תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שמעתי שהיא עובדת בשיטה של PEER TO PEER או משהו כזה. מה זו השיטה הזו והאם גם ה-Kazaa Lite הקודמת עבדה באותה השיטה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מצלמה, הכוונה, אני רוצה לפי כתובת איי פי להתחבר ולשלוט על מספר מצלמות שנמצאות בצד השני של הרשת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והגעתי לדף הזה: http://www.memtest86.com/#philo ודפדפתי והגעתי למה כול מבחן אומר הבעיה היא שאני לא בדיוק איזה מתכנת אם כול האלגוריטמים וכו.. מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה כול מבחן בעברית פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הורדתי איזה משהו ושאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעה The filename or extension is too long. מה ניתן לעשות עם הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס בחשבון של ספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) ולאחרונה מציפים אותי בהודעות מזוייפות מה-CIA ומה-FBI, בתוכן ההודעה כתוב שהאיי-פי שלי נרשם ביותר מ-30 אתרים לא חוקיים ומצורף קובץ זיפ (הקובץ בגודל כ-25 קילובייט ולא מזוהה כוירוס, אבל יכול להיות שהאנטי וירוס,קספרסקי מסיר את הוירוס לפני שהוא מתקבל במחשב). האם יש איזשהי אופציה באאוטלוק אקספרס לחסום את הכתובת אימייל שממנה נשלח אליי הספאם? האם יש תוכנה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! עברתי לעבוד עם מחשב אחר ואני מעוניין להעביר את כל ההיסטוריה של האיסיקיו מהמחשב הקודם למחשב הזה. איפה היא שמורה? לדוגמא במסנג'ר יש תיקייה "השיחות המתועדות שלי" שנמצאת במסמכים שלי. איפה אני מוצא תיקייה כזאת של האיסיקיו? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קרה במחשב של אחותי בעייה בגירסא 7.0 של המסנג'ר מה שקורה שנכנסים למסנג'ר אז זה מראה את הרשימה לאיזה שנייה ואז זה טוען משהו ויוצא מהמסנג'ר לגמריי תמיד ככה ועד לפני זה זה עב מצויין ניסיתי לעשות לזה תיקון וזה לא עבד ניסיתי למחוק ולהתקים מחדש ומי שאומר לעצמו איזה אידיוט שיוריד את הגרסא החדשה אז אני לא יכול להוריד לה כי ה-7.5 מתאין ל-xp ויש לה 98 ובקשר לפיירפוקס אני צריך את הגרסא הכי מעודכנת של התוכנה אני יודע שיש בדביק אבל נראה לי שזה לא מעודכן כי זה נערך פעם אחרונה ב-2004 אז אני משער שיש כבר גרסאות יותר חדשות!?! ובפורום ווינדוס נתנו לי קישור לגרסא אחת אבל אני חושב שיש יותר חדש אשמח עם תענו לי בהקדם על אחת מהשאלות או על שתייהם!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא יודע למה,היום כשאני פותח את הexplorer ומנסה להכנס לאתרים,כמו Youtube למשל,זה מה שאני רואה: אז חשבתי הבעיה היא בכך שחסר flash,אז נכנסתי לadobe וזה מה שאני רואה: עכשיו,בFireFox האתרים עובדים,וגם הורתי Internet Explorer 8 beta וחשבתי זה יפתר את הבעיה,אבל זה עדיין קיים + גיליתי מלא באגים בזה,אבל זה כבר סיפור אחר.. למישהו יש מושג איך אני מסדר את הExlporer שלי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'? 2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אהלן אני הרצתי את המבחן של PCMARK04 עם הפאץ הכי חדש שלהם........ בפעם הראשונה זה הראה לי 2937 סך הכל והפותעתי כי המחשב שלי לא כזה דרטה אחרי הכל פנטיום 4 2.4 לוח אינטל BLUEMOUNTAIN ג'יפה 4 512 RAM אז אמרתי טוב נעשה ריסטרט ונריץ שוב.............. אבל ניסיתי עכשיו שלוש פעמים שחלקים היו אתמול וזה נתקע לי באמצע!! מה דה פאק הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני יודע איך לעשות את זה לקבצי ZIP או RAR דרך WINRAR אבל ב 7z אין אפשרות כזאת...
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין FILL ל OPACITY ? ואל תתרגמו לי.. תסבירו מה ההבדל בתוצאה, כי לי זה נראה אותו הדבר
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שתטמיע (באופן קבוע, שתהינה חלק מהתמונה) כתוביות (בפורמט SRT) בקבצי MKV. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, הצלמיות המופיעות לצד השעון נעלמות לסירוגין. אם אינני טועה קוראים לזה "אזור ההתרעות". כבר ניסתי לאפס את ההגדרות ולהשתמש ב- 'התאמה אישית של התרעות' אבל זה לא עזר. לדוגמא, הזימן של הרמקול לא תמיד מופיע/הצלמיתשל האנטי וירוס לא תמיד מוצגת וכו'. אודה לקבלת עזרה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה להמרת WAV ל MP3 אם אפשר תוכנה חפשית תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
http://www.f-secure.com/blacklight/ נשמע מעניין, זה אמור להיות האנטיוירוס הראשון שתומך בגילוי והסרת ROOTKITS מהמחשב (זן יותר נבזי של וירוסים), אמור להיות משולב ב F-SECURE 2006. השאלה שלי היא האם מישהו פה ניסה את זה כבר.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף תוכנית כלשהי לרשימה (של הווינדוס) למשל speedfan יצרתי קובץ uha עם התיקיה של הקבצים, ערכתי סקריפט כלשהו של ghost למשל שיריץ את speedfan.exe מתוך הuha כשאני לוחץ דאבל קליק על ה speedfan.uha זה פורס הכל לתיקיה זמנית ומריץ לי את התוכית. עד כאן הכל טוב, ערכתי את hbcdmenu.csv והוספתי לקטגוריה Testing את הSpeedFan אך כשאני נכנס לתפריט של ההיירן ולוחץ על הspeedfan זה סתם פותח לי את התיקיה files.. השתגעתי כבר, וגוגל לא מניב תוצאות, יש מישהו שיודע איך עושים את זה? אפשרי בטוח שזה אפשרי יש ברשותי גרסא של העבודה שערוכה במקצת עריכה: - הצלחתתי בסוף לבד, צריך להוסיף בטבלה ב hbcdmenu.csv גם speedfan ובעמודה אחת למטה יש להוסיף speedfan.cmd
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך כלל מקפיד על הכותרת, אבל הפעם זה באמת דחוף לי! אני צריך המלצה לתוכנה שתכבה את המחשב לאחר זמן קצוב. תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי ותודה שנכנסתם. בימים האחרונים הנורטון כל הזמן מקפיץ לי הודעות על נסיונות פריצה שנעשו למחשב שלי. התדירות יכולה להגיע להודעה כל שנייה ולפעמים כל כמה זמן. מה שמוזר יותר מזה, הוא שבדיקה שעשיתי בעזרת נורטון מראה שה"פורץ" הוא מישהו שיושב על מחשב ברשת שלי (רשת ביתית). אין לי רשת ביתית. יש לי רק עוד מחשב אחד בבית, והוא לא מחובר לרשת. שלא נדבר על זה שהוא מכובה לפני כמה ימים הורדתי החיפוש של גוגל למחשב האישי, אבל ההודעות ממשיכות להופיע למרות שהוא מכובה (והן לא התחילו מיד אחרי שהורדתי אותו, למקרה שזה קשור). למה הוא מקפיץ לי את כל ההודעות האלה, ומה אפשר לעשות איתו, חוץ מלהגיד לו להפסיק להקפיץ הודעות לתמיד? תודה מראש, אור.
-
הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר ללוח הנ"ל. אבל בהתקנה , כתוב שהדרייבר מיועד לצ'יפ סט X38 ו X48 . כאשר הצ'יפ סט שלי הוא P35 . מה עליי לעשות, להתקין בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמיר BR ISO ל MKV ניסיתי כמה תוכנות ללא הצלחה BLU RAY TO MKV BLU RAY RIPPER CLOWN BD NAHV (למה בפורמת החדש של האתר מקש אנטר לא מתפקד ? )
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-