תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני נסה להוריד סרטון מאתר אבל הריל פלייר לא מזהה את סרטון למה תוכנת הריל פלייר לא מזהה את הסרטון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי ICQ 5.1 והתוכנה תמיד עולה שהווינדוס עולה! למרות שעשיתי בהגדרות שלה שלא יעלה עם הווינדוס. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אותו על הדיוידי הוא תמיד מקרטע ויש כל מיני שיבושים ( נסיסי כמעט את כל מהירויות הצריבה אבל עדיין אותה בעיה מה לעסות???
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
-
-
-
כל מה שאני רוצה הוא לפרמט את המחשב מבלי לגרום נזק..יש הרבה זבל מה שאני צריך זה את השיטה מה להשאיר הsystem ומה למחוק תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
כאשר אני מבקש למחוק מחיצה אז עולה לי שאלת בחירה שכוללת את המושג הזה secure erase אפשר לקבל הסבר על המושג
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עוד כמה ימים נגמרת התקופה החינמית של האנטי וירוס נורטון מה שהבנתי שאפשר לרכוש את התוכנה לא רק עם אנטי וירוס אלה עםInternet Security האם זה נחוץ? או שמספיק רק אנטי וירוס?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מממ שלום, מישהו כאן בבקשה יוכל לעזור לי? למחשב שלי יש בעיות בהרצת ג'אווה וכ"נ, וזה ממש מוזר. לפני שהתקנתי FireFox הבעיות הופיעו בצורה פחותה יותר. אז אוקי הנה הבעיה: לעיתים שאני נכנס למקומות שבו צריך להשתמש בJAVA SCRIPT אני לא מצליח להריצם. לעיתים אני מבטל את הפיירוול וזה עובד ולפעמים זה לא משנה ממש. למחשב שלי יש שלושה פיירוולס (זה מטומטם אני יודע :\ אבל אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על אף אחד מהם: NIS, הפיירוול המובנה של XP והפיירוול של 2WIRE שזה נתב של האינטרנאט(יש לי רשת אלחוטית)). מחקתי את כל תוכנות העזר של ג'אווה מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר. ניסיתי בפיירוול NIS לשנות וזה לא עזר (הכי מינימום), ניסיתי לעדכן לא יודע מה ניסיתי כבר. ביטלתי את כל הפיירוולס שיש לי במחשב וזה…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדבר הזה ccPxySvc.exe הופך את חיי לסיוט, הוא משתמש ברוב כוח העיבוד שלי כל הזמן 50-70 אחוז ודופק את המהירות של כל היישומים שלי, עיזרו לי להיפטר או להבין למה החיים שלי כרגע בזבל.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
משהוא יכול להדריך אותי איך משתמשים הוא פשוט לא מתחבר לרשת הקדמליה
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס את התוכנה הזו לעסק . מעוניין לקבל אינפורמציה מאחרים למי שיש ניסיון ועבד איתה ו או מכיר אותה . לדברי המפיץ בארץ . תוכנה זו חוסכת את הצורך בשרת ( חומרה ) וכמו כן חוסכת את הצורך Windows 2003 Server ..אשמח לקבל תגובות .( WinConnect XP הינו מוצר איכותי המאפשר להפוך כל מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה Windows , לשרת Terminal Server ובכך לייעל דרכי עבודה באופן משמעותי. ??? )
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות תוכנה לניהול יומן שנה שתהיה נוחה ויעילה, וכמובן שלא תהיה גדולה מדי. בזמנו עבדתי עם "Time Calendar" אבל יש לה מספר חסרונות והיא די גדולה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למי שיש התקנה של התוכנה relplayer בבקשה שישלח לי את זה! אני לא מצליח להוריד מהאתר של התוכנה ומאתרים אחרים..... אבל כל האתרים האחרים מביאים לך לינקים לאתר של התוכנה וזה לא עוזר לי בכלום
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
-
שלום למי יש מדריך בעברית לVISIO 2007 המדריך אך לעבוד אך לשנות בקצר אך לעבוד עם VISIO
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד אם תשלחו לי לינק או תגידו לי מאיפה להשיג. **אם ההודעה הזו עוברת על חוקי הפורום אני שולח לכם (המנהלים) התנצלות מראש.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
עוד עבודה ישנה מאוד, הפעם בפלאש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אחרי ימים של בלאגן עם הלוח שידורים של המדיה סנטר, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-