עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני חושב שהכותרת אומרת הכל ... אבל בכל זאת מי שלא הבין ;D יש כל מיני קבצים עם כל מיני סיומות למשל "FILE.RAR" אז אני צריך תוכנה שיוצרת סיומת CAB ... את הקבצים עם הסיומת הזאת ניתן לפתוח עם WINRAR אבל לא מצאתי את האופציה שם איך יוצרים כזה קיבוץ מקווה שהבנתם מה שאני רוצה .... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by jhs7hyr,

אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו שאני מנסה להכנס לקישור באינטרנט במקום להיכנס לאתר זה מוריד לי קובץ זה דוגמא זה קורה כל הזמן

3. Started by nadavos,

כבר הייתה לי בעיה דומה, מסכים כחולים, והנה היום שוב פעם היה לי מסך כחול ובעיות בהפעלת המערכת. לבסוף איכשהו הצלחתי להכנס עשיתי את כל הסריקות האפשריות כולל הסריקה של nod32 שמצא איזה 3 וירוסים/משהו מסוכן. עכשיו אני לא מבין למה הוא לא ניטרל אותם לפני זה? למה רק בסריקה הוא גילה את זה? יכול להיות שהוא לא מספיק טוב? (הוא מעודכן) יכול להיות שהוא נותן לוירוסים להכנס ובגלל זה יש מסך כחול? או שאולי זה בכלל בעיית זיכרון כי יש לי 256SDRAM. תודה!![br]פורסם בתאריך: 5.02.2007 בשעה 21:30:21 שחכתי לציין שמהחשב נתקע כמה פעמים והייתי צריך לעשות ריסט...ובאחד הריסטרים פשוט היה מסך כחול והכל התחיל...(בפעם המי יודע כמה)

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by wow,

מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Kukishin,

הורדתי סרט בTORRENT והקבצים אינם כמו בדר"כ בEXTRACT אלא יש גופן לבן בצורת דף עם נקודות באמצעו, אמרו לי שקוראים לזה ISO, (אולי?), מה עושים כדי לראות את הסרט הזה?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. Started by Interl-Conore,

Ive downloaded KASPERSKY 6 and when Im trying to active he trail key:lisence key creation date is invaild pleas check ???system date settings

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  7. היי חברים אני מקווה שיש פה מישהו שעובד ומכיר את מקס, אני משתמש ב 2009 ויש לי בעיה חמורה . לאחרונה יש לי בעיה שאני בכלל לא יכול לעבוד על המקס שהוא כל כמה שניות/דקות קורס, אני עובד עכשיו על דגם של מרכבה ואני בונה את הזחל וכל הזמן מקסד קורס, יש לי מחשב חדש חודש אצלי והוא מכונה חזקה אז ככה שאין אפשרות של מערכת חלשה, אני לפני שאני מנסה להתקין אותו מחדש ולקוות שהבעיה תיפתר אני מקווה למצוא פתרון כלשהו יותר מעשי מאשר למחוק ולהתקין מחדש ולקוות לטוב. השגיאה קוראת סתם בעבודה עם המקס לא בראנד או משהו כזה , מה ששמתי לב שהמקס צורך אצלי המון זיכרון ומגיע גם ל 3+ גיגה , המערכת היא ויסטרה 64 ביט עם מקס 2009 64 ביט , 5 גיגה ראם ומעבד Q6600 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by tom1989,

שלום לכולם, אני לא יודע עם זה המקום, אבל רציתי לשאול אם מישהו יש לו רעיון או יודע לפתור תקלה מסוימת בOFFICE 2010 יש לי משתמשים בעבודה שלפעמים מקבלים מייל שגורם לקריסה של הOUTLOOK מייל ממשתמש מסוים, בדרך כלל שהם מקבלים מיילים מהשתמש הזה זה בסדר אבל לפעמיים זה קורה, שאני מעביר את המייל לתיקייה אחרת בOUTLOOK או מוחק את המייל זה פותר את הבעיה, השאלה שלי היא האם יש פתרון אחר? תודה לכול העונים.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. יש לי צורד דיוידי... יש לי נרו 7... ויש לי סרטים בנפרד ותרגומים בנפרד, רציתי לךדעת איזה תוכנה הכי פשוטה מדביקה כתוביות לסרטים, ואיך לצרות לדיוידי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  10. Started by Vidati,

אהלן חבר'ה, מקווה שתהנו 100% פוטושופ. http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunset-at-the-Moon-83665114

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום! יש לי שני קבצי IMAGE (קבצי MDF) ואני מעוניין לצרוב אותם בNERO 6 אין אפשרות של צריבת קבצי MDF אז הורדתי אלכוהול 120% צרבתי את הקובץ IMAGE הראשון והכל הלך כמו שצריך אח"כ רציתי לצרוב את הקובץ השני והוא לא נותן לי לצרוב שום דבר וכותב שיש בעיה במהירות למרות שזה על הכי נמוך תודה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. כל פעם שאני מנסה להוריד מהתוכנה ביטורנדו (הגירסה החדשה ביותר) העיגול נהיה בצבע שחור והוא לא מוריד וכותב : .........ERROR PROBLAM CONNCTING TO TRACKER זה קורה בכל קובץ שאני מנסה להוריד ! ניסיתי מלא עם הרבה מוקורות זה לא קרה לי אף פעם? ממה זה? התקנה מחדש לא עזרה גם ניסיתי גרסאות שונות...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by matgam,

שלום, בערך שבועיים אין לי סאונד במחשב, ואני לא ידוע למה. יום אחד היה, ויום אחרי זה נעלם. הווינאמפ והמדיה פלייר מסרבים לנגן, אי אפשר אפילו לפתוח את הבקרת ווליום, כי המחשב לא מזהה התקן של כרטיס קול. בלוח הבקרה, בהגדרות צליל, גם לא מזהה שום כרטיס קול. גם אחרי שמחקתי את הדרייברים של הכרטיס קול והתקנתי אותם מחדש, עדיין המחשב לא מזהה. אני כבר נואש, ולא יודע מה לעשות. הנה תמונות ממנהל ההתקנים ומ-EVEREST: ניסיתי לחפש בעיות דומות שנפתרו בפורום, אבל עשיתי בהן את כל מה שהציעו, ולא עזר לי. תודה רבה לעוזרים, ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by sbarbz,

בס"ד שלום, לאחר שראתי שקיבלתי הודעה שהOFFICE שלי אינו מקורי הסרתי אותו, וההודעה עדין מופיעה ! מדוע?, ואיך אוכל להוריד אותה ?

15. שלום, כל פעם שאני מפעיל את האימיול יש לי Low ID וזה בגלל ה Kaspersky Internet Security 6.0 רציתי לדעת איזה הגדרות צריך לשנות שם בכדי שאמיול לא יהיה ב Low ID. תודה מראש לעונים...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  16. משהו פשוט.... איתן

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי את האנטי וירוס NOD 32 גירסה 3 ואני רוצה להתקין אותו במחשב אחר בלא אינטרנט ואני רוצה להעביר את המסד נתונים (העידכונים בעצם) שמהמחשב שלי עם האינטרנט למחשב השני בלי האינטרנט..איך אני מעביר רק את המסד נתונים ..שיהיה הכי מעודכן בעצם במחשב השני בלא האינטרנט? תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by Crash5,

התוכנה היא הגירסא "הקלה" של קאזה הרגיל והמוכר. היתרונות: אין פרסומות, אין תוכנות שעוקבות אחריך, אין שום זבל נוסף מלבד התוכנה נקייה, נטו. חסרונות: אין. יש אנשים טובים בעולם שאכפת להם, לכן הם לקחו את העבודה ליידים וכתבו תוכנה טובה ונקייה מזבל. בקישור הזה תוכלו להוריד את התוכנה: http://www.k-lite.tk/ תהנו!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. Started by alex5000,

טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by hgeuch,

Gigabyte GA-K8U ULi M1689 Socket 754 ATX Motherboard w/Audio LAN & RAID תודה לעוזרים Gigabyte GA-K8U ULi M1689 Socket 754 ATX Motherboard w/Audio LAN ...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. יש לי 112GB שאני רוצה לגבות בעזרת הרד דיסק חיצוני. כאשר אני מעביר את כל החומר להרד דיסק חיצוני מתצעת ההעברה אבל באמצע ההעברה אני מקבל הודעה שלא ניתן להעביר קובץ מסויים כי יש בו בעיה. כאשר אני לוחץ על OK מסתיימת העברת הנתונים. כלומר מה שקורה זה שאותו קובץ בעייתי מונע את העברת שאר הקבצים שאינם בעייתיים. האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לדלג על אותו קובץ בעייתי וששאר הקבצים הלא בעייתיים יעברו?

22. Started by bobby323,

הכתוביות ב 23.976 משהו כזה והסרט ב 25, אני משתמש ב subtitle workshop, לא הולך אני מכניס את זמן הכתובית הראשונה והאחרונה (באסה עכשיו אני יודע מה סוף), בכל אופן זה כדיין לא עובד מה עושים (אני יורד שניה למנגל,מקווה שתהיה תשובה עד שאני חוזר)

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. לאחרונה שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר ומעניין: התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR כדי להקליט מהטלוויזיה למחשב בפורמט SVCD והכל עובד פיקס, אני מקליט, שומר והאיכות מצויינת. הבעיה היא שכשאני פותח את הקבצים שהקלטתי בתוכנה Media Player שבאה עם ה-Windows, ישנו סמל קטן שזה התיאור שלו: הוא נמצא בצד ימין למעלה של הוידאו, הוא בנוי מתשעה ריבועים לבנים/שחורים (בהתאם לרקע שמאחוריהם) כאשר בתוך הריבוע הימני העליון ביותר יש ריבוע נוסף, קטן יותר בצבע שחור/לבן (בצבע המנוגד לצבע הריבוע הגדול יותר שבו הוא נמצא). מה שמוזר ומעניין פה, זה שהסמל מופיע רק כאשר אני פותח את הוידאו ב-Media Player. כאשר אני פותח את הוידאו ב-PowerDVD אין את הסמל! כאילו לא היה שם מעולם! שמתי לב שזה כך גם בכל הקליפים שיש…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. צריך לתת לה מיקום של שתי תיקיות ולקבל את שמות הקבצים והגירסאות שלהם (מה שנמצא בתוך Properties => version). מישהו מכיר? בינתיים מגוגל ו download.com עלו לי דברים לא כ"כ שימושיים לצורך העניין... תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by A.z,

הורדתי Solid edge V16 ואני לא מוצא את קובץ ההתקנה הנה פרינט סקרין של הדיסק הוירטואלי [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים