עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cyron,

אני מחפש מדריך לתוכנה, אני מנסה ליצור תפריט ל-SVCD אבל ללא הצלחה...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. כפי שניתן לראות ב-LOG, מדובר בעיקר בתעבורת torrent (פורט 59038), מה שככל הנראה משפיע על המהירות. בהגדרות הפיירוול הכל מאופשר עבור התוכנה, כך שלא ממש ברור לי מדוע יש חסימה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שלום לכם רכשתי לפני מס' חודשים מחשב עם תוכנת וינדוס ויסטה, לקחתי את המחשב לטכנאי אשר שינה את ההגדרות של הוינדוס ועשה שהויסטה יראה כוינדוס XP ואני לא מצליח בשום פנים ואופן להחזיר את ההגדרות שיראה כויסטה, זה מופיע עם ה-START כמו בוינדוס הרגיל וכל ההגדות כמו ברגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ל]טור את הבעיה

4. Started by abirdh,

הדרייבר: 163.69_forceware_winvista_32bit_english_whql יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 32 bit והכרטיס מסך שלי הוא geforce8800 gts בעת התקנת הדרייבר האחרון שnvidia הוציאה המסך הופך לשחור ושום דבר לא קורה... זה קורה שאני מגיע לשלב שבו הוא כבר מתחיל להתקין את הדרייבר בערך באמצע ההתקנה.. בבקשה חייב עזרה! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שלום, עד היום השתמשתי בגרסה החינמית של Everest ואני דיי מרוצה ממנה. לצערנו הרב הם הפסיקו את הפיתוח של הגרסא החינמית לפני כמעט שנתיים כך שהתוכנה לא עומדת להתעדכן. למזלי המחשב שלי ישן יותר אז אין איתה בעיות. היום שמעתי על PC Wizard 2008 שגם היא תוכנת ניטור חומרה חינמית. אני אנסה אותה קצת אבל אשמח לשמוע גם על הניסיון שלכם. אז, מכירים את שתי התוכנות? מה לדעתכם מומלץ? תודה!

6. לאחר שאני מסיים לצרוב דיסק רשום לי למעלה "Files currently on disk" זה אומר שאני עדיין יכול להוסיף קבצים לדיסק, נכון? אני הסתכלתי בהגדרות של התוכנה ( NERO 6 ) והאופציה של סגירת דיסק מופעלת. למרות זאת זה עדיין רושם לי את המשפט שרשום למעלה. למה זה? ואם יש דרך אחרת לסגור דיסק אני אשמח לשמוע אותה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Omerole,

לא מצאתי בגוגל...היה שמה זיבולים על אופניים בכל הכמה עמודים הראשונים.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by BeNnYBoO,

כמו בכותרת, יש לי שאלה... מה ההבדל בין שלושת המצבים? 1) SMARTPlacing 2) Consilidate Free Space 3) Defrag יש לי שאלה מה צריך לעשות על בסיס יומי, זאת אומרת, עשיתי שזה יעשה כול שלושה ימים את מצב 1 אני חושב כי זה Recommanded אני צריך גם לעשות DEFRAG בכול יום (או שלושה)? ומה בנוגע למצב ה-2?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by sk8,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  11. האם תהיה פעולה חלקה על המחשב או שזה יגרום לתקיעות או לאיטיות?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  12. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא אז תעבירו את זה לאן שצריך ככה אני צריך להפוך מסמך ל PDF אצל חבר ראיתי שמופיע לו ברשימה של המדפסות בword את האפשרות לשמירה בקובץ PDF איך אני מוסיף גם אצלי כזה ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. כמו שאמרתי בכותרת - אני מחפש תוכנה לסינון SPAM, אבל כזאת שתעשה את הסינון עוד על השרת. היום אני משתמש ב- NORTON ANTISPAM שהיא לא רעה באופן כללי - אבל מה שהיא עושה זה ליצור ספריה של SPAM בתוכנת הדואר - ופשוט להעביר לשם את הדואר זבל. אני רוצה תוכנה שבכלל לא תוריד אלי את הזבל... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. היי חבר'ה, כאשר אני משחק במשחקים כמו COD 4 NBA 2K10 באיכות גבוהה(1920*1080 ועוד נתונים ברמה גבוהה) לאחר כמה זמן המשחק נזרק לשולחן העבודה הראשי ללא כל שגיאה או הודעה... אני עובד עם כרטיס המסך GTX 260 של ZOTAC - הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק. להערכתי מדובר או בהתחחממות הכרטיס או בדרייבר לא מעודכן אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת מכאן בפורום, אז..מה דעתכם? ??? **נ.ב: הייתי שמח לקבל שם של תוכנה שבודקת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. ;D

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by shai11,

הייי חבר מסדר לי כנראה עבודה בלבנות פרסומות פלאש למסך ענק.. הבעייה שאני לא יודע כלוםם בזה בבקשה אני צריך תוכנה מומלצת ומדריכים איך להתחיל כמו לפרסם פיצה או חנות מסוימת

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by exXxTreAm,

ניסיתי לשחזר ת'סיסמא של הסטים וזה רשם לי ככה Your password has been sent to the address registered in your account profile. If you do not receive it shortly, please contact us directly for assistance in accessing your account. כתוב שזה שהססמא שלי נשלחה למייל שלי.....הבעייה היא שבמייל אין כלום! לא נשלח אליו כלום! יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? אחרת אני לא יכול לשחזר את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by overload,

הפעם לא מכונית על קיצונית ואקזוטית. הכיוון היה מכונית עירונית קטנה עם דגש על ההנאה בנהיגה. מפרט - מנוע אחורי (לא חסר לה תחת). 3 מקומות ישיבה, נהג במרכז (הרבה יותר כיף וגם מאפשר 3 מושבים במקום 2). דלתות פרפר (חוסך מקום בחנייה, הרבה פוזה). משקל, 900 קילו+ - . גג נפתח וחלון אחורי חשמלי שיורד שהופכים את המכונית לפוחה בלי לאבד את הקורות המרכזיות(פטנט שלי....לפחות נראה לי). מנוע - טויוטה ;D. עשיתי צעד קדימה הפעם והצלחתי לעשות החלקה נורמאלית למודל פעם ראשונה, עדיין יש קצת עבודה בכמה פינות אבל אין בעיה. הצעד הבא זה ללמוד לרנדר.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by eli33,

איך אני גורם לFF לזכור את השמות משתמש שלי אבל לא את הסיסמאות? אני ארחיב.. פעם שהייתי לוחץ לחיצה כפולה על השם משתמש נגיד בפייסבוק זה היה נותן לי לבחור מכמה שמות משתמשים ואז הייתי מקליד את הסיסמא.. עכשיו זה לא נותן לי את השמות משתמש..

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by frame it,

שלום לכולם! אני מחפש פתרון דחוף, איך אפשר להמיר נתונים מתוך קובץ xml לקובץ word? כל מי שיודע יעזור לי מאד!!!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. יש לי איזה סרטון דיוידי ואני רוצה לקחת איזה חלק קטן ממנו , באיזה תוכנה אפשר להשתמש? תודה..

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by bennybl,

שלום לכולם אני צריך עזרה בעיצוב לוגו, אם אתם יכולים להפנות אותי לאתר שמתמחה בזה או אם מישהו מכאן מבין בזה ומוכן לעשות זאת תמורת תשלום, אני אשמח בתודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by MasterOr,

לפני שפירמטתי את המחשב יכולתי לראות קבצי TEMP של האימיול במדיה פלייר כשהאימיול כבוי כמובן. עכשיו אחרי פירמוט התקנתי הכל כמו שהיה לפני אבל המדיה פלייר בכלל לא נותנת להכניס אליה קבצים כאלה, אני לא מבין מה קרה מה השתנה הכל אותו דבר כמו קודם. הקטע זה לא שהיא לא מנגנת היא פשוט לא נותנת להוסיף לplaylist. ??? עריכה: נפתר מצאתי את הבעיה..

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Gill2,

יש לי על השלוחן עבודה פירסומות ובמועדפים, אני לא בטוח שזה spywares אבל בכל מיקרה אני רוצה להוריד את זה מהמחשב. הורדתי את התוכנה: ad aware זה סרק לי את המחשב, מצא כמה קבצים מחק אותם אבל עדיין יש לי את הפירסומות על השלוחן עבודה ובמועדפים.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

שלום יש לי windows xp ומודם ADSL ( יש גם מדפסת) האם יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוח דרכה פאקסים???

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.