תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בחלון הצריבה יש את האינדקטור שמעל לאינדיקטור הצריבה ובאותו גודל, ומה מתחת לאינדיקטור הצריבה יש עוד אינדיקטור קטן שקשור לBUFFER. למה משמש כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:47:33, on 27/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\javaw.exe C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת ביטול של הצורך בדיסק במידה והתכולה שלו נמתאת אצלי במחשב ואני לא רוצא לצרוב את זה. אם כן.. מה שמה ואיפה אני יחול להוריד אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הערב פתאום ללא שום סיבה מיוחדת, התלבש על שולחן העבודה שלי המסך הנ"ל (מצורפץ תמונה) ניסיתי את כל התוכנות שאפשר, אנטיוירוס של נורטון, CWSInstall, Spybot - Search & Destroy כל אחד מהם הורידה אלפי דברים אך עדיין לא ניתן להסיר את תמונת שולחן העבודה, לא ניתן להכנס ללוחות הבקרה ונראה לי שעוד הרבה דברים שכרגע עדיין לא הגעתי אליהם. אנא עזרו לי לפני שאני מחליט לפרמט את הדיסק מחדש. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://news.xinhuanet.com/english/2007-05/20/content_6125876.htm :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מסוימת שצריכה WINSOCK CONTROL... אז דבר ראשון מה זה ודבר שני איך אני מתקין את זה?...
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר מספר דפי HTML למסמך WORD אחד. אני צריך שהתוכנה תמיר רק את הטקסט ולא את כל העיצובים מסביב כמו שקורה כשאני פותח את הדפים אלה בוורד. אם יש תוכנה כלשהי שבלחיצת כפתור מעבירה מספר דפים או אפילו מסמכי טקסט TXT מרובים, למסמך אחד של WORD אשמח לשמוע עליה. תודה לעוזרים אביעד.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכנסתי בטעות פלאג לא רצוי באקספלורר :-/ איך אני מוציא אותו ???
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אשר מזהה את החומרה של המחשב אשר תומכת בקורנרו, כגון אוורסט או סנדרה. כרגע שתיהן לא מזהות לי את המעבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני גר עם כמה שותפים שעושים לי בלאגן במחשב וניסיתי ליצור בקשה לסיסמא כשפותחים את האאוטלוק. אנחנו כולנו משתמשים במחשב, אבל בעיקרון הוא שלי. יצרתי גם כמה יוזרים כדי שלא יוכלו להתקין כל מיני שטויות... איך עושים את זה? אני רק רוצה כשפותחים את האאוטלוק הוא יבקש סיסמא שאני אבחר כמובן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עכשיו אני מנסה דפדפן אופרה ויש שם בעיה שממש מציקה לי הtransfer שם ניפתח כמו טאב וזה מממש לא נוח איך אני הופך אותו למשו כמו ff or ie?>
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זה לא משנה עם זה עם DIVX REAL PLAYER או כול נגן אחר, לפעמים הסרטונים מופיעים לי בצבע ורוד (למרות שלפני זה הם עבדו מצויין). למה זה? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה לצפות בסרט DVD בwindows 64 ultimate sp1 באמצעות תוכנת windows media player 11 אין סאונד, אם אני משתמש בnero show time 4 אז יש סאונד. למעט סרטי DVD אני מצליח לשמוע בmedia player את כל מה שאני מנסה(MKK,DIVX,MP3 וכו'). יש רעיונות לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מדובר בזיהוי המספר ממנו באה השיחה,רצוי דרך המודם של ADSL או ה56 . אשמח לשמוע את המומחים ....
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
ערב טוב! קניתי היום דיסק דואל לייאר וניסיתי לצרוב עליו סרט (6.93 ג'יגה). לקראת סוף הצריבה היה רשום לי בתוכנה: Burn process failed at 2.4x (3,324 KB/s) אבל לפי מה שבדקתי הסרט עובד טוב. השאלה שלי היא מה גרם לתקלה כדי שהיא לא תחזור על עצמה ? האם זו בעיית חומרה או בעיית מדיה ? הדיסק שהשתמשתי בו הוא Ritek DVD+R DL 2.4x. פרטי מחשב: Intel Pentium 2.6 Ghz 800 Mhz 1024MB (Kingston) Western Digital WD1600JD GSA-4163B (צורב של אל ג'י) בנוסף מצורף הלוג של התוכנה (Ahead Nero Burning Rom 6.3.1.25). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שאני פשוט לא מצליח למצוא פתרון אלה : כשאני מנסה לכתוב בWORD נגיד משפט כמו :"שלום צחי זה פשוט כותב אותו : צחי שלום וזאת למרות שהותקן חבילת UMI וSP2 וחבילות תאימות :\... אנשים אני פשוט חייב עזרה כי אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזו ... דבר נוסף כבר נעשה נסיון של מחיקה והתקנה מחדש אבל לא עזר... *מערכת הפעלה WIN 7 . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
איך אני סוגר את התוכנית הזאת שמסומנת? היא כל הזמן מופיעה לי, שזה לא ייפתח לבד כל הזמן
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-