תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום כרטיס קול חדש לגמרי, ולפי מה שהמוכר אומר, הוא של קריאטיב.. וחוץ מעל איזו מדבקה לא מצוין שזה של קריאטיב. כתוב למעלה EPOWER, מישהו מכיר את זה? עכשיו, חוץ מזה שחיברתי אותו לPCI אני צריך לעשות עוד משהו?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות ב-LOG, מדובר בעיקר בתעבורת torrent (פורט 59038), מה שככל הנראה משפיע על המהירות. בהגדרות הפיירוול הכל מאופשר עבור התוכנה, כך שלא ממש ברור לי מדוע יש חסימה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי לפני מס' חודשים מחשב עם תוכנת וינדוס ויסטה, לקחתי את המחשב לטכנאי אשר שינה את ההגדרות של הוינדוס ועשה שהויסטה יראה כוינדוס XP ואני לא מצליח בשום פנים ואופן להחזיר את ההגדרות שיראה כויסטה, זה מופיע עם ה-START כמו בוינדוס הרגיל וכל ההגדות כמו ברגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ל]טור את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למה שפותחים כמה דפים במקביל 5 ומעלה לא HTML אתרים של וידאו בעיקר ביחד המחשב נתקע וזז לאט ? שאני פותח דף דף המחשב עובד מהר , זה מעצבן אותי , יש לי 4 גיגה זיכרון ומעבד 5200 שיהיה בריא. אין וירוסים ה ANTIVIR לא מגלה כלום
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, לפני איזה חודש התקנתי איזה Theme של Vista, עכשיו כשאני בא למחוק אותו אני מוחק והכל טוב ויפה, אבל הכניסה של ה"Welcome" נשארה אותו הדבר, והסקין שלי הוא דיפולט, ואני לא יכול לשנות סקינים, הוא עושה לי את השגיאה הבאה: "לא הייתה אפשרות להחיל את הסגנונות החזותיים. הגישה נדחתה" מישהו אולי יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות קניתי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט, והכל פועל בסדר. עכשיו, נכון יש את הכפתורים ששולטים על המדיה פלייר? אלה שמעבירים שיר קדימה שיר אחורה? כן, אלה. יש איזה שהיא דרך שאני יכול לעשות שהם ישלטו גם על הWinamp? תודה. ועל הדרך עוד שאלה, מאיפה אפשר להוריד את הפלאג אין של הווינאמפ למסנג'ר?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אמינה לגיבוי שלם של הארד דיסקים כולל מערכת ההפעלה למקרה של בעיה מסוימת שאוכל להעלות את הגיבוי מהארד דיסק חיצוני סוג של תוכנה שעושה Clone העתק של ספריות וקבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
חברה אני מחפש תוכנה כמו HIDE MY IP שתיהיה חינמית .. מצידי אפילו קוד פתוח, העיקר שתיהיה חינמית, מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה דחופההההההההה כי קבר 3 חודשים אני מחפש ולא מוצה ועד שאני מוצה (דרייברים) אז הם לא עובדים טוב ככה אני צריך דריברים של מסך ושל קול בבקשה תעזרו לי: דרייברים של מסך:NVIDIA RIVA TNT2 model 64 microsft coporation ודדרייברים של כרטיס קול:mpu-401 compatoble midi device אבל יש בעיה בדריברים של המסך אני מנשה להתקין וזה נותן שגיאה:nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit אבל מישהו נתן לי אתר שיש שם קובץ שמוסיף תמיכה לכל הכרטיסים בכל הדרייברים זה האתר:http://www.guru3d.com תודה רבה לכול מי יכול לעזור ליאו שרק ינשאה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את חלונות 7, ויש לי בעיה עם השפה. הגרסה שהתקנתי היא באנגלית. דוגמא לבעיה: אם אני פותח קבצי מוסיקה שהמידע עליהם (שם שיר, זמר) הוא בעברית באמצעות המדיה פלייר, העברית נכתבת כג'יבריש. אם אני משנה את השם, זה כותב בעברית. השמות תקינים כי ב - XP ראיתי אותם טוב. דוגמא נוספת: החייגן של האינטרנט, רובו באנגלית, אבל יש שורה אחת בעברית, היא מופיעה בג'יבריש. לעומת זאת אתרים בעברית עובדים בסדר, וגם לכתוב בוורד בעברית זה בסדר. איך מתקנים את הבעיה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי היום את 3dmark06 , וכשאני מנסה להפעילת אותה זה כותב לי : This application has failed to start because OpenAL32.dll was not found למרות שזה כן התקין OpenAL כחלק מההתקנה של 3dmark. מערכת ההפעלה שלי היא 64ביט , אולי יש איזשהו קשר?