עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J0n1,

יש לי כמה אלבומים בפורמט DTS וWAV שרק הVLC יודע לנגן, ואלו קטעים בסראונד. שומעים הכי טוב נראה לי שאני שם על full bass and treble, אבל אני חושב שכאשר אני שם לו אקולייזר, הוא מבטל את הסראונד כי אני פשוט לא מרגיש אותו, ובזרמי אדיו הוא מראה שהוא משמיע דרך 5.1 אז מה לעשות? יש נגן אחר? איך אפשר לגרום לו לנגן את הקטע בצורה האולטימטיבית? בלי אקולייזרים ושטויות, כי ההבדל הוא ענק, ויש מלא סוגי אקולייזרים, ואני לא יודע מה הוא המקורי והאולטימטיבי תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

3. אני מחפש תוכנת ניהול לקבצי מדיה (ווידאו/אודיו/תמונוצ) עם JukeBox המנהלת את הקבצים עם הקישורים שלהם ומסוגלת ךהפעיל את קבצי הווידאו/אודיו עם נגן שאבחר. משיהו מכיר תוכנה טובה כזו ? הלא בהכרח תוכנה חופשית...

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  4. מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. איך אני יכול נגיד לקחת תמונה של אוזניות ואז להפוך את זה למודל של קוים לא סטרוק כאילו לא קו חיצוני ממש כמו אוזניות תלת מימדיות כאלה רק מקויי מתאר של האוזניות בכוונה להפוך את זה אחר כך למברשת..?

6. אוקיי, אני התחלתי לעבוד עם התוכנות הנ"ל. Traktor DJ - עם התוכנה הזאת הבנתי שאפשר להוציא את מוזיקת הרקע משיר, אפשר לדעת איך אני עושה זאת בדיוק? CuBase - איתה אני צריך הסבר כללי שיסביר לי קצת את הבסיס על התוכנה. בעיקר את הדברים הבסיסיים שאני צריך לדעת בה. FruityLoops - הבנתי שבתוכנה הזאת אני יכול להוציא את הסמפלים(יש לה מאגר סמפלים), איך אני עושה זאת+ הייתי מעוניין בהסבר כללי עליה. אם למישהו יש סבלנות לעזור לי, אפילו בקצת, אני אשמח. ואם מישהו מכיר מדריכים טובים שמפרטים את הבסיס על כל תוכנה, גם זה יהיה נחמד מאוד. *הדבר שהכי חשוב לי לדעת - איך אני מוציא את מוזיקת הרקע מהשירים בתוכנה טרקטור די ג'יי? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  7. היי.. התקנתי אתמול את הנרו החדש (גירסא 7.5.7.0) ומאז כל פעם אני מכניס דיסק DVD-RW (הדיסק ריק אחרי פירמוט מלא !!!) ומתחיל לצרוב הנרו מחליט על דעת עצמו לעשות לדיסק פירמוט מהיר. לא מצאתי איך לבטל את זה... מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by דיוגנס,

שלום, יש לי מספר קבצי ווידאו במחשב בפורמט avi שלא מוכנים להמחק, או להיות מועברים. שאני מנסה לבצע פעולות, כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש על ידי משתמש או תוכנה ( אתם יודעים, בלה בלה). ניסיתי להפטר מהם גם במצב בטוח, אך ללא הצלחה, ומדובר בלפחות 5 קבצי ווידאו שנמצאים אלי במחשב כבר כמעט שנה, ומהווים מטרד מבחינת הנפח שהם תופסים ( בכל זאת, יש לי רק 20 ג'יגה). תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

10. ראו: http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=6b3af6c9 עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by stingeR-,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by indapurker,

הייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג את תוכנת ghost 8 שאני חושב שהיא מתאימה לזכרונות החשדים sata

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by the red dragon,

אני מתקין את האימיול החדש מתקין וזה כותב לי שלא הצליח ליצור את תייקית INCOMING ו אני לוחץ על מהשו להורדה וזה לא מעביר לי את זה זה לא מורריד ויש לי VISTA מה לעשות??

14. אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?

15. Started by Bingo,

כל פעם שאני מתקין דריביר לכ.מסך [hd4870 1gb] משום מה הסרטונים ביוטויוב נתקעים וגם באתרי וידאו אחרים אבל כשאני עושה הסרה לדריבר הכל עובד כשורה. מישהו יודע מה הבעיה???

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by avivhhaviv,

יש לי נירו במחשב לפעמים זה נותן לצרוב לפעמים זה מציג הודעת שגיאה. צירפתי תמונה של ההודעה. http://img177.imageshack.us/img177/7950/999xy1.png

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום יש לי בעיה, התקנתי אוטלוק 2007 ואין לי אפשרות לייבא אנשי קשר, הלחצן/פקודה פשוט לא מאופשר. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by redead,

התחלתי להשתמש בדפדפן של גוגל והאמת אני נורא מרוצה הוא מאוד מהיר ונוח. הבעיה מתחילה בזה שיש לפעמים קבצים שאני לא רוצה לשמור ואז ולראות אלא לפתוח בלי לשמור ( מה שנקרא שישמור בTEMP ) ומשום מה אין את האופציה הזאת , כל קובץ הוא ישר רוצה לשמור , אין אופציה לפתיחה בלי שמירה?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by POD,

שלום לכם מישהו יודע איך אני יכול לפרק קובץ התקנה כזה? אני פשוט רוצה למצוא דרך לעקוב אחר השינויים שההתקנה עושה לי במחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by srulikg,

יש לי ווינדוס 10 ואני רוצה תוכנת הגנה יותר טובה מזאת הבנויה בווינדוס. אפשר לקבל המלצה על תוכנת הגנה חינמית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ybe,

לפני מספר ימים פוטר מנכ"ל הד ארצי- מיקי טוניס. הסיבה הפסדי העתק של הד-ארצי. בחודשים ינואר עד יוני 2001 כ-10 מיליון ש"ח ומתחילת שנת 1998 מעל 50 מיליון ש"ח.אחת הסיבות העיקריות שניתנה להפסדים- פיראטיות.כידוע הד- ארצי , עומדת בראש קבוצת חברות העוסקות בתחום ההפקה, הייצור, וההפצה של מוצרים בתחומי המוזיקה הישראלית והלועזית, ספרים, קלטות וידאו ומו"לות אלקטרונית. לטענת הד- ארצי תעשית הפיראטיות בתחום התקליטורים המזויפים פוגעת בה קשה. חלק נכבד ממקורות התוכנה הפיראטית (שכמובן מגיעים גם לתקליטורים מזויפים)הינם אתרים הנקראים Warez .האתרים הנ"ל מתמחים בהעלאת תוכנות כולל החדשות ביותר ומאפשרים לכל גולש להוריד את התוכנות למחשב שלו. אתרי Warez לא גובים תשלום בגין הורדת התוכנה וכמובן לא משל…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by alextomin,

אהלן בא לי להחליף חתימה.... אני רוצה על בסיס של התמונה של GTX... יש הצעות לשיפור? גם ה AVATAR וגם החתימה כל הצעה תתקבל האם אפשר ב http://imageshack.us/ שהתמונה לא תיהיה קישור?

23. Started by d_v,

שלום לכולם ניסיתי עם תוכנות- daemon tools, winiso, isobuster ועדיין לא הולך... דיימון מזהה את הקובץ לדוגמא, אולם פה זה נגמר... מה לעשות???? תודה!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Or ei,

אני נכנס להגדרות ופתאום נעלמו לי 32 MB מה קרה להם ???????

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Dekel Cohen,

שלום בן אדם שלומד איתי ועובד בתחום המחשבים ואחראי על משהו שקשור לכלל הסטודנטים באוניברסיטה בה הוא עובד סיפר שיש לו גישה לתכנים ולמכשירים של הסטודנטים במוסד שסו הוא עןבד רק מעצם זה שהם מקושרים לתוכנה שיתופית. פתחנו קבותה שיתופית בגוגל דרייב ואני חושש שיש לו גישה לטלפון שלי. הוא סיפר שהוא אפילו ראה התכתבות של סטודנט עם מישהי מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.