תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אותו אכשיו איך אני יודע שהוא מגן על ה CONNECTIONS שלי?? כי אני לא רואה שהם מסומנים במנעול..... הורדתי את WINDOWS FIREWALL
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
טוב קודם כל, שלום D: תוכלו להגיד לי אם הטמפרטורה היא בסדר למפרט? [צד ימין] ד"א(זה אחריי כמה שעות של חרישה בדברים שונים אז להתחשב בעובדה זאת) http://img85.imageshack.us/my.php?image=fania3.png ^ נבדק ע"י האוורסט עכשיו שאלה אחרת. איך אני בודק דרך האוורסט את הדברים הבאים. 1. מה החברה של כרטיס זיכרון שלי 2. מה החברה של ההארד דיסק שלי. מה אני בדיוק אמור לעשות בשביל לראות את שם החברה.. אם תהיה לי עוד שאלה אני אשתמש בנושא זה.. בתודה, אדיר.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שמתעדת את כל מה שקורה במחשב. אני כאילו יכול לצלם את מה שאני עושה במחשב ואז לראות את זה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? תודה, עופר.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס, גרסה 1.5.0.7. מדי פעם, כשאני רושם הודעות בפורמים ומנסה ללחוץ על המקש ' במקלדת (איפה שהגרשיים, רק בשפה האנגלית), יוצא בתחתית החלון סרגל מעצבן, שלא נותן לי להקליד את הסימן ' בהודעה, אלא בתוך הסרגל. אי אפשר לעשות העתק/הדבר לסימן שנרשם בתוך הסרגל, אז בעצם מדי פעם אני בכלל לא יכול להשתמש בצורה תקינה בסימן הזה! צירפתי תמונה לסרגל שמופיע. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?
-
- 20 תגובות
- 24.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה EXPLORER PLUS וכאשר אני מפעיל אותה מופיע לי החלון עם ההודעת שגיאה הבאה: "The system date isn't properly set, plese set the system date to the correct date התאריך במחשב שלי מכוון נכון וכמו כן ניסיתי להחליף את הפורמט של התאריך לפורמט אמריקאי אך זה לא הועיל למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את התכנה והזנתי את הסריאל הראשון, למה מיועדים השניים האחרים ???
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה - שכאשר אני אלחץ על - נקה - זה יחזור לחפש הכל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב חברים!!! מיקרה חשוב אני לקחתי מחבר את סיסמא שלו מאייסייקיו שגיעתי הבית אני יכנסתי לאיס שלו שגם הוא כנס וכל אחד יעף את שני מאייסייקיו עד שקרה שאני והוא לא יכולים לכנס לאיס שלו מה כבר קרה לא שניתי את סיסמא ועדין לא כנס לאיס שלו אך שזה כנס איס פשוט חוזר לאיס שלי מה אני יכול לעשות כדי שהוא יכנס לאיס שלו תעזרו לי בבבבקששששששששששה תודה תודה תודה תודה תודה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
התוכנה הזאת נותנת משהו חוץ מזה שצריך אותה בשביל להתקין את הדרייברים של ATI? למה היא מיועדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם באמצע התקנת הדרייברים של אומגה יש אפשרות לבחור בין FASTWRITE ON ל FASTWRITE OFF, מה ההבדל ומה זה עושה? הגירסה של הדרייברים הם 3.8.252 האם זהו הדרייבר הכי חדש? או שיש יותר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן ...או שזה לפורום windows...(כאן זה פיתרון בעיות פשוט..) יש ברשותי ווינדוס xp. התקנתי את kaspersky internet security 6 בכל מקרה , אפילו הגעתי לשלב שהוא מוריד עידכונים , הוא הוריד לו להנאתו, אחרי זה יש עוד כמה שלבים , כמו להגדיר לו כל כמה ימיים הוא יעשה עידכונים , סיריקות וכו... ובסוף הוא מבקש לעשות ריסטארט... עשיתי .... ותוך כדי זה שהוונידוס מריץ את הקוביות הכחולות האלה (שמעל יש את הסמל של xp..) ..(הוא מריץ פעמיים , אז בפעם הראשונה..)...פתאום הוא חוזר למצב ההתחלתי כמו ישר אחרי שמדליקים אותו.. (אגב כרגע אני בsafe mode..) עזרה עזרה עזרה!!...
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון ניתקלתי בבעייה מוזרה בתצוגת ההודעות וסידורם ב-Outlook. בדרך כלל הכל מסודר אצלי לפי תאריך הקבלה של ההודעה, בזמן האחרון כל ההודעות הנכנסות מופיעות תחת הקבוצה "ישן יותר". מצב זה היה גם ב"פריטים שנישלחו", אבל משום מה זה היסתדר שמה. כל מה שיצא מאותו יום סודר. תמונות להמחשה: תודה רבה לעוזרים, אדם
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עברית לדוברי רוסית - קורס שלם על-גבי DVD וספר לימוד צריך עזרה אני צריך להוריד את התוכנה הזאתי מאיפושהוא בחינם מישהוא יודע איפה אפשר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה איזה תוכנות צורבות קבצי mdf ו-mds חוץ מאלכוהול? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקי MINIDVD ואני רוצה לעשות אותם לדיסק DVD אחד.. יש לכם תוכנה מומלצת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי פירמוט למחשב (תוך כדי החלפתי כונן אופטי וכרטיס קול אבל אני לא חושב שזה רלוונטי) ישנם כל מני תיקיות על המחשב שפשוט מסרבות להיפתח. אני מקבל הודעה access denide .. יש למישהו מושג מה לעשות? יש שם חומר ממש חשוב...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר או להסביר לי מה המשמעות של המילים הבאות (שמופיעים ליד קבצי וידאו), 1. DVDR/DVD-R 2. DVD SCREENER 3. INTERNAL CAM 4. HD-XVID 5. PC-DVD 6. DVD-RIP האם הכוונה לאיכות של סרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אנשים תזהרו יש וירוס באייסי ששלוח קישורים בסיומת EXE לא לאשר הורדה !!! לא לאשר קובץ זה הוא מסוכן במיוחד אנשים שאישרו קובץ זה שיריצו מהר אנטי וירוס http://wy.traferreg.com/luk/lt.exe זהו חלק מכתובת הוירוס לא לאשר !!!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב שמסרב להמחק , אני תמיד מקבל הודעה שהקובץ חסום ושכנראה הוא נמצא בשימוש (אבל אין אף תוכנה פעולת!) הצלחתי למחוק את הקובץ רק דרך הפעלת המחשב על SAFEMODE מספר שאלות לי 1. האם יש תוכנה שמוחקת קבצים עקשניים? 2. האם קבצי כאלה מעידים על וירוס או איזה סוס טרויאני שאני צריך לחשוש מהם ?? 3. האם שווה לי לעשות שחזור לנקודת זמן אחרת לפני הקובץ ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-