עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ahuvit,

הורדתי ראיון לצפייה דרך האימיול והוא נראה בהתחלה כקובץ אימג' ולאחר שניסיתי לפתוח אותו (באמצעות הדיימון טולס) הוא נהפך לקובץ COM. איך ניתן לפתוח אותו??? בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

מישהו שמע על האנטי וירוס הזה (מישהו אמר אייסיקיו?!) הוא שווה משהו בכלל?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  3. הערב פתאום ללא שום סיבה מיוחדת, התלבש על שולחן העבודה שלי המסך הנ"ל (מצורפץ תמונה) ניסיתי את כל התוכנות שאפשר, אנטיוירוס של נורטון, CWSInstall, Spybot - Search & Destroy כל אחד מהם הורידה אלפי דברים אך עדיין לא ניתן להסיר את תמונת שולחן העבודה, לא ניתן להכנס ללוחות הבקרה ונראה לי שעוד הרבה דברים שכרגע עדיין לא הגעתי אליהם. אנא עזרו לי לפני שאני מחליט לפרמט את הדיסק מחדש. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by ali_g,

אני משתמש חדש בדפדפן הזה ונתקלתי בבעיה שאינה מצליח להסדירה למרות נסיון של חיפוש בתוסף כזה או אחר איני מצליח להיכנס לצ'טים או לבלוגים דוגמת "תפוז". אני אחדד את דברי לגבי הבעיה שאני ניתקל בה אני יכול להיכנס לאתר אך לא להישתתף בשיחות אין לי אפשרות בכלל ליכתוב האם זו בעיה בדפדפן שצריך להוסיף לו תוסף מיוחד או פשוט האתר אינו תומך בדפדפן זה?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  5. כמו שבאקספלורר הולכים ל tools internt options clear history תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. מי שמכיר והתנסה עם האתר למד ללימוד תאוריה ויש לו מושג מה הבעיה עם הסרטונים שם ויכול לעזור אני אשמח.. בעזרה של האתר הם ממליצים להשתמש בFF אבל משום מה הנגן שלהם מראה רק תמונה שכאילו אפשר לשמור במחשב ולא מראה סרט, דרך IE ישן מדי פעם עובד לי סרטון אבל גם לא תמיד ויש לי את הגרסא החדשה ביותר של פלאש (אין בעיות בשום אתר אחר..) מישהו יכול לעזור אולי? תודה

7. הדרישות: שתהיה אפשרות להוסיף הד (echo) לקול, ושלא יהיה עיכוב כלשהו בין הדיבור ובין העיבוד דרך התוכנה, כלומר שהעיבוד דרך התוכנה יעשה בצורה שקופה בעת הדיבור אם יש משהו כזה אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by רן.ט,

אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. Started by sd1,

פתחתי קובץ בוורד וזה עולה לי בשפה ג'יבריש ולא בעברית מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. יש לי ספיי מזה חודש, וכל תוכנה שניסיתי (כן כל תוכנה שהייתה בסטיקי גם) לא מורידה אותו פשוט.. הספיי מקפיץ לי חלונות והודעות אזהרה משורת המשימות כל כמה שניות. פתחתי תארד אחד כבר בנושא, אף אחד לא עזר , אז אני נאלץ לפנות אליכם שוב בנוגע לעזרה.. מה עושים ? תודה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  11. יש לנו רשצ ביתית ואני ה"שרת" ואני רוצה לשים הגבלה של מהירות לאח שלי... מישהו מכיר תוכנה כזו? ויכול להביא לי את השם שלה או לינק אליה בבקשה... תודה... נ.ב. אני יודע שיש.........

