עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים. יש לי מספר שאלות בעניין (נרו 6 ומעלה): 1. איזה סוגים של אפשרות צריבה על גבי דיסקים DVD יש בנרו ומה המטרה של כל אחד מהם? 2. אם ברצוני להמיר DIVX לDVD וגם לצרוב האם ישנה אפשרות או פלאגין לביצוע פעולה זו בנרו במקום בתוכנה חיצונית? או צריך תוכנה nero vision express? 3. צרבתי קבצי DATA על דיסק DVD בנפח 3.5 ג'יגה, לאחר הצריבה שאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס מתנהג כאילו שהדיסק ריק מתוכן, כשאני מעלה את הדיסק בנרו הנרו רואה את הקבצים על הדיסק. מה לעשות כדי שווינדוס גם יוכל לקרוא את הדיסק?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. שלום. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל, אני לא מצליח למצוא את הגירסא המלאה שלו. הורדתי את המסור 3 בפורמט הבא: Saw.III.UNRATED.DVDRip.XviD.Heb-Sub.By.MovieMaker.www.ILPD.us ואני הרי רוצה לצרוב את זה שיהיה אפשר לראות את זה בדי.וי.די. אני צריך להמיר את זה בתוכנה הנ"ל והעניין הוא שאני צריך את הגירסא המלאה. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  3. היי הבעיה בנושא....... אני לא רוצה לסגור את הIR כי זה עם 25 פריימים!! ואין לי כוח להכין את זה מחדש... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by gjook,

אני מקווה שפה זה הפורום המתאים , יש לי מצלמת רשת של חברת "matrix". באתר הזה ראיתי שמוכרים אותה גם: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=WEBCAM_Matrix&Cat2Cat1ID=8313&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בכל מקרה , היה לי דיסק עם הדרייברים שלה , ואני לא מוצא אותו.. הבעיה שאני לא מצליח למצוא גם את האתר של היצרן הזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי שבוע טוב. גל

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by Daver,

שלום לכולם, מאז שעברתי לווינדוס 7, כל פעם שאני מקבל הודעה בצ'אט של הפייסבוק הוא מוריד לי קובץ בשם pop. אני משתמש בדפדפן כרום. בXP זה אף פעם לא קרה לי הבעיה בתחילה כשהתקנתי ווינדוס 7 יש לזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. איזה עוד תוכנה לשינויי מהירות המאוורר יש חוץ מ Speed Fan???

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by אריאל59,

שלום כאשר אני רוצה להוסיף מועדף חדש לטבלת המועדפים החלון צור ב לא מוין לפי אלפבתי כיצד אני ממיין לפי אלפבתי,אין אפשרות להקיש קליק ימיני ולמיין לפי שם אני מדגיש:לא מדובר שאני פותח את תלון המועדפים למעלה,אלא שאני רוצה ליצור מועדף חדש בחלון צור ב IE7 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום חברה, ל-FF3 יש מנהל הורדות בו נרשמות ההורדות ומאיזה אתר הורדתם אני מחפש דרך לייצא רשימה זו לקובץ טקסטואלי - מצאתי קבצי SQLITE המכילים את הרשימה אך להוציא מהם את המידע קשה (צריך לבנות איזה PARSER ונראה לי שפה אני כבר מאבד כיוון) אם מישהו יודע כיצד לייצא רשימה זו או מכיר PLUGIN או ADDON שעושה זאת אשמח כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. כל פעם שאני עושה הוסף קובץ, התוכנה קוראת אותו ואז מתרסקת. הסרה של התוכנה גורמת לכך שה- classic media player מתרסקת כשאני מנסה לצפות בסרט. מה לעשות? חוצמיזה, מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שמוסיפה כתוביות לצמיתות? (לא חובה שתדע גם לצרוב)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. יש לי כפתור שנימצא בתוך (Portfol mc (MOVIE CLIP אני רוצה שבעת לחיצה עליו הוא יקח אותי לטיים ליין של Right Square mc לפריים שניקרא back מה הקוד שאני אמור לרשום בכפתור הזה? MC=MOVIE CLIP סדר האנרכיה של MOVIE CLIPים: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by dbx22,

הפיירפוקס עובד, וגולש לאתרים, והאקספלורר לא עובד ולא גולש לאתרים איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. כל הפופאפים של CiD אני חושב, כי זה מה שרשום בכותרת שלהם, אבל זה פרסומות של סלקום ושל חברות אחרות. אי אפשר לגלוש באינטרנט וגם כשאני סתם על המחשב ולא גולש זה עולה לי כל פעם... מחקתי קוקיס, מחקתי קבצים זמניים ומחקתי היסטורי וזה לא עזר. אני משתמש בFF בעיקר, אבל הפופאפים הם של IE. יש פתרונות? =\

