תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע סיימתי לפרמט את המחשב, ואני רוצה להתקין את העידכון האחרון של directx 9. אני מודע לכך שלא חייב להתקין זאת, אבל אני רוצה להתקין מכיוון שאם אני לא מתקין המשחק COD4 לא עולה ואומר שיש שגיאה בקובץ מ directx 9, פעם התקנתי את העידכון ל directx 9 והבעיה נפתרה. רק רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגירסאות, ומה כדי להתקין? זה - http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html או זה מאתר microsoft - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קיצר יש לי חשבון שאני מעוניין להעביר ל OUTLOOK חשבוני ב אינטרנט זהב איך אני עושה את זה יש שם כל מיני POP 3 ו POP לא יודע מה לעשות הסבר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתפעול התוכנה NavN'Go. האם יש אפשרות לנהל רשימת מועדפים של כתובות? איך עושים את זה? איך אפשר לשנות את הקול מקול גברי לקול נשי ובחזרה? מה ההבדל בין "סע-דרך" ל"סע ליעד"? איזה דברים חשובים נוספים אני צריך לדעת בנוגע לתוכנה לצורך ניווט פשוט? איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט בעברית לגבי שימוש בתוכנה?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום שמעתי על תוכנה טובה ,(כמו נ ,גוסט) ליצירת גיבוי למחיצה.משהוא בשם :ANARCONIS .?אולי מישהוא מכיר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קבעתי את גודל הכתוביות בBSPLAYER על 55, אבל כמעט כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מחדש גודל הכתוביות משתנה בצורה רנדומלית למספר אחר. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה, אינספור גרסאות ואפילו בדקתי במחשב אחר, והבעיה נשארת. האם מדובר בבאג ידוע או שמדובר במקרה פרטי? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש הבעיה שלי היא שהיה לי הרבה מעוד מידע חשוב באווטלוק (זה שבא אם האופיס) ובטעות מחקתי אותו :-[ לפני כמה ימים העברתי גיבוי אל האינקרדי-מייל את כל המידע + הספר כתובות הבעיה היא שאני לא זוכר איך עשיתי את זה באינקרדימייל יש בעיה אז אני לא מישתמש בו איך אני יכול לעשות יצוא של כל המידע(מיילים) + ספר כתובות מהאינקרדי-מייל בחזרה לאווטלוק ? ??? תודה לעונים, חן.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הדרישות: שתהיה אפשרות להוסיף הד (echo) לקול, ושלא יהיה עיכוב כלשהו בין הדיבור ובין העיבוד דרך התוכנה, כלומר שהעיבוד דרך התוכנה יעשה בצורה שקופה בעת הדיבור אם יש משהו כזה אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
פתחתי קובץ בוורד וזה עולה לי בשפה ג'יבריש ולא בעברית מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגרסא החינאמית של AVIRA ANTIVIR ויש לי בעיות עידכונים, הוא פשוט לא מצליח להתעדכן. מה ניתן לעשות עם זה? כרגע אני לא מצליח להוציא את ה REPORT כי מסיבה מסויימת הוא לא נותן לי...
