תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש והגעתי לדף הזה: http://www.memtest86.com/#philo ודפדפתי והגעתי למה כול מבחן אומר הבעיה היא שאני לא בדיוק איזה מתכנת אם כול האלגוריטמים וכו.. מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה כול מבחן בעברית פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בנרות בחיפוש של הפורום ולא מצאתי תוכנה שמנגנת קבצי 1080P רצוי כמה שיותר פורמטים (אילו יש ? ידוע לי רק על MOV ועל MKV) תודה רבה לעוזרים אגב האם מדיה פלייר 11 או קלאסיק יכולה לעבוד עם קודקים כדי להציג 1080P חלק ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן אני הרצתי את המבחן של PCMARK04 עם הפאץ הכי חדש שלהם........ בפעם הראשונה זה הראה לי 2937 סך הכל והפותעתי כי המחשב שלי לא כזה דרטה אחרי הכל פנטיום 4 2.4 לוח אינטל BLUEMOUNTAIN ג'יפה 4 512 RAM אז אמרתי טוב נעשה ריסטרט ונריץ שוב.............. אבל ניסיתי עכשיו שלוש פעמים שחלקים היו אתמול וזה נתקע לי באמצע!! מה דה פאק הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני פשוט נכנס אליו והוא פשוט לא מגיב. ניסיתי להתקין מחדש.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! אני צריך דרייבר ללוח כתיבה אלקטרוני (לוח גרפי) AIPTEK Slim Tablet 800U Wide ווינדוס 7 64BIT. חפשתי באתר היצרן ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני יצתרך לעשות FORMAT בקרוב (אולי אתם יכולים לעזור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=59869). : יש כמה תוכנות שאני רוצה לשמור HISTORY או דברים מסויימים, אני לא יודע בדיוק איך, שאחרי ההתקנה מחדש עדיין ישארו אותם דברים, לדוגמא: -אני רוצה לשמור את הHISTORY של הICQ שאחרי זה שאני יתקין מחדש יהיה לי את כל הHISTORY. -כל הEMAILים הישנים שני מOUTLOOK EXPRESS, שישארו לי. -FAVORITES מIE, יש מה לעשות? או רק לרשום את כולם בTXT? :-\ אלה התוכנות שעולות לי לראש עכשיו. : תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני כבר שבוע לא מצליח לפתור אותה, ואני מבקש את עזרתכם יש לי ויסטה הום פרימיום, אני עובד עם המוזילה פיירפוקס. הורדתי את התוכנה adobe שפותחת קבצי pdf לאחר ההורדה ניסיתי להתקין והוא קפץ לי למוזילה ומייד זרק אותי והראה לי הודעה האומרת כי הדפדפן נתקל בבעיה וקרס, ניסיתי להתקין אותו דרך האקספלורר וגם שם הוא זרק אותי... יש למישהו מושג למה? אני כבר שבוע מנסה להתקין את התוכנה ולא מצליח וזו תוכנה דיי חשובה לי כי אני משתמש בה הרבה... אם יש למישהו פיתרון אני ישמח, יש לציין כי עשיתי בדיקת וירוסים, התקנת דפדפן מחדש ועידכונים... שום דבר לא עזר... אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האקספלורר וmaxthon לא מצליחים לכתוב בחלק של גוף ההודעה בדואר של וואלה חוץ מזה, הם גם מראים כל אתר בענק. מה לעשות? בטעות פתחתי שני ת'רדים... יש דרך שאני יכול למחוק את השני?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
http://www.f-secure.com/blacklight/ נשמע מעניין, זה אמור להיות האנטיוירוס הראשון שתומך בגילוי והסרת ROOTKITS מהמחשב (זן יותר נבזי של וירוסים), אמור להיות משולב ב F-SECURE 2006. השאלה שלי היא האם מישהו פה ניסה את זה כבר.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כותרת קצת מסובכת, אבל מיד אסביר. מדובר ב-Adobe Acrobat, גרסה 4. תחת לשונית "Document" ו-"Header & Footer" ניתן ליצור תבניות קבועות, שניתן לפתוח כל פעם מחדש, על מנת ליצור כותרות עליונות ותחתונות. לאחרונה המחשב שלי שבק חיים, ואני כרגע משתמש במחשב חדש, תוך שימוש בדיסק הקשיח של המחשב הישן בצורה חיצונית. במחשב החדש נאלצתי להתקין את כל Adobe מחדש, אבל כמובן שאין לי את התבניות שיצרתי במחשב הישן. הדרך היחידה היא לשלוף את התבניות מהדיסק הישן ולהעתיק אותן למחשב החדש להתקנה החדשה. שאלתי היא באיזו תיקיה נשמרות התבניות ותחת איזה שם.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני לא יודע האם הנושא מתאים לפורום הזה, אז אני אפרסם אותו פה: נכון לעכשיו, קורא הכרטיסים שלי שבק חיים ואני מחכה שאבא שלי יקנה לי קורא כרטיסים חדש, כך שבינתיים אני צריך להעביר את התמונות מהמצלמה למחשב דרך כבל USB. ויש עם השיטה הזאת בעייה אחת: כאשר אני מעביר קבצים ישירות מהמצלמה שלי (Canon SX150 IS) דרך כבל USB, מערכת ההפעלה (Windows 7) משנה את תאריך ושעת הקבצים של התמונות והסירטונים, מהזמן של הצילום, לזה של המערכת, כך ששעת הצילום של התמונות והסירטונים שצילמתי הולכת לאיבוד. איך אפשר להתגבר על הבעייה הזאת בלי קורא כרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת עם win xp pro שעבדה כמו שצריך, אך היום המחשב הפסיק לעלות. גם במצב safe mode הוא לא עולה. נתקע. לא הותקנה שום חומרה חדשה ושום תוכנה חדשה. הרצתי hiren boot cd בדיקה על הדיסק הקשיח, הדיסק תקין, לא נמצאה תקלה. מה יכול להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה מבלי להתקין מערכת מחדש תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1) מתי הידלקתי 2) מתי גלשתי ב FIREFOX 3) מתי סגרתי את המחשב 4) כל דבר הגיוני אחר שיציג בברור אתהנתונים אני רוצה לדעת באמת כמה זמן אני מבזבז במחשב ואם כדי להפחית זה ממכר !!!!!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היייי לכולם!! אז ככה קניתי דיסק און קי חדש ואז שחיברתי אותו גיליתי שהUSB 2 אפילו לא קרוב ללהיות מותקן וכול היציאות שלי מתפקדות כ1 =\ הקיצר מרוב שהחדר שלי מבולגן אני לא מוצא את הדיסק של הלוח ואין לי ממש כוח לחפש אז הלכתי לאינטרנט וגם שם לא מצאתי בידיוק אז אם מישו יכול בבקשה לעזור לי למצוא דרייבר לUSB2 ללוח ABIT AN7 (NFORCE2) תודה תודה תודה תודה עידו
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת טובה לאבטחת קבצים ותיקיות חינמית. תוכנה שמאפשרת הוספת סיסמת גישה לקבצים\תיקיות במחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות לעשות DISTORT לווידאו כדי שלא יהיה ריבוע אלא במעין פרספקטיבה? (רוצה להלביש אותו בפלאש על מסגרת כלשהי שהיא לא ריבוע ישר אלא בפרספקטיבה...נהיית צרה לעומק הסצינה) .... ? אם כן , באמצעות איזו תוכנה ? (AFTER EFFECTS אולי? משהו אחר? ) , או כל פתרון קריאטיבי אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני חייב לעבוד איתה אבל יש בה ווירוס בכל ההורדות שלה. האנטי וירוס לא נותן פשוט למחוק אותו מהתוכנה. אני כמעט בטוח שזה ווירוס שמוחק את הכונן של מערכת ההפעלה. אם אני מתקין את התוכנה אפילו עם הווירוס על Virtual Pc הווירוס עדיין יזיק למחשב?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בטוח שיש לזה פתרון, זה כלכך מעצבן. נניח והכנתם רשימה של PLAYLIST ב- WINDOWS MEDIA PLAYER, ואז העברתם את התיקיה מיקום במחשב, ה- PLAYLIST בפורמט M3U, ואז כשמעבירים תיקייה ומנסים לנגן, הוא קופץ מאחד לשני ללא ניגון כי שונה המיקום של הקבצים. איך אפשר ששינוי מיקום התיקיה לא ישפיע על ה- PLAYLIST? ב- WINAMP זה לא קורה אפעם. אבל כרגע עובד עם WINDOWS MEDIA PLAYER, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-