עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Imtheman,

מישהוא מכיר את התוכנה הזאת ? אני מנסה להעיף אוץה מה TESKBAR ללא הצלחה הרצתי בדיקת SPY . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by zuma,

אצל חברי האופציה הזאת אינה פעילה לגבי כל אנשי הקשר שלו. בכרטיסיה "תיקיות שיתוף" (תחת "כלים">"אפשרויות") מצויינת הערה "המחשב שלך אינו תומך בתיקיות שיתוף" ! אין לו פיירוול במחשב. שיתוף תיקיות במחשב מופעל והוא מוגדר כמנהל מחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. בהתחלה הוא רשם שאנטי וירוס לא מותקן והתקנתי...ואח"כ שהוא לא מעודכן אז עדכנתי אותו.. כמו כן גם אפשרתי לו להוריד עדכונים של מייקרוסופט... בנוסף זה רושם שאין לי פיירווול...אומנם ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אבל התקנתי במקום את הפיירוול של SYGATE ועדיין משום מה זה לא מזהה שיש לי פיירוול...(למרות שאת האנטיוירוס זה כן זיהה)... אז..או שאפשר להעיף את "התוכנה" הזאת...או שיש אפשרות להגיד לו מה הפיירוול שיפסיק להציק לי? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  4. היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  5. אני מוריד הרבה סרטים מהאימיול עם סיומת WMV. האם ניתן להפעיל כאלה שצרכים רישיון?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by First Squad,

שאפשר דרכה לצרוב דיסקים מקורים של DVD (כמו בסיפריית וידאו) . תודה מראש. אוקיי.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by מגדל,

אני רוצה להכין טראקים אני מחשפ תוכנה טובה עם הרבה מבחר.. יש הצעות משהו..?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. יש לי 7800GT עם הדריברים 77.77 הורדתי את הדריברים החדשים והוא מקפיץ לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה http://img156.imageshack.us/my.php?image=228bs4.jpg מה יכולה ליהיות בעיה??

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by dante123,

היי חברה לפני שעתיים דיברתי עם חבר שלי ופתאום הMSN התנתק. מאז אני יכול להכנס לMSN כמו תמיד אבל כשאני פותח שיחה איתו המסנג'ר נתקע ו''לא מגיב''. הבעיה היא שזה קורה רק איתו (אחרי שדיברתי איתו והMSN התנתק). ניסיתי להתקין מחדש,לא עזר. ניסיתי למחוק אותו מהרשימה ולהוסיף וגם לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Xanadu,

שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  11. Started by IG,

IV50 זה איזה קודק שדרוש להפעלה של סירטון מסויים שאני פשוט חייב לראות, והוא עולה איזה 13$ באתר החברה (אינדאו משהו...). רציתי לדעת אם יש קודק חילופי לזה שיאפשר לי לראות את הסירטון. תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by zaq1,

יש לי 120 ממ שאני רוצה להאיט כי הוא עושה הרבה רעש. תודה.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

חבילה של אייקונים בפורמט png בגודל של 256x256. החבילה מכילה 50 אייקונים ומשקלה 9 מגה. תתכבדו: http://www.tovilevis.com/Dev/icons/T-Crystal_Icon_Collection1.zip דוגמית: *לא לשימוש מסחרי.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. Started by pk1,

ברשותי כרטיס טלויזיה ואני מנסה להקליט בעזרתו תוכניות אבל כל פעם הקובץ שנוצר יוצא בratio לא נכון, התמונה נראית "מחוצה". בצפייה בזמן אמת אין את הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by Cooler-Master,

ערב צח לכולם. לפני כמה ימים המחשב שלי קרס והייתי צריך להתקין את הווינדוס מהתחלה. עכשיו יש לי הרדיסק של WD200GB SATA הוא יושב על הבקר Promise FastTrak 376 שמובנה בלוח שלי Chaintech 7njs http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=196 עכשיו הורדתי את הדריברים, העלתי אותם על דיסקט. בהתקנה של הווינדוס לוחץ F6 מכניס את הדיסק מתקין את הבקר מזהה את ההרדיסק הכל טוב ויפה. אחרי שאני עושה פורמט לכונן והוא מתחיל את ההתקנה של הקבצים של הווינדוס הוא רושם שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ fasttx2k.sys זה הקובץ של הדריברים. עכשיו ניסיתי להחליף דיסקטים להחליף כונן של הדיסקטים, וכלום לא עוזר אין לי מושג מה לעשות אז אם מישהו מכיר, יודע איך לעזור לי הוא יציל אותי. תודה …

16. Started by No_Man,

אני מחפש תוכנה שתביא לי אפשרות לערוך עיתון כלשהו שקיים. שכאילו יהיו בה כל מני תבניו של עיתונים(ידיעות אחרונות וכאלה) ואני כאילו יוכל להזין כותרות, תמונות וכאלה . . . מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 7.6k צפיות
  17. Started by artyom,

איך אפשר לשחזר את כל האנשים שנמחקו פתאום בלי שום סיבה?! תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by LBJ23,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי על אחד מהחשבים אצלי ברשת את התוסף של MEDIA PLAYER ה- MEDIA ENCODER, שאליו מחוברת מצלמה שאותה אני רוצה לראות על מחשב אחר ברשת. האמתי, אין תלונות והוא עובד מצויין אבל רק כאשר אני מפעיל אותו ידנית והוא נמצא כתוכנה פתוחה בשורת ההתחל השאלה שלי היא: כיצד ניתן להחביא את התוכנה ולגרום לה לעלות אוטמטי עם הWINDOWS מבלי שהמשתמש בכלל יבחין בעניין בתודה מראש, LeBron

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by Money_Man,

שלום לכולם! קניתי מחשב וחדש ברצוני לבדוק האם החומרה שקניתי אכן תואמת למה שהזמנתי.. בEVEREST (למרות שזו הגרסה המעודכנת ביותר) משום מה מציג לי UNKNOWN של מעבד ולוח אם..מדוע? ניסיתי להוריד CPUZ ואכן זיהה לי מעבד של E6300 ולוח אם GA-945P...

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  20. מישהו מכירתוכנה המקליטה, עם מצלמת רשת רגילנ וגם קול.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by xtract1,

היום בחיפושי ברשת אחרי דברים מעניינים נכנסתי לאתר של AVG וראיתי שיש להם "חבילת אבטחה",דבר שלא היה לי מושג שיש להם. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום התייחסות לכך וגם לא בסטיקים השונים. אני מכיר אישית וגם מההמלצות של האנשים פה את ה-AV של החברה ושמעתי שהוא מעולה. רציתי לשמוע אם מישהו מכיר/ניסה/ראה ביקורת על כל חבילת הבטחה שכוללת לפי האתר של החברה: * Anti-Virus protects from viruses, worms and trojans * Anti-Spyware protects from spyware, adware and other malicious programs * Anti-Spam filters spam and protects against phishing attacks * Firewall protects from hackers הינה קישור http://www1.grisoft.com/doc/products-avg-internet-security/lng/us/tpl/tpl01

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. פעם היה מותקן לי נטלימטר במחשב... הרסרתי אותו ועכשיו אחרי חודשיים אני מנסה שוב להתקין אך התוכנה רושמת לי שכאילו קיימת התקנה קודמת במחשב וצריך להסיר אותה... אבל הסרתי אותההה!! אין את התקיה במחשב, אין בהוספה\הסרה, מה עושים???!!!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים