עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! לאחר עידכון לאניטטרנט אקספלורר 7 נעלם לי הסמל של המנעול שצריך להיות בתחתית הדפדפן כאשר נכנסים לאתר מאובטח. עכשיו השאלה שלי היא האים זה צריך להיות ככה או שיש איזשהיא בעיה ויכולים לראות מה שאני רושם באינטרנט? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by crazylakers,

אז ככה, היום בבוקר רציתי ליצור מחיצה של 50 ג'יגה מכונן C. אז השתמשתי בתוכנה Partition Magic בשביל ליצור אותה (המחיצה). ואז קבעתי את כל הפרטים ולחצתי על "apply" בשביל ליצור מחיצה, המחשב נכבה ועלה והתחיל ליצור את המחיצה, ראיתי שזה לקח מלא זמן אז הלכתי לאיזה שעה. כשחזרתי הווינדוס כל הזמן ניסה לעלות אבל לא הצליח וניסיתי לעשות "Last good known config..." אבל זה גם לא הצליח. זה קורה אחרי שיש את הסמל של WIN XP ואז מאתחל את עצמו. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by lader,

מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by artyom,

יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. הייתה לי הורדה באזוראוס ואחרי שעשיתי שחזור מערכת ההורדה נעלמה זה ממש מבאס כי אני לא רוצה לאבד את ההורדה הזאת בגלל שזה היה כבר 6 מתוך 8 ג'יגה. יש למישהו פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by ruff stuff,

שלום לאחר שהיו לי בעיות עם הדפדפן הקודם שלי הסרתי אותו והתקנתי את הפיירפוקס. מאחר ולא התנסתי בו בעבר רציתי לשאול מיספר שאלות : 1. איך אפשר לראות את הסרטונים של ויינט או כל דבר אחר כי הדפדפן לא תומך בו. 2. הורדתי את הגירסא האנגלית 2.0 אבל לפעמים רואים את העיברית בצורה משובשת לדוגמא אתר בנק הפועלים מה אפשר לעשות בנידון. תודה. ואשמח אם תייעצו לי על דברים שהדפדפן הזה יכול לעשות.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. איך אני מצלם משהו שקורה לי בתוך הווינדוס.אמרו לי על כפתור PRT SCR אבל זה לא עובד אולי זה מצלם ושומר באיזה תיקיה שאני לא יודע עליה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by hararim,

האם יש אפשרות להחליף את כתובת המסנגר ולהעביר את רשימת אנשי הקשר?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  10. אני צריך אתר שיראה לי מה המפרט של המחשב שלי (את כל הפרטים שאפשר). תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by redti,

אהלן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של ATI שיניתי את הrefresh rate ומאז הוינדוס עולה לי עם תמונה לא ברורה ואני לא מסוגל לשנות את זה דרך הוינדוס .. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

מדף סרוק חינמית או בתשלום.... יש תוכנה כזאת שמסוכלת לקרוא כתב עברי?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. אם אפשר גם לצרף לינק להורדה אני מאד אודה. נ.ב. ההתקנה היא של ווינדוס חדש אז אם צריך עוד סוג של קודקים בנוסף בבקשה תוסיפו גם אותו

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by n9555,

משהו כמו FROOTY LOOP תוכנה שאני יוכל ליצור איתה גם באסים ואורגן כמו FL SUDIO לא E.J תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  15. Started by krembo0o,

ניסיתי להתקין את הקספרסקי ואת נוד32 והדמון טולס אבל רשום שהם לא מתאימים לגרסאת ווינדוס שיש לי (ויסטה) הצלחתי להתקין את ה VGA אבל הוא די מעפן.. יש פתרון?! או אנטי ווירוס אחר מומלץ?! תצא גרסא אחרת לדמון טולס נכון?! :s05: :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by tommy_g,

שלום חברים! המחשב שלי עושה קצת הרבה בעיות בזמן האחרון... אז חשבתי לשחזר באמצעות GHOST. השאלה היא האם כל החומר שנצבר במחשב שלי עד עכשיו מאז שיצרתי את ה-IMAGE לפני כשנה בערך, יימחק? האם הכל יחזור למצב שהיה לפני כשנה? אשמח לתשובה מהירה, בברכה, תומר ג.

17. Started by tgl,

כן .. כמו ההיא המובנת ב XP אבל יותר אמינה. המובנית ב XP לא תמיד מזהה את כונן הרשת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. כשאני מנסה להתחבר לאחד מהשרתים הטובים אני מקבל הודעת שגיע כזאת: Warning DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911) - Your 23226 port is not reachable. Please review your network config. Connection attempt to "DonkeyServer No1" (66.199.250.170:8911 ) timed out זה משגע אותי מחקתי והתקנתי אימיול חדש, אין לי אנטי וירוס חוץ מהאנטיוירוס שמגיע עם ה SP2, אין ראוטרים, וכן פתחתי את הפורטים של האימיול!! מה אני עושה? הוא מתחבר לי רק לשרתים החלשים וזה בקושי זז. תודה :-*

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by kobibo,

יש לי כרטיס ישן מאוד של ATI עם יציאת טלויזיה ווידיאו ורציתי באמצעותו לצפות בטלויזיה במחשב. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות בטלויזיה ע"ג המחשב תוכנה שתתאים ל XP. אודה ללינקים אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by saar,

שלום לכולם. האם מישהו מכיר במקרה תוסף להורדת הטאבים ב-IE7 למטה? הכוונה היא שהטאבים "יישבו" בתחתית המסך ולא למעלה כמו היום. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by nokobik,

יש לי כרטיס מסך R9800Pro. אני רוצה לחבר אותו ל-TV ונמאס לי מה-CATALIST הכבד הזה של ATI. יש אפשרות לחבר ל-TV בלעדיו?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by omri_ro,

יש לי את הגרסה הרשמית שלהם (לא איזה מוד) 0.47a ויש את החלון הקטן שמופיע מעל הTASK BAR (מצורפת תמונה) איפה מגדירים שלא יראה אותו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by zerocool15,

לאחרונה מכרתי אופיס אקספי למישהו והוא לא הצליח להתקין את זה זה בא עם סי די קי מה הבעיה? זה OEM הוא אל הצליח לעשות אקטיביישן למרות שאני הצלחתי להתקין את זה מלא פעמים אחרי שעשיתי פורמט

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by nore0,

iTunes גירסה 7.0.2.16 לא יודע מה קרה פעם הייתי מעביר בלי שום בעיה היום התקנתי וההודעות האלה עלו לי http://img245.imageshack.us/img245/4467/srefdtdb6.jpg http://img135.imageshack.us/img135/1535/ipodws8.jpg

• 0 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים