עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tioamo,

שלום לכולם אני כרגע משתמש בPC Tools Spyware Doctor גרסה 5.5.1.2 ותהיתי האם כדאי להתקין בנוסף SUPERAntiSpyware Professional גרסה 4.20. לאחורנה היו לי מספר רוגלות במחשב ולקח יותר מהצפוי לסלקם. נ.ב אני גם משתמש ב Kaspersky Internet Security 2009 האם זה יותר מידי? האם כדאי להשתמש באחת אחרת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  2. 1) מתי הידלקתי 2) מתי גלשתי ב FIREFOX 3) מתי סגרתי את המחשב 4) כל דבר הגיוני אחר שיציג בברור אתהנתונים אני רוצה לדעת באמת כמה זמן אני מבזבז במחשב ואם כדי להפחית זה ממכר !!!!!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

ואיך מעדכנים?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. הקלטתי עם הכרטים טלויזיה שלי בתוכנה wintv ואני רוצה לקצר את כל מה שזה הקליט יש תוכנה כזאתי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by wowohw,

אם אפשר בבקשה דרייבר ללוח אם הנ"ל אני אשמח מאוד.... תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by omrij,

בשעות האחרונות העדכון לא עובד לי רציתי לדעת אם הבעיה אצלי או בשרתים שלהם תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

האם גם אצלכם ה ICQ לא מצליח להתחבר? שוב בעיה בשרתים?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by tomer_et,

יש לי שאלה דיי בסיסית. כשאני רוצה לשנות את הגודל של המסך עם התוכנה אני מקבל הודעה שאני צריך קודם לבחור מסך. איך עושים את זה? ההודעה שאני מקבל היא: no window is selected to select window bring it to foreground first and press the hotkey. איפה נמצא ה - foreground?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי שאלה, עשיתי סריקת און ליין עם נורטון ועם פנדה באותו זמן, הנורטון מצא לי רק 3 או 5 וירוסים, את הוירוסים שהוא מצא האנטי וירוס שלי בעצמו לא מצא (נורטון אנטי וירוס 2003 מעודכן) ועשיתי סריקת און ליין עם האנטי וירוס של פנדה והוא מצא לי תישע וירוסים... אז זה אומר שפנדה יותר טוב מנורטון? זה אומר שאני צריך לעבוד עם הפנדה מעכשיו?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by hmjmvhcvh,

יש לי בעייה הדפדפן לא מציג את כול הדף ראיתי את זה קורה בכמה אתרים וחשבתי שאין פשוט תמיכה בדפדפן הזה אבל לאחרונה זה קורה לי גם בפורום הזה ובכלל באתר, אני מצרף תמונה כדי שתבינו מה הבעייה אולי מישהו יוכל לעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. יש אותו סרטון להורדה ב-Windows Media Player וב-QuickTime הסרטון באותו אורך ואותם מיימדים רק גודל שונה מה יותר איכותי ?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by adilevy20,

שלום לכולם איזה דרייברים הכי כדאי לי להתקין ל GF 6600 256MB? יש את אלה של NGO ואת של אומגה וכמובן את הרגילים איזה מאלה הכי טובים והכי מאיצים ? האם זה פוגע באיכות התמונה? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by viper_sb,

התקנתי עכשיו את המסן החדש של מיקרוסופט ואני גם רוצה להתקין את המסן פלוס אך משום מה למרות שהתקנה אומרת לי שהיא בוצעה.. הוא לא מתווסף למסן מה יכול לגרום לזה ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. שלום! שיחקתי TF2 לפתאום הופיע לי מסך כחול וריסט ישר אחרי זה הקובץ דאמפ של השגיאה אני ישמח אם משהו יוכל להגיד לי מה הבעיה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  15. מה אתם מציעים? אני רוצה לחסום גם גישה של תוכנות לאינטרנט ולכן ה firewall של xp לא מספיק. איזו תוכמה מומלצת יותר? מי צורכת פחות משאבים? נ"ב, כאנטי וירוס אני משתמש בגרסא החינמית של AVG. המחשב שלי מחובר דרך ראוטר של edimax עם NAT פעיל. תודה, אופיר

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  16. ליפני כמה ימים חברת "pc-tools" שיחררה גירסה חדשה[5.1] למנקה הרג'יסטרי שלה הלו הואא Registry Mechanic לרשימת התיקונים והשיפורים[?] יש ליבדוק פה:http://www.pctools.com/registry-mechanic/# תורידו! ושוב pc-tools שיחקה אותה בגדול! לדעתי אתם חברה נאמבר 1!!!

17. Started by tiptipon,

בימים האחרונים האימיול מתקשה להתחבר לשרתים מנסה הרבה זמן ולא מצליח רק מדי פעם הוא מצליח אבל לשרתים חלשים אבל כשהוא מתחבר אני מקבל ID גבוהה אז ככה שאין לי בעיה של פורטים ...

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by DDDDPJ,

אני מחפש אנטי ווירוס זה השם kaspersky אבל שלא יהיה פרו ואמרו לי שזה בחינם וגם ויש איזה גירסה של התוכנה שלא עושה את המחשב איטי אז מאיפה מורידים?קישור ישיר

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את Live! ware 3 ל XP?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. יש לי כונן 20G במחשב פנטיום 2 המחולק באופן הבא: C- 10 G D- 5G EXTENTED- 5G UNLOCATED-5G נסיונותי להגדיל את מחיצת C ( מחיצה פעילה, מערכת) באמצעות הפקודה REASIZE נכשלו: משום מה מוגדר גודל מקסימלי אפשרי למחיצת המערכת 10 G , למרות שישנם 5G פנוי ולא מוקצה. כיצד אוכל לצרפם לכונן C מבלי לפגוע בנתונים הנוכחיים ? :s05: בתודה,

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by shaul,

אוקיי אחרי שעברתי את רוב הבעיות באיסיקיו באה לי אחת מעצבנת במיוחד, האיסיקיו קופץ לי כל הזמן ומקטין לי אוטומית את החלון של האקספלורר, כשאני לוחץ על האיקס הקטן למעלה ומגדיל בחזרה את החלון של האקספלורר, האיסיקיו שוב קופץ לי ומקטין אותו עוד פעם

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by LTE,

שלום לכולם ! לאחר שהבנתי ש - MAGIC PARTITION לא עובד על ווינדוס ויסטה 64 ביט וגם הכלי ניהול שיש מובנה בה לא עובד לי, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לתוכנה אשר כן תוכל לשרת אותי ! בתודה מראש !

23. Started by udi,

התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by GaTor120,

של ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

אינספור חיפושים דגו את אותו דג... אם למישהו יש ניסיון איתה ויוכל להסביר לי איך הוא התקין אותה אני אודה לו מאוד.

דיונים חדשים בפורומים