עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם! זה זמן רב שאני משתמש במקסטון המעולה!כבר שנתיים ליתר דיוק מאתמול התוכנה החלה לעשות לי בעיות בכך שהיא מקפיאה פרסומות על הדפים עצמם! רואים ממש את תחילת הפרסומת ואז היא קופאת ומקפיאה את שאר הפרסומות איתה! בHW למשל איפלו האנימציה האישית שלי קופאת! רק לחיצה על כל הפרסומות באותו עמוד משחררת לי את הדף וגם את האנימציה! יאמר שגם סימנתי בבלוק וי על "אל תראה פרסומות"אלה שיהיה רשום בפנים בלוק אדס! אך זה לא מגיב לי!ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה! למישהו יש פתרון!?!? עריכה: עכשיו גליתי שזה גם באקספלורר שימו לב להודעה שהוא מציג כאשר אני עם הסמן על הפרסומת! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by idanohh,

השגתי לאחרונה כבל נתונים בשביל ה TELIT X95 שלי התקנתי את הדרייברים הבעייה היא שאי אפשר לגשת לפלאפון ללא תוכנה... אני מחפש תוכנה שתוכל להכניס לי רינגטונים תומונות ועריכה של הפלפון באופן כללי ... מי שמכיר ויכול לעזור תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by dan eliash,

הורדתי משחק בשני קבצי BIN אני רוצה להפוף אותם לשמישים אבל לא לCD שישאר על המחשב

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by TimTam,

שלום לכם, ברצוני לצפות בקבצי AVI/MPEG ועוד. כרגע אין באפשרותי לצפות אלא רק לשמוע את פס הקול. איזה מבין השניים יעבוד טוב יותר וללא קונפליקטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by eladhor7,

חברים ,אני קם בבוקר עכשיו, מדליק את המסך ומליון ואחד רוגלות נכנסו לי למחשב, השולחן עבודה שלי שונה לגמרי, והתקינו לי כמה תוכנות "אנטי רוגולות" בכאילו אוטומטי, עם הרבה חלונות קופצים. אני כל פעם מוחק את התוכנות שכל הזמן מתקינים לי אוטומטי שאני לא רוצה מהשולחן עבודה שלי ואחרי ריסט הם חוזרות. מה לעשות? תמליצו על תוכונת טובות למחיקת רוגלות וסוסים טורוינים. עשיתי סריקה בכמה תוכנות ולא עזר כלום, גם ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והקטע פה, שהשיחזור הצליח ואני רואה את השולחן העבודה שלי כמו פעם, ופתאום בום, השולחן העבודה שוב משתנה והמון חלונות קופצים אצלי , הצילו. תראו את השולחן עבודה שלי - http://www.siz.co.il/up/nhtzetmy4mj4.jpg וכל פעם אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת - http://www.siz.co…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. אני מעוניין שהתוכנה תמדוד את מהירות החיבור של המחשב שלי או של תוכנה מסויימת וכאשר היא רואה שהמהירות הגיע לרמה מסויימת אז התוכנה שאני מחפש תעשה פעולה כלשהי שהגדרתי מראש(כיבוי או ריסטרט לדוג'). משהו כמו NETLIMITER עם אפשרות לעשיית פעולות במצב של מהירות חיבור מסויימת. המצב הוא שאני רוצה שהמחשב יעשה ריסט כשהמהירות של אזוראוס צונחת ל-0 KB\S. תודה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by alfus73,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

אני משתמש עדיין עם partition magic 8... מה יש היום?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by over23,

שלום. אני מחפש תוכנת טובה לאבטחת קבצים ותיקיות חינמית. תוכנה שמאפשרת הוספת סיסמת גישה לקבצים\תיקיות במחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. Started by WarMachine,

שלום אנשים ,אני די מתחיל בפוטושופ ועוד לא בקיא ברזי התוכנה, אמנם כל העת בודק מדריכים וסרטונים שמראים איך לעבוד איתה אבל עדין לא מצליח כל כך ליישם בצורה יעילה. בכל מקרה אני צריך עזרה קטנה בתוכנה, אני רוצה להכין תבנית של טקסט(לשם העניין: "האירוע של עדי ולירון") ועליו כל פעם תודבק תמונה אחרת כדי שהוא יישלח להדפסה, די הסתבכתי עם כל השכבות בתוכנה ורציתי לדעת אם יש דרך קלה,פשוטה ובעיקר מהירה לעשות את זה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by dbx22,

כשאני צורב סרט בפורמט הנ"ל בנירו הסרט לפני הצריבה הוא עם שוליים שחורים, כאילו בפורמט מסך רחב, ואחרי שאני צורב אותו ותנסה להסתכל בדיוידי אז הוא כאילו נמתח והכל נראה צר ואי אפשר לראות ככה סרט... מה הבעיה? מישהו תעזרו לי בבקשה... כבר נהרסו לי מספר דיסקים ואני לא יודע מה הבעיה. תודה רבה! לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by redead,

אני עושה MOUNT לסרט והוא מזוהה בMY COMPUTER ואפשר לפתוח אותו ולצפות והכול אבל אם אני רוצה להשתמש בתוכנה DVD Decrypter כדי לערוך את הסרט היא לא מזהה את הכונן , גם התוכנה ANYDVD לא מזהה שיש את הכונן הזה.. נורא מוזר .. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם ובסופו של תהליך נאלצתי לפרמט את המחשב, אני מקווה שהפעם הבשורות יהיו טובות יותר.. בכל מקרה, חבר שלי סובל מבעייה במהלך גלישה באינטרנט כאשר הדפדפן (IE6), עושה REDIRECT לאתרי פורנו, משחקי פלאש, סרטים וכדומה. מאחר ולא הייתה לו שום הגנה על המחשב, הרצתי לו בדיקות של ANTI MALWARE,AVG,SUPER ANTI SPYWARE, בנוסף לנטרול של שחזור המערכת. הבדיקות העלו (וניקו), מספר סוסים טרוייאנים שרובם רוכזו בתקיות ה-TEMP תחת יישומי EXE, לדוגמא הנה מספר שמות של תהליכים שזה מצא: 588.exe netprint.exe 227119.exe כעת למרות כל הסריקות שיוצאות נקיות, הבעיה מתחדשת עם החיבור לאינטרנט (ישנה טעינה של תהליכים בדמות 227119.exe), ממה שראיתי הקבצים האלה יושבים גם ברג'יסטרי של המחשב. השאל…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by Barcelona,

יש תוכנה שאני חייב לעבוד איתה אבל יש בה ווירוס בכל ההורדות שלה. האנטי וירוס לא נותן פשוט למחוק אותו מהתוכנה. אני כמעט בטוח שזה ווירוס שמוחק את הכונן של מערכת ההפעלה. אם אני מתקין את התוכנה אפילו עם הווירוס על Virtual Pc הווירוס עדיין יזיק למחשב?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by chmmr,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by yosi-m,

למישהו יש את התוכנה ? או גירסה יותר מתקדמת 5.משהו ? אני חייב תמיכה דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by Posford,

בטוח שיש לזה פתרון, זה כלכך מעצבן. נניח והכנתם רשימה של PLAYLIST ב- WINDOWS MEDIA PLAYER, ואז העברתם את התיקיה מיקום במחשב, ה- PLAYLIST בפורמט M3U, ואז כשמעבירים תיקייה ומנסים לנגן, הוא קופץ מאחד לשני ללא ניגון כי שונה המיקום של הקבצים. איך אפשר ששינוי מיקום התיקיה לא ישפיע על ה- PLAYLIST? ב- WINAMP זה לא קורה אפעם. אבל כרגע עובד עם WINDOWS MEDIA PLAYER, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. יש לי אמיול מסוג (מצ"ב קובץ) ו- WINXP הכל עבד תקין עד שהתקנתי פיירוול של SYGATE PRO ומעתה, גם כשהפיירוול לא עובד, אז מספיק שתוכנת האימיול עובדת, אז אני מקבל המון דפי שגיאה ש"לא ניתן למצוא שרת" וגם לחיצה על F5 לא תמיד עוזרת. מדוע זה? האם יש קשר למה שתיארתי? (ללא הפעלת אימיול ועם הפעלת SYGATE - הכל תקין) ואם יש לו (לאמיול) סרט שחור על העיניים (גם כשהפיירוול לא עובד) אז הכל תקין. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by YRP99,

למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטה מאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'ר הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ, מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  21. יש לי את הnorton internet security ובגלל זה אני לא יכול להכנס לכמה שרתי FTPת אז איך אני יכול בכל זאת להיכנס אליהם בלי לכבות את הפייר וול?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. תודה רבה על העזרה ושנה טובה נעם

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by ggg123,

אני משתמש ב Live Mail אך המיילים שאני מקבל מגיעים ללא התמונות כלומר יש עליהם איקס. ב Outlook Express הייתה לי אפשרות בכל הודעה לאפשר הורדת תמונות. מצאתי אפשרות בהגדרות של התוכנה אשר מאפשרת הורדת תמונות בכל המיילים המתקבלים אך אני רוצה שהתוכנה לא תוריד את התמונות ושאני יוכל באופן ידני לאפשר אותם כמו שהייתי עושה ב Outlook.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Asafalfa,

היי אנשים אני צריך עזרה במציאת תוכנה לעריכת וידיאו שיהיה אפשריות מגוונות לכל מיניי אפקטים הכנסת תמונה מוזיקה וקליפים בקיצור תוכנה לעריכה טובה .. אתם יודעים אולי מה תיהיה הכי מומלצת ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אני לוחץ על הCleanMem.exe וכלום לא עולה...

דיונים חדשים בפורומים