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל הנה הבעיה יש אתרים ותוכנות שלא נראים טוב, הם לא מציגים תמונות למשל האתר שלכם-HWZone: או נורטון אינטרנט סקויריטי(לא יודע איזה גרסה או 2005 או 2006) אני לא יודע לתאר איזה בעיה זאת, זה בנייד של חבר הוא אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין תוכנה מסוימת לפני הרבה זמן אני אשמח אם תוכלו לזהות את הבעיה ולהציע פתרון. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין את התוכנה והלכתי לאתר היצרן.נסיתי להתקין את גרסא 8 ואת גרסא 7 וקיבלתי הודעת שגיאה כזו : unicode system are corrently not sppurted אני עובד עם XP 32 ביט באנגלית עם 1.5 גיגה זיכרון ומעבד אתלון XP 1.8
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב שכנראה הסירו את Kaspersky 6 לא טוב, בכל מקרה, מחקתי את ה registry שלו, ואת התיקיה והכל, אבל עדיין ה security center חושב שהוא זה שאחראי על הגנת המחשב וה windows firewall חוסם את האינטרנט כשאני מפעיל אותו (ואיפסתי את ההגדרות). הצעות לסידור ?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היה לי סיסופט של 2005, אני לוחץ עליו דאבל קליק להתחיל אותו, הסמן נהפך לשעון חול לשניה ואחרי זה נהפך לסמן רגיל אבל התוכנה לא עולהץ מחקתי את 2005 והתקנתי את 2007 במחשב, אותו דבר. במקרה עכשיו עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את 2007 ושוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה- explorer הוא לא נכנס לאינטרנט והדף נתקע. הבעיה היא רק באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הורידו את האפשרות הזאת?אני מתכוון לגירסה 7,ואיך אני מחזיר את זה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום נפל לי הפקק בבית, שחזרתי להפעיל את התוכנה שמתי לב שהוא טוען לי רק חלק מהקבצים שיש שמה. בדקתי בTEMP והקבצים שהורדו עדיין שמורים אבל התוכנה לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן IE7, ונתקלתי בבעיה הבאה: לפעמים הדף מוצג רק חלקית (כלומר חלק מהדף חסר). הבעיה קורה בכל מיני אתרים, ספציפית היא קורה די הרבה בויקיפדיה העברי (כל כמה עמודים יוצא שלא מופיע הסרגל מימין, או שכל הדף חסר). מהסתכלות על המקור של הדף נראה שכולו יורד, אבל הוא פשוט לא מוצג. חיפשתי על הבעיה באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תשובה. מישהו נתקל בבעיה ו/או יודע איך לפתור אותה? תודה. נ.ב. אל תאמרו לי לעבור ל-FF אני כבר משתמש ב-FF, לאבא שלי יותר נוח IE.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התוכנות רושמות לי "???????" במקום עברית,מה ניתן לעשות? אני זוכר שראיתי איזשהי תוכנה שמתקנת את זה אבל אני ממש לא זוכר.........תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ככה זה בפתאומיות נהיה .בשום תוכנה שום סרט לא עובד,מחקתי והתקנתי מחדש מקודדים גם לא עוזר ???
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי AVI ללא צורך בהמרה לפורמטים אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-