עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני רוצה לראות סרט על הDVD שמחובר לטלויזיה שלי עכשיו הוא קורא רק AVI ואם אני רוצה כתוביות הן צריכות להיות מובנות על הסרט מצאתי איך להלביש את הכתוביות על הסרט אבל הוא יוצא בפורמט MKV שה-DVD לא יודע לקרוא... וכאשר אני ממיר בתוכנה יעודית מ-MKV ל-AVI זה משום מה מוריד את הכתוביות.. אני מחפש תוכנה שיכול לגם להלביש כתוביות על הסרט וגם להמיר לי אותו לפורמט AVI תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. היי, אני עובד במשרד המנוהל על ידי שרת EXCHANGE SERVER - STANDARD EDITION. מנהל הרשת מעביר POLICIES מדי פעם כגון: 1. קביעה כי שומר המסך יחל לאחר X דקות. 2. המחשב יינעל לאחר X דקות. 3. כל יומיים המחשב יבצע סריקת וירוסים. 4. שינוי סיסמה כל X שבועות. 5. ועוד ועוד. . . איך אני מצליח לנטרל את מנהל הרשת לבצע את הפקודות על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  3. קניתי SSD בקנייה הקבוצתית ואני מעוניין להתקין עליו את מערכת ההפעלה. בפעם הקודמת התקנתי דרייברים מהדיסק (התנתק לי האינטרנט ולא היה לי כוח לחכות). עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מתאימים, מכיוון שיש מספר (שניים) אפשרויות להורדה וגם לדעת אילו לא חיוניים. המפרט בצד בנוסף ל-MICRON C400. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3855#dl מערכת WIN7 64X. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני מחפש תוכנה שתדביק לי כתוביות על סרטים ושאני לא אצטרך כל פעם לצרוב סרט עם התרגום שלו, להפוך את הקובץ כתוביות וכו'.. למישהו יש הצעות לתוכנות טובות וקלות לשימוש? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום שאני מריץ קובצי MPG בBS PLAYER אני רואה מסך ירוק ואני רק שומע..התקנתי את החבילה האחרונה של K-LITE וזה לא עוזר..יש לי גם DIVX ו XVID וזה לא עוזר.. מה הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. עשיתי צילום מסך ...זה APPS שנכנסים דרך פייסבוק ....ב IE עובד יופי , כמו כן עבד גם בגרסאות מוקדמות של FIREFOX ... נכנסתי להגדרות ניסיתי לשנות להוסיף ל FILTERING ....וכו' כלום לא עזר מישהו ? תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. דוד שלי ,חי בחו"ל .אני צריך שהוא ילמד אותי משהו מורכב שכרוך בשירטוטים , נוסחאות , תמונות ,דיאגרמות וכיוצא בזאת .אני זקוק לתוכנה שמאפשרת להעלות חומר שכזה ,כך שהוא יוצג בין 2 המחשבים וגם יציג את תנועות של שני העכברים ,של המשתמשים וכמובן יעביר בו - זמנית את קולם באיכות טובה .המלצות ?

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by nimz911,

בעיה באאוטלוק 2010 , התוכנה לא שומרת שמות/כתובות של נמענים ולא מציג אותם בהשלמה האוטומטית בהגדרות של התוכנה מסומנת האפשרות אבל בכל זאת הוא לא שומר אשמח לשמוע אם למישהו יש איזה רעיון/הצעה , תודה .

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. יש לי נגן DVD של LG ואני רוצה לראות עליו איזשהו סרט אז ארגנתי לעצמי תוכנה שתמיר קבצי Xvid/ DivX לפורמט DVD ומשם אני מתכוון לשים את קבצי ה-DVD על DVD ומשם לנגן ה-DVD, עכשיו, אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט ויש לי אותם והם מסונכרנות טוב עם הסרט במחשב והשאלה היא, איך אני מוסיף אותם? האם אני רק צריך לשים אותם על ה-DVD עם הסרט או שאני צריך קודם להצמיד (בעזרת תוכנת Avi ReComp) ואז להמיר ל-DVD ואז להעביר ל-DVD? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  10. אהלן, לפני שאני אתחיל לפרט את הבעיה, אני אתן קצת רקע: לפני כמה חודשים [בערך 3-4 לא זוכר בדיוק] נשרף כרטיס המסך שלי, Geforce 9800GTX. עד אותו היום הרצתי WIN7 בשמחה וללא שום בעיות מיוחדות. לאחר שהכרטיס נשרף, שלחתי אותו למימוש אחריות בחנות מחשבים מסוימת בארץ, שאת שמה אני לא אציין. באופן מתמיהה, החבר'ה בחנות החליטו להחליף לי את הכרטיס בכרטיס מסדרת RADEON HD אבל נחות [לא זוכר בדיוק איזה זה היה, 3450 או משהו מגוחך בסגנון]. בכל אופן, אחרי שהמחשב חזר - הכל היה תקין [למעט כרטיס המסך המזעזע] אחרי שעשיתי קצת רעש עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את הכרטיס בGeforce 250GTS, שזה בתכלס כרטיס שווה ערך וביצועים ל9800GTX. החזרתי את המחשב לחנות וכעבור יום הוא חזר אלי. התקנתי דרייברים ולכאורה הכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. הורדתי Everest portable, התוכנה פועלת אבל לא מציגה בmonitor את המעלות של כרטיס המסך. האם ככה זה אמור להיות, או שאני צריך להפעיל את זה איפשהו? חיפשתי באפשרויות של התוכנה ולא מצאתי. מדובר על מחשב נייד עם כרטיס מסך Radeon 5650

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by urich,

שלחו לי ארבע קבצים עם סיומת ers הם אמורים להיות תמונות איזה תוכנה צריך כדי לפתוח אותם ולהמיר לjpeg האם acdsee מספיק

13. אווקיי אממ אני צריך המלצה לאנטיוירוס ופיירוול עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה תגובות על Kasperasky ואכן החלטתי להשתמש אבל .. ראיתי שהרבה דיברו על sygate בתור פיירוול ולפי מה שראיתי symantec קנו את החברה או משהו.. עכשיו מצאתי מקום שאני יכול להשיג את הגירסא הינמית של התוכנה.. האם ישתלם להוריד אותה בכך שישכול להיות כי לא אקבל עידכונים יור וכל' ?? ואם יש לכם עוד המלצות אשמח לקבל בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. הורדתי סרט בגודל 4.36GB וכאשר הוא הסתיים הוא כתב לי במצב שגיאה ולאחר כמה שניות השתנה המקום בדיסק לא מספיק עכשיו אין מצב שאין לי מקום מכיון שבכונן שהתקייה נמצאת יש עוד 634GB מחקתי את ההורדות שהיו במצב המתנה העברת את כל מה שהיה בתקיית incoming (בערך 14GB) גם לאחר כל הפעלות האלו אני לוחץ על המשך והא מצבע סיום כשבסופו שוב אותו הסיפור מה זה יכול להיות ???

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. קניתי צורב, ועם הצורב הגיע לי דיסק של תוכנת צריבה נראה לי NERO עכשיו אני לא יודע אם להתקין או להוריד מהאנטרנט תוכנה טובה יותר? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  16. אני רוצה להתאמן על בניית שירטוטים בAUTOCAD רק אני לא מוצא שירטוטים קיימים עם מידות. מישהו יכול להביא לי אתר של שירטוטים כאלה? אבל של 2D. תודה טל.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by Vidati,

אובכן, כן קניתי לבסוף את המחשיר.. הלוח עצמו די קטן (A6) אבל, ופה בא אבל גדול, אין צורך ביותר גדול, אפילו על כזה קטן היד מתעייפת מהר מאוד כדי לזוז מצד אחד של הלוח לצד השני... העט עובדת מעולה,512 דרגות לחץ שפועלים ממש טוב ועושים את העבודה על הצד הטוב ביותר, על העט ישנם 2 כפתורים התחתון משמש לאחיזה בתמונה או בדף פוטושופ (אם אתם עובדים בה) וניתן פשוט להזיז לכל מיני כיוונים, בגלל הגודל הקטן של הלוח אז סביר להניח שתעבדו הרבה בזום, והטריק הזה יתברר מאוד שימושי, הכפתור העליות משמש כקליק ימני לכל דבר אם זה תפריטים בפוטו או בווינדוס, ובונוס חמוד זה החלק העליון של העט משמש כמחק, ברגע שתהפכו את העט הסימן של העכבר יהפוך למחק דיגיטלי. על הלוח עצמו יש 4 כפתורים + טבעת נגיעה (ככה קור…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by omri_ro,

איך אני מסדר בMODERN SKIN שהוא יציג עיברית(בחלון הראשי שלו? (בחלון של ה-PLAYLIST אין בעיה וגם בCLASSIC SKIN הוא מציג עיברית)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by mikeyco,

חייב דריבר ללוח אם intel d850mv די ישן אבל צריך אין לדוד שלי מחשב עד שאני משיג לו את זה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  20. Started by tustos,

אמ כאשר אני מפעיל את התקין מהאתר של windows הבעיה הבאה קופצת "A cabinet file necessary for instollation cannot be trusted please verify the cyrptographic servecies are enebaled and the cabinnet file certificate is valid" יש לי ווידוס מקורי. ואני לא יודע מה לעשות

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by someone,

משום מה אני לא רואה כלום בוידאו של התחנה דרך WOW בMSN.. מישהו יודע מה לעשות?..

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. אני מריץ XP בוירטואלציה ואני רוצה גם לצרוב שם משהו יש אפשרות כזו ? ואם כן אם אפשר להדריך אותי איך לעשות זאת כי לא מצאתי משהו.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by omri_ro,

מישהו יכול אולי לתת לי לינקים לאתרים אם תוכנות לפאלם שיתאימו לZIRE 71

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by veredaniel,

שלום אני מחפשת תוכנה שניתן להגדיר בעזרתה סיסמה לכניסה לתיקיות ספציפיות כמו בסרטים האם קיים? מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

באמת שכבר חיפשתי בגוגל לא מצאתי... אין לי עליו עוד פרטים חוץ משרשום עליו גם labelflash תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.