תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אתמול בבוקר פתחתי את ה-Outlook והופתעתי לגלות שאין מייל אחד בתיבה.לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי אף מייל חשוב לציין כי כאשר מגיע מייל חדש רואים אותו בתיבת הדואר הנכנס למספר שניות ואז הוא נעלם,בדקתי שאין כללים מוגדרים ועדיין כל מייל שמתקבל נעלם! אני עובד מול Exchange ונאלצתי לשלוח בקשה לשחזור כל המיילים של אתמול.הדבר המוזר הוא שלאחר שביטלתי את סנן דואר הזבל,המיילים אכן מתקבלים ונשארים בתיבת דואר הנכנס זאת אומרת שהמסקנה היא שסנן הדואר הוא שעשה את הבעיות. היום בבוקר שפתחתי את התיבה שוב אין מיילים...!! למישהו יש פתרון??
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס טלוויזיה של לידטק winfast 2000XP כל פעם שאני מעלה את התוכנה שלו (שקיבלתי עם הדיסק של לידטק) הוא נתקע לי בזמן הטעינה , אותו דבר עם עוד כמה תוכנות ... חוץ מהMMC8.1 הדריברים של הכרטיס הכי חדשים (ניסיתי גם ישנים יותר) הכרטיס קול\לוח אם מעודכנים ביוס הכי חדש עדיין אותו דבר... גם אחרי פרמוט לא השתנה כלום ... התוכנה של MMC היא מעולה אבל אין לי אפשרות להשתמש בשלט וזה ממש מפריע בלילה ... יש למישהו איזה רעיון איך אפשר לסדר את זה או שנתקל\מכיר בעיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הנורטון liveupdate שלי מסרב לעשות עדכון אוטומטי למרות שמוגדר לו ככה בכל מקום שצריך להיות מוגדר, ומוגדר לLIVEUPDATE דרך איזה חייגן להתחבר לאינטרנט. מדובר בsystemworks, firwall 2003. אני יודע שקיים פיתרון, אני פשוט לא מצליח למצוא לזה אזכור בשום מקום
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני ניכנס להאתרים ואני לא מצליח לצפות בוידיאו אז מה זה כותב לי זה כותב שאני צריך אתה התוכנה flash player 9 ואני מוריד וכתוב לי שזה סיים להוריד נוו כאילו הורדה הושלמהה ואני עדייןןן לא מצליחח לצפות בויידיאוו זה כותב לי עוד פעם שאני צריך את התוכנהההה ואני מתקין עוד פעם וזה עדייןן לא עובד וככהה אז בבקשה אתם יודעים מה לעשותת? תעזרו לי דוגמא כשאני בא לצפות במהשו זה כותב לי צפייה בוידאו זה מתאפשרת בגרסה עדכנית של פלאש לעדכון גרסת פלאש לחץ כאן אני מעדכן את זה אלףף פעמים זה לא עובדדדד
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מחשב דואל קור 1.83 גיגה הרץ זיכרון של 1 גיגה שעובד על וינ אקס פי sp3 לאחר ההדלקה לוקח לו די הרבה זמן לעלות ולאחר לחיצה על הדפדפן לוקח לו זמן נוסף. יש אפשרות לזרז את העלאה שלו? אולי להוריד תוכנות שלא אמורות לעלות בעת ההדלקה? ואם כן איך אפשר להוריד אותן. ארצה להוסיף ולציין שאני גולש עם ראוטר של בזק 1025 w במהירות חבילה של 2.5 מגה וגם שהאנטיוירוס שלי לא עדכני אני עשיתי סריקות לגילוי חוגלות דרך כמה תוכנות והכל היה נקי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתקין תוכנת vnc. האם ניתן לגשת למחשב המרוחק דרך דפדפן או שחייב את התוכנה בצד השני?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, צריך הצעות וקישורים כמובן לאנטי וירוס עם פירוול שאתם הכי ממליצים לי!!! צריך אחד חינמי...
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא VCD ולא SVCD אלא DVD "רגיל". העיקר שתיהיה איכותית ומהירה. ניסיתי עם נירו 8 והאמת שלא ראיתי איך הוא ממיר בעצמו מ MPG אני לא יודע אם זה MPEG1 או MPEG2, משום מה GSPOT לא עזר לי יותר מידי (ואפילו לא הציג את הנפח האמיתי שלו). עריכה: ניסיתי עם XILISOFT, המרה ל DVD (לקובץ VOB), בסוף קיבלתי קובץ פגום (גם הנירו לא הסכים לקבל אותו וגם הנגני מדיה במחשב הריצו אותו ממש גרוע).
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי, אני מנסה להתקין, ואז זה שואל אותי אם למחוק גרסה אחרת שיש במחשב, אני אומר לו שכן, ואז אחרי כמה שניות יש שגיאה - העלתי תמונה מה עושים? תודה : )[ATTACH=CONFIG]2941[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני עושה MOUNT לסרט והוא מזוהה בMY COMPUTER ואפשר לפתוח אותו ולצפות והכול אבל אם אני רוצה להשתמש בתוכנה DVD Decrypter כדי לערוך את הסרט היא לא מזהה את הכונן , גם התוכנה ANYDVD לא מזהה שיש את הכונן הזה.. נורא מוזר .. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך את הדפדפן והאנטי וירוס הכי קלים שאפשר ככה שכמעט ולא יעמיסו ויהיו הכי פשוטים שאפשר למחשב של אמא שלי שהוא נורא ישן P-3 866 ASUS TUV4X 256 SDRAM GF 4MX חשבתי על FF 1.5 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש תכנה שבה אני אכניס רשימה של סרטים ואת הכתוביות המתאימות להם ואנגן אותם אחד אחרי השני מבלי להתעסק עם התכנה. תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
קיבלתי את הכונן קשיח החדש שלי אני צריך המלצה לתוכנה לחלוקת מחיצות. שנית - תוכנה שאיתה אוכל לגבות את כל מחצית מערכת ההפעלה+ התוכנות הבסיסיות. שמעתי על norton ghist ועוד תוכנה של אקרוניס. את ה image אני מתכוון לאחסן על כונן קשיח חיצוני שמתחבר ב USB ככה שבמקרה נוסף של קריסת הכונן קשיח הפנימי לחלוטין אני אצטרך לשחזר דרך כונן USB חיצוני לכונן חדש. יש המלצות? תדוה רבה!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
1. DFX wianmp enhancer הפלאג אין שמשפר את השמע של הווינאמפ האם יצא פלאג אין תואם לגרסה 5? 2. אחת מהסיבות שנשארתי ב2.8 ולא עברתי ל 3 הוא שהוא לא קורא עברית ב display של השירים גם ב - 5 לא תיקנו את זה יש פתרון? 3. ולסיכום , יש סיבה בכלל לעבור לגרסה 5?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ברצוני להגן על המחשב שלי בדרך הכי טובה שיש, וברצוני לרכוש את התוכנות שיעזרו לי בזה עם מדובר על אנטיוירוס, ספיי וואר, פייר וואל וכל מה שיש. אני מדבר על הכי טובים שיש שהוכחו או שלמישהו יש אתר עם השוואות בין כולם ...
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ראיתי במקרה את התיקיה הזאת היא שקלה כמה עשרות מגה, מחקתי אותה . פתחתי פיירפוקס שוב והנה היא שוב נוצרה , יש לי חשד שהיא תוכנה זדונית . אני צודק ? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התחילו בעיות מלא בעיות מחשב איטי,באינטרנט לא רואים תמונות (למרות שכל פעם אני מחזיר את show picture) תמונת רקע של השולחן עבודה לא מופיעה פופאפ של איזה אתר של שומר מסך קופץ מדיי פעם.עשיתי כבר מלא סריקות עם קאספרסקי ועידכונים ולא עוזר ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור לתאריך של לפני שבועיים וזה לא נותן בטענה ששום דבר לא השתנה במחשב. רצוי לציין שקאספרסקי מוצא מלא מלא וירוסים ותקלות עד כה כבר 1000 כאשר לפני שהתחילו הצרות האלה לא הייתה לי בעיה אחת.הוא כביכול מתקן או מוחק את כולם אבל תמיד חוזרים עוד ועוד וזה לא מפסיק,כבר נואש נורא.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף: הERROR CONSOLE נותן לי: Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefined Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.js Line: 4007
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני לוחץ על הCleanMem.exe וכלום לא עולה...
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני גולש בכמה דפדפנים ביחד, ואני משתמש בפייסבוק. יש אפשרות לשתף את החיבור? זאת אומרת להתחבר פעם אחת בכרום ואז זה מחובר כבר באקספלורר ובמוזילה, או לפחות באחד מהם... אשמח לכל תגובה, כל רעיון, כל דבר. פשוט משגע אותי להתחבר כל כך הרבה פעמים. שיתוף קוקיס? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-