תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין תוכנת vnc. האם ניתן לגשת למחשב המרוחק דרך דפדפן או שחייב את התוכנה בצד השני?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן אני ממש צריך את התוכנה הזאת..היא חוקית וחינמית.. רק שאני לא יודע איפה להשיג אותה חיפשתי הרבה בגוגל זה תוכנה שהופכת תרגום - קובץ טקסט איך שתרצו לקרוא לזה אני בטוח שלמישהו יש פה.. אז או לשים לי קישור בבקשה או לבוא אלי בפרטי אני אתן אי סי קיו זה אמור לשקול ממש קצת.. אם זה מדרבן אתכם.. אני אתן הזמנה לטורנט ליץ' למי שיביא לי.. וירצה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך תוכנה שמאפשרת המרת קבצים מדיסק ל-MP3 ושתהיה פשוטה ונוחה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה - אני לא מצליח להתקין את סיגאט. את שתי הגירסאות (שהורדתי דרך אתר הבית). הסרתי והתקנתי כמו שצריך, הכל היה חלק. אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה כתוב לי שחסר קובץ, לא כתוב איזה. ניסיתי להסיר את התוכנה דרך YOUR UNINSTALLER! 2004 PRO ולהתקין כרגיל אבל זה גם לא עבד. אולי יעזור אם אומר שכשהיה לי את פנדה הצלחתי להתקין את סיגאט אבל אחרי שהסרתי את הפנדה יש אני לא מצליח להפעיל אותו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אסון נורא פקד אותי היום. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב. בהתחלה חששתי,לא רציתי להגדיר את כל ההגדרות במחשב מחדש. לאחר כמה דקות של שיכנוע עצמי הצלחתי להניא את עצמי מעזיבת פרויקט הפירמוט,הרגשתי הצלחה,אחרי הכל זאת הפעם הראשונה האמיתית שבה אני אתקין את כל התוכנות הדרושות להפעלת המחשב לבדי. כעבור שבוע כוכב נולד,הפירמוט,הגיבוי,ההתקנה המחודשת,הכל עבד מצוין.אני לא יכול להסתיר (אפילו שאני ממש לא רוצה להסתיר) שהרגשתי כמי שכבש חלום.הרגשתי עצמאי,בטוח,חסון,מלך העולם במילה אחת. אבל היום חלום התנפץ.היום גיליתי שקובץ המועדפים הכל כך,כל כך חשוב שלי נעלם. כאשר גיביתי את המועדפים (וגיביתי, שלא כמו בפעם הקודמת) השתמשתי באוונט (avant browser). הפעולה פשוטה - קובץ>ייצא>מועדפים ווואלה,הנה י…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הדרייבר: 163.69_forceware_winvista_32bit_english_whql יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 32 bit והכרטיס מסך שלי הוא geforce8800 gts בעת התקנת הדרייבר האחרון שnvidia הוציאה המסך הופך לשחור ושום דבר לא קורה... זה קורה שאני מגיע לשלב שבו הוא כבר מתחיל להתקין את הדרייבר בערך באמצע ההתקנה.. בבקשה חייב עזרה! תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למה שפותחים כמה דפים במקביל 5 ומעלה לא HTML אתרים של וידאו בעיקר ביחד המחשב נתקע וזז לאט ? שאני פותח דף דף המחשב עובד מהר , זה מעצבן אותי , יש לי 4 גיגה זיכרון ומעבד 5200 שיהיה בריא. אין וירוסים ה ANTIVIR לא מגלה כלום
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני אודה למי שימצא לי תוכנה שתציג אנימציה (כמו למשל קבצי GIF) כרקע של הדסקטופ. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב nec 3550, ואני מחפש לו תוכנות... אני מתכוון להשתמש בנרו, אבל שמעתי שיש גם תוכנות טובות כמו למשל dvd shrink. עם מה אתם עובדים ועל מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
האם אתם מכירים תוכנה כזאת? אשמח לשם או לינק במידה והיא חינמית
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חינמית שיודעת לשלוח ולקבל פקסים תחת XP . כן, אני יודע שיש תוכנה מובנית בXP אבל אני מחפש תוכנה אחרת יותר נוחה להפעלה. מצפה לתשובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
וינדוס 8 , שאלה בכותרת... ניסיתי להוריד את GOOGLE SYNC ולא הולך .. הגדרתי את החשבון באאוטלוק 2013 אבל לצערי היומן לא מסתנכרן
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום שלום, כל פעם שהמחשב עולה אז יש תוכנה של נרו (משהו שעושה אינדקס ואני חושב שזה ה-nero home) שפשוט עושקת לי כ-25% מהמעבד ואני כל פעם מבטל אותה ושום דבר לא קורה אז... מה היא עושה ואיך אני מנטרל את זה כי לא מצאתי אופצייה בתוכנות של הנרו לבטל את זה. דרך אגב הגרסה שלי היא nero 7 essentials.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך להריץ ישום דוס אבל הוא כל הזמן נסגר לי!
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה דעתכם על עבודתי החדשה http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/FerrariWallpaper01.jpg
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי אינטרנט אקספלורר 8 לפני כמה ימים ויש לי בעיות בכניסה לאתרים ספציפיים. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאינטרנט עולה הודעה שאומרת שהאינטרנט נאלץ להיסגר. ניסיתי להתקין את האינטרנט מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לדבר במיקרופון עם חברים שלי בשרת שאני פותח במשחק UT2004 אבל אני לא יכול, אני חייב להשתמש ב Teamspeak ראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184616.msg1601128#msg1601128 אבל איך משתמשים בה?? התקנתי אותה אבל אני לא מבין איך משתמשים... אני תריך הסבר או איזה מדריך...
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
לאחר סריקה בעזרת NORTON גיליתי שיש לי סוס טרויאני במחשב שבא מתוכנה שנקראת SHOW BEHIND האנטי וירוס לא מצליח למחוק את הקובץ וגם אני לא יכול למחוק אותו ידנית --- יש למישהו רעיונות\ניסיון???? תודה ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ככה זה בפתאומיות נהיה .בשום תוכנה שום סרט לא עובד,מחקתי והתקנתי מחדש מקודדים גם לא עוזר ???
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שנגיד אם מפעיל סרט בWMP אני עוצר ואני רוצה לצלם את התמונה הזאתי. איזה תוכנה עושה את זה ? תתודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-