עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי שני מחשבים (+שני מסכים) והייתי רוצה לראות מחשב אחד בשני המסכים. כאמור-אין לי DVI באף אחד מהמסכים ולכן שמעתי על כמה תוכנות שמסוגלות לחבר בין שני המחשבים ולעשות מין חיבור בין שניהם . למשל אם אני יזיז אח העכבר שמאלה עד סוף המסך-הוא יעבור למסך השני..וכל מיני אפשרויות drag & drop . יש באמת תוכנה כזו? תודה!! ואם אין הייתי רוצה הצעה לתוכנה כמו log me in שמאפשרת להתחבר למחשב מרוחק. תודה!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייח די ישן P4 1.8 כאשר אני פותח IE יש CPU 100% והמחשב זוחל,מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. יש לי מסמך של מספר מאות עמודים, חלק מהמסך נבנה על ידי copy&paste ממסמכים אחרים. נוצר מצב שבאמצע המסמך מוגדרים סגנונות (heading 1, heading 2) שאין צורך שהם יוגדרו כסגנון. איך אני הופך אותם ל normal אבל שומר על font, size, bold וכו' שלהם מבלי שהם ישתנו לפי ברירת המחדל של normal ? (אני מקווה שאני מספיק ברור)

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by Rhx,

שלום לכולם. אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו? בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  5. היי אנשים.. זה ממש חשוב לי, התמונות מהטיול היו על המחשב, פירטמתי את המחשב ושכחתי לגבות יש לי את הכרטיס זכרון עדיין שעבר פירמוט אחד (במצלמה) אני זוכר שלפני שנה או יותר עשיתי את זה, וזה שחזר לי 90% מהמידע שהיה שם. אני לא זוכר מה שם התוכנה, זוכרים? משהו ממולץ? תוודה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. http://img179.imageshack.us/img179/2362/83565460gp5.png מכל מה שנמצא ברשימה הזאת, מה אתם חושבים שאני יכול לוותר עליו והוא לא הכרחי או שיותר גרוע, לא טוב למחשב כלל התוכנה..? ועוד דבר, תנו הצצה ברשימה הזאת ותגידו לי מה הוא וירוס או משהו שלא בריא למחשב:

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

8. Started by Ghosthunter,

ניסיתי להשתמש בדריברים של NVIDIA ל VIVO שלי, ולא הצלחתי(הורדתי מהאתר של NVIDIA והתקנתי). יש שם כנראה בעיות בהגדרות. איזה שיטת שידור אני צריך לבחור? יש שם PAL_B, PAL_M, PAL_N וכו'. יש עוד 2 אפשרויות: 1) "קלט וידאו" שאותו אני לא יכול לבחור. 2) "אפשר פלט" שאותו אני יכול לבחור. האם אני צריך לסמן את השני? תודה! עריכה: כשאני מחבר את מקור הקלט לטלויזיה הכל עובד. אם אני מחבר מכשיר אחר למחשב, זה עדיין לא עובד, כלומר, הבעיה היא במחשב ולא במקור קלט. לא משנה, הסתדרתי. הורדתי את הדריברים של WDM בגירסה 4.05 של NVIDIA מהאתר של MSI. משום מה, באתר של NVIDIA יש רק דריברים ישנים(או שאני פשוט לא מצאתי את החדשים יותר).

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. יש לי מצלמה דיגטלית PANASONIC TZ5 שמצלמת בHD אבל כל דקת צילום זה 300MB אני צריך תוכנה שיכולה לקבץ את הסרטונים בליפגיעה באיכות. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by eliil1,

אני מקיש מילה , לוחץ שיפרש אותה והוא לא מפרש , תראו מה הוא עושה: והוא לא מראה את הפירוש =\

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by ofirterev,

יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by ybe,

כשאני מנסה לצפות בסרט DVD בwindows 64 ultimate sp1 באמצעות תוכנת windows media player 11 אין סאונד, אם אני משתמש בnero show time 4 אז יש סאונד. למעט סרטי DVD אני מצליח לשמוע בmedia player את כל מה שאני מנסה(MKK,DIVX,MP3 וכו'). יש רעיונות לפתרון?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. יש לי סרט בודד שאני צריך את הפסקול שלו, הסרט בכלל לא מעניין. אני צריך משהו שימיר אותו ל mp3

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אני רוצה שהוא יהיה באנגלית ולא בעיברית. ???

