עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מצליח למצוא אותו בבקשה עזרה במתן קישור לדריבר זה

2. Started by amit123,

שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by hararim,

לאחר שפירמטתי את המחשב אני לא מצליח להתקין תוכנות שאני הורדתי כמו אימיול,קאזה,אקרובט רידר וכו'.המחשם רושם שיש בעיה עם הקובץ וזהו.לדוגמא כאשר רציתי להתקין אימיול קיבלתי הודעה- error reading setup initialization file. או בקאזה- winzip self extractor corrupt.possible cause:bad disk or file transfer error. כאשר ניסיתי להתקין אקרובט קיבלתי קוד שגיאה-123.796.03.2.2312 תודה מראש

4. שלום אני משתמש בפוטושופ CS2, פתחתי דף A4 חדש. והוספתי view --> show --> grid ויש באתר במדריך שקראתי הוראות. ואני לא הבנתי שאם קיים דבר כזה שינויי רוזולוציה בתוך פוטושופ. הנה משפט: I then created a transparent layer on Photoshop and (after enabling the ruler view) created a relative sized grid 12 squares across and 9 down. I renamed this to GRID. But as I wanted the resolution of this image to be 640x480, I cropped the full grid down to size. העניין הוא האם קיים שינויי רוזולציה 640X480 בדף שפתחתי A4? איך עושים שינויי רוזולוציה בדף A4 ורוצה לעשות שיהיה רוזולוציה 640X480? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by halo,

האם יש מצב כזה שאני מוריד סרטון מהאימיול או כל תוכנת שיתוף וזה אומר לי שיש על זה הגנה וצריך רשיון על זה משהו כזה? או שזה בעיית מקודדים?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by lompy,

מחפש תוכנה חזקה לשיחזור קבצים שנמחקו לסביבת DOS (ההתקנה של WINDOWS נדפקה) ניסתי להישתמש בתוכנות שיש ב Hiren_s_BootCD_8.4 למי שמכיר ושתיים מהם מצאו את הקבצים אך לא הצליחו לשחזר מדובר בקבצי תמונות אם זה משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. שלום אני מקבל משוב ממספר מקורות ב EMAIL בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו רוצה רוצה להשתלט על המחשב שלי זה נורא מלחיץ אותי ..... דוגמאות להודעות והמקורות שלהן ... מקורות כרגע (שקיבלתי אחד משני ההודעות) : serv@fcradio.net serv@elamex.com dan adams [dan_tughx@logoluso.com] Susan martin [susan.martin@telcan.com] sandra [gonzalez_1998@fcradio.net] sandra [sandra.hernandez@niet.com] סוגי "התיקון" שהם מצעים (אחרי פריסת השמות בלבד ..מקובץ דחוס ): data.elm.pif ..readme.log.cmd Update-KB1437-x86.exe משהו נתקל בתופעה זהה אני שמח שישתף אותי .....

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  8. תשמעו בעיה מוזרה - מעצבנת!!! אני משתמש בתוכנת האיחוי של מיינדסופט O&O.Defrag.Professiona מותקנת לי במחשב הנייח = באנגלית...כמו כל התוכנות(אגב תוכנה מצויינת!) אמה - מה....כשאני מנסה להתקין אותה גם במחשב הנייד באופן אוטמטי היא מותקנת בגרמנית.... ??? אה שווייסר ווואט דה פאק(בגרמנית)....ניסיתי להתקין מחדש - ושוב - זה לא נותן לי ביכלל אפשרות ליבחור באנגלית מישהו יודע את הפיתרון ? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. זה ישן מאוד,עשיתי את זה לפני 7 שנים בערך, עוד כשלמדתי להכיר את פוטושופ.. בבקשה אל תקטלו.. (סוג של Raistlin, אבל זאת לא ממש היתה הכוונה) [attachment deleted by admin]

10. Started by waizman,

אהלן אני צריך תוכנה שתוכל ליצור לי סרט מאוסף תמונות שיש לי, מעיין סלייד-שואו עם אפקטים וסאונד וטקסט שאני יוכל להוסיף על התמונות. התחלתי להשתמש ב adobe premiere אבל הסתבכתי שם וזה מסובך מדי בשבילי נראה לי... תודה!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by SAOD,

אני לא יודע איך להסביר את זה הכי טוב ודווקא עכשיו אני לא מוצא דוגמא! בכל מקרה לדוגמע אני לקח אגס ושם עליו את ה"בקין" של תות... כאילו גורם לתות להיות בצורה של אגס... תודה,

12. Started by Delapro,

יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! התקנתי sp2 ל-windows xp כיוון שרציתי להתקין את האקספלורר החדש ומאז חלק מהמשחקים לא עולים לי (במיוחד pes5 ) אני מקבל הודעת שגיאה מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  14. עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את האפקט הזה של ה3D? כמו בתמונה הזאת תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by galh_5,

שמעתי שייצא חדש האם יש שיפור בדפדפן או שזה סתם דיבורים ?? והוסיפו אפשרויות חדשות או משהו כמו כן תוכלו להגיד לי אם הדפדפן מוריד יותר מהר מהגירסה 6 המהירות הורדה מתקרב לזאת של פיירפוקס? תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by chenrp,

לפעמים כן ולפעמים לא. מישהו יודע למה? בעבר שאלתי שאלה דומה ונתקלתי בכל מיני פתרונות כמו להתקין מחדש(ביצעתי) או לעבור לXP 64ביט(ממש לא). האם למישהו מוכרת הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  18. שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! סוף סוף החלטתי לבדוק את Firefox ולהבין מה כל המהומה, לכן הורדתי את קובץ ההתקנה מכאן http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ ולאחר ההורדה התקנתי את התוכנה. הבעיה שלי היא, שממשק התוכנה בעברית ואילו אני מעדיף אותו באנגלית וגם שיהיה מסודר משמאל לימין. חיפשתי בכל ההגדרות בתוכנה ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את שפת הממשק. ופה אני זקוק לעזרתכם. כיצד אני משנה את שפת הממשק מעברית לאנגלית? אם אתם זקוקים לעוד מידע אז רק ציינו מהו ואני אוסיף אותו בהקדם. * עכשיו כשחזרתי לעמוד ההורדה הנ"ל שמתי לב שמתחת ללינק ההורדה כתוב 1.5.0.7 for Windows, Hebrew - יש סיכוי שהייתי צריך להוריד גירסא אחרת מלכתחילה? - יש תוספת/פאטצ' שצריך להוריד על מנת לשנות את שפת הממשק? ת…

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by kibub,

היי אני רוצה להתקין את EXPLORER 7 ורציתי לדעת מה חדש בו ששוה יותר מהגרסה הקודמת 6? יש לי ווינדוס PRO בעיברית והבנתי שהגרסא 7 תומכת אבל תיהיה באנגלית נכון?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by navk2,

שלום, אני רוצה ללמוד תלת מימד רק אני ללא ממש יודע איך ואם כדי לי... יש לי ניסיון לא כזה קטן בפוטושופ (סתכלו למטה) אני יודע HTML ואני לומד עכשיו C#. אם אני אנסה ללמוד תוך כמה זמן אני אעשה עבודה פשוטה ? אם אני אשאל פה יענו לי ? איזה תוכנה הכי טובה למתחיל ? יש בזה סקריפט ? אם יש, חייבים להישתמש בו ? זה כיף ? תוך כמה זמן אני אעשה עבודה יפה באנימציה ? (כמו של pure gold ) תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ניסיתי לחלק קובץ גדול למספק חלקים בעזרת WinRar התוצאה היתה : movie.part01.rar movie.part02.rar movie.part03.rar . . . ולא movie.rar movie.r00 movie.r01 . . . אני יודע שזה אותו דבר לשלב הפתיחה אבל בכל זאת אני רוצה שהקבצים יהיו בפורמט של rar .r00. r01. זה דיי משגע אותי שבתוכנה של כל כך מעט אופציות את לא מוצא איך לפתור את הבעיה. (אני משתמש ב WinRar 3.30)

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by m0sh,

כן כן בשעה טובה...אומנם זה לא מופיע באתר שלהם כחדשות אבל זה בהחלט הגירסא הסופית בנתיים זה נראה נהדר אפשר להוריד את זה מ http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/ תהנו EDIT: למתקשים: הגירסא באנגלית http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0.exe

• 107 תגובות
    • 10.3k צפיות
  23. Started by compman112,

שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by swisaavi,

בכל קובץ מדיה שאני מפעיל חוץ מקבצי אודיו, המדיה פלייר נתקע וכל ה cpu שבמחשב נמצא בתהליך הזה. הוא נמצא במצב של connecting to media כל הזמן. הורדתי מקודדים, עשיתי פירמוט אפילו, ניסיתי את גירסה 11, שיניתי כל מיני הגדרות... לא עזר כלום. ניסיתי גם להפעיל עם quicktime ו real player, אותה בעיה. על ידי חיפוש בגוגל של "connecting to media" עם המרכאות, שמתי לב שלא רק לי יש את הבעיה הזאת, ולאף אחד זה לא הסתדר. ועוד משהו, אם אני מנסה לנגן את הקובץ ישר מהמחשב ולא מהאינטרנט זה נתקע על opening media למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by alabakazam,

שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי

דיונים חדשים בפורומים