עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by er0101,

טוב לדעת למרות שלא בטוח לגבי שימושיות

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. אני לוחץ על SHARE, ואז בוחר בסמל של הפייסבוק, ואז נפתח חלון ויש כתובת URL , ואפילו שאני מעתיק את הכתובת, ומקליק SHARE זה לא עושה דבר. מישהו נתקל בבעיה? ניסיתי גם בדפדפן פיירפוקס, וגם אקספלורר. תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by Forest14,

קניתי וינדוס 7 אולטימייט (עוד לא קיבלתי)- גירסה מלאה (לא שידרוג) כרגע אני בויסטה אולטימייט 32 בכוונתי לעבור מדיסק של 320 ג' ל1 טרה ובהזדמנות זאת להחליף את מע' ההפעלה. איך אני שומר את כל הדואר שהצטבר לי ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. איך אני מוחק את כל הטורים ומשאיר רק את C או D ? דוגמא Column A. . . . . Column B. . . . . . . . . . .Column C. . . . . Column D. . . . .Column E . . . . . .Column F http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=19.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=24.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=62.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=16.0 http://............hwzone.co.il/.............co…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  5. אני רוצה ליבא קובץ וידאו לפלאש הבעיה היא שהוידאו ותנגן ותחילתו ועד סופו ואז חוזר להתחלה. אך ניתן לעצור אותו באמצע הניגון? יש לציין שאני לא רוצה להשתמש בנגן, אני פשוט רוצה שהקובץ יתנגן ויעצור אומטית באמצע.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by Posford,

בטוח שיש לזה פתרון, זה כלכך מעצבן. נניח והכנתם רשימה של PLAYLIST ב- WINDOWS MEDIA PLAYER, ואז העברתם את התיקיה מיקום במחשב, ה- PLAYLIST בפורמט M3U, ואז כשמעבירים תיקייה ומנסים לנגן, הוא קופץ מאחד לשני ללא ניגון כי שונה המיקום של הקבצים. איך אפשר ששינוי מיקום התיקיה לא ישפיע על ה- PLAYLIST? ב- WINAMP זה לא קורה אפעם. אבל כרגע עובד עם WINDOWS MEDIA PLAYER, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. שלום. אני מנסה להתקין את התוכנה Adobe InDesign CS4 על הויסטה 64 ביט. אני משתמש במערכת הפעלה הזו כבר שנה ולא נתקלתי בבעיה כזו. בהתקנה עצמה אני מגיע למסך שכותב Prepring to Install ופשוט נשאר שם בלי להתקין באמת. התקנתי ווינדוס 7 על מחיצה נפרדת ולא היתה לי בעיה להתקין את התוכנה הנ"ל. האם יש אפשרות לנטר מה קורה במהלך ההתקנה (או חוסר ההתקנה)?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…

9. לינק: http://www.neowin.net/news/software/09/10/22/free-1-year-anti-virus-subscriptions-for-your-windows-7-pc IObit Security 360™ PRO Panda Internet Security 2010 Kapersky Internet Security 2010

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  10. יש לי תוכנה לפיצול כוננים אבל זה לא מתאים ל וינדוס 7 64 ביט יש איזה תוכנה שכן מתאימה ועושה את העבודה טוב ? תודה מראש

11. Started by jhs7hyr,

אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו שאני מנסה להכנס לקישור באינטרנט במקום להיכנס לאתר זה מוריד לי קובץ זה דוגמא זה קורה כל הזמן

12. לאחר שהמסנג'ר כבר הותקן האם השיחה עצמה במסנג'ר מייצרת הורדה כלשהיא download ?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by בזיק,

אם אני לוחץ על החץ שליד שורת הכתובות מופיעות כתובות שהייתי בהן בעבר אם אני רושם כתובת חלקית אז הfirefox מציע להשלים מתוך רשימה של כתובות שהייתי בהן איפה הכתובות האלו שמורות? האם אפשרות הclear private data לא אמורה לנקות כתובות אלו? בנוסף יש לי גם תוכנת ccleaner אני מפעיל אותה לניקוי כללי של temp, registry וגם של כל האפשרויות של הfirefox. לא עוזר. חוץ מזה לפי מה הfirefox מחליט מה לשמור. כי נראה לי שהוא שומר אתרים שהייתי בהם לפני המון זמן אבל לא שומר סתם אתרים שהייתי בהם לא מזמן. ההתנהגות הזו לא טובה לפרנויה שלי.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by jungle-man,

יש לי בעיה בלפטופ. מערכת הפעלה win xp sp3. כל אנטי וירוס שאני מוריד לא מצליח לבצע עידכונים (kaspersky,avira,norton,trend micro)כנ"ל אנטי ספייוור (spyware doctor, adaware) היחיד שמצליח להוריד עידכונים זה NOD32 . אין בעיה בגלישה לאינטרנט והחיבור הוא חיבור ביתי ADSL ללא קונפיגורציה מעבר לנורמל. בכל אופן זה קורה בכל רשת שאני מתחבר אליה. לפי דעתי התיישב לי איזה MALWARE או וירוס שחוסם. אם למישהו יש פתרון או רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by waizman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html תהנו

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by ybe,

כשאני מנסה לצפות בסרט DVD בwindows 64 ultimate sp1 באמצעות תוכנת windows media player 11 אין סאונד, אם אני משתמש בnero show time 4 אז יש סאונד. למעט סרטי DVD אני מצליח לשמוע בmedia player את כל מה שאני מנסה(MKK,DIVX,MP3 וכו'). יש רעיונות לפתרון?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. אהלן, יש לי בעיה קטנה, אני רוצה להוסיף דף באמצע סדרת הדפים כדי להמשיך משהו בהתחלה. איך אני מוסיף דף חלק (ריק)?

18. Started by eran131,

שלום לכם כשאני רוצה להפעיל כל קובץ התקנה(.exe) זה רושם לי את ה Error הבא- בבקשה תעזרו לי ערן

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by Asafalfa,

יש לי בעיה שאני פשוט לא מצליח למצוא פתרון אלה : כשאני מנסה לכתוב בWORD נגיד משפט כמו :"שלום צחי זה פשוט כותב אותו : צחי שלום וזאת למרות שהותקן חבילת UMI וSP2 וחבילות תאימות :\... אנשים אני פשוט חייב עזרה כי אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזו ... דבר נוסף כבר נעשה נסיון של מחיקה והתקנה מחדש אבל לא עזר... *מערכת הפעלה WIN 7 . תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. Started by 00Amir,

כאשר אני מכניס דיסק ומפעיל עם נירו 7 הוא כותב לי SCSI command aborted לא צורב כלום... עם החלונות 7 הוא צורב אבל במהירות של 1מג"ש (לא ברור למה) למה הנירו לא צורב? אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by dogy,

הורדתי בצורה חוקית את גירסאת הניסיון של WINRAR מהאתר שלהם כאשר באתי להתקין אותה האנטי וירוס שלי קפץ והתריע על כך שקיים וירוס בתוך ההתקנה. איך זה יכול להיות? יש לי NOD32 מעודכן. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה. זה קרה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by aavichai,

שלום לכולם. קיבלתי דיסק מחבר והעברתי את השירים למחשב ואני שומע אותם כרגיל. צרבתי את השירים לדיסק גם כ MP3 וגם כ AUDIO ודרך המחשב אפשר לשמוע בלי בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע את הדיסק באוטו (וניסיתי בשני רדיודיסקים בשתי מכוניות) הוא פשוט עושה SKIP על התיקייה הזאת וממשיך להשמיע את שאר השירם שיש בדיסק כלומר רק את השירים הספציפיים האלה הוא לא מנגן אבל שירים אחרים כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  24. מחפש תוכנה שתעזור לי לעקוב אחרי מי מחובר אצלי לרשת האלחוטית.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. כפי שניתן לראות ב-LOG, מדובר בעיקר בתעבורת torrent (פורט 59038), מה שככל הנראה משפיע על המהירות. בהגדרות הפיירוול הכל מאופשר עבור התוכנה, כך שלא ממש ברור לי מדוע יש חסימה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים