עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kfirr1,

בס"ד שלום! אני מעוניין להפעיל את הרשמקול של win דרך מתזמן המשימות השאלה איזה פרמטר אני צריך להוסיף כדי שהרשמקול לא רק יפתח אלא גם יתחיל להקליט ועוד שאלה איך אני יודע איזה פרמטרים אפשר להוסיף לכל הפעלה של תוכנה נסיתי דרך ה cmd %SystemRoot%\system32\SoundRecorder.exe /help וניסיתי --help וניסיתי -he וניסיתי /? ושום דבר לא נותן לי את רשימת הפרמטרים האפשריים אז השאלה איך אני יודע איזה פרמטרים יש או שפשוט אין כאלה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום אני משתמש ב Winamp בתור נגן המוזיקה שלי ברירת מחדל שלי. זה כמובן גורם שכל האייקונים של הקבצים שנפתחים עם Winamp מציגים את האייקונים של Winamp. אני רוצה להשאיר את האייקונים המקוריים של ווינדוס (כי אני אוהב לראות את הסוג קובץ באייקון.) (המערכת היא ווינדוס 7) יש דרך לעשות את זה? (אם אפשר אז בלי לחטט ב-registry) תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by jacob1000,

שלום לכולם, אני מורה לתקשורת ועורך סרטי וידאו לבית הספר שלי באמצעות תוכנת פרימייר אולם אתמול שניסיתי לערוך סרט הופיעה לי הודעת השגיאה : Xerces Panic error' והוציאה אותי מהתוכנה...מישהו יכול לעזור??? סוף שנה מתקרב ועליי לערוך סרטוני סוף שנה תודה! מצ"ב תצלום מסך

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by a_a_aa,

לאחרונה כאשר אני מנסה להדפיס דרך דפדפן אקספלורר אני מקבל את ההודעה המצ"ב איך ניתן לפתור הנ"ל בברכה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. כותרת קצת מסובכת, אבל מיד אסביר. מדובר ב-Adobe Acrobat, גרסה 4. תחת לשונית "Document" ו-"Header & Footer" ניתן ליצור תבניות קבועות, שניתן לפתוח כל פעם מחדש, על מנת ליצור כותרות עליונות ותחתונות. לאחרונה המחשב שלי שבק חיים, ואני כרגע משתמש במחשב חדש, תוך שימוש בדיסק הקשיח של המחשב הישן בצורה חיצונית. במחשב החדש נאלצתי להתקין את כל Adobe מחדש, אבל כמובן שאין לי את התבניות שיצרתי במחשב הישן. הדרך היחידה היא לשלוף את התבניות מהדיסק הישן ולהעתיק אותן למחשב החדש להתקנה החדשה. שאלתי היא באיזו תיקיה נשמרות התבניות ותחת איזה שם.

6. Started by Styx,

בתוכנה יש אפשרות לכתוב את מה שאני רוצה בתכנה(לקוח פרטים מיילל פרטים עם משרה וכו') ואז בליחצת כפתור אפשר להעביר את למייל הבעייה שכל פעם שאני מנסה לעשות את הפעולה מופיעה השגיאה הבאה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800 GT וכן מערכת הפעלה חלונות 7. החל מגרסה 300, הדרייבר של כרטיס התצוגה איננו כולל את תוכנת nView, אשר משתמשת אותי לשינוי הרזולוצייה של המסך כתחליף לאופצייה המסורבלת יותר המובנת במערכת ההפעלה. בדרייברים לחלונות XP, התוכנה nView עדיין קיימת. למה Nvidia, הסירו את nView מהדרייברים שלהם לחלונות 7? (הגרסה שלי היא כרגע 306.23)

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. אם אני מתקין את שניהם זה יכל לגרום לבעיות? האם nod32 הוא גם תוכנת ריגולן {גירסה NOD32.v2.51.30.NT.2K.2K3.XP}

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. Started by eGore,

שלום! יש איזה סרטון mpg שאני מעוניין לחתוך ממנו כמה שניות מהסוף... איך אני עושה זאת עם Virtual Dub ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by matsmets,

בדפדפן FIREFOX איני מצליח לפתוח תגובות קוראים למשל, ומבזקי חדשות לא זזים חלק, נראה שחסר משהו. אם אפשר עזרה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by CrossFire,

שלום, יש לי איזה בעיה, אולי אתם תוכלו לפתור לי אותה.... הבעיה: טעינה ארוכה יותר מדיי מהרגיל, כאשר אני מתחיל את שולחן העבודה אז נטענים לי תוכנות.... נורטון, מסנג'ר.... כרגיל לפני הבעיה זה טען לי דיי מהר אבל אחרי כמה זמן התקנתי תוכנות וכו'.... אני לא זוכר איזה תוכנות ואז כל פעם אשאני מעלה את שולחן העבודה זה טוען לי המון זמן... [attachment deleted by admin]

12. שלום אנשים, מה התכנה לדעתכם הכי מומלצת לתחזוקת מחשב? אני עובד על ויסטה ובזמנו ב XP עבדתי עם ה SYSTEM MECHANIC 7 רק שהוא עשה לי קצת בעיות אבל באמת היה משהו מיוחד... יש משהו מומלץ יותר? או להתחיל שוב איתו? חשוב תמיכה מלאה בויסטה...

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Nurit2005,

יש לי בעיה ב-FLASH אני לא מצליחה להעלים את העיגול הכפול כדי שיצא בסוף מין טבעת ואני לא מצליחה גם עם אפקט ה - MASK משהו מוכן לעזור ? הוספתי גם תמונה http://img433.imageshack.us/img433/968/gfvo0.jpg

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. אני מקבל את ההודעה הזו: .

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by redti,

אהלן אני ממש צריך את התוכנה הזאת..היא חוקית וחינמית.. רק שאני לא יודע איפה להשיג אותה חיפשתי הרבה בגוגל זה תוכנה שהופכת תרגום - קובץ טקסט איך שתרצו לקרוא לזה אני בטוח שלמישהו יש פה.. אז או לשים לי קישור בבקשה או לבוא אלי בפרטי אני אתן אי סי קיו זה אמור לשקול ממש קצת.. אם זה מדרבן אתכם.. אני אתן הזמנה לטורנט ליץ' למי שיביא לי.. וירצה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by BloodyW,

הי, יש לי Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעובדת בחיבור USB בלבד. התקנתי לאחרונה ויסטה ב HDD אחר, ובשביל לעבור בינה לבין XP אני צריך להחליף מקלדת שתואמת PS/2. הבנתי שחיבורי USB לא עובדים בביוס\דוס כברירת מחדל או משהו, אז איך גורמים למקלדת לעבוד במסך ה-DUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by silky,

היי, יש לי כ-200 תאים בטור ב EXCEL שכולם בפורמט שבתמונה(בתמונה רואים 2 מתוך כל ה-200) מה שאני מעוניין לעשות זה: 1: שבטור חדש יוצגו רק 3 המספרים לאחר ה-1(בדוגמא הראשונה 334). 2: שבטור ליד זה יוצג שאר הטקסט. 3: לסדר את שני הטורים מהקטן לגדול(מהמספרים), ככה , למשל בדוגמא הפשוטה פה אז 256 יהיה מעל 334 ועדיין לשמאלו יהיה Huntsville. 4: לצבוע בצהוב כל תא(ואת התא עם המספר שלידו) שרשומה בו מילה מסויימת(נגיד Alabama). ממש תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by GiZmo,

יש לי בעיה בסרטים, כאילו הפריימים לא מתחלפים חלק ויש סוג של ריצוד (בחלק מהתמונה). רואים את זה רק על דברים שזזים בסרט. הרקע בסדר גמור. קצת קשה להסביר...אבל אולי מישהו נתקל בבעיה דומה (משתמש ב Codec Pack CCCP, מדיה פלייר 10).

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם הורדתי תוכנה לפינוי הראם במחשב שקוראים לה FreeRAM XP Pro התוכנה באנגלית ואני מחפש מדריך אייך להשתמש בה הפעלתי אותה ואני לא יודע האם זה באמת פינה לי מקום בזיכרון השאלה אייך רואים את זה בתוכנה בבקשה תעזרו לי אשמח למדריך בעיברית אם יש

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  21. בכול פעם שאני מפעיל את ה uTorrent פתאום אף אתר לא עולה, גם אחרי שאני מכבה את הביטורנט עדיין אי אפשר לגלוש לעומת זאת המסנג'ר עובד. הדרך היחידה לפתור זאת היא עלי אתחול של הווינדוס וגם אז ברגע שאני מפעיל שוב את הביטורנט זה חוזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסתי למחוק ולהתקין מחדש אבל לזה לא עזר. אולי זה משהו בפורטים?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by er0101,

אני מנסה להתחבר ממחשב אחד עם ויסטה אולטימייט לאחר עם ויסטה אולטימייט ברשת הביתית שלי (ראוטר). אני מקבל שגיאה Remote Desktop cannot find the remote computer. היוזרים מוגדרים תקין, Netbios פעיל בהגדרות TCP/IP במחשב אליו אני מתחבר. גם אם אני מקליד את כתובת הIP השגיאה דומה. אין שום firewall (גם של ווינדוס מבוטל). זה לא עובד גם בsafe mode with networking. אפילו ביטלתי את הservice של האנטיוירוס ליתר בטחון (pc tools free). לא קשור, אבל אפילו היוזר שאני מקליד הוא Administrator במחשב אליו אני מתחבר. בVNC אני מצליח להתחבר (אני רוצה רק remote desktop). יש פינג מהמחשב לקוח למחשב אליו אני מתחבר. נגמרו לי הרעיונות :s05:

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by 00000,

אני רוצה לראות את ההבל בין צילום של MINI DV ביתי למצלמה מקצועית, למישהו יש הדגמה?

24. לא VCD ולא SVCD אלא DVD "רגיל". העיקר שתיהיה איכותית ומהירה. ניסיתי עם נירו 8 והאמת שלא ראיתי איך הוא ממיר בעצמו מ MPG אני לא יודע אם זה MPEG1 או MPEG2, משום מה GSPOT לא עזר לי יותר מידי (ואפילו לא הציג את הנפח האמיתי שלו). עריכה: ניסיתי עם XILISOFT, המרה ל DVD (לקובץ VOB), בסוף קיבלתי קובץ פגום (גם הנירו לא הסכים לקבל אותו וגם הנגני מדיה במחשב הריצו אותו ממש גרוע).

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים