תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת ?!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד IBM R50e עם Win XP Pro SP2 . שאני נכנס ל-Device Manager הוא פשוט ריק ! לא מופיע לי אף התקן. בדקתי וירוסים ו-spyware הכל נקי. מישהו מכיר ת'תופעה ויודע איך לפתור את הבעיה מבלי לפרמט ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש פלאג לוינאמף שכאשר אני נכנס לתחנות רדיו דרך התוכנה וינאמף אז הוא מעתיק לי את השירים שמשמיעים ברדיו הזה לתיקיה ועושה לי אותם קובץ קובץ לא את כל השירים באותו קובץ.. הוא מחלק אותם לפי השם.. ונותן להם גם את השם.. זה מאוד חשוב לי הפלג הזה מי שיוכל להביא הוא מלךך
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת איך אני יכול בעזרת תוכנת everst, לדעת איזה סוג זיכרון יש לי. לדוגמא: DDR-1, DDR-2, וכו'. כל זה מבלי לפתוח את המחשב. (ובכלל איך אני יכול לדעת מבלי לפתוח את המחשב). יש שיטות אחרות??? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בקאזה לייט ושאני מחפש Audio זה מוציא לי רק 128 ומתחת מעל זה לא מוצא יותר אתם יודעים עם יש דרך לעשות שיהיו איכויות יותר גבוההות?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה יש לי FireFox בעברית גירסה 1.01... שאני נכנס לדף בית של סקאל הוא מראה...הכל טוב ונחמד...שאני לוחץ על איזשהו לינק...הוא מציג לי את הקוד HTML שלו... זה קורה לעוד מישהו??.. איך אפשר לפתור את זה??..אם אפשר...
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-FLASH אני לא מצליחה להעלים את העיגול הכפול כדי שיצא בסוף מין טבעת ואני לא מצליחה גם עם אפקט ה - MASK משהו מוכן לעזור ? הוספתי גם תמונה http://img433.imageshack.us/img433/968/gfvo0.jpg
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
להורים שלי יש explorer 8 יש להם חשבון בHOTMAIL.ברגע שרוצים להעלות תמונות ולוחצים העלה תמונות זה מראה את הפס הצהוב של activex אבל לא נותן להתקין אותו,בכל מחשב אחר שניסיתי יש אפשרות להתקין אותו רק במחשב הזה ספציפית אין אפשרות להתקין וכך נמנעת אפשרות העלאה של התמונות ושלוח אותן. מדוע אין לי את האפשרות לאשר ולהתקין את התוסף הזה כי לחיצה ימנית על הפס הצהוב לא מראה אופצית התקנה כמו בכל מחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה מישהו פה שאל על תוכנה שתגרום למצלמת אינטרנט להקליט לפי זיהוי של תנועה. ניתן לינק לחיפוש בDOWNLOAD.COM, והתוכנה הראשונה שהופיעה שם היא GOTCHA. הורדתי אותה, בדקתי אותה והיא תוכנה שעושה בדיוק מה שצריך, רק נתקלתי בבעייה חמורה : קורה שלאחר הקלטה, כשאני מנסה לעשות EXPORT לקובץ AVI (XVID( הWINDOWS2000 אומר שהיתה בעיה וצריך לסגור את התוכנה וכ"ו ... אבל זה לא קורה תמיד אלא בערך בחצי מהפעמים. אם מישהו השתמש בתוכנה זו והצליח לפתור בעייה זו (או שלא נתקל בבעייה בכלל) אנא ספרו לי איך עשיתם זאת. כל הצעה לפיתרון תהיה מבורכת !
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כמה אתרים מאוד חשובים במועדפים בדפדפן פיירפוקס, הרבה מהם שאני לא זוכר אותם בעל פה. עבדתי על המחשב, סתם גלשתי בתפוז כשהמחשב פתאום נהיה ממש איטי ואתרים פעלו לאט. לחצתי על כפתור הריסטרט מרוב עצבים, וכשעלה ווינדאוס נכנסתי לפיירפוקס והמועדפים לא היו שם!!! איך אני יכול לשחזר אותם? אגב, כל האתרים שנכנסתי אליהם עדיין שמורים וגם כל הקוקיס!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
פשוט לא ממש בא לי להתחיל לשחק עם כל הכלים של סימטק 50 שעות.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
ב ie7 היה ניתן להגדיר איזה מנוע חיפוש שרוצים, אך באקספלורר 8 מצאתי רק אפשרות להגדיר מנוע חיפוש מתוך רשימה של מיקרוסופט. האם יש דרך כלשהי להגדיר איזה מנוע חיפוש אחר?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לצריבת MP3 שתתמוך בעברית (פחות חשוב) שיהיה אפשר לסדר את השירים בתיקיות ושיהיה אפשר לסדר את השירים.. בנירו שיש לי אי אפשר לסדר את השירים לפי הסדר שאני רוצה אם אתם יודעים איך אפשר זה מאוד יעזור.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הפך להיות איטי והחלטתי להתקין NOD32 (בדרך כלל אני משתמש בSymantec Antivirus - לא הנורטון! אלא הסימנטק הרגיל). הNOD32 מצא וירוסים שחמקו מעיניו של הקספרסקי (!) ומצא כמה טרוייאנים ו-וירוסים במצב בטוח. מחקתי את הוירוסים אך הסימנטק עדיין מודיע על טרוייאנים מסוג Torjan.Webus האם אתם מכירים תוכנה טובה ויעילה שתסיר את המזיק הלא נחוץ הזה? הייתי מאוד מרוצה מיכולת הגילוי של הNOD32, אך כמו שאתם רואים - היא לא הרמטית.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
CCleaner לא עושה את זה. תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התוכנה עובדת בכל מחשב חוץ מבמחשב של חבר שלי שהוא 64BIT אבל מותקן לו Windows של 32 אז מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הדרייבר מהאתר של Logitech לא עובד על windows 7, אבל זה עובד ב windows xp. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני צריך שתכתבו לי שמות של תוכנות באמת יעילות לניקוי טוטאלי!! של המחשב! תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אני מחפש איזה אתר או תוכנה חינמית שאוכל לשמור בעזרתם סרטון מאתר קשת. נדמה לי שזה מוצג בפלאש אבל לא הצלחתי לשמור את הקטע וידאו (מארץ נהדרת אגב). מה האופציות שיש?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-