תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה אם מישהו יודע ויכל לעזור לי זה יהיה אחלה! כשאני מוריד קובץ וידאו נפתח חלון שאומר "דרוש רשיון"(באנגלית) תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קרה במחשב של אחותי בעייה בגירסא 7.0 של המסנג'ר מה שקורה שנכנסים למסנג'ר אז זה מראה את הרשימה לאיזה שנייה ואז זה טוען משהו ויוצא מהמסנג'ר לגמריי תמיד ככה ועד לפני זה זה עב מצויין ניסיתי לעשות לזה תיקון וזה לא עבד ניסיתי למחוק ולהתקים מחדש ומי שאומר לעצמו איזה אידיוט שיוריד את הגרסא החדשה אז אני לא יכול להוריד לה כי ה-7.5 מתאין ל-xp ויש לה 98 ובקשר לפיירפוקס אני צריך את הגרסא הכי מעודכנת של התוכנה אני יודע שיש בדביק אבל נראה לי שזה לא מעודכן כי זה נערך פעם אחרונה ב-2004 אז אני משער שיש כבר גרסאות יותר חדשות!?! ובפורום ווינדוס נתנו לי קישור לגרסא אחת אבל אני חושב שיש יותר חדש אשמח עם תענו לי בהקדם על אחת מהשאלות או על שתייהם!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הניד פור ספיד החדש ואחרי שאני כותב את הסיריאל מופיעה לי הודעה שאני צריך להתקין את הDirectX החדש אבל כבר יש לי אותו במחשב~ ניסיתי להוריד כמה גרסאות של DirectX אבל בכולם מופיעה הודעה שחסר קובץ מסויים בהתקנה ואי אפשר להתקין מישהו יכול לעזור תודהההה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר אני יוכל לעבוד על המחשב ובאותו הזמן להציג סרט בטלויזיה האם קיים כזה דבר??
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הורדתי 4 קבצי RAR, שלושה מתוכם מכילים 200,000,000 בייטים, ואחד מכיל 135,280,472 בייטים. מתוכן חילצתי קובץ בעל 699,017,216 בייטים. היתכן שיהיה הפרש של כ-30 מגה בין הRAR-ים והקובץ שהם מכילים?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אם רק divx מותקן אז לא שומעים קול אני יכול להוריד את חבילת הקודקים של נימו אבל אני צריך את הקודק המדויק!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
דודים שלי הביאו לי לפרמט להם את המחשב, אחרי הפירמוט התברר לי שזה פשוט סיוט למצוא דרייברים ללוח M הזה. הלוח הוא מדגם sapphire axion, עם ערכת השבבים RS350 SB300 בבקשה עזרו לי למצוא דרייברים ללוח הזה... אור.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בAD AWARE....והוא לא מעיף את כל התוכנות...ואי אפשר למחוק אותם ידנית...(גם שהמשימה לא פועלת...)... אחד מהתוכנות האלה זה חיפוש שהוא ממוקם ליד ההתחל...(בלי קשר להתחל)... ועוד מלא של XXX...וכל מיני דברים שעושים את המחשב שלי ב100% מאמץ...(LOAD)... ועוד משהו... בפירפוקס...שאני כותב משהו בשורת הכתובת...נגיד בעברית...אז הוא מפנה אותי לISearch...ובמנועי חיפוש שם...יש אותו...ואני רוצה להעיף אותו...
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב פה של בן אדם ששכח את הסיסמא שלו, אז אני צריך לאפס לו את הסיסמאת אדמיין (כי אין לי מה לעשות עם היוזר המוגבל). איפה עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי וינאמפ 2 (2.81) ואני לא רואה עברית על הסקין. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מאוד מוזר מה שקרה לי. פירמטתי את המחשב, HP compaq dc7600 small form factor התקנתי דריברים מאתר של HP Compaq, הכל עובד מצויין, חוץ מהכרטיס קול. אין סאונד למחשב. וזה מה שמעניין פה, שאני נכנס ל device manager הכל נראה תקין לחלוטין. ניסיתי לחבר אוזניות שונות, ובאף אחד מהן לא שומעים כלום. בדקתי ב Control panel ---> Sound and audio devices שהכל תקין. זהו, בעקרון יש לי נסיון עם פירמוט מחשבים שונים, אך לא הצלחתי להבין את הבעייה פה. עצות?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כונן פיזי אחד (מתוך שתיים) שפעם עשיתי בו פרטיטיציה של EXt3 של לינוקס עכשיו אני רוצה למחוק אותה ולחבר את המקום הנותר עם המחיצה של ה Fat 32.... אבל זה לא מצליח לי, נותן לי איזה EROR, מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שיכולה לפצל את הדיסק הקשיח שלי לכמה מחיצות דרך הוינדוס משהו פשוט בלי הרבה בלאגן בדוס ופקודות?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמה כזאת חדשה בקופסה אך בלי שום דיסק א. אני מאוד מעוניין למצוא לה דרייברים ב.תכלס אני גם לא יודע אם יש לה בכלל דרייברים ל-XP מה שאני כן יודע זה שהפכתי את האינטרנט פעמיים והתקנתי אין ספור דרייברים תואמים ואוניברסלים ושום דבר לא עבד בבקשה אם יש למישהו איזשהי ידיעה בנושא אודה לכם מאוד על כל תגובה שהיא
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הורדתי סרט שאמור גם להיות בו קול כמובן... משום מה אני רואה רק תמונה ואין קול!! בטוח חסר לי איזה codec אבל אני לא מבין איזה התקנתי divx הכי חדש וגם את הישן יותר מה עוד יכול להיות חסר לי ???
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק בכונן C, של 30 גיגה..כאשר אני בוחר את כל התקיות שבכונן ורואה כמה הם תופסים הוא אומר לי שהם שוקלים 10 גיגה..כלומר שצריך להיות לי עוד 20 גיגה פנויים, אך מצד שמאל בפרטים של הכונן וכמו-כן כאשר אני לוחץ לפרטים של הכונן, עם הציור של העוגה, הוא רושם לי שנשאר לי עוד 5 גיגה בלבד!!.. לאיפה נעלמו לי 15 גיגה??!!...מה עושים?...כמו כן ביצעתי איחוי ממש היום וזה לא עזר.. מקווה שיש לכם תשובה בשבילי.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני צורב פעם ב..... עכשיו רציתי לדעת האם צריבה דרך וויסטה תספיק או שתצרוב לא טוב ועדיף כבר להשתמש בנרו?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, סרט שרץ יופי במחשב הנייח שלי, והועבר גם למחשב הנייד - לא רץ. חשבתי בהתחלה שזה עניין של קודקים אבל נוסח ההודעה הוא ש"האקספלורר נתקל בשגיאה ועל כן צריך להיסגר" או משהו מאוד דומה. מסוג השגיאות שמקבלים על קבצים דפוקים. מיותר לציין שהקובץ תקין ורץ מה DOK על הנייח, ורק בנייד לא רץ. (בכל מקרה הותקנו אותם קודקים בשני המחשבים). גם שינמוך לגרסה 9 של WMP לא פתרה את הבעיה (הייתה גרסה 11). בנייח זה רץ על גרסה 9 עוד משהו, כבר יצא לי לראות סרט בנייד, אומנם סרט ישן, אבל ה WMP עבד. תודה
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
יש לי פיירפוקס 3.6.15 ויש לי בו בעיה: כאשר אני נכנס לגוגל ומחפש סיכום לבית ספר למשל אז אני לוחץ על הלינק שאני רוצה. לפעמים הלינק הוא קובץ וורד ואז הלינק בכלל לא נפתח ואני חייב לפתוח אותו בלשונית חדשה כדי שאני יוכל לראות את הקובץ. עוד בעיה היא באתר טורנט ליץ' כאשר אני רוצה להוריד טורנט אני לוחץ download torrent ושום דבר לא קורה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסייד באר כתוב שצריך לגרור אבל זה לא נגרר לי http://www.thoosje.com/how-to-use-the-sidebar.html http://img247.imageshack.us/img247/9061/thoosjesidebarfm4.jpg
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, זאת פעם שניה שאני נתקל בתופעה הזו. אני משתמש ב-VLC בכדי לנגן קובץ MKV שהוא בלוריי ריפ 720P, רואים מדהים רק שיש מין ערפל/נקודות לבנות כאלה שרואים כול הזמן. מישהו מכיר את התופעה הזו? תודה...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1 אם אני מנוי פרימיום כמה אני יכול להוריד בחודש ? 2 מה זה בדיוק TrafficShare ?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-