תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המקלדת של רייזר Blackwidow ultimate וישנם חמישה מקשים בצד השמאלי של המקלדת שהייתי רוצה לעשות בהם שימוש גם לפקודות כמו לפתוח מייל, העתק הדבק וכ'ו... מישהו מכיר תוכנה כזו? הנושא נפתר, מסתבר שהייתי עצלן מספיק בשביל לא לקרוא את חוברת ההוראות ולדעת שיש תוכנה שאפשר להוריד מהאתר של רייזר שעושה את זה...
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי בעייה מוזרה בסקייפ: כאשר מתקשרים אלי או שאני מתקשר למישהו, בפעם הראשונה שלאחר הההפעלה של סקייפ, אין קול בכלל. כאשר אני מנתק את השיחה ואז מנסה להתקשר או שהמוען מתקשר אלי בשנית, הקול חוזר. מה יכול להיות הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי קובץ זיפ שאני רוצה לדעת איזה תוכנה כיווצה אותו כולל הגרסה שלה תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב amd 2600 ram 512 windows xp service pack 2 לאחר המלצות רבות הורדתי את הדפדפן החדש mozila firefox ומכיוון שיש בו פחות בעיות בטיחותיות החלטתי להשתמש בו ורק בו ואיניני מצליח להסיר את ה internet exploer כל פעם שאני מוחק אותו הוא חוזר בחזרה , בעיה זו לא מפריעה לי כל כך אבל הבעיה שמופיעים באנרים וקופצים לי חלונות ב IE ולמרות שוהרדתי antispyware למיניהם הם לא מורידים את הכל ולכן שאלתי היא כיצד אני מסיר לחלוטין את ה IE שמותקן במחשבי תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ממצב כולם? שמעו כשאני מחבר משהו למחשב סוס שלי זה לא מוסיף אותם ליד הכוננים פתאום אז אני לא יכול לשנות דברים ככה ב mp3 או ב disk on key שלי תודה רבה אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון) יש לי GMAIL, אבל למרות שמאז שדרוג הפיצ'רים באתר, יש צ'ט מובנה עכשיו לכל גולש, לי ספציפית בבית, אין! הכוונה היא שאם אפתח את החשבון שלי בכל מחשב אחר, עם השם והסיסמה שלי- הצ'ט יופיע והכל טוב ויפה. מאידך- במחשב הביתי שלי אין אפילו קולות של צ'ט! איך זה? למה? בנוסף, ראיתי אצל חבר שהרקע של הג'ימייל שלו שונה (יש תמונת רקע), למרות שלדבריו הוא לא שינה בעצמו כלום, אלא פתאום גילה את זה. יש למישהו מושג מה זו ה"אפליה הזו"?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי איזה סרטון דיוידי ואני רוצה לקחת איזה חלק קטן ממנו , באיזה תוכנה אפשר להשתמש? תודה..
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב של dell דגם inspiron 1520 המריץ מערכת הפעלה ויסטה. כשאני סוגר את מסך במחשב האינטרנט מתנתק, כמו גם משחקים נתקעים או מתמזערים.השאלה היא איך אני יכול לבטל שעם סגירת המסך המחשב לא יעבור למצב stand by או שינה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה בעיה, אולי אתם תוכלו לפתור לי אותה.... הבעיה: טעינה ארוכה יותר מדיי מהרגיל, כאשר אני מתחיל את שולחן העבודה אז נטענים לי תוכנות.... נורטון, מסנג'ר.... כרגיל לפני הבעיה זה טען לי דיי מהר אבל אחרי כמה זמן התקנתי תוכנות וכו'.... אני לא זוכר איזה תוכנות ואז כל פעם אשאני מעלה את שולחן העבודה זה טוען לי המון זמן... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה, אני רוצה להוסיף דף באמצע סדרת הדפים כדי להמשיך משהו בהתחלה. איך אני מוסיף דף חלק (ריק)?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אולי שנתיים בערך לא נגעתי בפוטושופ. אז מה דעתכם? לא להגיב על הלבן ברקע בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לא כמו הדיון של IMT. לפני כמה שעות, קרו כמה נפילות מתח בהפרשים של שתי דקות וחצי בערך. אני, ברוב גאונותי, לא כיביתי את המחשב. הנזק נעשה, המחשב נדלק, לה לה, לי לי, אך הווינדוס לא פועל. ניסיתי להכנס למצב בטוח, והוא נתקע בקובץ מסויים. ברור לי שהמידע שם נהרס רובו, אם לא כולו, אך תהיתי, האם יש תוכנה כלשהו להציל את מה שנשאר, ללא הפעלת הווינדוס? (היו לי דיסקטוני הצלה של pqmagic, תיכננתי להוסיף עוד מחיצה, להתקין שם ווינדוס או לינוקס ולהציל מה שנשאר, אך עם המזל שלי, הדיסקטים לא עובדים..) בתודה מראש... נעם... נ.ב. אני מקלל את היום שהסכמתי להכניס למחשב הזה ספק ג'נרי. (האחרי שנשרף האנטק בכמה מפתיע, הפסקת חשמל, לפחות הוא לא דפק לי כלום בדרך).... עריכה: אחרי שניסיתי לפרמט ללא הצלחה, ו…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בקאזה לייט ושאני מחפש Audio זה מוציא לי רק 128 ומתחת מעל זה לא מוצא יותר אתם יודעים עם יש דרך לעשות שיהיו איכויות יותר גבוההות?