עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by izunim,

שלום רב, הגדרתי ברירת מחדל לכתיבה בעברית מימין לשמאל - לחצתי על כפתור ברירת המחדל ואח"כ לחצתי לאישור השינוי. התוכנה לא שמרה את השינוי וברירת המחדל חזרה להיות אנגלית משמאל לימין. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by tamiravigan,

אין לי שם אפשרות לENCORE! זה לא TRIAL. זה MULTI LANG וגם ע לאיזה קודק אתם ממליצים לי להוציא לAVI? X264 עושה בעיות גם XVID וDIVX(יש לפעמים קירטועים או ריבועים) אני רוצה איכות ממש ממש תובה כמו קולנוע אבל חוץ מD AVI וUNCOMPRESSED. איזה אפשרויות יש? רק DVD בPRO 2 יצא לי טוב, עכשיו הוא לא נותן לי לאנקור מה עושים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. יש לי לפטופ של (Pavilion dv6514ej), ויש פה את הדבר הזה של הטביעות אצבע התקנתי את הדרייבר של זה, אבל לפי מה שהבנתי, צריך תוכנה מסויימת בשביל להפעיל את זה אז אמרו לי שלתוכנה קוראים Verisoft, אבל מצאתי אותה רק בגירסה ל VISTA (ולי יש XP) יש עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהן בשביל אותה מטרה?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by mosh18,

צריך deamon tools עם מעל 4 כוננים כי זה לא מספיק ושמעתי על אחד עם 10 אז אם מישו מכיר אחד עם יותר מ-4 שיביא קישור

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  5. תודה רבה על העזרה ושנה טובה נעם

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

האם אצלכם הכניסה ל-EVENT VIEWER בתוכנה עצמה (ציור\צילום של עין) עוברת חלק או מלווה בהודעת שגיאה? (אני משתמש ב UPSMON PLUS 2.8 מהאתר של ADVICE).

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  7. שלום. עד עתה, הייתי עם XP עברית והאקספלורר היה בהתאם. כרגע, אני עובד על ווינדוס וויסטה-אנגלית, שם מן הסתם הצדדים של סרגלי הכלים הפוכים. האם/איך ניתן, באופן ספציפי, באקספלורר 7, לשנות את כיוון סרגלי הכלים?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by SeaMonster,

הורדתי והתקנתי היום את 3dmark06 , וכשאני מנסה להפעילת אותה זה כותב לי : This application has failed to start because OpenAL32.dll was not found למרות שזה כן התקין OpenAL כחלק מההתקנה של 3dmark. מערכת ההפעלה שלי היא 64ביט , אולי יש איזשהו קשר?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. בזמן האחרון יוצא לי להשתמש מאט מאוד באי סי קיו אבל בזמנים היפים אני זוכר לא היה אפשר מרוב ספארים שנכנסו לICQ מה עושים נגד זה?? איך מונעים?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. לאחרונה קניתי מחשב של dell דגם inspiron 1520 המריץ מערכת הפעלה ויסטה. כשאני סוגר את מסך במחשב האינטרנט מתנתק, כמו גם משחקים נתקעים או מתמזערים.השאלה היא איך אני יכול לבטל שעם סגירת המסך המחשב לא יעבור למצב stand by או שינה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. יש אותו סרטון להורדה ב-Windows Media Player וב-QuickTime הסרטון באותו אורך ואותם מיימדים רק גודל שונה מה יותר איכותי ?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  12. אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף: הERROR CONSOLE נותן לי: Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefined Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.js Line: 4007

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה שתכין לי Logs או בכלל רשימה, שתכלול איזה קבצים נפתחו במחשב, או נגשו אליהם על מתי הדליקו את המחשב ונכנסו לווינדוס ואם יש עוד אופציות, מה טוב אני דיי בטוח שקיימת תוכנה שכזאת, אז אם מישהו נתקל, או למישהו יש הצעה, בבקשה ממכם

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט הסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר קלינר ומאז כל נסיון התקנה של CCC או של הדרייבר גורר הודעת שגיאה driver inf was not found מה עושים???

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by oded6188,

כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by XMB,

אהלן, יש לי בעיה שכל הפונטים שלי נהיו BOLD ולפעמים קו נטוי, מדובר רק בדפדפנים (פיירפוקס ו IE) במסנג'ר גם השתנה אך שיניתי בהגדרות שלו, מה שקורה שב IE אני רואה הכל עם נטוי הצידה ואתרים חצויים לי וב FIREFOX הכל נהייה בולד מוזר, הינה תמונה: http://img31.imageshack.us/img31/1719/36105976.jpg ניסיתי לעשות בוינדוס RESTORE DO DEFAULT ב FONTS ב CONTROL PANEL וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את הפייפוקס מחדש וזה גם לא עזר, באקספלורר הכל נטוי והאתרים מתחלקים בחצאים ויוצאים מהגבולות של העמוד... אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מחשב חדש (אתם יכולים להסתכל בצד<<<) ואני מוריד בו סרטים אם האימיול בנתיים הכי הרבה שהיה לי זה 30KB לשניה אבל בדרך כלל זה 5KB לשניה ורציתי לדעת אפשר לעשות שזה יוריד יותר מהר תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by b007,

שלום רב, רציתי לשאול שאלה קצת ככה... איך קוראים למכשיר - מסופון (כמו כספיט) http://www.caspit.com/index.asp באנגלית? אני צריך לקודד עבור המכשיר תוכנה לפרוייקט שאני עושה בתואר שלי. אני גם מחפש אימולטור לזה, אם אתם מכירים... תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. איך עושים bookmarks בתוכנה windows media player 12?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. מזה כחודשיים שמופיעה לי הודעת שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב, גם לאחר פירמוט המחשב ההודעה ממשיכה להופיע. ייתכן וההודעה קשורה לזה שהחלפתי כרטיס מסך מ 6600gt ל hd4550, לפני מספר חודשים. להלן ההודעה שמופיעה http://yfrog.com/0p52440696j תודה מראש, יגאל

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by daniel0089,

היי, אני סיימתי לעשות מצגת בmovie maker ואני מנסה לשמור את זה על דיסק אבל כאשר אני מנסה לראות את המצגת מהדיסק לא רואים את התמונות והשירים והכל. איך אני שומר את המצגת ככה שאני אוכל לראות אותה ולא לראות ריבועים ריקים עם איקס אדום? (זה מראה את זה כאילו יש את המצגת אבל כל התוכן שלה חסר) להכניס אולי את כל התמונות לתיקיה אחת ולצרוב את זה עם התיקיה? דיי דחוף. תודה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  22. אז ככה לדוגמא אם אני רוצה לשנות את כל המקלדת שהיא תתאים לי.... נגיד אני רוצה שבמקום הלחצן של הA יהיה O....בקיצור לסדר מחדש את המקלדת... איך אני עושה את זה?? וכמובן אחרי זה להחזיר את זה למקורי...

23. יש אתרים שהפרסומות שלהם מפעילים סאונד אוטומטית ואני ממש ממש שונא את זה ואני בטח לא היחיד... איך עושים כדי לא לשמוע אותן.. או בכלל טוב לא לראות אותן (אבל רק את הפרסומות).

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. שלום , כשאני מבצע חיפוש באחד הפורומים כאן , אני מגיע לתוצאות החיפוש ונכנס לאחד הקישורים בעמוד התוצאות , אך כשאני מבצע BACK בדפדפן ע"מ לחזור לתצוגת תוצאות החיפוש , אני מקבל דף ריק ורק לאחר שאני עושה REFRESH לדף , אזי מתקבלות התוצאות חיפןש..ממש מוזר ומעיק . מישהו נתקל בתופעה ..אגב זה לא רק באתר אן אלה גם בפורומים אחרים ברשת . בפיירפוקס אין אגב את הבעיה הזו .. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

התלבטתי אם לפתוח את זה פה או בפורום windows ... מישהו יודע איך מגדירים הקלטת מהכרטיס קול במסנג'ר ? אני יודעת איך עושים את זה בXP אבל בויסטה לא מצאתי את זה ...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים