תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לגבות סרט מ DVD מקורי , אבל בגיבוי הוא נותן לי CRC Error. יכול להיות שישנן איזושהן הגנות חדשות ש DVD shrink לא יודע לפצח?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך המלצה לאנטי וירוס הכי חזק שיש... ממש שיחסום כמה שאפשר ושלא יהיה כבד וישאב הרבה זיכרון. תודה,אופיר
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס קול, לא מובנה. פירמטתי לא מזמן, והתקנתי את הדרייבר שלו והכל היה סבבה, שומעים מוזיקה\סרטים וכו'. התקנתי cubase אך משום הוא זורק לי הודעת שגיאה מוזרה על משהו ש: no protection device detected או משהו כזה. ואז יש לי או Help או Cancel ואם אני לוחץ cancel התוכנה נסגרת. מה הבעיה שלו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תוכנה חופשית כמובן בסיגנון BSPLAYER המצויינת שלא תומכת ויסטה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית PANASONIC TZ5 שמצלמת בHD אבל כל דקת צילום זה 300MB אני צריך תוכנה שיכולה לקבץ את הסרטונים בליפגיעה באיכות. תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קרה לכם שאחרי פתיחת כמה טאבים הפיירפוקס התחיל לאכול לכם מעל עשרות (אם לא יותר) מגהבייטים של זכרון? אז זהו, אתם לא לבד ובשביל זה הכינו באתר הבא רשימת תוספים בעיתיים שגורמים לזליגות זכרון ובעיות נוספות בשועל ופתרונותיהם. http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions Enjoy. מומלץ לשים כסטיקי מאחר והבעיה די נפוצה אצל משתמשי השועל הזועם.
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ראיתי היכן שהוא שיש תוכנה שמאפשרת לך להתקין XP על DISK ON KEY ובכל מחשב שתתקע אותו תוכל לעבוד על הWINDOWS שלך שהתקנת על הזיכרון USB הבעיה היא שאני לא מוצא את התוכנה הזו מישהו מכיר ויכול לכוון אותי ?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את האוירה פרימיום, קיבלתי כמה דואר ל WINDOWSLIVEMAIL שלי, והתוכנה לא מראה שהיא סורקת את הדואר, יש פונקציה שנקראת באוירה :MAILGUARD עם רשימות, ואצלי הם ריקות,בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, יוסי
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כשאני מדליק את IE6 הדפדפן נפתח ואחרי שניה הוא נסגר סרקתי וירוסים ואין כלום ואני לא יודע כבר מה לעשות... המחשב מוריד מאימיול בלי בעיה אבל אקספלורר עושה רק בעיות כשעשיתי שדף הבית יהיה BLANK אז הדפדפן לא נכבה אבל כשאני גולש לאתרים זה לא מראה לי תמונות או אייקונים שנמצאים באתרים. איך אפשר לפתור את זה? ובבקשה בלי תגובות כמו "תתקין פיירפוקס", זה לא בא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מוריד מברשות לפוטושופ, העיניין שאני מוריד בכמויות.. יש אפשרות לטעון את כולם? האם יש אפשרות גם לסדר אותם לפי נושאים או משהו שכשאני צופה במברשות לא יופיעו לי מליון אלא רק אותו נושא?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הסתכלתי על כל מני אתרים שאפשר להוריד מהם עיצובים וראיתי כאלו דברים http://www.customize.org/details/34334 שימו לב להתחל שם ... איך הם עושים את זה? אני הורדתי את הסקין וההתחל לא כמו שם ... גם בסקינים של לוגהורן השעון הזה עובד רק כשאני שם את ההתחל באחד הצדדים. אבל פה אני לא הצלחתי שההתחל יראה ככה מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ניסיתי עם dvd region free+css ועם DVD REGION KILLER. לא פתר את הבעיה אם הבנתי נכון , יש בעולם 5 סוגי זונים , ווינדוס נותן רק5 פעמים לפתוח זון , ופירמטתי כששהיה לי 98 ועכשיו יש לי 2000 ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. יש פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו פה נתן איזה הסבר אבל לא כל כך הבנתי וזה לא הלך לי. וגם האם האימיול צריך להיות פתוח\סגור\פתוח אבל לא מחובר כי שמעתי שזה משנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
התקנתי ACE MEGA CODEC והוא בא ביחד עם media player classic גירסה 6.4, הבעיה היא בצפייה בקובץ MOV. קיבלתי איזשהו ERROR לגבי FOURCC... האם אני צריך QUICK TIME בנוסף? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי עמוד שהכנתי בפוטושופ שהוא מעין TEMPLATE לכל הספר שאני מעצב.. חוץ משכבה אחת שצריכה לשנות גוון וצבע בכל עמוד, וחוץ מהטקסט השונה- העמוד אותו דבר לאורך כל הספר זה הרבה טקסט להכניס לכל עמוד, כך שבפוטושופ (שהוא אפילו לא ME) זה יהיה סיוט.. אני צריך להגיש לבית דפוס את הספר בקבצי PDF. יש דרך לעשות את זה יותר פשוט ולא לשמור אלף קבצי PDF דרך פוטושופ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אממ אני צריך שמישהו יעשה לי מן קווים כאלה מאחורי כדור - שיראו כאילו הוא בתנועה, כאילו הוא מהיר כזה... אם הייתי יודע POTHOSHOP הייתי עושה בעצמי, ומכיוון שזה נראה לי משהו קטן לא נראה לי שזה חשוב בשבילי ללמוד POTHOSHOP התמונה שאליה אני צריך את הקווים האלה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי יש לי סרט DIVX שקודד בDD5.1 איזו תוכנה ואיזה CODEC אני צריך בשביל לשמוע בדולבי דיגיטל דרך יציאת SPDIF שמוברת למערכת סרואנד עם DECODER 5.1? (כלומר, המחשב רק צריך להוציא STREAM דיגיטלי לא מקודד לערוצים) אני מצליח לשמוע רק בסטריאו כרגע (דרך ה SPDIF) תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לדעת איזה חלקים יש לי במחשב. אני רוצה תוכנה מדויקת.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעייה שלי היא כזו, מלפני כמה ימים, אני לא מצליח לעשות EXTRACT לקבצים, כל דבר שאני מוריד (אני מוריד הכל דרך UTORRENT) יורד בסדר, וכשאני מנסה לחלץ אותו אני מקבל הודעה שיש קבצים פגומים, בדקתי את זה ואין לאנשים אחרים שמורידים את אותו הקובץ את הבעייה הזה.. מה יכול לגרום לזה? אני מקווה שכתבתי את השאלה בפורום המתאים, אם לא בבקשה תעדכנו אותי ואני אעביר את הת'רד. תודה חברים! נ.ב סתם כדדי להיות נחמד לחברי הפורום האדיר הזה, מי שיעזור לי לפתור את הבעייה, יקבל ממני צ'ופר בדמות הזמנה לTORRENTLEECH..
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שולחים אלי מייל עם קובץ מצורף עם סיומת msg.* ואני מקבל את ההודעה בלי הקובץ המדובר. לעומת זאת קבלת קבצים מצורפים אחרים (doc.xls.pdf......) אין לי בעיה עם זה. עשיתי בדיקה אצל חבר אחר ובדקתי אם הוא כן יכול לקבל קצבים כאלו (msg.*) ואכן הוא כן קיבל. הסרתי והתקנתי מחדש אאוטלוק וזה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון להציע לי ? ? ? ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב לדעת למרות שלא בטוח לגבי שימושיות
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק ריק לצורב ומנסה להיכנס לכונן הוא נותן לי את השגיאה הבאה: f:\ is not accessible incorrect function ואם כבר אני פותח ת'ראד ,אני רוצה לצרוב עם דיסק של 800 יש לי דיסק כזה ונרו 6 אולטרה אפשר הוראות? ;D תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קידדתי סרט לVCD השלבים היו כאלה.. 1. פתיחת הסרט בוירטואל דאב ואז עשיתי לו Conversion ושמרתי 2. פתחתי את הקובץ ושמתי לו פילטרים 3. קידוד בtmpgenc ... יש לציין שפתחתי את הסרט הוא הראה לי הודעת VBR.. אולי זה קשור? מה אני עושה כדי שבסוף הקידוד הקול יצא טוב.. הרי זה בסדר בקובץ המקורי
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-