עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, קניתי לדוד שלי מחשב חדש לפני כמה שבועות, התקנתי וינדוס ואת כל הדברים הדרושים, אולם עכשיו משום מה יש בעיה מוזרה. הוא מסרב להיכנס לחלק מהאתרים כמו יאהו או לבצע חיפוש בגוגל ועוד. יש לו nod 32 עשיתי בדיקת וירוסים והוא לא מצא כלום. התקנתי היום את הקספרסקי החדש, עשיתי סריקה והוא גילה 25 וירוסים וטרויאנים כאשר הוא מחק את כולם חוץ מאחד שאותו הוא פשוט לא מצליח למחוק (זהו קובץ dll) , ניסיתי למחוק בעצמי ב safe mode אבל הוא לא נמחק. והוא לא נכנס לאתרים האלו, מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים, אבקש את עזרתכם. יש לי מחשב Dell Precision T3500 עם 12Gb זיכרון ואני רוצה לבצע שינוי גודל המחיצות ולאחר מכן גיבוי - GHOST. אני עושה BOOT מה-CD ומגיע לתפריט Hiren's בוחר בתוכנה ובמקום שהיא תופעל אני מקבל שגיאות. השגיאה מופיעה בתמונה המצורפת . [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברה.... יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל כאשר אני ממיר קובץ DOC ל PDF מהתוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה: missing PDFmaker files. do you want to run the installer in repair mode? וברגע כשאני עושה "כן" הוא מריץ סוג של התקנה אבל בסוף הוא לא מראה שום הודעה שהצליח או לא, וכשאני פותח מחדש את התוכנה ומנסה לעשות שוב את אותה הפעולה, אני מקבל שוב את אותה השגיאה. ניסיתי גם להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה אך גם זה לא עזר. למישהו יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by OutRaGe,

שלום. צרבתי מחבר כל מיני קבצים מכל מיני סוגים ביניהם רארים, וכשאני מנסה להעתיק אחד מהרארים למחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : "אין אפשרות להעתיק את mir-popt2t : פונקציית MS-DOS לא חוקית" ממה נובעת שגיאה כזאת ואיך (אם) אפשר לתקן את זה? *אגב מצטער אם זה לא בפורום הנכון.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  5. שלום, אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  6. היי, רכשתי השבוע (באופן חוקי) את נורטון אינטרנט סקיוריטי 2009. לאחר ההתקנה לא הייתה כל בעייה להתחבר לאינטרנט. הבעיות התחילו לאחר כיבוי קר של המחשב - לא ניתן היה להתחבר לאינטרנט, גם לאחר הפיכת נורטון ל- disable. לאחר הסרת נורטון שוב ניתן היה להתחבר לאינטרנט, אלא, ששוב, לאחר כיבוי קר של המחשב הבעייה חזרה על עצמה. לא מותקנת אצלי במחשב תוכנת אנטיוירוס נוספת. חומת האש של חלונות (xp) מנוטרלת. ניסיתי לפעול לפי הכתוב באתר הראשי של סימנטק, ראו קישור מצורף, ללא הצלחה. http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&ssfromlink=true&sprt_cid=cc3ce219-5355-4a28-920e-a212ff855b7c&seg=hho&ct=us&lg=en&docurl=20080626141504EN&lg=en&amp…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by Ferrari599,

התקנתי בעברית ואז ניסיתי באנגלית ואני רק מקבל את ההודעה הבאה: this application has failed to start because the application configuration is incorrect הסרתי כמו שצריך והתקנתי מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין זה לא עובד. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by {oblivion},

שבת שלום לכולם התקנתי OFFICE2007 באנגלית אך לאחר לחצי פיזי מתון מהמשפחה התבקשתי להתקין גרסא בעברית, העניין הוא שאני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה: the language of this installation package is not supported by your system גם לאחר הסרה של הגרסא האנגלית - אותה הודעת שגיאה, ולא הצלחתי למצוא פתרון ממשי. אודה לעזרתכם עד מאוד obli

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by dor444,

אני רוצה למחוק את הגירסא הנוכחית שיש לי כרגע של ה-iTunes ואני פשוט לא מצליח.. כשאני נכנס ללוח בקרה>הוספה או הסרה של תוכנות ומנסה להסיר את התוכנה זו השגיאה שמופיעה לי: ניסיתי כל דבר אפשרי ולכן אני פונה אליכם, מאוד דחוף וחשוב לי.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Dmoney,

התקנתי אופיס אקס פי והכל היה בסדר...בלי שום בעיות, עד שיום אחד פתחתי את הWord ולא הצלחתי לרשום כלום כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש כלשהו רשום למטה "פקודה זו אינה זמינה משום שהמסמך נעול בפני עריכה". לא ניתן להוסיף תמונות, להיכנס להגדרת עמוד, לשנות פונטים....בקיצור אי אפשר לעשות כלום!! ניסיתי לפתוח מסמכים ששמרתי פעם..כאשר הכל היה בסדר וגם בהם לא הצלחתי לעשות כלום! נכנסתי לExcel ול-Power Point ואותה הבעיה מה זה הדבר הזה? 10x

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  11. היי, הבעיה בכותרת. קבצים שהורדו דרך הכרום לא ניתנים לפתיחה (קבצי EXE). דרך האקספלורר, אין בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. בסרגל הכלים של הסרט מופיע connecting ואז מפסיק ולא רואים או שומעים שום דבר. צפייה בסרטונים דרך youtube כן עובדת. הכוונה היא לצפייה בvideo streaming. לא בפלאש. דוג': http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4906,00.html ניסיתי בשני הדפדפנים הבאים: Internet Explorer FireFox 2 מותקנת חבילת המקודדים הבאה: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm (גירסת full) יש צורך בהורדת קודק ספציפי או שינוי הגדרות דפדפן? (דרך מחשב אחר באותה רשת כן מצליחים לראות את הסרטים) תודה מראש.

