תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הגדרתי ברירת מחדל לכתיבה בעברית מימין לשמאל - לחצתי על כפתור ברירת המחדל ואח"כ לחצתי לאישור השינוי. התוכנה לא שמרה את השינוי וברירת המחדל חזרה להיות אנגלית משמאל לימין. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
קבעתי את גודל הכתוביות בBSPLAYER על 55, אבל כמעט כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מחדש גודל הכתוביות משתנה בצורה רנדומלית למספר אחר. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה, אינספור גרסאות ואפילו בדקתי במחשב אחר, והבעיה נשארת. האם מדובר בבאג ידוע או שמדובר במקרה פרטי? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני שמעתי פעם על דרך של לחפש את המשתמשים בחיפוש הזה של האייסיקיו אבל זה לא עובד.... אז אם מישהו מכיר דרך או תוכנה שעושה את זה בבקשה שיגיד לי.... תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הורדתי כבר לא מזמן את התוכנה והייתה לי בעיה אז עכשיו רציתי להתקין מחדש וזמן גירסת הניסיון אזל וכדי לפתוח השתמשתי בקיגן עכשיו הבעיה שאין אפשרות לגשת לתוכנה בגלל הניסיון נגמר מה אני יכול לעשות לשנות תאריכים להזיז את הזמן במחשב אחרוה כדי שאני יוכל להתקין שוב עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגרסא החינאמית של AVIRA ANTIVIR ויש לי בעיות עידכונים, הוא פשוט לא מצליח להתעדכן. מה ניתן לעשות עם זה? כרגע אני לא מצליח להוציא את ה REPORT כי מסיבה מסויימת הוא לא נותן לי...
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי 2 שניות של התחברות זה נותן לי את השגיאות הבאות וכשאני מאשר ה ICQ נסגר אשמח לעזרה,תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אשר מזהה את החומרה של המחשב אשר תומכת בקורנרו, כגון אוורסט או סנדרה. כרגע שתיהן לא מזהות לי את המעבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כלומר נגיד רק להבהיר את הפנים או את החלק העליון לדוגמא ? עפ"י נקודות סימון עם יש דבר כזה בתוכנה בכלל...
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יש לו תמיכה ב-WinXP? ייש לכם איזשהו מקור? (בין אם הוא תומך או לא)
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לדעת את ה- IP של השרתים החדשים של "משתמשי זהב", כמו כן איזה פורטים יש לפתוח עבורם. משום מה, לא מוצא את כתובת השרת הישן, וכמובן לא את החדשים, וזאת לאחר הודעת השידרוג שרתים שבאתר LioNetwork . האם רק בהתקנת הגירסה "המגוירת" ניתן להגיע לכתובת ה- IP ?? תודה מראש למשיבים ושבת שלום רענן
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
http://img179.imageshack.us/img179/2362/83565460gp5.png מכל מה שנמצא ברשימה הזאת, מה אתם חושבים שאני יכול לוותר עליו והוא לא הכרחי או שיותר גרוע, לא טוב למחשב כלל התוכנה..? ועוד דבר, תנו הצצה ברשימה הזאת ותגידו לי מה הוא וירוס או משהו שלא בריא למחשב:
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אז כך ברשותי לוח אם של היצרן ABIT הדגם הוא AT8 32X ואני לא מוצא לו את כל הדרייברים או IMAGE של דיסק ההתקנה שלו, אני יודע שכולם יפנו אותי ישירות לאתר של ABIT אך חיפשתי באתר ואין את כל הדרייברים חיפשתי גם באתרים אחרים אפילו שיועודם לדרייברים כגול DRIVERGUIDE.COM ולא נמצאה האבדה, אמשח מאד עם תוכלו להפנות אותו למקום שנמצאים בו הדרייברים או הIMAGE של דיסק ההתקנה אפילו לחנות שיש ברשותה דדיסק ההתקנה ומוכנה למכור עותק שלו. בתודה מראש נאור
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי הגדרתי 2 חשבונות דואר, אחד מהספק שלי ואחד מנענע, שניהם שרת POP. כאשר אני נכנס לאאוטלוק ומתבצעת שליחה/קבלה אוטומטית, מנענע מתקבל הדואר בד"כ בלי בעיות ומהספק שלי הוא מוצא שגיאה: המשימה 'mail.bezeqint.net - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x8004210A?) : 'הזמן שהוקצב לפעולה תם בעת המתנה לתגובה מהשרת המקבל (POP). אם הודעה זו ממשיכה להופיע, פנה למנהל השרת או לספק שירותי האינטרנט (ISP) שלך.' לאחר שאני לוחץ שוב על שלח/קבל, הדואר מתקבל ואין בעיה. איך אני יכול לטפל באאוטלוק כך שגם בפעם הראשונה הוא יוכל לקבל את הדואר, ולא יבצע שגיאה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מסמכי הוורד אינן נפתחים. אני מקבל הודעה לפתוח אותם בסייפמוד. מה לעשות כדי לחזור למצב הרגיל??
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יהיה באנגלית ולא בעיברית. ???
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך להתקין מחדש את התונת JD 1. איזה קבצים אני צריך להעתיק כדי שהקישורים לקבצים בתוכנה שעדיין יורדים ימשיכו לרדת- פעם כבר עשיתי את זה יש 2 קבצים מקודדים שאני צריך להעתיק אני לא זוכר איזה ? 2. האם יש איזו שיטה להעתיק את כל ה-CONFIG של התוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הורדתי איזה משהו ושאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעה The filename or extension is too long. מה ניתן לעשות עם הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן USB 2.0 כלשהו אני מקבל את ההודעה הבאה: הלוח אם שלי זה DFI LANPARTY ULTRA-D ובדיסק שבא עם הלוח אם אין דרייבר ל USB או משהו כזה ומחיפוש בגוגל הבנתי שאחרי התקנת SP2 זה פותר את הבעיה, אבל ברשותי SP2 והבעייה קיימת. מה אפשר לעשות ? תודה עריכה: עכשיו מצאתי דרייבר של USB בדיסק אבל אני עדיין מקבל תהודעה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח את הקובץ..הוא נותן לי את זה : [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
what is WDFMGR from local settings something like that this is an virus?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אם מישהו יודע ויכל לעזור לי זה יהיה אחלה! כשאני מוריד קובץ וידאו נפתח חלון שאומר "דרוש רשיון"(באנגלית) תודה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'? 2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-