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. יש אתר שנקרא nyaatorrents.org כשאני מנסה להיכנס אליו בפיירפוקס לא קורה כלום והדפדפן מציג לבן כמו about:blank וזה קורה בשנייה כאילו לחצתי על offline link בכרום ובאינטרנט אקספלורר הוא כן נכנס לאתר גרסת הפיירפוקס שלי היא 3.6 מה גורם לזה? ניסיתי לחפש כל מיני דברים ואני לא מוצא את הבעיה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by nati86,

שלום! הGMAIL שלי מותקן בoutlook כך שכל המיילים יורדים לoutlook. הבעיה היא שאני מקבל כל מייל פעמיים ואפילו הגעתי לשיא של 7 פעמים לאותו מייל (!). ברשותי outlook 2003 SP1. אודה לכם מאוד אם תפתרו לי הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by GbeTech,

מי שמכיר את Maxthon או Slimbrowser, בטח השתמש באפשרות שמשלימה לך את הסיומות בשורת כתובת. (אין את זה ב FF, לצערי) כלומר שבמקום לעשות walla.co.il ENTER פשוט כותבים walla CTRL+ENTER (לדוגמא) וזה משלים אוטומטית ל walla.co.il. האפשרות היתה ניתנת לשינוי, כלומר יכלת לבחור בין ארבע קיצורים: ENTER CTRL+ENTER SHIFT+ENTER CTRL+SHIFT+ENTER האם אתם מכירים תוסף כזה ל IE7? כי הדפדפן מושלם חוץ מהאפשרות הזו.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by nir007,

אז ככה.. עם מביאים קישור בפורום אז אני לא יכול לפתוח אותו.. הוא רושם בצעד ימין למטה "pop-up window blocked" מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by steve_morse,

מחפש תוכנה ישראלית ששכחתי את שמה שמוריד שירים ועוד המון דברים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

18. Started by MetalHead,

אם תוכלו לתת לי קישור לאחת יעילה, אני אשמח מאוד. (אגב, את CPUKILLER כבר ניסיתי.)

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  19. היום חזרתי מטיול ארוך ומיהשו נגע לי במחשב והכל איטי... תפטרו לי את הלוג בבקשה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:32:56, on 21/08/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by yonib5,

אני חושב שהבעייה היא ברמת תוכנה ולא חומרה לכן פרסמתי את זה פה... יש לי צורב של RICHO מהדגם הישן MP7240A ואני משתמש בNERO גירסת האנטרפרייז הקובץ אותו אני רוצה לצרוב הוא קובץ IMAGE עם הקיצור שלו cue כשאני מנסה לצרוב עם הדיסקים של LG הצריבה נכשלת כבר ב5% לעומתם בSILVER LINE הכול הולך חלק יש לי בבית 100 דיסקים של LG וחבל לי עליהם ככה שאין לי ברירה אחרת אגב ביצעתי עידכון לצורב מאתר החברה אך הוא לא הועיל... יש פתרון למישהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by |אלירן|,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מי דגם toshiba statellite l40-14g עכשיו קיבלתי אותו אם WINDOWS VISTA HOME....ואני רוצה להתקין עליו XP בניסיון שלי להתקנה הוא טוען שהוא לא מזהה כוננים קשיחים הבנתי שאני צריך DRIVER של SATA חיפשתי ברשת ללא הצלחה ולא מצאתי תדריברים לדגם הזה של המחשב נייד כדי שאני יוכל להצליח להתקין עליו WINDOWS XP מישהו יכול לעזור לי למצו? ושאלה נוסםת..במקרה וכן תמצאו לי יהייה בעיה למצוא דריברים למחשב הזה ל WINDOWS XP? או שלא אמורה להיות בעיה תדוה רבה לכול העוזרים

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by b007,

שלום רב, רציתי לשאול שאלה קצת ככה... איך קוראים למכשיר - מסופון (כמו כספיט) http://www.caspit.com/index.asp באנגלית? אני צריך לקודד עבור המכשיר תוכנה לפרוייקט שאני עושה בתואר שלי. אני גם מחפש אימולטור לזה, אם אתם מכירים... תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by moshe20,

http://img261.imageshack.us/my.php?image=16447831tx0.jpg זה קורה לי כל הזמן, נסיתי לפרק את הכרטיס מסך וחבר, להדק אותו לא עבד עדכנתי דריברים גם לא עבד מה לעשות כדי שהבעיה תפסיק?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by (G),

מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מצלמה, הכוונה, אני רוצה לפי כתובת איי פי להתחבר ולשלוט על מספר מצלמות שנמצאות בצד השני של הרשת. תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.