תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לקבל אחרי החג את המחשב החדש שקניתי. איזה תוכנה (או תוכנות) אתם מציעים לי להריץ כדי לבדוק את הרכיבים של המחשב? אני רוצה לבדוק שהביאו לי באמת את הרכיבים שקניתי ולבדוק שהרכיבים בסדר. הסתכלתי בסטיקי של סקירת תוכנות אבל יש שם המון תוכנות ואני לא יודע מה מהן אני צריך להתקין כדי לבדוק
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שזה לא ממש קשור לעיצוב אבל לא מצאתי מקום אחר... קיבלתי מסמך Excel שבותוכו יש קובץ פלאש. ניסיתי לשמור כדף אינטרנט ואז לשמור את הקובץ (בעזרת Save Flash) אבל הפלאש אינו מופיע באינטרנט. ניסיתי גם להעתיק ל-Word ואז לשמור כדף אינטרנט אבל גם זה לא הלך. :s05: איך אפשר לשמור את קובץ הפלאש בלי מסמך של Excel? :s05: ואם אתם יודעים אז גם: איך מכניסים קובץ פלאש לתוך מסמך Excel, אפשר להכניס גם למסמך Word? ,תודהאוריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי סרט וכשאני מנסה להפעיל אותו עם win media player אני מקבל את ההודעה הנ"ל. יש לי win xp הקובץ עם סיומת avi איזה codec אני צריך ומאיפה אפשר להוריד אותו?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ברשותי מספר מערכי שיעור שהורדתי באימיול, הבעיה שאין לי מושג איל להפעיל אותם. חיפשתי בגוגל ומצאתי שם תוכנה בשם vcx30 אבל לא נראה לי שהיא קשורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהפעלת ה-JAVA. אני זקוק ל-JAVA VM כלומר (virtual machine), אני מוריד את הגרסא מהאתר שלהם שהיא גירסא 6 עדכון 12 אך עדיין הבעיה שלי לא נפתרת. אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור להתקנת JAVA VM .
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני צורב דיסקים של שירים (AUDIO CD) בנרו 7 שאני גורר שירים לנרו לפני הצריבה הוא מעתיק לי חלק ללא בעיה וחלק מהשירים הוא רושם לי שגיאה ולא מוסיף אותם. (דוגמא ל2 שירים שהוא לא מעתיק) One or more files could not be added to a compilation. It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\סאבלימינל - אינטרנשיונל.mp3 It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\רגב הוד - יותר מדי שנים.mp3 למישהו יש מושג מה הבעיה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. המחשב שלי עושה קולות של גסיסה -כל דבר לוקח לו שעה להפתח ונראה לי שאני צריך להעלות אותו מגיבוי שנעשה מזמן ע"י טכנאי מחשבים. אין וירוסים ותולעים. המשאבים של המחשב בסדר גמור אבל הוא ממש עובד מאוד לאט גם כשפותחים את האינטרנט לוקח כמה שניות מרגע הלחיצה ועד שהדף נפתח ,כנ"ל גם בפתיחת MY COMPUTER. לכן נראה לי שאין מנוס מהעלה מגיבוי רק הבעיה היא שאני לא יודע איך מגיעים לאותו חלון דוס של ה-GHOST ואיך להעלות מגיבוי את הגיבוי שנעשה בעבר ויושב על כונן G שבמחשב. זקוק לעזרה ממכם דחוף !
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום הביאו לי אני לא יודע עוד איך להגדיר את זה אבל קיבלתי שני דיסקים ללימוד סינית של חברה בשם rostta stone צירפתי קישור לאתר החברה לא מצאתי אפשרות לפתוח את הקבצים לעזרתכם אודה ! http://www.rosettastone.com/en/individuals/languages/chinese?a=b
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מהי הגרסא האחרונה של Freehand ואיפה אני יכול למצוא מדריכים בשבילה (עדיף בעיברית אבל אני יסתדר גם אם אנגלית) אגב מישהו יכול להעלות לכאן עבודות שהוא עשה בFreehand? תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו AVI RECOMP, שיכולה להוסיף כתוביות אך לקבצים של MKV?
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוריד מאתר טורנטים supertorrents עכשיו שמתי לב שמדי פעם[לא תמיד] כשאני מוריד טורנט מסויים, לא משנה באיזה תוכנה[בין אם מדובר בABC או בBITORNEDO] הטורנט פתאום "נתקע". מה זה אומר? התוכנה עובדת, אפשר ללחוץ על הכפתורים, אבל כל המחוונים, של המהירות, של הזמן, ודברים כאלה, נתקעים. כאילו עושים "פריז" במקומם. הבעיה מסתדרת אם אני מפעיל מחדש את הטורנט, לכמה דקות עד שקורת שוב. יודעים מה אפשר לעשות? תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שלדוגמא אוכל להוסיף לשם חבר שכל פעם שאני אפתח אותה היא תרשום לי איזה שרת נמצא חבר שלי לא משנה באיזה משחק ברשת שאוכל להתחבר אליו אוטומטית ותוכנה שאוכל לדבר במיקרופון איתו יש כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה ללמוד לעשות עריכה בסוני ואגס 12 פרו. כאילו העריכות שאני מתכוון לעשות זה בעיקר למשחק combat arms מישהו אולי יכול לתת לי כאן המלצה למדריך? (רצוי בעברית) אין לי שום ניסיון\ידע בתוכנה. תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה אני צריכה לעשות כדי להחליף מערכת הפעלה לבד?? יש לי כעת XP אך מופיעות לי הודעות שגיאה כמו 0x0000142 או שבדיסק אין מספיק מקום לשמירת קבצים וכד'. (בC אין בE יש.) יש לי 2 דיסקים : 1. דיסק שלXP 2. ה2. גרסת שדרוג של וינדוס 7. כדי לשנות מחיצות ו/או שגיאות וכדי לפנות מקום אני צריכה לפרמט?? מה אני צריכה לעשות??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ45 קבצי RAR שמכילים קטע וידאו אחד (חולק לכמה RARים), כמו שכולם יודעים פותחים את הראשון, ואז הקובץ יוצא... הבעיה שאני לא מצליח , והWINRAR נותן את השגיאה הבאה: ! D:\*********: You need to start extraction from a previous volume to unpack **********.avi ! CRC failed in *****.avi. The file is corrupt השורה השניה מופיע הרבה פעמים. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הקבצים ? או לפחות לדעת איזה אחד מהם פגום ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה הזאת חינם או שיש לשלם עבורה כסף? אם היא חינם היכן ניתן להשיגה? יש גרסא מיוחדת לבתי ספר? כי בעיקרון אני לומד את זה ואין לי אותה בבית.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו. מותקנת עליו תוכנת THINKVANTAGE. האם התוכנה הזאת מונעת ממני להתחבר לרשת הביתית שלי? ואם כן, איך ניתן לשנות את ההגדרות שלה על מנת להסיר את החסימה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש משהו שיודע איפה אני יכול לימצו הדרכה על התוכנה serious modeler ? חיפסתי אבל לא מאצתי הסבר מאהתחלה. תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התקנתי Vista Ultimate 64 על מחשב עם כרטיס HD4850 ויש לי בעיה רצינית. התקנתי מספר משחקים ובכל אחד כשאני מתחיל לשחק אחרי מספר דקות אני חוטף מסך כחול והוא צועק לי על הקובץ שבכותרת. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מעוניין לעבוד עם קבצי ISO (להורדה של תוכנות ולצריבה שלהם על דיסק),לאחרונה שמעתי באופן כללי על קבצי ISO והייתי מעוניין לדעת על זה יותר.מבקש את עזרתכם המקצועית בהסבר מלא מה בדיוק אני זקוק לצורך עבודה תקינה עם קבצים אילו.פרטים כלליים על המחשב שלי: יש לי מחשב פנטיום 4 עם חלונות XP וצורב LG עם תוכנת NERO . קחו בחשבון שהידע שלי במחשבים די מוגבל אז נסו לא להשתמש ביותר מידי מושגים מפוצצים. ;D בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי את הווינדוס 7 ולחצתי בתיקיה על "כלול בספריה" ועכשיו יש לי ספריות בצד ימין ואני משתגע מזה. איך אני מוריד את זה וקרה לי גם משהו דומה בווינדס מדיה פלייר אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-