עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הנה הרשימה שלי נכון לעכשיו: FIREFOX 1.0.4 FIRETUNE v1.0.3 CCLEANER 1.19.108 AVI MPEG RM WMV Joiner v4.81 Ad-Aware SE Personal Edition 1.05 DAEMON Tools 3.47 xp-AntiSpy 3.94-1 SpeedFan 4.24 CPU-Z 1.28 EVEREST Home Edition v2.00 ACROBAT READER 7 win md5 sum Sygate Personal Firewall Pro NOD32 GSpot v2.21 OFFICE XP Azureus Release [2.3.0.2 peerguardian 2 זקוק להמלצות על: UNINSTALLER טוב תוכנת איחוי טובה (מתלבט בין כמה ) מנקה REG כל דבר אחר

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by nim901,

פעם הייתה לי תוכנה בשם דומה ל soslec מישהו יודע מה השם האמיתי? כי אני מחפש את התוכנה, תדוה לעזורים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by wow,

ועם איזה תוכנה אני פותח את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, בטעות לחצתי על כפתור כנראה שלא שמתי לב ועכשיו כל פעם שיש מספר או כתוביות באנגלית ב MV2PLAYER הוא מקריא אותם ... זה נורא מעצבן! מישהו יודע איך לכבות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eladbu,

רצית לדעת האם ניתן להתקין על ווידואס MAC OS בתוכנות דוגמת OS ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  6. קניתי כרטיס רשת אלחוטי אבל אבד לי דיסק ההתקנה ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לדגם של הכרטיס (חברה + דגם) ככה שאני לא יודע איזה דרייבר להוריד.... איך אני יכול לדעת את הדגם? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  7. ולא כמו גוגל או בבילון שהתרגום שם על הפנים. אולי ישנה תוכנה נוספת שאתם מכירים מנסיונכם האישי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by אנדי,

שלום חברים, לפני תיאור הבעייה, הינה תיאור המערכת – win XP proSP3. וכעת לעניין – התקנתי לאחרונה גרסה חדשה של spyware doctor (6) שהורדה מהאתר של היצרנית pc-tools. והנה, על אף שמדובר בגרסה מקורית של התוכנה (הפעלתה לא נעשתה באמצעות patch), אחד מהרכיבים שבה מנסה לבצע שינויים במספר רב של שרותים השייכים למערכת ההפעלה, בעיקר בזמן הפעלה מחדש של המחשב. את ההתרעות אודות הנסיונות הללו אני מקבל מ-process guard של diamond, שגם היא מותקנת אצלי, לצורך פיקוח על תהליכים. בנוסף לכך, ישום מסויים שטרם זיהיתי אותו, שותל לי מדי פעם בתיקיית ה – temp, קובץ בשם radXXX (ה – XXX מייצגים ספרות, כל פעם מדובר במספר אחר, כנראה אקראי). הינה צילום מסך שמדגים כיצד מתנהגת spyware doctor, וכן צילום מסך של תי…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Haflo,

יש לי בעיה במחשב שאני נכנס לאתרים כמו Walla Nana וכדומה אני מנסה לכתוב בעברית באתר וזה כותב לי בריבועים וסימנים, רק באקספלורר, ב Win2k זה עובד טוב... מה הבעיה?

10. אני משתגע ! בעבר ...(לפני קניית המחשב החדש) ראיתי תמיד סרט ב TV OUT ותמיד גררתי את התרגום שיופיע לי על החלק השחור של הסרט WIDE ככה שזה לא יפריע לי בסרק כי גם ככה שזה לא FULL SCREEN יש את החלק השחור כמובן שאפשר לנצלו לשים עליו את התרגום ! עכשיו הבעיה היא כזו ! אני לא יכול לגרור את התרגום אל השחור הוא נמצא רק בגבולי הסרט עצמו ! אם אני למשל בעבר לקחתי אותו למטה הוא פשוט עבר אל החלק השחור .... עכשיו התרגום פשוט "נבלע" בסרט ככל שמורידים במקום לעבור עוד למטה אל השחור .... עכשיו ב MV2PLAYER יש תרגום מובנה .....הבעיה ששם בכלל אני לא רואה את התרגום כאשר אני עובר למצב של TV OUT ! רק במחשב אני רואה אותו ! רק אני והבעיות המוזרות שלי ..... חייב עזרה דחוף ! (מכור לסרטים) ;D תודה... :…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by gmchief,

סליחה על הבורות... יש לי מסך LCD 17" syncmaster 730b השאלה היא: אם יש צורך בלעדכן את הדרייבר של הMONITOR או מספיק עדכון של הכרטיס מסך(ATI X1950PRO). תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. והאם שווה להתקין אותה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. התקנתי היום (9.02.07) ואחרי שעה וחצי ככה החלטתי שנמאס לי וזה לא הגיוני שהתוכנה מורידה על כל כך מעט. השיא של התוכנה עד עכשיו הגיע לבערך 1.5 MB . אני לא יודע מה הרוחב פס שלי אבל כתוב לי באינטרנט 100mbps אולי זה זה אני לא יודע. בקיצור אני ממש לא מבין למה ההורדה כל כך איטית....אני מעריך שאני יתחיל להבין לאט לאט וישפר את התוכנה ואת המהירות שלה. מישהו יכול להתחיל להסביר לי איך אני עושה שהיא תוריד על יותר מהר? מה אני צריך לעשות? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין ואני חייב מישהו שיסביר לי בפשטות ובעברית נורמאלית . תנסו לעזור לי פה או הכי טוב באיסי אם אתם יכולים 281241070. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. אהלן יש לי כמה סוגי ANTI VIRUS. אני רוצה לעשות השוואה גדולה בין כולם. בשביל זה אני אקח כונן קשיח וישים בו כמה שיותר וירוסים שאני יכול למצוא ואז אסרוק אותו ויראה איזה תוכנה גילתה והסירה הכי הרבה וירוסים, עם עוד כל מיני נתונים וכו'... הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להשיג חבילת וירוסים... יש למשהו רעיון? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. אני יודע שזה משהו בסיסי אבל איכשהו לא מצליח לסדר זאת כך שבלחיצה על "הורד" בקובץ מצורף בג'ימייל למשל יתקבל החלון הנ"ל. כרגע אני מקבל מייד הורדה של הקובץ והוא לא מורץ אח"כ. תודה מראש על הכוונה.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by HiperPsY,

אני צריך תוכנה שתוכל להקטין שיר מ MP3 ל MP3 רק שתקטין את הגודל והאיכות של השיר כלומר נגיד משיר של 7 מגה שהוא 320K ל 64-128K ושישקול כ מגה- שתיים. המטרה היא להכניס את השירים לפלאפון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by _BooM_,

אני לא מצליח להוסיף יותר איש קשר נוסף מעל 200 אנשי קשר, רק כשאני מסיר איש קשר מתאפשרת הוספה של איש קשר חדש. כשאני מנסה להוסיף איש קשר נוסף מעל ה-200 יש שגיאה שאומר שהשרת נכשל בהוספת האיש קשר ויש לנסות שוב. מישהו יודע במה מדובר? תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איך אני עושה את זה (בכל דרך)??

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום לכם אני מחפש נגן מוזיקה נוח וטוב עם פיצ'רים מומלצים לשמיעה של מוזיקה. האם יש משהו שמאוד מומלץ? לא משנה המחיר של התוכנה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום! יש לי WIN98 ויש לי רק כונן אחד ( כונן C ) ואני רוצה לפצל את הארד דיסק ל 2 כוננים שיהיו לי c ו - d איזה תוכנה הכי טובה כדי לעשות את זה? אני מזכיר שאני צריך תוכנה שתומכת ב WIN98 תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. יש אפשרות בווינאמפ שיאני ייראה את כל השירים שאני מנגן בדף איטרנט , מה הקיצור?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by gmppaz,

שלום לכולם, יש לי את האנטי וירוס המעולה של קספרסקי ובינתיים משתמש בפיירוול של ZA אך שמעתי שהוא טיפה "כבד", האם זה נכון? רציתי לדעת האם מומלץ למחוק אותו ולהפעיל במקום את חומת האש של ווינדוס או לשדרג לחבילת האינטרנט של קספרסקי ולקבל גם אנטי וירוס וגם פיירוול ??? תודה רבה לעונים הנבונים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אתמול הופיע לי תוכנה במנהל המשימות בשם NUA.EXE, היא עדיין רצה אצלי במחשב, שעשיתי חיפוש של הקובץ בסריקה הכללית מצאתי אותו ואז עשיתי עליו SCAN של נורטון, הנורטון מצא שהקובץ בסדר בכל מקרה החלטתי למחוק את הקובץ, היום שאני פותח את המחשב שוב הקובץ הזה מופיע לי ועדיין קיים שבתיקיה שמצאתי אותה.. מישהו מכיר תמשימה הזאת ויודע מה אפשר לעשות נגדה? אני מפחד שזה וירוס שמנטרל את הנורטון או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.