עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ohad_haz,

שלום, אני צריך לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת ביטול של הצורך בדיסק במידה והתכולה שלו נמתאת אצלי במחשב ואני לא רוצא לצרוב את זה. אם כן.. מה שמה ואיפה אני יחול להוריד אותה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by Keman,

http://news.xinhuanet.com/english/2007-05/20/content_6125876.htm :lol: :lol: :lol: :lol:

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by p1nHas,

אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן ולא מוצא דרייבר למדפסת הנ"ל תודה למי שיביא..

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by azorder,

לאחרונה קניתי לפטופ DELL חדש וכאשר הסתכלתי ברשימת התוכנות המותקנות על המחשב גליתי מספר רב של תוכנות מובנות של DELL ו INTEL כדאי למחוק אותם ואם כן מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  7. svpack.exe אין אפשרות למצוא קובץ svpack.exe ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הפריות הדרושות זמינות. שולחן עבודה לא הייתה אפשרות לטעון או להפעיל את svpack.exe שצויין בקובץ WIN.INI . ודא כי הקובץ קיים במחשב או הסר ההפניה אליו בקובץ WIN.INI . מה לעשות? אגב, אם אתם זוכרים לפני כמה זמן פתחתי ת'רד בקשר לסוס טרויאני שהתנחל אצלי במחשב, ההודעות החלו להופיע בדיוק אחרי שסוף סוף הצלחתי להיפטר מהטרויאני.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by icebreak,

http://shareaza.sourceforge.net/ ביקורת ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3140536,00.html מישהו ניסה ? יש התרשמות ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. Started by amir.o,

איך אני יכול למדוד טמפרטורות עם התוכנה הזאת ? תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by eladbu,

זהו נשבר לי כבר חודש אני מחפש דרייבר למוסטק 1200CU PLUS לויסטה ולא מוצא באתר שלהם הלינק שבור למרות שכביכול יש דרייבר וכל נסיון חיפוש אחר עולה בתוהו עזרה???

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by Shadowman,

ניסיתי לישלוח לחבר שלי קובץ באיציק אבל אי אפשר.... אני כיביתי את האנטי וירוס וגם הוא...!!!! בכל מקרה ניראה לי שהבעיה אצלו... כי לאנשים אחרים אני מצליח לישלוח!!!! השאלה שלי למה אליוי אני לא מצליח מה הבעיה אצלו????

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. יש לי קבצי X FLV - ותהיתי אם מישהו מכיר תוכנה טובה וזריזה להמרת הקבצים לMP3. תודה רבה, ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  13. יש לי KAZAA LITE 2.4.3 אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה? ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by VanGuard,

אני משתמש במירנדה ומאוד מרוצה מהתכנה חוץ מדבר אחד: הטקסטים גם כשהם בעברית מיושרים תמיד לשמאל בחלון השיחה וכמובן שזה עושה באלגן שלם בהודעה כמו סימני שאלה בהתחלה במקום בסוף ותוספות שנכתבו באנגלית מופיעות גם כן במיקום מוזר. אני יודע שיש פלאגין שאמור לסדר את זה וליישר את הטקסט לימין אך איני מוצא אותו. אנא עיזרו לי בחיפוש או תנו לי לינק אם אתם מכירים את הפלאגין. בתודה מראש.... VanGuard

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by ESC,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנות\ פאצ'ים ל-ICQ שמאפשרים להוסיף משתמש בלי לחכות שהוא יסכים לאשר אותך?? וגם יש תוכנה שמאפשרת להפעיל כמה ICQ במקביל באותו משחשב עם מספרים שונים של ICQ?? והאם יש תוכנה שאתה יכול להוציא את עצמך מהאיגנור ליסט של מישהו?? וגם בעיה נוספת.. יש לי משתמש אחד שאני לא יכול לשלוח לו הודעות ולאחרים כן... איך פותרים את זה??

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

^שמציגה בכל משחק אחוזי מעבד וראמ פנוי,לא יזיק גם טמפרטורות נורא יעזור אם היא תוכל לתת צליל במקרים מסויימים! נועד לבידקה למסכים הכחולים ה(#&*% שמפריעים לי בWOW (אכן ).

