה זמן הבנתי שזה SPYWARE. הוא מקפיץ לי כל שניה הודעות ופותח דפי אינטרנט..... בקיצור, משגע אותי! איך אני נפטר מזה? וכמה שיותר מהר? תודה מראש! תומר עריכה: יש לציין גם שהופיע לי TOOBAR באקספלורר שלא רוצה להסגר, וגם שאין לי אנטי וירוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. חבר'ה איזה תוכנות מדביקות כתוביות לסרט? אני צריך את זה בשביל לראות סרט בדי.וי.די. תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  5. הממ כן אם למישהו יש תוכנה חינמית עם לינק זה מאוד יעזור... ועוד שאלה לגבי firefox הוא חוסם את השטויות האלה?

6. Started by Gilo2005,

מצטער אם זה לא קשור לפה אבל פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את ההודעה הזו תראו יש לי קובץ iso DVD 9 ופשוט שום תוכנה לא מוכנה לפתוח את הקובץ תוכנות כמו אלכוהול .. מישהו יכול להסביר לי איך לפתוח את הקובץ הזה? למי שטועה וחושב שזה משהו לא חוקי..זהו קובץ גיבוי !

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by magimag,

אהלן חברה, הייתי רוצה את עזרתכם בזיהוי והסרה של וירוס שיש לי במחשב. זה מתחיל לאחר שאני מאתחל WINDOWS ישר קופץ לי הודעה Services & Controller app szAppName: services.exe szAppVer:5.1.2600.0 szModName:services.exe szModVer:5.1.2600.0 offset:000065ee ובפירוט: Temp\WER2.tmp.dir00\services.exe.mdmp Temp\WER2.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר שאני מריץ HIJACK THIS הוא נותן לי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:20:11 AM, on 10/7/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by liordavid,

שלום ידידי... אני מסתבך עם התקנת ה- ICQ ההתקנה שלו מוצגת לי בג'יבריש... צריך את עזרתכם - לא יודע למה הבעיה מופיעה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by gjook,

(אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים , פשוט לא ידעתי עם כאן או בתמיכה תכנית..., מקווה שהניחוש הצליח.. :-\...) אז ככה, היום שלחו לי לאי סי קיו את הקישור הבא: h*ttp://fun.traferreg.com/IM/whlea.exe (ממש לא ממולץ לכם לפתוח-שמתי כוכבתי אחרי h , כדי שלא ילחצו בטעות...) ובכל מקרה עשיתי את הדבר הכי טיפשי והרדתי את זה, פשוט זה מישהי שאני מכיר אז חשבתי...בכל מקרה לעולם על תעשו את זה.. הורדתי את הקובץ , ובתיקיה שהורדתי היה קובץ exe בשם it, אני כמובן חשדתי , ועשיתי סריקה של האנטי ווירוס-avast. והוא אמר שזה אחלה קובץ ואני יכול לפתוח.. ופתחתי.. לכאורה אני לא רואה שום דבר שנפתח , אבל מצד שני גם שום דבר שקורה, מלבד זה שאני לא מצליח לפתוח עוד את האי סי קיו... אחרי חיפוש קצר , או בעצם די …

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. חבר שלי הוריד לי שירים מהתוכנה I TUNES לפני שאתם אומרים משהו תקראו את זה: השירים הורדו בצורה חוקית באמצעות תשלום עם כרטיס אשראי! אז ככה: הם לא עובדים לי על המחשב...המדייה פלייר לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי להפוך את הפורמט שלהם אבל התוכנה שיש לי משום מה לא מזהה תסוג קבצים הזה כלומר שאני עושה "הוסף לרשימה" (כלומר קבצים שאני רוצה לשנות) אני לא רואה את הקבצים של השירים אז רציתי לדעת אם יש דרך אחרת...איך אני יכול לשמוע תשירים האלה על המחשב שלי בעזרת מדייה פלייר? (אם אפשר רצוי שהם יהיו בפורמט MP3.....) עכשיו עוד שאלה: עשיתי חיפוש לשיר אחר שאני רוצה להוריד: SCHOOL OF ROCK מהסרט SCHOOL OF ROCK-השיר מצובע על ידי ג'ק בלאק והילדים מהסרט למיטב ידיעתי אבל זה לא מצא...(בגלל שזה פסקול אנ…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by erez_levy,

