עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by OmriF,

התקנתי Windwos לפני כחודש וביצעתי לו הפעלה. עכשיו כעבור חודש בהפעלת המחשב הוא מודיע שצריך לעשות לא הפעלה, במידה ולא, לא יהיה אפשרות להישתמש במוצר. אני לוחץ כן, ועולה חלון כחול של הפעלה ובו רשום :"המוצר הופעל כבר, אנא לחץ אישור ליציאה." שאני לוחץ אישור הוא יוצא מהWindows וחוזר להודעה הראשונית. חשוב: Safe mode הוא נכנס. האם יש איכשהו דרך לעבור את הפעלה הסוררת? יכול להיות שבגלל שההפעלה שעשיתי לפני חודש לא הייתה נכונה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. אני מכין צילצולים לפלאפון, ולכן יש צורך בתוכנה מדוייקת, שאפשר לשלוט על השניות. ניסיתי את mp3 knife and mp3 cutter אבל בשתיהן השליטה על השניות היא באמצעות באר מעצבן. תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by lazy-bones,

שלום. אני משתמש בכרטיס קול מסוג AC97 זה שבא עם הלוח אם שלי. איתו קיבלתי את התוכנה SOUNDMAX. אני רוצה לדעת איך אני יכול לגרום לתוכנה הזאת לזהות את החיבור סיב אופטי שלי, כדי שאני יוכל לשמוע ב 5.1 כשאני מחבר את חיבור הסיב האופטי, אני יכול לשמוע במערכת, אבל אין לי שום שליטה על הסאונד דרך המחשב. והמיקסר לא מזהה את החיבור כסיב אופטי אלא כאילו חיברתי בחיבורים הרגילים. 0 -- רמקולים קידמיים 0 --- רמקולים אחוריים 0-------- סנטר וסאב יעני שלוש חיבורים לסראונד. מה שמונע ממני שליטה אמיתית על הסאונד. השאלה שלי היא אם יש מיקסר יותר טוב מזה של SOUNDMAX (אני מאמין שיש) ואם מומלץ להשאר עם הסאונדמקס, אז איך אני מטפל בבעיה? תודה רבה אם משהו לא מובן תשאלו אני יענה בשמחה, רק בבקשה…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by shanibh,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל זה נראה לי הכי מתאים יש אפשרות לצרוב מספר IMAGES על דיסק אחד? עם איזו תוכנה? איך? מדובר על קבצים IMG שיש להם קובץ CUE...

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  5. שלום. כשאני בא לנגן סרט מסויים בכל תוכנה ולא משנה איזו התצוגה הפוכה. זה מראה הפוך. Can fix it? תודה. אגב, זה בכל הסרטים ככה. ------אפשר למחוק תיקנתי את הבעייה--------

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. Started by morans,

היי לכל העוזרים ראיתי פתאום שהתמונה ששמתי פה באתר בפרופיל שלי לא עובדת (X אדום) ואחרי חיפוש קטן שמתי לב שה-KASPERSKY חוסם לי את האתר שבו שמורה לי התמונה http://img99.imageshack.us/ ואז בגלל זה אני לא מצליחה להיכנס לאתר כמו שצריך וגם להשתמש בלינקים משם. ניסיתי להוסיף את האתר לTRUSTED SITES ב-IE7 אבל זה לא עזר... שניסיתי לבטל לרגע את האבטחה של הKASPERSKY על האינטרנט - פתאום האתר עלה נורמלי וגם התמונה שלי בפרופיל באתר הזה. מצורפת תמונה של האתר בגלל החסימה והודעה למטה של ה-KASPERSKY איפה אני יכולה לבטל את זה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  7. שלום, לא מצאתי הסבר לאופן פעולת התוכנה. אשמח להסברים תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

האם אתם יכולים להמליץ על הגנות בשביל המחשב? שזה: וירוסים. פיירוואל - חוץ מzonealarm. ספיוור. וכל תוכנות הריגול למניהם וכל הדברים המזיקים למחשב. אפשר בבקשה המלצות?

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  9. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by oded6188,

חלק מהסמלים באייסיקיו 5 שלי פשוט נחתחים ומתערבבים עם עצמם... תראו (מסגרת שחורה): http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=2IVOGEG2NUN583OX4FW9KF13GR

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by idot,

דרוש תותח vb.net לעזרה במ"ס בעיות ספציפיות בפרויקט לימודי...בתשלום idotamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. אני זוכר שקיים דבר כזה, אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים.. תודה!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  14. אני עדכנתי את הIE לגרסה האחרונה 9 . מאז מופיע בחלק מהאתרים (כולל זה ) דבר מוזר של כיתוב על כיתוב . כלומר בלאגן קל אבל די מעצבן בחלק מהאתר. אני מוסיף תמונות לדוגמה. אודה לכם אם תעזרו לי לסדר את הבעיה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by דנינו,

זה מה שאומר לי האקספלורר שאני נכנס לראות דברים באינטרנט..יש לכם מושג במה מדובר ? הנה לינק לתמונה של השגיאה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by Cyron,

אני מעוניין להתקין מחדש אי מיול מאחר והישן פשוט הפסיק לעבוד כמו שצריך. רציתי לדעת נכון לעכשיו מהי הגיסרה הכי מהירה\פופולרית ברשת ? תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  17. http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600 http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600&page=2 CS4 יבצע פעולות באופן מהיר יותר עם שילוב ה GPGPU של nvidia.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by neo690,

זאת ההודעה שמתקבלת 0x6572243e" referenced memory at "0x6572243e". The memory could not be "read" זה מופיע כל כמה דקות בייחוד שאני מסדר את השירים ברשימות השמעה ומוחק שירים מהספרייה ומהמחשב המפרט שלי Win XP SP3 AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by mrraz,

שאלה בנושא אני לא מצליח לקבל קבצים מבחוץ אני מניח שבגלל האלקטל ? איך אפשר לסדר ?

20. Started by IlanF,

הורדתי את התפריט של aqua dock הוא נחמד, אבל אני רוצה לדעת איזה עוד תפריטים קיימים

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום לכם אני קורא פה בפורום לעיתים קרובות אך עוד לא יצא לי לפתוח דיון, אשמח אם אחד מן חברי הפורום יוכל להמליץ לי על תוכנת מייל (אפשרי חינמי או בתשלום כמובן) שתתאים לעסקים קטנים בכך שתוכל לאפשר מסד נתונים נרחב ולבצע איתו פעולות אוטומטיות.. לדוגמא אוכל להגדיר לה לשלוח מייל מזל טוב לכל לקוחות העסק או לעובדי העסק לאחר הגדרת פרטיהם במסד הנתונים וכדומה... תודה רבה והמשך שבוע נעים תודה רבה לכם על התמיכה והעזרה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by מוקיון1,

1 דבר ראשון יש לי בעיה עם המדיה פלייר לקרוא קבצים כמו AVI וכו' חסרים לי קודקים הטכנאי שלי שם לי תכנה של דיווקס שעוזרת לזה לעלות אבל זה קצת מאט את המחשב ואת זמן העלייה יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי קודקים שלא מורגשים שאני לא יראה סימן עליהם שהמדיה פלייר יעלה ישר כמו ברגיל? 2 דבר שני יש במחשב בשורה הכחולה את העוצמה האקולזייר אז לפעמים שאני לוחץ לחבר את המיקרופון הוא לסדר את הצליל הוא כזה נשאר לי בשולחן עבדוה ולא רוצה לרדת וצריך שלחק איתו הרבה עד שהוא יורד 3 דבר שלישי השומר מסך שלי לפעמים לא רוצה לעבוד בדרך כלל ברגיל הוא על 2 דקות אבל לפעמים הוא פשוט לא עובד כמו שאתם שומעים עד שאני לא מעדכן אותו מחדש 4 דבר רביעי נכון לפעמים יש שגיאה כזאת איתור באגים שלח ואל תשלח אז יש לי כ…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by oded6188,

בתוך My Documents יש תיקייה שנקראת My Pictures ובתוכה יש קיצור דרך לתיקייה Sample Pictures... שמתי מסמכים חשובים בתוך הנתיב שהקיצור דרך הזה מפנה אליו.... ועכשיו הקבצים נמחקו..... ניסיתי את הוכנה Undelete אבל היא לא מצאה את הקבצים מה עוד אפשר לעשות?

24. Started by skyfire,

שלום! האם כל פעם שמעדכנים את הדרייברים יש צורך להוריד גם את הcontrol center? תודה.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  25. טוב אז המצב הוא כזה.. כבר המוווון זמן שיש לי כמה תיקיות שלא מוכנות להימחק, אני ממש לא זוכר מתי הן צצו בלי שום התראה מוקדמת או למה ומה עשיתי לפני. אבל הן שם, והן לא מוכנות לזוז בשום פנים ואופן.. ניסיתי לבטל להם את Read-Only, זה לא עוזר כי הוא מסמן אותו אוטומטית חזרה.. ניסיתי בsafe mod, לא הצליח. אני אובד עצות.. אלה 3 תיקיות שונות שצצו לי בכונן D (הכונן הראשי של הווינדוס והתוכנות הוא C, וכל השאר נמצא בD) עם שמות מחורבשים בלי משמעות, סתם עירבוב של אותיות. עכשיו שיניתי להם תשמות כדי שזה יהיה פחות מעיק בעין, אבל בעיקרון, בתוך אותן תיקיות יש עוד תיקייה שקוראים לה update. אי אפשר אפילו לפתוח את התיקייה הזאת. כלומר, כשאני מנסה לפתוח אותה הוא מציג לי שגיאה.. צירפתי פה 2 תמונות כדי…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים