עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TimoTy,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אני מחפש מדריך הכי מפורט שאם אפשר גם כולל פתיחת פורטים ואיך להגדי הכל צעד צעד ואם אפשר בעיברית זה יהייה ממש טוב תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שלום רב, מחפש תוכנת תרגום רב לשונית איכותית, היודעת לתרגם עמודים שלמים. אני כמובן מודע לכך שתוכנה לא מסוגלת לתרגם עמוד שלם בדיוק מירבי, אך הכוונה שלי שהתרגום יהיה כמה שיותר קרוב למקור. בגוגל למשל, יש אופציה לתרגום עמודים שלמים, אבל התרגום הוא "מיכני" לחלוטין, וברוב המקרים קשה להבין מתוכו את נוסח הדף המתורגם. אין לי בעיה שהתוכנה לא תהיה חינמית, ובתנאי שהתרגום אכן יהיה איכותי. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. ;D , אפשר למחוק (אהם אהם תחזירו את האופציה למחוק תארדים ללא תגובות אהם אהם..!!!! >)

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. מיועד לעשות גיבוי מרחוק בצורה אוטומאטית דרך האינטרנט. תודה צביקה

5. Started by ccc,

האם מישהו יצר ושחזר בהצלחה מחיצת ווינדוס ויסטה 64 עם נורטון GHOST האחרון, דרך הRESCUE BOOTABLE MEDIA ? והאם יש לכם מחשב יחסית חדש, עם SATA+DUAL CORE וכו' ? אני שוקל לעבור מאקרוניס אחרי שהוא לא מצליח להריץ את הBOOTABLE MEDIA שלו על מחשבים חדשים... זה פשוט נתקע בדוס.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. Started by IlanF,

אני מחפש תוכנה שתרוץ לי ברקע ושתשמור לוג של כל השינויים שעוברים במחשב. (העברת/מחיקת/שינוי שם של קבצים - לא חובה) אבל אני רוצה שהיא תשמור בלוג איזה תוכנות רצות ברקע ואם תוכנה חדשה נפתחה או שתוכנה שכבר פועלת נסגרה. יש איזה תוכנה טובה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by dbx22,

אהלן. יש לי את הבעיה הבאה: כשאני עושה שיחת וידאו, בחלון הקטן שאני אמור לראות את עצמי, לא רואים. יש מן תמונה קפואה של מסך מרצד או משהו בסגנון. הצד השני רואה אותי ושומע אותי, אני רואה ושומע אותו. על אותו מחשב לפני פירמוט והחלפת מערכת הפעלה הכול היה בסדר. שמתי מחדש דרייברים של המצלמה, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by raphaels,

שלום אני מישתמש ב iweb ו יש לי איחסון ו הכל אבל כשה עלתי אך הנתונים לשרת לא היו לי בעיות אבל אני רוצה לעלות עוד ו זה לא נותן לי למה? ו דרך הגב אך הפורום שלי http://computer.darkphpbb.com/

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by ירח אפל,

פרצת אבטחה ב-Internet Explorer פרצה בדפדפן הפופולרי של מיקרוסופט מאפשרת חטיפת השליטה על המחשב מרחוק. מיקרוסופט עדיין לא שיחררה טלאי לתיקון חור האבטחה AP פורסם: 16.12.08, 12:04 משתמשים בכל הגירסאות הנוכחיות של הדפדפן Internet Explorer של מיקרוסופט חשופים לפרצת אבטחה, המאפשר חטיפת השליטה במחשב שלהם מרחוק. נכון להיום, עדיין לא שוחרר תיקון לחור האבטחה על-ידי מיקרוסופט. פגם האבטחה מאפשר לפורצים ליטול את השליטה במחשב מרוחק, על-ידי פיתוי המשתמש ללחוץ על קישורים באתרים הנגועים בקוד זדוני. יותר מ-10,000 משתמשים כבר נדבקו בקוד הזדוני המדובר, כך לפי חברת האבטחה TrendMicro. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639263,00.html מישהו עדיין משתמש בו בכוונה תחילה? אם כן אז הגיע הזמן…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. לפי מה ששמעתי הנורטון גוסט לא תמוך בחיבור SATA

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by exercise,

יש לי מחשב שכנראה הסירו את Kaspersky 6 לא טוב, בכל מקרה, מחקתי את ה registry שלו, ואת התיקיה והכל, אבל עדיין ה security center חושב שהוא זה שאחראי על הגנת המחשב וה windows firewall חוסם את האינטרנט כשאני מפעיל אותו (ואיפסתי את ההגדרות). הצעות לסידור ?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by shloosh,

לא רק שפתאום מהירות ההורדה נהיית די גרועה, כמעט כל ההורדות שלי נעצרות מספר אחוזים קטן לפני סופם. המהירות יורדת בצורה דרסטית לאיזה חצי Kb בשניה, וההורדה פשוט לא מסתיימת!! אני מרגיש שאני משתגע, יש לי איזה 7 הורדות שפשוט מסרבות להסתיים למרות שהמחשב ממשיך להוריד אותם אל איזה 500 בייטים לשניה.(זה אמור לקחת כמה שעות אבל זה כבר כמה ימים פתוח ולא מסתיים!) מישהו נתקל במשהו כזה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by Proww,