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. שלום.. שמעתי שיש מספר תוכנות שמריצות תהליך מסוים על ההארדיסק, שגורם למחיקת כל המידע עליו, אבל ללא שום זכר או אפשרות לשחזר פיסת מידע. אני מחפש המלצה לתוכנה כזו, שתהיה הטובה ביותר, בין אם חינמית או לא. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  16. משום מה הICQ לא שומר לי את הHISTORY של שום משתמש.... מישהו יודע איך להדליק את האפשרות הזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by elior021,

שלום יש לי תקלה שדפי האינטרנט לא זוכרים לי סיסמאות לאחר הכניסה למרות שאני מסמן את שמור סיסמה או זכור דף זה חשוב לציין שזה ב2 דפדפנים גם ב chromplus וגם ב IE. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. כל פעם שאני מחבר התקן USB 2.0 כלשהו אני מקבל את ההודעה הבאה: הלוח אם שלי זה DFI LANPARTY ULTRA-D ובדיסק שבא עם הלוח אם אין דרייבר ל USB או משהו כזה ומחיפוש בגוגל הבנתי שאחרי התקנת SP2 זה פותר את הבעיה, אבל ברשותי SP2 והבעייה קיימת. מה אפשר לעשות ? תודה עריכה: עכשיו מצאתי דרייבר של USB בדיסק אבל אני עדיין מקבל תהודעה הזאת.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by tulz,

צריך המלצה לכונן וירטואלי חינמי שפועל כמו DAEMON Tools. הDAEMON Tools החדש שמעתי שיש לו הרבה בעיות ולא כדאי להתקין אותו. צריך תוכנה תחלופית לדמון טולס או קישור להורדה של הדמון טולס הישן. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by nore0,

אני מנסה להכניס שירים לאייפוד ועולה לי ההדועה הזאת אם אני ילחץ YES השירים שב-IPOD ימחקו ???

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. נכון כשלוחצים על הדסקטופ קליק ימני יוצא חלון כזה עם אפשרויות.. אז הייתי רוצה תוכנה שתכין כאלה חלונות.. שנגיד אני אלחץ על הגלגלת ויצא לי תפריט כזה עם טאבים והכל כמו שאני מגדיר.. הבנתם? תודה =] מקווה שיש כזה עריכה: תראו.. ניראה לי זה לינוסק ושתבינו את העיקרון... http://img376.imageshack.us/img376/5879/screenshot2007041305594sa6.png רואים בתמונה יש דבר כזה שנקרא fluxbox .. אז כזה בערך שכשאני אלחץ על כפתור כשלהו שאני אגדיר יפתח כזה.. יש? =][br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 13:37:58 אין תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  22. שלום חברים, אני מעריך שהנושא הזה עלה כאן לא מעט, אך בחיפוש שערכתי בפורום לא מצאתי תוצאות מועילות. אולי לא השתמשתי במילות המפתח הנכונות... העניין הוא כזה - אני מחפש תוכנה לשליפת וידאו מ - DVD, כזו שאוכל להגדיר בעזרתה במדוייק את החלק הרצוי (גם אם מדובר בחלק מתוך 'פרק'), וכך שהתוצאה שתתקבל תהיה חלקה לחלוטין, ללא העיוותים שמופיעים בשולי דמות בעת שהיא מבצעת תנועה מהירה (אפקט הזיג-זג). ניסיתי לעבוד עם DVDfabplatinum 5.0.9 (הגרסה החדשה ביותר). התוכנה הזו מאפשרת לי לחלץ רק פרקים שלמים. בנוסף, תוכנת עריכת הוידאו של חלונות (windows movie maker) לא זיהתה את הוידאו בקובץ שחולץ, גם לאחר ששיניתי את הפורמט של הקובץ מ- VOB ל-AVI או ל- MPEG (טוב, לא ממש שינית את הפורמט, רק את השם והסיומת.…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. יש אפשרות לעשות כזה דבר? לחסום שירותי STREAMING בדפדפן? כגון מוזיקה , וידאו

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום! יש לי שני קבצי IMAGE (קבצי MDF) ואני מעוניין לצרוב אותם בNERO 6 אין אפשרות של צריבת קבצי MDF אז הורדתי אלכוהול 120% צרבתי את הקובץ IMAGE הראשון והכל הלך כמו שצריך אח"כ רציתי לצרוב את הקובץ השני והוא לא נותן לי לצרוב שום דבר וכותב שיש בעיה במהירות למרות שזה על הכי נמוך תודה!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. ראיתי איפשהו תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט אפשר למצמץ בעין ואז זה פותח תיקיות וכל מיני דברים כאלה, וזה היה לפני שהיה לי מצלמת אינטרנט, ואני לא זוכר איפה ראיתי, אז מי שיכול שיתן לי קישור, או אפילו אם זה לא האתר הזה שיתן לי

• 0 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים