תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב. שאלה קצרה אני לא מצליח לשלב תרגום ב T.V. כשאני רואה סרט, כלומר התרגום מופיע על מסך המחשב אך אינו מופיע בטלויזיה. הבעיה כאמור היא שאני נמצא במצב של Overlay control->full screen device->secondary display. האם יש דרך לפתור בעיה זאת ? תודה מראש. אריק.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסריקת ותיקון שגיאות מערכת קבצים, בעיקר בשביל כרטיס הזכרון שלי. אני מעוניין בתוכנה שתודיע לך איזה קבצים פגומים היא מצאה ואז תשאל האם לנסות לתקן או לא. המטרה היא לדעת איזה קבצים לשחזר ולא לנחש איזה קובץ נפגם\תוקן. מדובר על מערכת קבצים FAT32.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני ממיר וידאו אנלוגי לוידאו דיגיטלי ומקבל 4.5 ג'יגה לשעת קלטת האם זה הרבה? איך ניתן לצמצם את הנפח של הוידאו בלי לפגוע באיכות בצורה קיצונית? תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מהאינטרנט תמונה. הבעייה היא שכשאני מגדיל את התמונה אני לא יכול לשמור את התמונה הגדולה (לחצן ימני לא מגיב). האם יש אפשרות אחרת לשמור את התמונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפרום הזה ויש לי בעיה בבקשה אם תוכלו לעזור לי בזה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת בהפעלת מספר תוכנות ומשחקים RUN-TIME ERROR [80040111] 2147221231 AUTOMATION ERROR CLASSFACTORY CANNOT SUPPLY REQUESTED CLASS הסרתי ושוב התקנתי את המשחק את התוכנות שבהם קיבלתי את ההודעה ודבר לא עזר ניסתי לשחזר את הקבצים של הWINDOWS אולי נפגמו גם לא עזר עשיתי שיחזור מערכת .הפעלתי אתחול סלקטיבי אולי איזה תוכנה מתנגשת גם לא עזר אני ממש מיואש ומתוסכל האין לזה פיתרון ? מותקנת במחשב המערכת : WINDOWS XP SP2 בגירסה העברית WINDOWS MEDIA PLAYER 10 בגירסה העברית K-LITE CODEC PACK 2.47 FULL חומרה : PENTIUM 4 3.00 GBZ זיכרון 512 mb כרטיס מסך :RADEOM 9200 SE AGP לוח אם VIA CHIPSET הודה לכם …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לא איכפת לי איזה גרסה (רק לא גרסת ה kewik) מישהו יכול לשלוח לינק ?
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הדיון בכללי חשבתי שבאמת כדאי לנחליף את המראה ה "יבש " של שלוחן העבודה שלי ושל מערכת ההפעלה וכמו שהבנתי בכדי לעשות את זה צריך להשתמש בתוכנת עזר שנקראת STYLE XP , הייתי רוצה שמישהו יסביר ככה בקטנה איך משתמשים בא ובלה בלה קצת טיפים עליה .
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לאחר שהמסנג'ר כבר הותקן האם השיחה עצמה במסנג'ר מייצרת הורדה כלשהיא download ?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. עד עתה, הייתי עם XP עברית והאקספלורר היה בהתאם. כרגע, אני עובד על ווינדוס וויסטה-אנגלית, שם מן הסתם הצדדים של סרגלי הכלים הפוכים. האם/איך ניתן, באופן ספציפי, באקספלורר 7, לשנות את כיוון סרגלי הכלים?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום שאני רואה סרט mkv יש "רעש" בסרט איך אני פותר את הביעה? פרטים: קידוד סרט: x264 720p תוכנה: windows madia player 11 תוכנת htpc media portal חבילת קודקים: k-lite codec pack מערכת בפעלה: windows xp מעבד: amd e4050 כרטיס מסך: hd3650 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש את תיקיית ה Favorites של FireFox, כדי שאני יוכל להעביר את כל תכולת ה Favorites הישנה שלי מהאקספלורר, היות ומשום מה, התוכנה לא העבירה את הכל בעצמה. אני יודע שאפשר דרךImport וכד', אך משום מה לא עובד לי אז אני רוצה לעשות את זה ידנית, תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
החלפתי מחשב ובהתקנת ה-נורטון אנטי וירוס דורשים את ה-product key ,שלי בן 29 ספרות ולא מתקבל- מפנים אותי לתמיכה שם אני מקבל קוד של 30 ספרות שלא מפעיל את התוכנה- ואז דורשים לבצע קנייה חוזרת-מה עושים??? ???
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל זה נראה לי הכי מתאים יש אפשרות לצרוב מספר IMAGES על דיסק אחד? עם איזו תוכנה? איך? מדובר על קבצים IMG שיש להם קובץ CUE...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הנורטון liveupdate שלי מסרב לעשות עדכון אוטומטי למרות שמוגדר לו ככה בכל מקום שצריך להיות מוגדר, ומוגדר לLIVEUPDATE דרך איזה חייגן להתחבר לאינטרנט. מדובר בsystemworks, firwall 2003. אני יודע שקיים פיתרון, אני פשוט לא מצליח למצוא לזה אזכור בשום מקום
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני ניכנס להאתרים ואני לא מצליח לצפות בוידיאו אז מה זה כותב לי זה כותב שאני צריך אתה התוכנה flash player 9 ואני מוריד וכתוב לי שזה סיים להוריד נוו כאילו הורדה הושלמהה ואני עדייןןן לא מצליחח לצפות בויידיאוו זה כותב לי עוד פעם שאני צריך את התוכנהההה ואני מתקין עוד פעם וזה עדייןן לא עובד וככהה אז בבקשה אתם יודעים מה לעשותת? תעזרו לי דוגמא כשאני בא לצפות במהשו זה כותב לי צפייה בוידאו זה מתאפשרת בגרסה עדכנית של פלאש לעדכון גרסת פלאש לחץ כאן אני מעדכן את זה אלףף פעמים זה לא עובדדדד
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אני רוצה להתקין פאירוול יש לי אנטיוירוס של נורטון איזה פאירוול היתם ממליצים לי
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום אבל היתי רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שרושמת [LOG] או משהו כול דבר שעושים במחשב. כי אמא שלי ואחותי מתעסקים לי במחשב. :cwm10:
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי גרסה 7.5 וזה מסרב לחבר אותי לרשימת הקשר שלי..! הוא כותב לי שיש איזה בעיה ב"קובץ מחשבים מארחים.." http://img329.imageshack.us/my.php?image=65764tf.jpg
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום וערב טוב פורום תמיכה יש לי office 2003 באנגלית ואני לא ממש מבין את התוכניות באנגלית אני רגיל לעברית האם יש אפשרות להפוך האופיס לעברית אם איזה פאץ' או איזה קובץ או איזה משו שעושים מבפנים אם כן אשמח לקבל או לישמוע..=] תודה מראש לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לא VCD ולא SVCD אלא DVD "רגיל". העיקר שתיהיה איכותית ומהירה. ניסיתי עם נירו 8 והאמת שלא ראיתי איך הוא ממיר בעצמו מ MPG אני לא יודע אם זה MPEG1 או MPEG2, משום מה GSPOT לא עזר לי יותר מידי (ואפילו לא הציג את הנפח האמיתי שלו). עריכה: ניסיתי עם XILISOFT, המרה ל DVD (לקובץ VOB), בסוף קיבלתי קובץ פגום (גם הנירו לא הסכים לקבל אותו וגם הנגני מדיה במחשב הריצו אותו ממש גרוע).
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, אני אשמח גם להכיר. לא אכפת לי שהיא תקח משאבים, אבל שתהיה ברקע. תודה מראש. emailya לא בודקת POP3 של YAHOO אז זה לא משהו.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי. אני מחפש דרייבר לויסטה 64 ביט אך לא מוצא באתר של מייקרוסופט אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש איזה ספאמר אחד שמציף אותי בICQ! אם אני שם אותו באינגור אז הוא נרשם מחדש! כבר איזה 3 משתמשים הוא נרשם ואני לא יכול לסבול את זה! יש עצות? > :bash:
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האים יש לכם תוכנה היכולה לאחד קבצים כאלה ו/או לערוכם ??? אני צריך תוכנה לזיהוי עיברית לסורק יש לכם??
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-