תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי סרטון בפורמט asx אבל ניסיתי הרבה תוכנות והם לא זיהו את הקובץ אשמח אם תביאו לי תוכנה פשוטה אבל שיודעת להמיר קובץ וידאו מסוג כזה בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר תוכנה שם. זה רושם שחסר קובץ הסרה. איך אפשר לעקוף את זה ולגרום למחיקה בכל מקרה? :s05: תודה!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן! האנטיוירוס שלי מראה לי בכל סריקה מחדש שבמחשב שלי ישנם קבצים שנגועים שתכנות ריגול שמאיטים מאוד את קצב המחשב, הואלא מצליח למחוק את אותם קבצים בגלל שהקבצים האלו ממוקמים בתקייה windows, רשמתי את המיקום המדויק של הקבצים בתקווה שאאוכל למחוק אותם כאשר אפעיל את המחשב במצב בטוח, השםשל התיקיה היה מאוד מוזר, וכל מה שעשיתי כדי למצוא את אותה תיקיה בתקיה windows לא עזר (נסיתי את "הצג תקיות וקבצים מוסתרים" מה שהכי מוזר זה שאם כותבים את השם של אותה תקיה בשורת הכתובת (c:/windows/xxx) אז זה נכנס לתקייה ההיא אבל לא רואים שום קבצים בתקיה למרות שלפי החיפוש של הנורטון אמורים להיות שם לפחות 2 קבצים שנגועים.... מה לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה כמו של NVIDIA שנקראת SYSTEM TOOLS רק הבעיה היא שיש לי כרטיס 4890 של ATI. כבר הרבה זמן אני מחפש ולא מוצא תוכנה טובה שמודדת את טמפ' רכיבי המחשב . תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
what is WDFMGR from local settings something like that this is an virus?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שיכולה לגרום לכך שפלייליסטים ב-2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת מקומית יתעדכנו בו זמנית? למשל, הוספתי שיר מסויים לרשימת ההשמעה במחשב מס' 1 אז התוכנה יכולה לגרום לכך שבאמצעות הרשת המקומית ( + אינטרנט אם יש צורך כמובן) הרשימה במחשב השני (שמן הסתם גם עליו תותקן אותה התוכנה) תתעדכן אוטומטית וכך יוצגו בדיוק אותן רשימות השמעה ב-2 המחשב. נ.ב. יש כונן משותף כמובן בי המחשבים שמכיל את השירים המבוקשים. בנוסף, האם ישנה תוכנה שיכולה לגרום לכך שבאותו רגע ששיר מסויים סיים את ההורדה שלו (באימיול או ליימוויר או בכלל..) הרשימה מקבלת אותו אליה?? ואם יש תוכנה שמקיימת את 2 השאלות ששאלתי זה בכלל יהיה מצויין. בשילוב של שני השאלות הללו אגיע למצב מושלם שבו שיר שמסיים את הה…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד רצינית אני שומר סימניות ומתי שאני יוצא מהפיירפוקס ונכנס חזרה אין שום זכר למה ששמרתי זה ממש מדכא אני עובד מביא סימניות יוצא מהפיירפוקס חוזר והופ...אין שום זכר!! מה עלי לעשות? יש לי פיירפוקס 4
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את האנטי ווירוס הזה! אמרו לי שאנטיי ווירוס הזה כבד למחשב אז אמרו לי שצריך לליחוץ על איזה כפתור בשביל שאנטיי וירוס לא יהיה כבד
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בנושא, המחשב נייד שלי פועל לאט.חשבתי על להוסיף למחשב זיכרון אבל נראה לי שקודם אני ינסה להאיץ אותו בעזרת תוכנות. אז אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על תוכנות שיאיצו את המחשב אבל שישאירו אותו יציב אני יודה לכם מאוד. נ.ב כבר פירמטתי את המחשב פעם וזה לא מה שעזר להאיץ אותו.. ------ אני יודה למי שיעזור לי בנושא הזה במסנג'ר. תודה..ניר. gedolim@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני יצתרך לעשות FORMAT בקרוב (אולי אתם יכולים לעזור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=59869). : יש כמה תוכנות שאני רוצה לשמור HISTORY או דברים מסויימים, אני לא יודע בדיוק איך, שאחרי ההתקנה מחדש עדיין ישארו אותם דברים, לדוגמא: -אני רוצה לשמור את הHISTORY של הICQ שאחרי זה שאני יתקין מחדש יהיה לי את כל הHISTORY. -כל הEMAILים הישנים שני מOUTLOOK EXPRESS, שישארו לי. -FAVORITES מIE, יש מה לעשות? או רק לרשום את כולם בTXT? :-\ אלה התוכנות שעולות לי לראש עכשיו. : תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום~ יש איזה קובץ אחד שאני מנסה לחתוך ממנו קטע כבר כמה זמן בעזרת ה-Movie Maker ואני לא מצליח, התוכנה כל הזמן נתקעת כשאני מוסיף את הקובץ ל-Time Line. נסיתי גם לחתוך בלי שהכנסתי אותו ל- Time Line וזה בסדר אבל כשאני בא לשמור אז באה לי הודעת השגיאה שוב. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לחתוך קטעים מקבצי MP3, אני מחפש תוכנה פשוטה כמו ה- Movie Maker, בלי יותר מידי בלגנים. ניסיתי כבר איזה מעל 5 תוכנות של עריכת MP3 ואני מאמין שהם יכלו לעשות אני מה שאני רוצה אבל אני ממש לא הסתדרתי עם התוכנות האלו, הם היו מסובכות כל כך ולא הבנתי מה אני עושה שם. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, בחודשיים האחרונים המחשב שלי (בן שנה, מפרט בצד) נתקע מספר פעמים ביום.. כפיתרון אני עושה ריסט עד התקיעה הבאה.. המחשב נתקע בדרך כלל כאשר אני פותח אקספלורר (סתם פותח אקספלורר, או עובר בין חלונות או לוחץ על המקש השמאלי..) ניתן להזיז את העכבר אבל לא ניתן להיכנס לכלום.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלפרמט ולוותר על הויסטה) אשמח לעצות! תודה..
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האייקונים השתגעו אצלי לכל תוכנה נהיה פתאום אייקון של תוכנה אחרת זה קרה אין לי מושג מה זה ואיך לפתור אבקשם ממי שיודע משהו בנושא להחזיר לי תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
למשל אני יגדיר שאני רוצה כשאני אלחץ על מיספר 8 למשל אז הווינדוס ינעל את המסך. או שאני יגדיר שמספר 7 כשאני אלחץ עליו אז תיפתח תוכנה מסויימת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן. כשהתקנתי בפעם הראשונה את ה windows עשיתי קבצי גיבוי של גוסט. כשאני מנסה לאתחל אותם דרך התוכנה הוא לא מוצא שום קובץ גיבוי והם קיימים במחשב, והוא לא מוצא אותם בחיפוש אחרי קבצי גיבוי. מישהו יש לו פיתרון אולי? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב התקנתי דימון טולס שמותאם לווינדוס ויסטה . עכשיו לאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה רושם לי please use local administrator account to run daemon tools for the first time לא הבנתי איפה נמצא ניהול מקומי או מה שזה לא יהיה ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום!!! אני צריך המלצה לתוכנת פיירוול לא אנטי וירוס אלא פיירוול ... תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי הסבר לאופן פעולת התוכנה. אשמח להסברים תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עדיין לא מצאתי פיתרון לבעיה שלי, אז אני יספר את הסיפור מההתחלה ואולי מישהו יציל אותי הפעם. אחרי התקנה נקייה של Windows XP SP2 ניגשתי להתקין את הדריברים. התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך - הכל הלך כרגיל. הגעתי לדיסק של הלוח אם (GIGABYTE?) ובתפריט התקנה לחצתי "XPress Install" (כמו שעשיתי תמיד וזה תמיד עבד). עשיתי הפעלה מחדש, ולצערי - אין קול. נכנסתי ללוח הבקרה, להגדרות שמע ושם בבקרת ווליום אין לי כלום (כמו שקורה מתי שאין דריברים). משהו נוסף שראיתי במהל ההתקנים, יש לי סימן שאלה על PCI Device. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, הכל מחקתי, כל מה שקשור אליהם, וקיבלתי הודעת שגיאה: עשיתי אישור והמשכתי. ניסיתי כל פיתרון אפשרי, שום דבר לא עובד. אני ממש צריך קול, אז תעזרו לי :s05:
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: ניסיתי להעתיק דיסק די וי די בעזרת Magic DVD Copier ולא הצלחתי. ניסיתי ליצור קובץ ISO מהדיסק וגם לא הצלחתי. מכיוון שאני יודע שבדיסק די וי די המידע נמצא בקבצי ה-VOB העתקתי את קבצי ה-VOB להרד דיסק כשהמטרה הסופית שלי היא ליצור דיסק די וי די. ניסיתי בעזרת תוכנת Easy DVD Creator ליצור דיסק די וי די אולם התוכנה הזו לא תומכת בקבצי VOB. ניסיתי להמיר את הקבצים לקבצי AVI (מכיוון ש- Easy DVD Creator תומכת בקבצים מסוג זה) בעזרת Xilisoft 3GP Video Converter 3 (שמומלצת בסטיקי) אבל משום מה הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן יותר מאשר הקובץ המקורי. הקובץ המקורי נמרח ע"פ מסך שלם ואילו הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן מאוד על המסך. למישהו יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בש…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מסויימת עם המיקרופון . הבעיה היא שאני שומע מה שאני אומר ( ביטלתי את הסטריאו מיקס ). איך פותרים את הבעיה הזאת ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אתמול בלילה התחלתי להוריד עם הביטקומט קובץ גדול של 4.18 ג'יגה. לאחר שהתוכנה עבדה 22 שעות רצופות במהירות הורדה ממוצעת של 35kbps התפלאתי לגלות שירד לי רק 4.1% מהקובץ. הסתכלתי וראיתי שבעצם הורדתי יותר מ-2 גי'גה וחצי, אבל מתוכם יותר מג'יגה של rubbish data. אני מבין שזה סוג של מידע פגום, אבל זה מוזר, כי זה נראה לי בכמות גדולה מדי.. יש משהו שאני יכול לעשות? כי הקצב הזה ייקח לי חודש להוריד את הקובץ.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-