אני לא יודע אם להגדיר את זה כ "בעיה". כאשר אני גולש בפיירפוקס (בדפדפן אינטרנט) הכל טוב ויפה.. אך כאשר אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב, הוא פותח לי את הלשונית שביקרתי לאחרונה. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שזה יפתח לי את דף הבית ולא את הלשונית האחרונה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. Started by shlomifounis,

אני משתמש ב Microsfot Windows XP Professional ויש לי בעיה שאחרי העתקנה שלו הוא עושה לי בעיה שאני נכנס לתיקיה ה Explorer נופל מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה ליפני התקנה מחדש או ליגרוס תהתקנה הישנה בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. שלום וערב טוב לכולם, עשיתי Restart למחשב, ואחריו הופיע לי הבלון הזה: "Found new hardware", בתוכו היה כתוב IDE controller. בדקתי ב-My computer, שם אכן לא הופיע כונן D: צורב ה-DVD שכתוב במפרט המחשב. אחר כך בדקתי גם ב-Device manager, גם שם היה מסומן שחסר בקר IDE. ליתר ביטחון בדקתי גם בביוס, שם הצורב מופיע. בדקתי באתר של GB, שם יש רק דרייברים ל-SATA2-RAID. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום יש ברשותי פלאפון נוקיה 5800 מסך המגע החדש,הפלאפון רק סרטי מפ4 אני מחפש תוכנה מקצועית(מצידי שתעלה כסף) שתנצל את כל 4 הליבות שלי במלואם ולא רק אחד מהם או שתנצל את כרטיס הגרפיקה שלי(8800 512) בשביל להמיר סרטים מ mkv.xvid.divx ל- mp4 ושאני יוכל לשנות את הרזולוציה ל 640*360 אני צריך שהיא תהיה מהירה הכי מהירה בשוק ושתנצל את המרובע ליבות או את הכרטיס גרפיקה עד הסוף תודה מראש...אני כותב את זה מהצבא מהפלא

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  17. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אבקש מבעלי התוכנה הנ"ל חוות דעת ..... מה השוני בינה ובין גרסאת 2004 ומה השוני בינה ובין הגרסא ה"רגילה". הבנתי שיש בה פיירוול מובנה, האם הוא עדיף על זה של מיקרוסופט. כמו כן אבקש לדעת לגבי באגים, אם יש ושאר המלצות, תלונות והערות. בתודה.

18. Started by zaq1,

יש לי 120 ממ שאני רוצה להאיט כי הוא עושה הרבה רעש. תודה.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by ali_g,

אני משתמש חדש בדפדפן הזה ונתקלתי בבעיה שאינה מצליח להסדירה למרות נסיון של חיפוש בתוסף כזה או אחר איני מצליח להיכנס לצ'טים או לבלוגים דוגמת "תפוז". אני אחדד את דברי לגבי הבעיה שאני ניתקל בה אני יכול להיכנס לאתר אך לא להישתתף בשיחות אין לי אפשרות בכלל ליכתוב האם זו בעיה בדפדפן שצריך להוסיף לו תוסף מיוחד או פשוט האתר אינו תומך בדפדפן זה?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. כמו שבאקספלורר הולכים ל tools internt options clear history תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by pc student,

זקוק לתוכנה לציור שקלה לשימוש.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by DXT,

בבקשה תעזרו לי בזה, זה משגע אותי! כל פעם שאני נכנס לאתר כלשהו, רוב התמונות בו לא מועלות ובמקומן רואים X כזה אדום (אתם יודעים למה אני מתכוון) ואם אני לוחץ על כולן Show picture אז הן נראות ורק ככה, אחרת לא כולן עולות. מה אפשר לעשות לגבי זה? ניסיתי להתקין את IE מחדש, לא עזר.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by aviaderi,

שלום לכולם וחג שמח, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר מספר דפי HTML למסמך WORD אחד. אני צריך שהתוכנה תמיר רק את הטקסט ולא את כל העיצובים מסביב כמו שקורה כשאני פותח את הדפים אלה בוורד. אם יש תוכנה כלשהי שבלחיצת כפתור מעבירה מספר דפים או אפילו מסמכי טקסט TXT מרובים, למסמך אחד של WORD אשמח לשמוע עליה. תודה לעוזרים אביעד.

24. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה זה הרבה זמן להכין דיסק אתחול בעזרת ה- NERO, ומשום מה, בעת העלאת המחשב, אני מקבל רק מסך שחור עם סמן מהבהב. בנוסף לזה ניסיתי גם להעתיק את כל הקבצים של דיסקט האיתחול (ממנו ה- NERO , כביכול, מעתיק את ה- boot sector) לדיסק, אבל גם זה לא עזר . אודה למישהו שמכיר את הבעיה ויכול לפתור אותה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by civic,

האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים