תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אינספור חיפושים דגו את אותו דג... אם למישהו יש ניסיון איתה ויוכל להסביר לי איך הוא התקין אותה אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה... אני כבר המון זמן משתמש בחבילה של Norton Internet Security - אבל לאחרונה דיי נמאס לי מה-FIREWALL שלהם שחוסם לי הרבה דברים שהוא לא צריך. לבן - אני מבקש את עזרתכם במציאת חבילה חדשה ואיכותית של הכלים להגנה על המחשב, ז"א: FIREWALL , ANTIVIRUS , ANTISPAM רציתי גם לשאול אם מומלץ להחליף רק את ה-FIREWALL ולהשאיר את ה-ANTIVIRUS של נורטון שלא עושה לי בעיות. אני יודע שמדברים פה דיי הרבה על הנושא של תוכנות אבטחה - אבל רציתי לדעת אם יש חדש בתחום וכאמור השאלה שלי מתיחסת לשילוב בין שלושת המרכיבים שאמרתי. בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק Full Spectum Warior היית בעיה במשחק אז מחקתי אותו והתקנתי אותו מחדש כדי שיעבוד ככה כמה פעמים ועדיין הוא לא עובד וכשאני עושה UINSTALL המשחק נמחק והמקום הפנוי על ה-HD לא משתנה עכשיו איבדתי 10GB ואין לי יותר מקום מה אני צריך לעשות כדי "למחוק סופית" את המשחק אאהה אני גם ניסיתי למחוק אותו ידנית והוא אומר לי שגודל התקייה שלו הוא פחות ממגה אז אין סיכוי שמשהו שם....... תוד רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הנורטון liveupdate שלי מסרב לעשות עדכון אוטומטי למרות שמוגדר לו ככה בכל מקום שצריך להיות מוגדר, ומוגדר לLIVEUPDATE דרך איזה חייגן להתחבר לאינטרנט. מדובר בsystemworks, firwall 2003. אני יודע שקיים פיתרון, אני פשוט לא מצליח למצוא לזה אזכור בשום מקום
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
משום מה הICQ לא שומר לי את הHISTORY של שום משתמש.... מישהו יודע איך להדליק את האפשרות הזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. DFX wianmp enhancer הפלאג אין שמשפר את השמע של הווינאמפ האם יצא פלאג אין תואם לגרסה 5? 2. אחת מהסיבות שנשארתי ב2.8 ולא עברתי ל 3 הוא שהוא לא קורא עברית ב display של השירים גם ב - 5 לא תיקנו את זה יש פתרון? 3. ולסיכום , יש סיבה בכלל לעבור לגרסה 5?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היום נפל לי הפקק בבית, שחזרתי להפעיל את התוכנה שמתי לב שהוא טוען לי רק חלק מהקבצים שיש שמה. בדקתי בTEMP והקבצים שהורדו עדיין שמורים אבל התוכנה לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לבחון את המחשב שלי תעזרו איך להפעיל את התוכנה כי אין לי מושג מה לעשות!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שאלה, עשיתי סריקת און ליין עם נורטון ועם פנדה באותו זמן, הנורטון מצא לי רק 3 או 5 וירוסים, את הוירוסים שהוא מצא האנטי וירוס שלי בעצמו לא מצא (נורטון אנטי וירוס 2003 מעודכן) ועשיתי סריקת און ליין עם האנטי וירוס של פנדה והוא מצא לי תישע וירוסים... אז זה אומר שפנדה יותר טוב מנורטון? זה אומר שאני צריך לעבוד עם הפנדה מעכשיו?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עידכנתי לגירסה 0.43 ועידכנתי את רשימת השרתים ובכל זאת כל פעם שהיא עולה היא נתקעת יש למישהוא מושג ? מאיפה אפשר להוריד רשימת שרתים ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לנעילת המחשב..... שתהיה חינימית או משהו....כי היה לי את LOCK MY PC והיא ממש סבבה אבל נגמר לי ה30 יום ואלא מצאתי קראק אז משהו בסגנון בבקשה..... תודה רבה איתן
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס טלויזיה ואני מריץ אותו דרך תוכנה שניקראת DScaler שמתי לב שהתוכנה איך שהוא כבדה לפעמים ושאני ממעזר אותה בישביל פעולות אחרות במחשב לוקח לה כמה שניות וכמה קליקים בישביל שזה יחזור לתצוגה.... ואז זה מראה לי שגיא בפנים אני צריך ללוחץ איזה 4 פעמים enter העם יש תוכנה טובה שהיא יותר קלה שאתם יכולם להמליץ?... הכרטיס הוא כרטיס ישן של avermedia
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני צריך את התכונה שמשפעילה את ipod בעברית את התכונה ipodhe בגרסה הכי חדשה שיצא תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר כבר עשיתי את זה אבל אני חושש שהפעם זה לא יעבוד.. אני רוצה להגיש למורה כמה קבצי וורד.. אבל שיתנו שגיאה כשתנה לפתוח.. כדי שאני אקבל דחיה בהגשה.. בעבר עשיתי זאת ע"י הגשת קובץ מותאם לאופיס חדש יותר ממה שיש בבצפר.. אבל עכשיו זה שונה כי יש שם 2003.. מה לעשות??? ובלי תגובות מיותרות בבקשה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש איזה תוסף ל-WORD או משהו... שיעשה צליל כלשהו כאשר יש את הקו האדום מתחת למילה שאומר שלא כתבתי טוב את המילה? האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1) מתי הידלקתי 2) מתי גלשתי ב FIREFOX 3) מתי סגרתי את המחשב 4) כל דבר הגיוני אחר שיציג בברור אתהנתונים אני רוצה לדעת באמת כמה זמן אני מבזבז במחשב ואם כדי להפחית זה ממכר !!!!!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום.. יש לי Microsoft Office PowerPoint 2003 (כי יש גירסאות אחרות) בקיצור יש לי כמה שאלות 1)- אני עושה מצגת של תמונות ואני רוצה לשלב מוזיקה ברקע....מוזיקה שאני בוחר שיר שיש לי במחשב ולא מהמוזיקה שהאופיס מביא לי....אז השאלה שלי איך אני יכול לצרוב את המצגת בצורה שהמוזיקה תישמר במצגת ולא מקומית... (כי ניסיתי והוא צרב את המצגת אך לא את המוזיקה.. 2) איך אפשר לצרוב את המצגת שתעבוד גם אם אני יירצה להפעיל אותה בDVD...כלומר יש משהו מיוחד? זהו...הכי חשוב לי זה לדעת איך לסדר שהמוזיקה שאני רוצה תישמר ברקע כשאני צורב ואז במחשב אחר או בDVD היא תופיע ולא תעלם...
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
I am looking for a program,that shows my temperature in the pc
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת של ה 60 שניות ואחרי זה ריסט ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש תוכנה ששומרת על הדריבריים לפני פירמוט,למי שאבד הדיסקים שלהם.מכירים?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה או דרך לראות ערוץ עשר או חמש דרך אתרים,תוכנה או איטרנט?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מיתכוון ... יש לי דפדפן מקסטון ועברתי לפיירפוקס ועכשיו אני רוצה להעביר את כל הלינקים של הסימניות במקסטון לסימניות של פיירפוקס . איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-