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה להעלות תמונות ב FACEBOOK וכל פעם הוא אומר לי שאין לי activex controller. כל פעם שנפתחת לי הלשונית מעל הדפדפן אני לוחץ עליה ומעדכן אבל עדיין הוא רושם שאין לי את ה - activex controller להעלאת תמונות. מישהו יכול לעזור? גיל

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. Started by purple-hey,

שלום הבעיה המוכרת של הCRCDISK.SYS שתוקע את העלאה של המחשב לכחצי שעה. המחשב, אחרי ריסטרט או כיבוי עולה במשך כחצי שעה, הקובץ שאותו הוא מנסה לקרוא הוא CRCDISK. הבנתי שזו בעיה מוכרת בVISTA, לצערי נתקלתי בה גם בוינדוס שלי. כרגע בלי פיתרון. דברים שניסיתי: 1: העלאה בSAFE MODE 2: העלאה בLAST GOOD CONFIG 3: עדכון של הוינדוס 4: מחיקה של *pcmcia*.* על ספרית הוינדוס 5: מחיקה של *1394*.* על ספרית הוינדוס 6: ניסיתי לעשות עדכון של הדריורים מתוך דיסק ההתקנה, ללא הצלחה. לא מוצא דרייברים על הדיסק(??) 7: CHKDSK 8: ניתוק התקנים חיצוניים(LAN וUSB) 9: חיפשתי דיסק RESCUE של וידוס סרבר 2008 בגרסת ה64 ביט. כרגע לא מצאתי. 10: בטח היו עוד דברים שלא עולים לי לזכרון((- כרגע. ממש א…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. טוב, מכיוון שכ"כ היללתם את קספרסקי והשמצתם את נורטון 2005, החלטתי לנסות ולראות סביב מה כל המהומה. התקנתי את קספרסקי פרסונל פרו 5.0.18 (גירסאת הנסיון וניסיתי אח"כ גם את המלאה) וניסיתי גם את גרסא 5.0.16 ואת 5.0.156 אך כולן עם אותן תוצאות. ההתקנה הראשונית בסדר גמור, אך לאחר ביצוע ריסטרט, בעת שרץ מסך הטעינה של windows (זה שבו רץ סטטוס בר למטה) הוא קופא ולא משנה כמה זמן עובר לא משתחרר... הדרך היחידה להיחלץ מהצרה היא לחיצה על f8 העת ההפעלה וכניסה לאופציה last known working configuration - אז הוא לא מעלה את kaspersky והכל טוב... הורדתי את kaspersky ושוב הכל חוזר לנורמל, ניסיתי התקנה מחדש וגם של גירסאות שונות - אותם סימפטומים. אגב הסרתי את כל רכיבי נורטון (מה שמונע לדעתי את …

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  20. CCleaner לא עושה את זה. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by jfkk,

שלום מעלה צילום של התוכנה easeus אני מנסה להעביר את 11gb אל כונן c מקווה שזה הפורום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by SEangel,

כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שתטמיע (באופן קבוע, שתהינה חלק מהתמונה) כתוביות (בפורמט SRT) בקבצי MKV. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  24. בוקר טוב, הורדתי סרטון של הרצאה מסוימת מהאינטרנט באורך של 2 שעות בערך. כאשר אני מפעיל אותו הכל עובד בסדר חוץ מזה שאני לא יכול לעשות "PAUSE" ולא יכול להעביר את זמני הסרטון. ז"א מרגע ההתחלה ועד הסוף אין לי אפשרות לשלוט על הסרטון. מה אפשר לעשות במצב הזה? יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? (הרצאות אחרות מאותו האתר עובדות כרגיל למעט האחת הספציפית הזאת. אגב, ניסיתי גם להוריד אותה מחדש וזה לא עזר) תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by halo,

שאני בא לחלץ איזה קובץ זה כותב את זה http://img527.imageshack.us/img527/4199/29651260gc3.jpg והסיסמא נכונה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים