תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מתמשכת שכאשר אני רוצה להציג סרטון באתר מסוים .. כמו YNET.. זה פשוט רושם שזה מתחבר ושם זה נתקע. אבל ביוטיוב לדוגמא זה עובד בסדר גמור.. לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי למחוק temp internet files וכאלה.. תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מוזילה העברית הפוכה! לא משנה כמה אני משחק איתה, משנה CODING, פונטים ועוד, שום דבר לא פותר את זה. המוזילה היא המוזילה החדשה 1.6 בעיה נוספת עם המוזילה, היא שאני לא מצליח לפתוח קבוצה של bookmarks, כמו שאפשר בגרסאות הקודמות ובפיירבירד. עוד בעיה קטנה, הפעם עם הפיירבירד , באופן פתאומי משהו, פתאום יש לי בעיה, הוא כותב לי את השגיאה שבתמונה למטה למישהו יש פתרונות? RK
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קבצים במהירות של 2x או 4X אבל התוכנה נרו מאפשרת לי לצרוב במהירות מינימלית של 8X כיצד אני משנה את המהירות המינימלית של הצריבה בתוכנה? זה בכלל אפשרי? בתודה מראש icy tower.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, אני תמיד מסתבך עם כל הגדרות הכתובות באאוטלוקס השונים. עברתי לאחרונה מחשב והעברתי את כל קובץ האאוטלוק (pst) למחשב החדש. במחשב הקודם היו גם את הכתובות ובתוכן 4 קבוצות של כתובות. באורח פלא ארבע הקבוצות עברו גם למחשב החדש, באורח פחות מופלא, אחת הקבוצות עברה כשהיא ריקה לחלוטין. המחשב הישן עוד פועל ואני רואה שם את מאות הכתובות שבקבוצה הספציפית הזו. איך אני יכול להעביר קבוצה של כתובות למחשב אחר? האם אני יכול ליצור עוד פעם את הקבוצה הזאת ספציפית או שזה אבוד ואצטרך להכניס את 500 הכתובות אחת אחת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע, בשעה טובה התחברתי לחבילה 1.5Mbps/512Kbps וכמובן שרציתי לנסות אותה מאימיול! אני משתמש בגירסא החדשה של ליונטוורק - TLN eMule MOD v6.0. אני משאיר אותו לעבוד בלילה, וכאשר אני רואה 'מה המצב' בבוקר, הוא פשוט מנותק! החיבור עדיין פועל, אבל האימיול מתנתק! לא היתה לי כזאת בעיה כשהיה לי חיבור ADSL עם מודם eci B-FOCuS 312+ וכעת יש לי מודם מסוג Terayon TJ715X - אולי זה קשור? אגב, הגדרתי את האימיול שלי כדי שיעבוד עפ"י המדריך הבא: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=348844&st=0& *ב-ADSL הוא מאד עזר לי ושמתי לב שהמהירויות היו פנטסטיות! תודה רבה לכל עוזר וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי סיפריה של מעל 1300 קבצים קטנים אני משתמש בערך ב 200 קבצים 1 אני זקוק לתוכנה שאתן לה רשימת קבצים [ עם שמות שונים אבל עם אותה סיומת ] התוכנה תאתר לי את הקבצים שברשימה ואז אני אמחק את המיותרים 2 דבר שני שאני צריך זה לעשות השוואה בין 2 ספריות ולראות אם יש קובץ שמופיע פעמים
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.f-secure.com/blacklight/ נשמע מעניין, זה אמור להיות האנטיוירוס הראשון שתומך בגילוי והסרת ROOTKITS מהמחשב (זן יותר נבזי של וירוסים), אמור להיות משולב ב F-SECURE 2006. השאלה שלי היא האם מישהו פה ניסה את זה כבר.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תגידו, זה בכוונה זה שמיקרוסופט עשו שה notepad שמגיע עם windows לא תומך בשורות חדשות כמו שצריך ? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה תחליפים אתם משתמשים ואיך ההתרשמות שלכם מהם. יתרונות לעורכים פשוטים, קלים, בלי התקנה, חינמים.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום!!! אני צריך המלצה לתוכנת פיירוול לא אנטי וירוס אלא פיירוול ... תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז כמו ששאלתי ברצוני להתחבר ממחשב מקומי שממוקם בבית למחשב אחר דרך תוכנה כלשהי כאשר ברקע של המחשב הרחוק ניתן יהיה לראות מעקב של מצלמות במעגל פנימי... סה"כ צריך גם תוכנה להתחברות מרחוק וגם תוכנה של ניהול מצלמות פנימיות ואם צריך כרטיס מסויים שיהיה אפשר להתחבר לכמה מצלמות... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
אהלן הורדתי סרט וכשאני מנסה להריץ אותו קדימה ידנית, כלומר להוזיז את הסמן קדימה או אחורה, הסמן חוזר חזרה אל הנקודה שהסרט נמצא והסרט ממשיך רגיל. כשאני פותח את הסרט דרך ה-media player שמגיע עם המקודד הסרט נתקע. כיצד אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש את התוכנה הזו: http://www.guerillasoft.co.uk/encspot/ שבודקת קבצי Mp3 ו"מנחשת" איזה קובץ באיכות גרועה/בינונית/טובה היא עושה את העבודה טוב אבל היא לא נוחה כלל, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה אך נוחה יותר.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה - אני לא מצליח להתקין את סיגאט. את שתי הגירסאות (שהורדתי דרך אתר הבית). הסרתי והתקנתי כמו שצריך, הכל היה חלק. אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה כתוב לי שחסר קובץ, לא כתוב איזה. ניסיתי להסיר את התוכנה דרך YOUR UNINSTALLER! 2004 PRO ולהתקין כרגיל אבל זה גם לא עבד. אולי יעזור אם אומר שכשהיה לי את פנדה הצלחתי להתקין את סיגאט אבל אחרי שהסרתי את הפנדה יש אני לא מצליח להפעיל אותו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטה מאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'ר הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ, מישהו מכיר פיתרון? תודה!
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור את המועדפים שלי ככה שמחשב הבא אני אוכל להעיבר אותם?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אשמח לדרך/תוכנה כזו או אחרת. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה טובה כלשהי להקלטה מכרטיס הטלוויזיה לפורמט AVI\MPEG שם התוכנה יעזור, לינק להורדה, עוד יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת חום של הכרטיס מסך בבקשה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 (אני יודע זה ישן מאוד... אבל מה לעשות) עם 256 ראם. אני מעדיף לשמוע מוסיקה במדיה פלייר 10 מאשר בווינאמפ מכיוון שהארגון רשימות שירים במדיה פלייר יותר נוח ועדיף לי. עכשיו, כשאני משתמש בו הוא פשוט משתמש כל הזמן ב20% מה-CPU, מה שמאט את המחשב שלי בצורה מטורפת. ומכיוון שאני עובד בשביל המחשב, אני רוצה מחשב רק בשביל השימושים שלי בו (מוסיקה, פוטושופ, תכנות PHP, VB ולפעמים משחק World of Warcraft). אז השאלה היא, איזו מהירות מעבד וכמה זיכרון מינימום צריך בשביל להפעיל את מדיה פלייר 10 ברקע בלי כל הפרעה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי עכשיו NOD 32 גירסא 2.70.032 אבל אני רוצה שזה יהיה FULL VERSION איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-