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של תוכנת DATABASE טובה תומכת עברית ובחינם? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי סרט באיכות גבוהה ואני רוצה לחתוך חלק ... ואני רוצה לשמר את האיכות בחלק הזה... ניסיתי בתוכנה הזאתי את הקודק של DIVX אבל זה מוריד את האיכות... יש ריבועים וכל מיני שטויות... איזה קודק מבין כל הקודקים כאן ייתן את האיכות הכי טובה? חוץ מFULL FRAME ....(הראשון) או שאולי אתה מכירים דרך אחרת שאני יכול לחתוך חלק מסרט ולשמר את האיכות שלו כמו המקור? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש אתר שנקרא nyaatorrents.org כשאני מנסה להיכנס אליו בפיירפוקס לא קורה כלום והדפדפן מציג לבן כמו about:blank וזה קורה בשנייה כאילו לחצתי על offline link בכרום ובאינטרנט אקספלורר הוא כן נכנס לאתר גרסת הפיירפוקס שלי היא 3.6 מה גורם לזה? ניסיתי לחפש כל מיני דברים ואני לא מוצא את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! הGMAIL שלי מותקן בoutlook כך שכל המיילים יורדים לoutlook. הבעיה היא שאני מקבל כל מייל פעמיים ואפילו הגעתי לשיא של 7 פעמים לאותו מייל (!). ברשותי outlook 2003 SP1. אודה לכם מאוד אם תפתרו לי הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבדוק את הדואר שלי (שנמצא בשרת של בזק בינלאומי) כאשר אני נמצא בחו"ל, ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורף הקובץ) אני עובד ב-OUTLOOK 2003 והגדרתי את כל ההגדרות שצריך אך עדיין. לפי ההודעה רשום שאני כאילו משתמש בתוכנה אחרת אך זה לא כך מישהו יכול לעזור לי? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מי שמכיר את Maxthon או Slimbrowser, בטח השתמש באפשרות שמשלימה לך את הסיומות בשורת כתובת. (אין את זה ב FF, לצערי) כלומר שבמקום לעשות walla.co.il ENTER פשוט כותבים walla CTRL+ENTER (לדוגמא) וזה משלים אוטומטית ל walla.co.il. האפשרות היתה ניתנת לשינוי, כלומר יכלת לבחור בין ארבע קיצורים: ENTER CTRL+ENTER SHIFT+ENTER CTRL+SHIFT+ENTER האם אתם מכירים תוסף כזה ל IE7? כי הדפדפן מושלם חוץ מהאפשרות הזו.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
היי, אני סיימתי לעשות מצגת בmovie maker ואני מנסה לשמור את זה על דיסק אבל כאשר אני מנסה לראות את המצגת מהדיסק לא רואים את התמונות והשירים והכל. איך אני שומר את המצגת ככה שאני אוכל לראות אותה ולא לראות ריבועים ריקים עם איקס אדום? (זה מראה את זה כאילו יש את המצגת אבל כל התוכן שלה חסר) להכניס אולי את כל התמונות לתיקיה אחת ולצרוב את זה עם התיקיה? דיי דחוף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז כך ברשותי לוח אם של היצרן ABIT הדגם הוא AT8 32X ואני לא מוצא לו את כל הדרייברים או IMAGE של דיסק ההתקנה שלו, אני יודע שכולם יפנו אותי ישירות לאתר של ABIT אך חיפשתי באתר ואין את כל הדרייברים חיפשתי גם באתרים אחרים אפילו שיועודם לדרייברים כגול DRIVERGUIDE.COM ולא נמצאה האבדה, אמשח מאד עם תוכלו להפנות אותו למקום שנמצאים בו הדרייברים או הIMAGE של דיסק ההתקנה אפילו לחנות שיש ברשותה דדיסק ההתקנה ומוכנה למכור עותק שלו. בתודה מראש נאור
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי , ניסיתי להסיר Adobe Reader 8 ולנסות להתקין את גירסא 9 , הבעיה היא שההסרה לא עבדה לי לכן הסרתי בברוטליות (אם ככה אומרים את זה ). מחקתי את כל תקיית Adobe שבProgram Files , מחקתי אותה מ App data שביוזר שלי. מ- Common Files , ומהרגסטרי תחת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE הבעיה היא שעדיין זה לא נותן לי להתקין את גירסא 9 , ועכשיו אני גם לא יכול לקרוא קבצי PDF. איך אפשר להסיר הכל את כל התוכניות שהותקנו ושייכות ל ADOBE ? מבלי לפרמט את המחשב כמובן. תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הורדתי EMULE התקנתי ואני מפעיל את התוכנה ומחפש משהו ןזה לא עושה כלום! זה אומר שאין לי SERVER או משהו כזה... מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-