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kof23,

שלום, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לחלק מחדש את הכונן קשיח (כוננים C ו- D) לנפח שונה. בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. שלום, קוראים לי עפר ואני בן 17-לא שזה אמור לעניין מישהו ובניתי אתר בפלאש לצימרים שלנו,זה האתר הראשון שאני בונה בפלאש. אז תנו ביקורת האתר: צימר בראש פינה , בקתות יפות תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, אני עורך את הפרוייקט שלי ויש לי קובץ WORD שאני צריך לצרף לקובץ קיים, כלומר להכניס דפים לקובץ אחר של WORD. איך אני עושה זאת בהנחה שאני רוצה לצרף אותו לעמוד שאני רוצה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. יש ברשותי 30 קלטות וידאו ואני רוצה להעביר את תוכנן לדיסקים של DVD. איזו תוכנה ואיזה ציוד נדרש על מנת לעשות זאת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by pergola,

מה יותר יפה יותר איכותי.. בקיצור מה יותר עדיף? ולמה..

• 68 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

1. תוכנה שתכבה את המחשב בצורה מסודרת עם טיימר או בשעה מסויימת 2. תוכנה שמסירה תוכנות לא דרך ההסרה של הווינדוס אלא בעצמה עדיף שהיו חינמיות תודה

19. שלום, לפני יומיים וירוסים תקפו את המחשב שלי כתוצאה מתוכנה שהורדתי מהאינטרנט שהייתה אמורה להיות תוכנה לצפייה בוידאו...להערכתי הצלחתי למחוק את אותם וירוסים מרגלים וכו'(שהגיעו בכמויות ענקיות אגב) , אבל אני מחפש תוכנה או משהו שיעזור לי להתגונן בפני הדברים האלו למשל בעבר הייתה לי תוכנה שאינני זוכר את שמה שעל כל אתר שהייתי מחפש הייתה עושה לי מבחוץ סימון של אתר בטוח לכניסה, אתר לא בטוח, ואתר לא ידוע..בכול מקרה אני מחפש אפילו משהו יותר חזק שלא ייתן לי בכלל להכנס לאתרים מסוכנים גם אם אני ארצה אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות... תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by iyehuda,

התקנתי את ה SMARTRIPPER בזמן הפעלה הוא רושם לי את ההודעה הבאה : no ASPI adapter available ובזמן הפעלת RIP הוא עושה search ל code הוא עובר בין DeCSSPlus ל VobDec מספר פעמים ולא מגיע ל ASPI מה שכן נוצר לי קובץ vts_01_1.vob בגודל של 4M

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by blanco,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי לאללה אני חושב שיש לי איזה אד וואר ....יכול להיות??? אני זקוק בדחיפות לתוכנה טובה לניקוי אד וואר . תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by emperor,

שלום , קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין את כל הדרייברים הדרושים מהדיסקים שקיבלתי וניתקלתי בבעיה עם הדרייבר של הקול. את כל השאר הוא מתקין בצורה טובה ואף אומר שגם את זה הוא מתקין טוב אבל בdevice manager יש סימן שאלה ליד. הדרייבר הוא" audio device on high definition audio bus" אני מנסה להתקין כרגיל מהדיסק אבל הוא טוען שהוא לא מוצא אותו. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 21:01:26 אוקיי, הורדתי דרייברים חדשים מהאתר של GIGABYTE והוא התקין אותם אבל עדיין אין קול מה עושים??? (יש לי רמקולים x530, חיברתי את כולם הדלקתי והvolume מוגבר)

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by eliau21071981,

חברה בזמן האחרון הגלישה שלי נהייתה איטית לאחר שאני מפעיל אימיול תמיד האימיול שלי היה דלוק והייתי גולש חופשי אבל בזמן האחרון הגלישה איטית בזמן שאימיול מופעל חומת האש מאופשרת ואני משתמשת בקספסקי 7 האימיול שלי לא מגיע למהירויות גבוהות בכלל ובכל זאת איטית

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. באקספלורר אני יודעת שתיקיית המועדפים נמצאת בנתיב: C:\Documents and Settings \ yonit \ Favorites אבל היכן נמצאת תיקיית המועדפים של כרום גוגל ופייר פוקס? בתודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 42.9k צפיות
  25. Started by STRENGTH,

אם זה לא קשור לפה בבקשה אל תנעלו כי לא מצאתי מקום יותר מתאים מפה. אז בקיצור זה הבעיה שלי.. מישהו יודע למה זה?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.