עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי על המחשב שלי בנוסף לאקס פי גם את הויסטה. לצערי, למרות שזה על אותו מחשב הויסטה לא מזהה שום רכיב על המחשב ואני צריך לעדכן דרייברים... יש איזה שיטה להעביר את כל הדרייברים בבת אחת מהאקס פי לויסטה? אני יודע שיש כמה תוכנוות שמגבות דרייברים אני יודע.. אבל ניסיתי כמה וזה גיבה אומנם אבל את השחזור לא ממש הצלחתי לעשות..

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by kozimus,

בשעה טובה הישתדרגתי מ XP ל 7 עד היום היתי משתמש ב SYGATE אבל הוא לא תומך ב7 גם לא ב XPMODE. אני צריך המלצה על פיירוול שיעשה את העבודה אבל גם שיהיה קליל ולא יעיק עלי. תודה על העזרה.

3. Started by EyalRDT,

משום מה כל פעם שיהיה רשום משהו באנגלית או עם מספרים הפונטים האלו יהפכו לבולטים. הנה דוגמא. למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Joli,

זה רק אצלי ככה או שגם לכם ה JD הפסיק להכתיב לעצמו את האותיות בטיחות האלה??

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by saharbz,

שלום, אני רוצה לצפות בקבצי MKV שאני מוריד, הקבצים כוללים כבר תרגום מובנה. כאשר אני מנסה לראות דרך DIVX אז התרגום מופיע בעברית רק כתוב הפוך, משמאל לימין, במדיה פלייר הוא בכלל מזהה אתם כקבצי מוזיקה ואני רק שומע ולא רואה כלום. אני משתמש בשתי התוכנות האלו מכיוון שיש לי את הפייברבוקס ובעזרתם אפשר לעשות הזרמה ולצפות בטלויזיה. האם למישהו יש פתרון לזה/תוכנה אחרת שגם עושה הזרמה (התקנתי קובץ קודקים אם מישהו שואל)... ב-BSPLAYER זזה גם מתרגם הפוך (משמאל לימין) וגם אי אפשר לעשות הזרמה של המדיה (אני בכל אופן לא יודע איך). ב- VLC זה עוד מצויין אבל אני לא מצליח להבין איך להזרים את זה לממיר פייברבוקס (מה שאני עושה בקלות ב-DIVX ובמדיה פלייר) אם אתם שואלים למה אני לא רואה ישירות דרך הפייבר…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Tanya,

בוקר טוב. אני מקווה שזה קשור לפה. ראיתי הרבה גרסאות שונות לאינטרנט... נדמה לי שלי יש את הגרסא הפשוטה... סרגל הכלים למעלה אפור רגיל והכל נראה מיושן.... ראיתי דברים ממש מעניינים ששם הסרגל כלים עובד אחרת וגם כשזה נטען, הפס למטה עובד שונה וזה נראה ממש טוב. מה אני צריכה לעשות בשביל לשפר את המראה של האינטרנט שלי? תודה וסליחה על הבורות.

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by TheFly,

התחלתי לשחק במשחק The Elder Scrolls V (משחק מצויין לדעתי) ונתקלתי בבעיות בסאונד במשחק. אמנם שומעים אבל לפעמים יש רעש סטטי מעל סאונד מסויים מהעולם של המשחק. לדוגמא: דמות מדברת ונשמעת כאילו שהיא מדברת מטלפון סלולרי עם קליטה גרועה מאוד. עוד דוגמא: אמורים לשמוע רעש של מפל מיים אבל במקום שומעים אותו עם הפרעות. עידכנתי את המשחק וזה עדיין קורה. זה לא קורה ולא קרה לי בשום משחק אחר ולא עשיתי שום שינוי במחשב, לא בחומרה ולא בדרייברים. מישהו נתקל במשהו דומה? למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? זה ממש הורס לי את המשחק....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בס"ד שלום לכולם, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת להגדיר למשתמשים בווינדוס XP האם הם יוכלו להעביר או למחוק קבצים (קבצי אקסל במדויק) לדוגמא המשתמש admin יוכל ויאסור על user להעביר ולמחוק קבצים ספציפים ! העניין די חשוב לי ואני אשמח לכל עזרה,תודה רבה לכולכם.. תבורכו על הידע

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחי יש מחשב ישן מאוד והוא התקין ווינדוס מחדש, ולא מצאנו דרייברים באתרים של החברות... לוח אם - MSI MS-6163 (i440BX) וכרטיס קול Creative Sound Blaster Live (sb0220) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  10. שלום לכולם אני עושה סדר בכל הדיסקים שלי ואני מחפש תוכנה שתיסרוק את הדיסק ולאחר מכן שתשים את כל מה שהיא מצאה בתוך הפרונט של הדיסק (בעטיפה האחורית של הדיסק) את כל הדברים שהיא מצעה חיייייב דחוף בבבבקשששההה ;D

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by vince carter,

אז ככה בתוך תיקיית הProgram Files בכונן C יש לי תיקייה בשם xerox שנמצאת שם מהשנייה שהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה שקניתי אותו (נקנה לפני כחודש ) ...התיקיה ריקה מתוכן ואני מעוניין למחוק אותה מההארד דיסק ובכל פעם שאני עושה זאת היא מסרבת להמחק וקופצת הודעה כזאת: אין אפשרות למחוק את NWWIA : אדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ. סגור את התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב. מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הולך פה ? ואיך אני יכול למחוק את התיקיה המעצבנת הזאת...? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by le011,

שלום לכולם מחפש תוכנה לסריקת מיסמכים עם קישור ישיר לWORD כך שהמסמך ישמר כמיסמך ולא כתמונה-והכי חשוב -בעיברית יש לי סורק של HP והתוכנת הסריקה שלה לא תומכת בעיברית תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. יש לי מצלמה דיגטלית PANASONIC TZ5 שמצלמת בHD אבל כל דקת צילום זה 300MB אני צריך תוכנה שיכולה לקבץ את הסרטונים בליפגיעה באיכות. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. כותרת. יש לי אנטי וירוס AVG 8פרוץ פעם זה היה מעדכן ועכשיו לא

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by -ox-,

יש לי NERO 6.6.0.1 ו NEC DVDRW 3500A שאמור לקרוא ולכתוב דיסקים רגילים (CD) במהירות 48X אך הנרו מזהה את הצורב כיאילו הוא רק קורא דיסקים מהירות 48X אבל כותב ב 24X מה עושים?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... שמעתי מאיזה אחד בפורום שאפשר לערוך את קובץ ה-רום של עדכון הביוס ולהוסיף לו את האפשרות למתחים... הבן אדם לא עונה לי משום מה כבר שבועיים להודעות אז החלטתי לפנות אליכם... אם מיש'ו יודע איך לעשות את זה או באיזה תוכנה עושים את זה שיגיד לי בבקשה... תודה רבה לכל קהילת HWzone ולעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by SaXtoR,

שלום אני מחפש אלטרנטיבה לתוכנה הנ''ל שמורידה סרטונים מאתרי יוטיוב למינהם.. מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה קלה לשימוש, ולא מציקה כמו הTUBE HUNTER שכל פעם צריך לרענן(F5) את הדף וללחוץ פליי ואז קופץ חלון וצריך לעשות OK ועוד אלף אחד דברים(אופציית קידוד, איפה לשמור, וכו' וכו') מה שגם באג רציני בתוכנה: אחרי מספר הורדות בו זמנית(7-8-10) התוכנה מתחילה להיתקע ובכלל לא מצליחה להוריד שום דבר... אני צריך משהו ממש בלי הגבלה. שיתמוך ב100 הורדות בו זמנית.. מצידי שיוריד כל אחד על 4KB, אבל העיקר שהכל יהיה בהורדה ולא יתקע באמצע או בכלל לא יתחיל להוריד! ניסיתי את xVST והיא כמעט לא תומכת בשום אתר =\ ניסתי גם עוד תוכנות אחרות קטנות שאני לא זוכר את שמם, וגם איתם זה לא ממש הלך חשוב מאוד: ** חובה שיהי…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by shanibh,

מתחיל להתחרט על רכישה קראתי את המדריך להכנת שלט IRDA תשע פינים, וראיתי את המתאם USB בזול, לאחר הקנייה פתאום שמתי לב שכותבים פה שהתוכנה שמצויינת במדריך לא מתאימה למתאמי ה-USB מישהו מכיר תוכנה שתתאים ל-USB IRDA או למהר לבטל את הקנייה? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. שלום ! יש לי שאלה קטנה בעיניין הכמות RAM שהמחשב שלי לוקח. הסבירו לי כאן בפורם שהסיבה שזה קורה, זה בגלל כול התוכנות והדריברים שעובדים ברקע רציתי לדעת אם אני יעשה משתמש נוסף ב WINDOWS ותחת אותו משתמש אני יבטל את כול התוכונות שעולת ב STARTUP וישאיר רק את המינימום בשביל לעבוד על המחשב, אז האם המחשב שלי ירוץ יותר מהר ? והאם זה יפגע לי בכול התוכנות והביצועים של המשתש הראשי מתי שאני יחזור לעבוד עליו? תודה רבה על העזרה !

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by GrandMaster,

אני יודע שזו בטח שאלה נפוצה, אבל איך לעזאזל אני מצליח לתפוס קצת תאוצה עם אימיול? אני לא מבין את זה, אני צריך לחכות שבועות כדי שקובץ ירד לי.. כרגע אני מוריד בבת אחת 10 קבצים, אבל ההורדה על 0 קיי. 4 אפלואדס.. לא יודע כבר מה לשחק בהגדרות. לא מבין גדול בתחום.. יש לי אדסל 1.5. הגבלתי את המהירות אפלואד לעשר קיי ושלי לתשעים ושש.. ניסיתי בעבר את המוד של מורף אבל הוא לא עזר במיוחד אז פשוט עברתי לגרסה החדשה והרשמית של אימיול כשזו יצאה.. אני כבר קרוב לומר נואש.. מה כבר אפשר לעשות? :[ אני משתף כבר לא מעט קבצים.. :\ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. התוכנה מחפשת מקורות וכל זה אבל היא פשוט לא מורידה כלום, ה-STATUS הוא WAITING . וברגע שאני מצליח להוריד ב-EMULE אז הקצב הוא בסביבות הקילובייט. בבקשה, מי שמבין , העזרה מתבקשת .

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. שלום חברים ותודה מראש על העזרה הכנתי באנר בתוכנת Adobe After Effects CS4 והבאנר מורכב אך ורק מטקסט ואפקטי פלאש על הטקסט אורך הבאנר הוא כ41 שניות בערך עכשיו קראתי שכדי לסגור אותו לקובץ שיוכלו לשדר אותו באינטרנט זה צריך להתבצע על ידי פקודת Make Movie בחלון Composition לחצתי ואח"כ לחצתי על render והוא אכן סגר לי את הקובץ באותה איכות טובה שבתוכנה אבל שומו שמיים! הקובץ שוקל לי 168Mb! מאה שישים ושמונה מגה בייט! מה קורה.. מה אני עושה.. איך אני יכול לשמור את הבאנר הזה שערכתי שעות ולסגור אותו בקובץ קטן שיוכלו לשדר אותו באתרי האינטרנט? אני חש מבוכה היות וסגרו איתי מחיר וכל זה ועכשיו הפאדיחה הזו.. אז כל מי שיוכל לעזור לי ולרשום לי ממש את הפרטים לסגירת באנר במשקל קטן אודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  24. איך קושרים 4 סרטונים לסרט אחד ? יש תוכנה שעושה את זה ?

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.