עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by michaelsko,

שלום. לפני זמן מה מישהו פה שאל על תוכנה שתגרום למצלמת אינטרנט להקליט לפי זיהוי של תנועה. ניתן לינק לחיפוש בDOWNLOAD.COM, והתוכנה הראשונה שהופיעה שם היא GOTCHA. הורדתי אותה, בדקתי אותה והיא תוכנה שעושה בדיוק מה שצריך, רק נתקלתי בבעייה חמורה : קורה שלאחר הקלטה, כשאני מנסה לעשות EXPORT לקובץ AVI (XVID( הWINDOWS2000 אומר שהיתה בעיה וצריך לסגור את התוכנה וכ"ו ... אבל זה לא קורה תמיד אלא בערך בחצי מהפעמים. אם מישהו השתמש בתוכנה זו והצליח לפתור בעייה זו (או שלא נתקל בבעייה בכלל) אנא ספרו לי איך עשיתם זאת. כל הצעה לפיתרון תהיה מבורכת !

2. Started by bobby323,

שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כרטיס קול revolution 5.1 של m-audio. מאז שעברתי לווינדווס 7 החלון של התוכנה חתוך ודווקא החלק של הווליום לא מוצג. ניסיתי להוריד עדכון, לשחק עם האפשרויות ולא הצלחתי להגדיל את החלון. למישהו יש רעיון? צירפתי תמונה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by dorh21,

ש לי צורב DVD ואני צורב איזה 6 קבצי DIVX לדיסק עכשיו יש סרטים אם AC3 אם 2 דיסקים לדוגמא XXX.CD1 XXX.CD2 אני רוצה לאחד אותם על מנת לראות את זה רצוף בקיצר שיצא לי קובץ אחד של 1400 מגה. ניסתי לאחד אם 2 תוכנות Movie Joiner של MovieToolBox ו AVI JOINER בשניהם התוצאה הסופית במחשב היא סבבה אבל שאני שם את זה ב DVD ב APEX 2400 הוא שומע בלי סאונד ורואה את התמונה ובדיודי של METZ הוא בכלל רושם שאני מעלה את הסרט שהוא לא מסוגל להפעיל אותו. לפי דעתי גיגה וחצי קצת כבד אל המעבד של ה DVD כי היה סרט אחד שהקול גימגם. ?(לשאר כמו שאמרתי לא היה סאונד בכלל) למישהו יש פה עוד תאוריות

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by iatia,

איזה תוכנות יש לעיצוב תמונות כמו: FHOTISHOP . PAINT SHOP PRO . FREEHAND ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. Started by Kukishin,

אפשר לעזור לי?תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by design-my-dreams,

שלום לכולם! אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו בקצת. לפני כמה שנים למדתי ``עיצוב גרפי`` במכללה קטנה ומפגרת, לאחר מכן הבנתי שלמדתי גרפיקה ממוחשבת. הזנחתי את התחום לתקופה של 3 שנים בערך,אך החלטתי לנסות את מזלי שוב. אז ככה,למדתי פריהנד ופוטושופ ואפילו לימדתי כמה חודשים את התוכנות. יש לי תיק עבודה חלקי(2 עבודות,היתה עוד אחת מושקעת מאוד שהלכה לעולמה)הבנוי מ: 1.יצירת לוגו לחברה ונייר מכתבים 2.פרסומת A4 לאגודה כלשהיא כמובן שהחברות דימיוניות לחלוטין. מניסיונכם, מהי הדרך המהירה ביותר לחזור לתלם,להזכר בתוכנות ולהצית את חוש העיצוב החבוי? איזה תוכנות עוד רצוי שאלמד(האם פלאש חשוב? עיצוב אתרים-באיזה תוכנה?)? האם יש אתרים שמלמדים את התוכנות או נותנים תרגילים? מה עליי לכלול בתיק העבודות(עי…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  8. לא יודע למה,היום כשאני פותח את הexplorer ומנסה להכנס לאתרים,כמו Youtube למשל,זה מה שאני רואה: אז חשבתי הבעיה היא בכך שחסר flash,אז נכנסתי לadobe וזה מה שאני רואה: עכשיו,בFireFox האתרים עובדים,וגם הורתי Internet Explorer 8 beta וחשבתי זה יפתר את הבעיה,אבל זה עדיין קיים + גיליתי מלא באגים בזה,אבל זה כבר סיפור אחר.. למישהו יש מושג איך אני מסדר את הExlporer שלי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by lior46,

אני צריך לקדד באיכות המירבית ושלא יהיו מריחות או ריבועים סרטון שייצרתי בפרמייר פרו,הוא מורכב בתמונות סטילס ישנות ברזולוציה נמוכה. אני צריך שהוא יהיה על כל המסך כשאני מציג אותו דרך ה DVD,באיזה מקודד כדאי להשתמש ועל איזה הגדרות אני צריך לשים אותו? ההגדרות של הפרוייקט הם: 720h 576v 16:9 תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. אז ככה יש אפשרות כזאת בתוכנה שאתה רושם את מהירות האינטרנט והתוכנה גורמת לכך שתגלוש בצורה הטובה ביותר. עכשיו אם יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והוא אלחוטי יש עוד מחשב בבית. איזה מהירות אני צריך לסמן? אני לא מבין את הקטעים האלה עם הmbit תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. יש את NERO שהוא הכי מפורסם.. אבל הוא גם הכי טוב? יש תוכנות אחרות שמוגדרות כטובות מנרו..? או משו כזה.. ??? תודה ;D

12. אילו פורטים צריך לפתוח באימיול v.0.45b ואיך אני בדיוק פותח? יש לי ראוטר של Dynamode, לא יודע איזה מודל. יש לי גם מודם של alcatel. עשיתי חיפוש כללי ולא עזר תודה מיוחדת מאוד מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. אני צריך שתכתבו לי שמות של תוכנות באמת יעילות לניקוי טוטאלי!! של המחשב! תודה מראש עומרי

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. או שהוא ככה נקרא תמיד 0אקספרס) אבל העצוב שלו אחר !! ולא נוח לי ככה... בגירסא 2003 זה לא היה ככה ואדז פתום נהיה ככה וב2004 זה רק ככה . איך אני משנה ?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  15. קובץ בשם vsmon.exe תופס הרבה זיכרון. כרגע הוא תופס כ 120 מגה ולפעמים מגיע לנפח של 200 מגה. עשיתי חיפוש לקובץ ומצאתי את המיקום שלו, שקשור לזון אלרם. למה קובץ זה תופח כלכך הרבה? אפשר להגביל את הגודל שלו?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by DARK-SPIRIT,

בעבר היה לי את בבילון 5, כשהייתי רושם דברים מסויימים הם היו מורחבים למשל "בית המקדש", "Peng" "מוצרט" ועוד... זאת אומרת שהיה כתוב עליהם יותר בהרחבה. אם אני לא טועה המידע הגיע מויקיפדיה. משום מה היום שהתקנתי את התוכנה בבילון 6 והוספתי לה את ויקיפדיה, מתי שאני רושם דברים מסויימים הם לא מורחבים ולפעמים גם התוכנה לא מוצאת פירוש למה שרשמתי כמו שהיה בעבר. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by love2dev,

יש כלי טוב היום לדיאגנוזה של המחשב מבחינת טיב הרכיבים?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by shanibh,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל זה נראה לי הכי מתאים יש אפשרות לצרוב מספר IMAGES על דיסק אחד? עם איזו תוכנה? איך? מדובר על קבצים IMG שיש להם קובץ CUE...

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by ardenm1,

חבר שלי התקין מחדש את המחשב שלו ולאחר ההתקנה יש לו בעיה ב HD השני (לא הראשי עם מע' ההפעלה) ה-HD השני היה מחולק לשלושה חלקים ומפורמט NTFS ולאחר ההתקנה ה-HD מזוהה ב-BIOS אבל מע'ההפעלה מזהה שיש HD אבל רק את הגודל של הפרטישן הראשון מתוך שלושה וגם את הפרטישן הנוכחי זה לא מזהה את התוכן כאילו שצריך לפרמט אותו מחדש האם יש דרך לסדר את זה ללא פירמוט בתודה מראש לכל מי שיעזור MIKE

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by משיקומי,

נתחיל באנטי וירוס. אני מעוניין באנטי וירוס לא כבד ויעיל כמה שיותר. ופיירוול שלא יאט את ה5M תעבורה שיש לי וגם לא יהיה כבד מידיי ויעיל כמובן. על האנטי וירוסים שמעתי שה kasprasky וה nod32 טובים. ועל הפיירוולים שמעתי שZoneAlarm והSygate הם טובים. אם יש המלצות יותר טובות אז תגידו.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by 10GaZ,

בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. האם קיים דבר כזה בכלל? תודה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. התוכנה עבדה מצויין גם העלאות וגם הורדות עד העדכון האחרון של WINDOWS , מאז אחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת ההעלאות בשלב מסוים הופכות אדומות כלומר לא מעלות לאתר הרצוי את המידע. איך אפשר לחזור אחורה?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

יש לי גרסה 7.5 וזה מסרב לחבר אותי לרשימת הקשר שלי..! הוא כותב לי שיש איזה בעיה ב"קובץ מחשבים מארחים.." http://img329.imageshack.us/my.php?image=65764tf.jpg

25. Started by hagaym,

שלום אני מנסה להתקין אנטי ווירוס אך לא יכול הודעות שגיעה (נסיתי מס אנטי וירוסים) יש לציין שכוננן C לא מלא ויש מקום. חומת מגן לא פעילה משהו יכול לעזןר לי?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.