אני מקווה שזה המקום. יש לי "בעיה" או יותר נכון משהו שמציק מאוד. כאשר אני עושה חיפוש בגוגל או בכל אתר אחר, אז זה שומר לי את מילות החיפוש. ואז כאשר אני לוחץ על שורת החיפוש אני רואה את כל מה שחיפשתי ואני צריך למחוק את זה באופן ידני על ידי מקש delete. איך אני יכול לעשות שמה שאני מחפש ימחק אוטומטי ולא ישמר? מקווה שהבנתם, אם לא הבנתם אני אעלה פרינט סקרין. תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  12. הכוונה שהתוכנה תוכל לוודא אם החשבון קיים או לא. כרגע הדרך היחידה היא לשלוח מייל ולראות אם אתה מקבל BOUCNE BACK. עברתי על כמה תוצאות בגוגל, אבל מה שמצאתי שם היה די מעפן. אם למישהו יש המלצה לתוכנה שהוא מכיר זה יהיה הכי טוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by talisman,

האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by talisman,

שאלה: עד כמה זה באמת חשוב שיהיה מותקן אצלי אנטיוירוס קבוע? יחד עם הפיירוול של וינדוז והפיירוול של הראוטר האם זה באמת חשוב שיהיה לי אנטיוירוס קבוע?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בפתיחת תיקייה אתה רושם שם הוא אוטומטי בצבע לבן האם אפשר לשנות

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. יש לי כמה קבצים שכבר מס' חודשים הם על 90%-99% ומסרבים להסתיים. מידע על הקבצים הבעייתים האלה: הם קבצי וידאו וקבצי RAR. יש קבצים שאין להם את האופציה "תצוגה מקדימה" יש קבצים שיש להם ואז: אם זה סרט אני מצליח לראות, ואפילו מצליח לעיין בתוכן של הקבצים המכווצים ב-RAR השאלה: איך אני מוציא ת הקבצים האלה מהאמיול? (ניסיתי לשנות את הסיומת לAVI אבל אז לא מצליח לצפות בהם וכנ"ל לקובץ RAR. שיניתי לRAR ואז כשאני מנסה לחלץ את הקבצים אומר לי שהקובץ פגום.)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tomer_et,

אני מחפש תוכנה שמבצעת מחיקה יסודית של כל החומר הלא נחוץ במחשב. כזאת שגם עוברת מספר פעמים על השטחים שאמורים להיות ריקים ו"מנקה" גם אותם. פעם הייתה לי כזאת אבל אני לא זוכר את שמה. כשהייתי משתמש בה - גם אם הייתי בטוח שמחקתי את כל הזבל ועברתי עם יישום הניקוי של WINDOWS תמיד היא הייתה מצליחה למצוא עוד איזה 100-200 מגה מיותרים... אשמח אם תוכלי להמליץ לי על תוכנה מהסוג הזה. תודה מארש.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. איזה קודאק צריך להוריד כדי לראות כתוביות במדיה פלייר?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכו למהליץ על תוכנה טובה לניהול סיסמאות של חשבונות EMAIL וכן חשבונות אחרים לאו דווקא תוכנה ששומרת מספרים של כרטיסי אשראי אלא סיסמאות של כל מיני אתרים? תודה

20. Started by galCool,

הורדתי 3 קבצי RAR ניסיתי לפתוח אותם וזה כותב לי the volume is corrupt אצל חבר שלי זה כן עובד אז הקובץ לא פגום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום אנשים, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ AVI מסוים אני מקבל את ההודעות הבאות: ניסיתי לעדכן את כל המקודדים אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור לי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by FeedMe,

אהלן.. בקשה בכותרת לדעתי הסירו אותם מהאתר הרשמי ={ לא מצאתי אותם שם.. תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by naoriko,

אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן הקספרסקי מנתק לי את האינטרנט לבד......מישהו יכול לעזור לי שזה לא יקרה יותר....?? בהתחלה שאני מתחבר עוברות 2 שניות ואז הוא שואל אותי עם לחסום או להמשיך ואני ממשיך הכל טוב ויפה אבל משום מה כל כמה זמן הוא מתנתק לבד..???????

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by lharpaz,

שלום, יש לי דיסק VCD, כזה עם כל התיקיות והקבצים האופייניים ל-VCD. הדיסק הוא דיסק רגיל של 700 מגה, אבל כשאני מעתיק אותו להארד-דיסק הוא תופס 850 מגה, ולכן כשאני מנסה לצרוב אותו על דיסק חדש אני מקבל הודעת שגיאה שאין מספיק מקום בדיסק. השאלה שלי היא למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה, בהנחה שאני רוצה לשמור את הדיסקים על ההארד דיסק ולא לצרוב אותם ישר. תודה מראש וחג שמח, ליאור. אגב, בהודעה אחרת שאלתי איך אפשר לאחד כמה דיסקים כאלה לדיסק DVD אחד (לא מדובר בקידוד מחדש אלא פשוט איך צריך להראות עץ הספריות ועם אילו קבצים כדי שכל המידע יהיה נגיש) - ואני אשמח אם תתנו לי תשובה גם לזה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  25. תודה רבה [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים