עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TuviaDaCat,

אני משתמש בתוכנה בשם dr.divx ויש לי בעיה איתה, ומשום מה זה לא עובד על קבצים שהורדתי מהמצלמה(קובץ מדיה גולמי)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. יש לי את הnorton internet security ובגלל זה אני לא יכול להכנס לכמה שרתי FTPת אז איך אני יכול בכל זאת להיכנס אליהם בלי לכבות את הפייר וול?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by eladbu,

אני מעוניין לדעת איפה מאוכסנות כל ההודעות שיורדות לי לאוטלוק? לאיזו ספריה?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. נכנס לי וירוס למחשב השבית את האנטיוירוס ולא נותן לו לעלות.... ניסיתי להתקין גם NOD32 וגם קספרסקי ובשלב מסויים של ההתקנה הוא כותב לי שאין לי גישה לתקיה שנמצאתבמקרה של הקספרסקי) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases ואז איאפשר להמשיך בהתקנה וכאשר ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE גם לא הצלחתי כי הוירוס חסם כל מיני SERVICES

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. שלום לכם אני קורא פה בפורום לעיתים קרובות אך עוד לא יצא לי לפתוח דיון, אשמח אם אחד מן חברי הפורום יוכל להמליץ לי על תוכנת מייל (אפשרי חינמי או בתשלום כמובן) שתתאים לעסקים קטנים בכך שתוכל לאפשר מסד נתונים נרחב ולבצע איתו פעולות אוטומטיות.. לדוגמא אוכל להגדיר לה לשלוח מייל מזל טוב לכל לקוחות העסק או לעובדי העסק לאחר הגדרת פרטיהם במסד הנתונים וכדומה... תודה רבה והמשך שבוע נעים תודה רבה לכם על התמיכה והעזרה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by tazos18,

היי, יש לי בעיה שהורדות נעצרות לי באופן אוטומוטי באמיול למשל יש לי קובץ מסוים שבדיוק ב-9.28 מגה נעצר (וניסיתי להוריד כמה פעמים) למישהו יש מושג? ???

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  7. טוב אז המצב הוא כזה.. כבר המוווון זמן שיש לי כמה תיקיות שלא מוכנות להימחק, אני ממש לא זוכר מתי הן צצו בלי שום התראה מוקדמת או למה ומה עשיתי לפני. אבל הן שם, והן לא מוכנות לזוז בשום פנים ואופן.. ניסיתי לבטל להם את Read-Only, זה לא עוזר כי הוא מסמן אותו אוטומטית חזרה.. ניסיתי בsafe mod, לא הצליח. אני אובד עצות.. אלה 3 תיקיות שונות שצצו לי בכונן D (הכונן הראשי של הווינדוס והתוכנות הוא C, וכל השאר נמצא בD) עם שמות מחורבשים בלי משמעות, סתם עירבוב של אותיות. עכשיו שיניתי להם תשמות כדי שזה יהיה פחות מעיק בעין, אבל בעיקרון, בתוך אותן תיקיות יש עוד תיקייה שקוראים לה update. אי אפשר אפילו לפתוח את התיקייה הזאת. כלומר, כשאני מנסה לפתוח אותה הוא מציג לי שגיאה.. צירפתי פה 2 תמונות כדי…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by Kidney_stonE,

http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/ thunderbird-3-officially-released-with-new-features-improved-look

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. אני רוצה לשנות את ברירת המחדל ככה שלחיצה על הכפתור הימני ובחירה בOPEN CONTAINING FOLDER תפתח לי את התיקייה במנהל קבצים אחר(TOTAL COMMANDER לדוגמא) ולה בFILE EXPLORE של הWIN. האם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום מה הבעיה שיכולה להיות שיש לי סרט במחשב (WIN 7) ומותקן עליו הקודקים SHARK007 וכן BS PLAYER וVLC וכמובן מדיה פלייר והסרט הוא בסיומת AVI אבל כשאני מפעיל אני לא שומע קולות של דיבור .את כל הסרט כן אבל אנשים מדברים לא! ואם אני יפעיל בBS PLAYER אני כן ישמע.. מה תריך לעשות כד ישזה יעבוד במדיה פלייר רגיל? תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

כידוע כבר אי אפשר להוריד אותה M$ ואני מחפש אותה נואשות!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by dd7,

איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by blackcoma,

אני שמתי אווטר בטריליאן, אבל כל משתמשי msn שאני מדבר איתם אומרים שלא רואים את התמונה, אלא רק את הלוגו של מסנג'ר.... יש דרך לתקן את זה ? תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by Antrikot,

הי לא ידעתי לגמרי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן. 1. לאחרונה רכשתי נגן MP3 ג'נרי עם יכולת ליריקס, אבל אין לי מושג איך להשתמש בליריקס. (יש לי קובץ DOC עם מילות השירים) 2. יש לי צורב 3440 NEC A ואני משתמש בתוכנת הצריבה NERO 7 ULTRA, אבל כאשר אני מנסה לצרוב סרטים (בפורמט AVI, שצולמו במצלמת וידאו) אני מקבל הודעה שהדיסק קטן מדי. הסרטים הם בגודל של 690-740 מגה והדיסקים בגודל 700 מגה, אבל אפילו את הסרטים הקטנים יותר אני לא מצליח לצרוב. (אני משתמש ב"MAKE VIDEO CD" של נרו, שלמיטב ידיעתי צורב בפורמט VCD) מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. היי לצורך איפוס המערכת (נפילות גרפיות) יעצו לי להסיר את JAVA ואת תוכנת FLASH ולהתקין מחדש: 1) לא מוצא JAVA וזה לא יתכן, איך זה מוסתר 2) מנסה להסיר את ADOBE FLASH ולא מגיב להסרה ולא מסיר (גם במצב בטוח SAFE) 3) איזה JAVA מומלץ להתקין והיכן אשיג? תודה, יהודה עריכה: התקנתי JAVA מקורית של SUN ורוב הבעיות נעלמו, פרט לאתר אחד שלא מצליח עדיין

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Nurit2005,

טוב אז כך סיימתי לבנות בפלאש אתר עכשיו רק מה שאני לא מצליחה זה למקם את קובץ הפלאש בדפדפן באמצע ולבחור צבע לרקע משהו יכול לעזור לי משהו יודע איך עושים זאת למה אני לא

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by gshhar,

כשאני סוגר את האימיול אחרי שאני מוריד דברים המחשב עדיין תקוע ובקושי זז(אני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הווינדוס) וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה ריסטרט. יש לי WIN XP PRO SP1,בארטון 2500 זיכרון 512 ורדאון 9600 פרו ככה שהמחשב שלי טוב(הוא חדש). מה יכולה להיות הבעיה כי זה ממש תקוע הכל.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  18. צריך תוכנה שתצלם את המסך נגיד שתצלם אין שאני משחק באיזה שהוא משחק נגיד

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by ofir38,

צריך המלצה לאנטי וירוס הכי חזק שיש... ממש שיחסום כמה שאפשר ושלא יהיה כבד וישאב הרבה זיכרון. תודה,אופיר

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by a_a_aa,

לאחרונה כאשר אני מנסה להדפיס דרך דפדפן אקספלורר אני מקבל את ההודעה המצ"ב איך ניתן לפתור הנ"ל בברכה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. לא כמו הדיון של IMT. לפני כמה שעות, קרו כמה נפילות מתח בהפרשים של שתי דקות וחצי בערך. אני, ברוב גאונותי, לא כיביתי את המחשב. הנזק נעשה, המחשב נדלק, לה לה, לי לי, אך הווינדוס לא פועל. ניסיתי להכנס למצב בטוח, והוא נתקע בקובץ מסויים. ברור לי שהמידע שם נהרס רובו, אם לא כולו, אך תהיתי, האם יש תוכנה כלשהו להציל את מה שנשאר, ללא הפעלת הווינדוס? (היו לי דיסקטוני הצלה של pqmagic, תיכננתי להוסיף עוד מחיצה, להתקין שם ווינדוס או לינוקס ולהציל מה שנשאר, אך עם המזל שלי, הדיסקטים לא עובדים..) בתודה מראש... נעם... נ.ב. אני מקלל את היום שהסכמתי להכניס למחשב הזה ספק ג'נרי. (האחרי שנשרף האנטק בכמה מפתיע, הפסקת חשמל, לפחות הוא לא דפק לי כלום בדרך).... עריכה: אחרי שניסיתי לפרמט ללא הצלחה, ו…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by Liran3331,

מישהו יכול להסביר מה זאת התוכנה הזאת? הבנתי שזה משהו שקשור לביצועים של כרטיס מסך אבל איך זה עובד בידיוק ומאיפה משיגים את זה?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by locke,

יש לי Mozilla 1.5 והבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד יותר מ- 2 קבצים בו זמנית. היתה לי את הבעיה הזאת גם ב- Netscape 7 אבל אני לא זוכר איך סידרתי את זה שם. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום, לפני יומיים וירוסים תקפו את המחשב שלי כתוצאה מתוכנה שהורדתי מהאינטרנט שהייתה אמורה להיות תוכנה לצפייה בוידאו...להערכתי הצלחתי למחוק את אותם וירוסים מרגלים וכו'(שהגיעו בכמויות ענקיות אגב) , אבל אני מחפש תוכנה או משהו שיעזור לי להתגונן בפני הדברים האלו למשל בעבר הייתה לי תוכנה שאינני זוכר את שמה שעל כל אתר שהייתי מחפש הייתה עושה לי מבחוץ סימון של אתר בטוח לכניסה, אתר לא בטוח, ואתר לא ידוע..בכול מקרה אני מחפש אפילו משהו יותר חזק שלא ייתן לי בכלל להכנס לאתרים מסוכנים גם אם אני ארצה אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות... תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by Nurit2005,

יש לי בעיה ב-FLASH אני לא מצליחה להעלים את העיגול הכפול כדי שיצא בסוף מין טבעת ואני לא מצליחה גם עם אפקט ה - MASK משהו מוכן לעזור ? הוספתי גם תמונה http://img433.imageshack.us/img433/968/gfvo0.jpg

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.