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, פירמטתי את המחשב בגלל תקלות כאלו ואחרות.. והכל עובד נפלא, פרט לבעיה אחת קטנה-גדולה: אין לי סאונד. נכנס לקונטרול פאנל -> סאונד.. והכל אפור, ככל הנראה חסר לי דרייבר יש לי לוח אם של אסוס, דגם p4s533mx הצ'יפסט הוא SiS 651 מריץ WIN XP PRO SP3 וכידוע לי אני זקוק לדרייבר של Realtek AC'97 ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייבר מהאתר הרישמי של רילטק, גירסא A406 (או 4.06) ההתקנה מגיעה לכ-50%, ומודיעה על כך שאני עומד להתקין תוכנה שלא נבדקה תאימותה עם WIN XP, "האם להמשיך?" אחרי האישור, הפרוגרס-בר של ההתקנה קופא לכ-20 שניות, ולפתע מתבצע RESTART מיידי! פשוט מסך שחור, והמחשב מופעל מחדש. * לאחר מכן ניסיתי להתקין גירסא ישנה יותר, אך אותו הסיפור.. מה עוד ניסיתי? נכנסתי לאתר של…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי בעיות: 1.יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית פרו וניסיתי להפעיל את הנטמיטינג ואי אפשר הוא רושם לי הודעת שגיאה, להפעיל מחדש את המחשב, אבל אני מפעיל מחדש וזה לא עובד,ידוע לכם איך אפשר להפעיל אותו?ואם לא מישהו יכול לתת לי לינק להוריד אחד חדש אבל בעיברית... 2.אני לא מצליח בצ'טים לשלוח תמונות לאנשים, אני יכול לקבל אבל לא לשלוח.. מה אפשר לעשות? יש איזה קובץ שצריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה רבה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מוצא את הדיסק דרך העיון/BROWSE אבל לא מצליח לפתוח הקובץ כדי להוסיף את השירים איך מוסיפים את השירים בנרו ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני משתמש בacronis כבר תקופה ולא נתקלעתי בדבר הזה אני בה לעשות image לאחת המחשבים ואני לא מצליח התוכנה רושמת שהיא לא מוצעת hard disk (עים לתת לחלונות לעלות אז עולה הכול כמו שצריך ועובד כמו שצריך) אני עושה image מפלאש (הפלאש boot עים התוכנה ) מה יכול להיות הסיבה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני לא מפר איזה חוק של הפורום עם שאלה על האימיול) יש לי בעיה של "לאוו אי.די" כל פעם שאני פותח את האי מיול זה האתר שעולה לי..: Many Lowid Problems are caused by a non-configured firewall.So you must know how using emule correctly with a firewall: XP FIREWALL Follow theses instructions if you have xp firewall enabled : 1. Open eMule 2. Clic on Settings> Connection 3. Note the port value (6662 by default) and the UDP port value (6672 by default) 4. Close eMule 5. With Windows XP, clic on Start , then Connections. 7. Clic on "show all connexions" 8. Right click on your internet connection and property 9. Go to advanced then settings 10. Click on add 11. Ch…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי סיומות של קבצים כאלו:קובץB00,B01 וכו' הDEAMON TOOLS שאמור לפתוח אותם לא פותח ולמרות שיש קובץ קריאה שמאשר שהDEAMON פותח אותם הוא לא עד כמה שידוע לי. אני מנסה עם WINRAR והיא פותחת חלקית את הקבצים ואז יש לי שגיאות בהעלאה שלהם. אז איך אפשרי לפתוח את הקבצים בבקשה.אודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז כך יש לי שלט ניסיתי להפעיל בתוכנה UICE ולא הצלחתי אייך מגדרים? אם כבר אני שואל האם יש דריור או משהו שצריך להתקין על מנת שמקלט האינפרא אדום יעבוד תמונת של המקלט והשלט:
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אפשר להכנס למחשב שלכם (לתיקייה שבחרתם) ולהוריד קבצים מהתיקייה ..(דרך הדפדפן) זה לא שרת FTP http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=3418 מומלץ
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האתר נקרא ABOUT BLANK וכל פעם שאני משנה אותו הוא חוזר. יש לי אנטי וירוס NOD32 ו-AD AWARE שלא עזרו כאמור. מה עוד,יש לי איזה תוכנה שמתקינה את עצמה כל פעם שאני מסיר אותה כל פעם מחדש ונקראת SPYWAREQUAKE או משהו כזה שאומרת לי שיש לי SPYWARE או משהו כזה. ניסיתי למחוק ידנית במצב SAFE MODE את מה שהתוכנה הנ"ל הראתה לי אבל גם זה לא עזר. מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-