תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה לצריבה מהירה ונוחה מבחינת הממשק (לצריבת DVD) ואם אפשר נתיב להורדה אני אשמח מאוד.. תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את MATLAB על המחשב שלי, ואחרי שאני מכניס את ה-CD השלישי שהוא מגיע ל-97% הוא כאילו נתקע, בדקתי והתוכנה היא ב-RUNNING וכן אני רואה שמתחלפות כל פעם התמונות בזמן ההתקנה. האם זה אמור להיות ככה? כמה זמן אני אמור לחכות? תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם תסמנו טקסט עם העכבר תלחצו כפתור ימני יש פעולה של "חפש בגוגל : טקסט" . מי שחשב על זה גאון.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך אני עוצר את התמונות ככה שאני יעביר בזמן שאני רוצה בזמן שאני צופה בתמונות-עכשיו כול 5 שניות התמונה מתחלפת וזה לא נוח
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
למה אני לא יכול לראות עכשיו סרטונים באתר YOU TUBE? לפני כמה ימים זה עבד ועכשיו כלום לא פועל. http://img267.imageshack.us/img267/6941/picture1db9.jpg
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יהיה לי LOW ID ?? מדריך למישהו ?? או איזה הסבר? תודה עריכה: זה בסדר שאני מכבה את הפיירול??
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת באיזה פורטים (ports) משתמש משחק מסויים איך אפשר לדעת???
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנת FLASH PLAYER ? (אבל לא של ADOBE) תודה !
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה של מיקרוסופט, windows movie maker אבל היא לא מספקת את הסחורה חותכת את מה שמצולם לקליפים קצרים של עשרות שניות וגם זה לא באופן קבוע אני צריך לצלם הרצאות במשך שעה לפחות לכל סשן, לא מצאתי שום דבר בהגדרות לא נכון (ההגדרה היא לא לצלם יותר משעתיים ,שלוש) ובפועל אחרי צילום של שעה נוצרים עשרות קליפים קצרים וזה ממש לא מתאים אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר, תודה עמוס
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הסיסמה שהייתי בטוח שזאת הסיסמה שלי מסתבר שהיא לא ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה הנכונה יש משהו לעשות עם זה ? או שרק לפתוח חשבון חדש? בשיחזור סיסמה הם מבקשים אימייל אני לא זוכר איזה אימייל נתתי להם
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום במחשב של חבר שלי אין קול, אז בדקתי וראיתי שחסר לו בקר קול של מולטימדיה. יש לו לוח אם asus P4S800-MX , אז הלכתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר AUDIO שהיה שם, אבל כשאני בא ללחוץ על הקובץ INSTALL שירד לא קרה כלום. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ZoneAlarm או ZoneAlarm Antivirus או ZoneAlarm Anti-Spyware או ZoneAlarm Pro או ZoneAlarm Security Suite ? יש לי כבר אנטי וירוס ו אנטי SPYWEAR אני צריך רק FIREWALL טוב...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חיברתי למודם טלפון וקו בזק אני יכול בתצורה הזו להקליט את השיחה כן? איך בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני ממש נוב בעיצוב גרפי ובקושי יודע משהו עשיתי אותה ב20 דקות בערך לא משהו רציני...מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי xp pro עם flash player 9 ובמשך זמן רב צפיתי בכתבות מצולמות באתרים שונים דרך האקספלורר. היום לפתע שום קישור של כתבה מצולמת לא ניפתח לי. ניסיתי אתרים כמו נענע, וואלה, ynet, metacafe. ושום קישור וידאו לא עובד. אין לי הודעת שגיאה או משהו כזה. במקרה הטוב הוא רושם לי loading וכלום לא קורה. לא התקנתי שום תוכנה לאחרונה במחשב וגם ב"פיירפוקס" לא נפתחים קטעי הוידאו. האם ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש ובמנהל התקנים הכל הותקן.כדאי להתקין את הדיסק דריבריים או לא צריך?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להסתנכרן מהמחשב לסנדיסק סנסה E250 שלי ואני יוכל להעביר אל הנגן מוזיקה. WMP לא עובד אצלי אז תנו משהו אחר.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום בטעות בטעות מחקתי תמונות חשובות ע"י shift+delete !!! כמובן שהם לא בסל מיחזור איך אני משחזר את התמונות.?? הם מאוד מאוד חשובות לי תודה רבה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, קרה לי משהו מוזר חבר הביא לי את המחשב שלו אמר יש איזה וירוס שמכבה את המחשב כל כמה זמן אחרי תוך 60 שניות. חשבתי שזה הסאסר של פעם. ניסיתי בעזרת הstinger של kav שצריך להיות מסוגל לטפל במזיקים מסוג זה, הוא לא מצא כלום. בקיצור ראיתי יש איזה תאליך שרשום לידו 40000K אבל הזיכרון בשימוש היה איזה 1.5 גיגה ועולה.. מתי שריסקתי את התאליך הזה הזכרון בשימוש ירד ל אזור ה500 ההגיוני. המחשב עבד אצלי רצוף בלי שום הודאה על וירוסים ובלי הכיבוי האוטומטי של ה60 שניות, איך שהוא מגיע לבית שלו ומתחבר למשתמש הוא אומר שהאנטי וירוס kav6 שהתקנתי לו מודיע שנמצאו וירוסים שמחייבים איתחול המחשב מאתחל, אבל מישום מה kav לא מצליח להסיר את הקבצים והעניין חוזר על עצמו... זה הגיוני אם אצלי המחשב מחובר דרך…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קרה לי דבר מאוד מוזר. אני מנסה לטעון תמונה לפוטושופ אבל התמונה אינה נטענת לשולחן עבודה (של התוכנה). אולם היא מופיעה בחלון השכבות וגם בחלון הנביגייטור. מישהו יכול לתת עיצה כיצד אני פותר את בעייה?. ממתין לתגובות בתודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... דבר ראשון...אני מקבל מלא דואר זבל..מכתובות קבועות....אני רוצה שאיך שאני מקבל מכתב מכתובת מסוימת היא עוברת ישירות למחיקה.... ודבר שני....האם זה אפשר להוריד את האוטלוק לסיסטם טריי?....(ליד השעון)..
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני עושה מצגות ב powrepoint באופן חובבני-מקצועי(ז"א לא למדתי אבל אני עושה לאירועים..) עכשיו, כדי להוסיף צליל למצגות הייתי עושה: הוספה-סרטים וצלילים-צליל מקובץ כדי שהמצגת תדע מאיפה לקחת את הצליל הייתי עושה "אירגונים" אחרונים כדי שהמצגת תיקח מהמחשב המסויים הזה.. עלה לי השאלה, אם אני רוצה להכין מצגת עבור בן אדם שלא רוצה שאני אבוא לאירוע עצמו(עד עכשיו עשיתי לחברים קרובים שבכל מקרה הייתי מוזמן לאירוע) ואני לא אוכל לסדר את האירגונים האילו במחשב הספציפי. באימייל אני מקבל כל מני מצגות עם צליל מובנה- איך אני עושה את זה? שותל את השיר בתוך המצגת בלי צורך לסדר כל פעם מחדש??? מקווה שהייתי ברור מספיק וסליחה על האורך... :
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מצגת שאני רוצה לצרוב לדיוידי ולהציג בטלויזיה. אם מישהו יודע איך אז אני אשמח לדעת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-