13. Started by dannygnh,

כאשר אני מנסה לצרוב קבצים בנרו{ גירסה 6.6} אינני יכול לזהות את הקובץ כיוון שהוא נראה כגיבריש או משהו דומה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by the kooks,

למישהו שאני מכיר,יש בעיה במחשב הוא לא יכול לראות צבעי רקע בדפדפן IE. חשבתי שהוא בטעות נכנס לאפשרות אינטרנט>נגישות> ביטול צבעי רקע אבל זה לא מבוטל... מישהו יודע איך אני עוזר לו? שאלתי חברים והאפשרות היחידה שאין צבעי קרע שהם מכירים זה לעשות ביטול בהגדרות וזה לא זה... תודה..

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  15. Started by orendia,

כאשר אני גולש ורוצה לשמור קובץ החלון שצריך לקפוץ ולשאול האם לשמור או לפתוח לא נפתח. זאת לאחר שסימנתי V בשורה בחר לצמיתות בתחתית החלון הקופץ. למישהו יש פתרון איך להחזיר את הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by Aviram,

יש אתרים, כגון gamer שה-Norton Internet Security מונע ממני להכנס אליהם, ואני חייב לנטרל את האבטחה, לגלוש, ולהחזירה. ניסיתי להסתכל באפשריות של התוכנה, ראיתי את ה-Ad Blocking, ביטלתי אותו, אבל זה לא עזר, אפילו אחרי כשהפעלתי את המחשב מחדש. אתם יכולים לעזור לי, איך אני יכול למנוע את זה, שאני אוכל להכנס לאתרים האלו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by meni99,

שלום יש ל מחשב נייד ומשום מה באמצע הגלישה הוא התחיל לי את המחשב מחדש ואיך שאני בא להיכנס לווינדוס הוא לא נותן לי (גם במצב בטוח אני לא מצליח להכנס)אני חושב שיש מסך כחול לחצי שניה ואז הוא מתחיל מחדש ניסיתי את hirens לא מצאתי וירוס או משו דומה חשבתי להעתיק מחדש את הקבצים של האיתחול(איך אני עושה את זה?) למישו יש עוד רעיונות? תודה

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by ThE_BesT,

אני מנסה למחוק קובץ ומופיעה לי ההודעה הבאה (ראה תמונה מצורפת) איך לעזאזל אני מוחק את הקובץ מבלי שהודעה זאת תופיעה לי?? אגב שם הקובץ הוא: Avpshelx.dll

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by roeepk,

אני לוחץ על navigator וזה לא נפתח לי

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by blackbimer,

לא יודע למה בזמן האחרון לא נפתחים לי קישורים וחלנות למשל: זון אלרם רוצה להתעדכן אז אני עושה אפדייט ואז אמור להיפתח חלון קישור לאתר..הוא לא ניפתח בווינאמפ שאני עושה get mor skim שוב לא ניפתח כלום... בטפוז למשל למי שמכיר בצאט אם לוחצים על השם ש למישהו עם הכפתור הימני או השמאלי לא זור אז אמור להיפתח הדף שאישי שלו.. קיצר זה לא קורה מה הבעיה..?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. משהו מוזר בדפדפן Mozilla Firefox עידכנתי גירסה 46.0.1 כמה ימים עברו קופץ חלון Adobe Flash Player שאומר לעדכן. עשיתי עידכון. ועכשיו שידורים סרטונים באתר ynet + וואלה + nrg +ערוץ ספורט לא עובדים יש הודעה תקלה של Adobe Flash Player קרס. הגירסה של Adobe Flash Player 21.0.0.242 נסיתי גם גירסה Adobe Flash Player 21.0.0.213 עדיין אותו בעיה. אני לא יודע איך להחזיר שידורים סרטונים. איך פותרים הבעיה.מה עושים? בתודה!

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by Moo,

> אני כל הזמן מקבל הודעות מסוג כזה 148733883(23:14 PM) : Hey baby! I'm hot and horny and you can come see me now, and not pay a penny! Click here --> http://www.members.geocities.com.howard.k2x.com/b/fnp2 to try it out for no charge!! Must be 18 or older! ואני עושה להם "התעלם" והם חוזרים במספר אחר שמתחיל ב 148 לא ברור.... מה לעשות

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by itzikcore,

שלום לכם.התקנתי את המשחק CALL OF DUTY 4 עשיתי הכל,קראק וכל זה.ולא עולה לי,רשום לי. הנה תמונה.קריסיס עולה לי כמו גדול.אז מה הבעיה עם המשחק הזה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by eitan69,

שלום לכם יש לי מלא תמונות שפיתאום הם לא נפתחות לי אני לא יודע למה. יש מערכת הפעלה WIN 7 PRO. יש לי אנטי וירוס חוקי NOD32 עשיתי סריקה והוא לא מצא כלום!!! צרפתי תמונת מסך! אני שם לב שכל הסיומות של הקבצים שונו ונוסף להם ENCODED. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.