תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני ממיר וידאו אנלוגי לוידאו דיגיטלי ומקבל 4.5 ג'יגה לשעת קלטת האם זה הרבה? איך ניתן לצמצם את הנפח של הוידאו בלי לפגוע באיכות בצורה קיצונית? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 14:44:45, on 12/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סורק דיי ישן מדגם AVISION 363C ,ואני עובד במערכת הפעלה XP. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר נכתבת לי הודעה שמצביעה על איזה קובץ ובנוסף כתוב WINDOWS 16-BIT SUB SYSTEM. יש למישהו מושג איך אני מתקן את זה? או איפה אני יכול להוריד דרייבר חדש? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום רב. שמעתי על תוכנה בשם 3DMARK תקנו אותי עם טעיתי בשם, שבוחנת את הביצועים של המחשב, עכשיו מישהו יכול לתת לי לניק לאותה תוכנה+הסבר איך אני משתמש בה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
התוכנה עובדת בכל מחשב חוץ מבמחשב של חבר שלי שהוא 64BIT אבל מותקן לו Windows של 32 אז מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שתומך בפורמטים כגון OGG ו-FLAC וששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, בניגוד ל-Winamp שבו כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ (כפי שאני מעוניין). אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows, לא אוהב את הממשק שלו. גם לא ב-iTunes או בתוכנות אחרות שמתקינות סרוויסים מיותרים ברקע. הצעות אחרות? עדיפות תנתן לתוכנות חינמיות ולפרוייקטים בקוד פתוח
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האתר נקרא ABOUT BLANK וכל פעם שאני משנה אותו הוא חוזר. יש לי אנטי וירוס NOD32 ו-AD AWARE שלא עזרו כאמור. מה עוד,יש לי איזה תוכנה שמתקינה את עצמה כל פעם שאני מסיר אותה כל פעם מחדש ונקראת SPYWAREQUAKE או משהו כזה שאומרת לי שיש לי SPYWARE או משהו כזה. ניסיתי למחוק ידנית במצב SAFE MODE את מה שהתוכנה הנ"ל הראתה לי אבל גם זה לא עזר. מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי בקושי זז... יענו כל פעולה רגילה נניח להכנס למחשב שלי.. לוקחת איזה 20 שניות. אז סרקתי עם נורטון ועם nod32 ועם עוד כל מיני תוכנות נגד ספייורים וזה.. (הסריקות היו במצב בטוח) ולא עזר.. קיצר עשיתי סריקה עם hjckthis, ואלה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:08:04, on 31/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WIN…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בווינדוס 2000? [כשהאינטרנט נסגר ואז מופיע ארור ריפורט -נראה לי כי המעבד מתחמם לי]
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעייה לא ברורה: אני מוסיף אובייקטים (תמונות בפורמט jpg) ע"י הוספה->תמונה מקובץ וכו'. הכל טוב ויפה, אלא שכאשר אני סוגר את הקובץ ופותח אותו שוב, במקום התמונות אני מקבל מלבן לבן עם X אדום. כל התמונות נמצאות על המחשב שלי, ובנוסף ידוע לי ש powerpoint אמור לבצע הטמעה של גרפיקה במצגת (פרט לקטעי וידאו) כך שלא ברור לי מה בדיוק הבעייה. בתודה מראש, יואב
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה פורסם בפורום של מערכות הפעלה שונות זה היה בטעות ובכלל התכוונתי לפרסם את זה בפורום של ווינדוז אבל זה נראה מתאים יותר לפה אז .. בזמן האחרון קצב ההורדה שלי נע בין 28 ל32 קילו בייט , ויש לי אינטרנט של 1.5 מגה ביט. אני אמור להוריד בסביבות ה190.. התקשרתי אתמול ל012 והתקלה לא היתה אצלם והם הפנו אותי לערוצי זהב, שבדקתי איתם וגם איתם אין בעיה כי כשהמחשב לא היה מחובר לאינטרנט היה אפשר להוריד במהירות מקסימלית מהאתר של הוט. עשינו בדיקה בcommand על מנת לבדוק כמה פורטים פתוחים (netstat -a) או שככה לפחות הם הגדירו את זה, ולטענת הנציגת שירות יש לי יותר מדי פורטים פתוחים (10 כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט). מה שהם הציעו לי לעשות זה בדיקת וירוסים על מנת לראות אם יש גורם כלשהו …
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, צריך הצעות וקישורים כמובן לאנטי וירוס עם פירוול שאתם הכי ממליצים לי!!! צריך אחד חינמי...
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת איך אני יודע מה למחוק מה ה hijickthis הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:17:24, on 02/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\NVIDIA\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe …
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כל ה Favorites שלי נעלמו ב FireFox לא יודע איך ואני לא יודע איפה זה שמור בכלל אז איך אני יכול להחזיר את זה ! ! ! התקנתי כמה פעמים את זה מחדש וזה לא חזר!!! נ.ב לפני שהתקנתי שוב את ה FireFox מחקתי את התקיה של FireFox מאיפה שהתקנתי (ProgramFiles) אני חייב את ה Favorites שלי אתם לא יודעים כמה אתרים חשובים יש לי שם ! איפה fireFox שומר את המועדפים ?! זה בחיים לא קרה לי שפתאום זה נמחק ככה.. אני חושב שזה נגרם איכשהו בגלל הרמקול שלי שחיברתי אותו הוא עשה רעש והמחשב נתקע ועשה בעיות ואז חיברתי את הרמקולים המובנים במסך LCD שלי ואז המחשב עבד בסדר, כנראה הרמקולים הם אלו שדפקו קצת את המחשב בצורה כלשהי לא יודע זה מוזר מאוד אבל אני רק רוצה לפתור את הבעיה הזאת אני קונה רמקולים חדשים. *חיבו…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חייב דריבר ללוח אם intel d850mv די ישן אבל צריך אין לדוד שלי מחשב עד שאני משיג לו את זה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש פלאג לוינאמף שכאשר אני נכנס לתחנות רדיו דרך התוכנה וינאמף אז הוא מעתיק לי את השירים שמשמיעים ברדיו הזה לתיקיה ועושה לי אותם קובץ קובץ לא את כל השירים באותו קובץ.. הוא מחלק אותם לפי השם.. ונותן להם גם את השם.. זה מאוד חשוב לי הפלג הזה מי שיוכל להביא הוא מלךך
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לניקוי קבצים מיותרים (גם DLL) וגם בעלת אפשרות לניקוי של הרגיסטרי. לא חשוב אם היא חינמית או לא, רק חשוב שתהיה יעילה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני גולש עם נוזילה פיירפוקס והשאלה שלי היא : למה אני לא וראה צבע זוהר ([glow=red,2,300]GLOW[/glow]) באתרים? ואיך אפשר לתקן את זה..? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום , מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP . מותקן אופיס 2000 . הבעיה היא עם הוורד , התוכנה עולה ואחרי כמה שניות מתנתקת ללא הודעת תקלה . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - ללא הצלחה . ניסיתי להתקין את אופיס XP - אותה תקלה בדיוק , גם שם הוורד עולה ואחרי זמן קצר נעלם . מבקש עזרה ממי שיודע מה עליי לעשות בנושא . תודה .
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני יצתרך לעשות FORMAT בקרוב (אולי אתם יכולים לעזור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=59869). : יש כמה תוכנות שאני רוצה לשמור HISTORY או דברים מסויימים, אני לא יודע בדיוק איך, שאחרי ההתקנה מחדש עדיין ישארו אותם דברים, לדוגמא: -אני רוצה לשמור את הHISTORY של הICQ שאחרי זה שאני יתקין מחדש יהיה לי את כל הHISTORY. -כל הEMAILים הישנים שני מOUTLOOK EXPRESS, שישארו לי. -FAVORITES מIE, יש מה לעשות? או רק לרשום את כולם בTXT? :-\ אלה התוכנות שעולות לי לראש עכשיו. : תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות או יודע על תוכנות שעברו אופטימיזציה לפנטיום 4?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי שאלה דיי בסיסית. כשאני רוצה לשנות את הגודל של המסך עם התוכנה אני מקבל הודעה שאני צריך קודם לבחור מסך. איך עושים את זה? ההודעה שאני מקבל היא: no window is selected to select window bring it to foreground first and press the hotkey. איפה נמצא ה - foreground?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-