עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי לפטופ של (Pavilion dv6514ej), ויש פה את הדבר הזה של הטביעות אצבע התקנתי את הדרייבר של זה, אבל לפי מה שהבנתי, צריך תוכנה מסויימת בשביל להפעיל את זה אז אמרו לי שלתוכנה קוראים Verisoft, אבל מצאתי אותה רק בגירסה ל VISTA (ולי יש XP) יש עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהן בשביל אותה מטרה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי קובץ daa איך אני פותח אותו?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by matan100,

שלום , אני רוצה בבקשה נרו פריומיום 7 / Nero Premium v7.10.1.0 להורדה בתודה מתן

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by silas91,

נקווה שזה המקום הנכון אז ככה חטפתי את הוירוס הזה שמתחיל להפיץ קישורים במסנג'ר (אל תשאלו בבקשה איך זה קרה i fail) ואני לא מצליח להוריד אותו סרקתי תמחשב אם ad aware ו spybot אני מחר בבוקר יעשה גם סריקה אם avg מעבר לזה מישהו יכול לעזור לי ולתת עצה איך להוריד את הוירוס הזה?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by MOsheAInouz,

אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by izunim,

שלום רב, יש לי OUTLOOK2007 ושלחו לי כרטיס של איש קשר שהוקלד ב- OUTLOOK2003, העברית מתקבל כג'יבריש. היכן למצוא קוד לתאימות? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. הורדתי סרט הוא אמריקאי אבל תירגמו אותו מילולית לרוסית ( נו - זה התרגום הזה שגבר אחד אומר ברוסית את כל מה שהשחקינים אומרי באנגלית ) הקטע הוא שאני שומע ברקע את האנגלית ועליה את התרגום האם יש תוכנה שתוריד את התרגום הרוסי כדי שאני אוכל לשמוע אך ורק את האנגלית ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. היי לכולם אני מחפש נואשות (מקבל כל יום קרוב ל-100 הודעות זבל) תוכנה שבודקת את ההודעות עוד לפני שזה מגיע אל המחשב שלי אני יודע שקיימות כאלה תוכנות רק אין לי מושג אילו הם. תודה

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  9. אני מחפש המלצה לאנטיוירוס. זה בגלל שהנורטון שלי טוען שהוא 'לא תומך בRepair, ולכן דורש שאני אתקן אותו מחדש' וכשאני עושה זאת, אז הוא חוזר על הבעיה לאחר כמה ימים. אם יש פתרון, אשמח לשמוע. אם אין, אשמח להמלצה לאנטיוירוס. <צונזר> תודה מראש

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by tamiravigan,

אין לי שם אפשרות לENCORE! זה לא TRIAL. זה MULTI LANG וגם ע לאיזה קודק אתם ממליצים לי להוציא לAVI? X264 עושה בעיות גם XVID וDIVX(יש לפעמים קירטועים או ריבועים) אני רוצה איכות ממש ממש תובה כמו קולנוע אבל חוץ מD AVI וUNCOMPRESSED. איזה אפשרויות יש? רק DVD בPRO 2 יצא לי טוב, עכשיו הוא לא נותן לי לאנקור מה עושים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. היי, אני מחפש תוכנה שיכולה להדפיס תמונה, לחלק אותה ל-4 חלקים (שווים) נגיד, ושכל חלק יהיה בגודל של דף אחד - ואז אחרי ההדפסה לחבר את כל החלקים בתור תמונה אחת והנה נולד לו פוסטר. יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? חיפשתי בפוטושופ ולא מצאתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. אני מתכוון לזה שתאפשר רק לי להיכנס אליו ולעשות בו שינויים??

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. מחפש דרייבר עבור הלוח אם[מובנה]: ASUS M2A-VM הנה הלינק ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/#specifications אני צריך דרייברים עבור וינדוס 7X64 .הדרייברים שהורדתי מהאתר של האסוס כנראה בעייתים.הכרטיס קול לא עובד,ומשמיע רק רעשים דרך הרמקולים. אם אפשר אולי לקבל לינק לדרייברים מאתר אחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. מי שמכיר והתנסה עם האתר למד ללימוד תאוריה ויש לו מושג מה הבעיה עם הסרטונים שם ויכול לעזור אני אשמח.. בעזרה של האתר הם ממליצים להשתמש בFF אבל משום מה הנגן שלהם מראה רק תמונה שכאילו אפשר לשמור במחשב ולא מראה סרט, דרך IE ישן מדי פעם עובד לי סרטון אבל גם לא תמיד ויש לי את הגרסא החדשה ביותר של פלאש (אין בעיות בשום אתר אחר..) מישהו יכול לעזור אולי? תודה

15. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייח די ישן P4 1.8 כאשר אני פותח IE יש CPU 100% והמחשב זוחל,מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by Dolby,

נמאס לי כבר מהסירבול של התוכנה הזאת באירגון השירים שלי (ויש עוד בעיות קטנות יותר) יש משהוא יותר טוב? עריכה: לכול מי שיענה לי תודה רבה אני אגיב רק לאחר ה 15/3 (פולין) שבוע נעים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום כולם, כיום מותקנת לי על מחשב תוכנת פיירוול+אנטי וירוס של נורטון (Norton Internet Security). רציתי לקבל מכם/ן המלצות לתוכנות אחרות וטובות אשר משלבות פיירוול ידידותי למשתמש+אנטי וירוס וחשוב שלא מעמיסות את הזיכרון כפי שהנורטון עושה.. יש הצעות?..

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by guyyug,

אני משתמש בנירו לצרוב ניסיתי לצרוב קצת יותר הדיסק נצרב "בהצלחה" אבל אי אפשר לקרא אותו מה לא הגדרתי נכון

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  19. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. http://img179.imageshack.us/img179/2362/83565460gp5.png מכל מה שנמצא ברשימה הזאת, מה אתם חושבים שאני יכול לוותר עליו והוא לא הכרחי או שיותר גרוע, לא טוב למחשב כלל התוכנה..? ועוד דבר, תנו הצצה ברשימה הזאת ותגידו לי מה הוא וירוס או משהו שלא בריא למחשב:

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

ניסיתי להשתמש בדריברים של NVIDIA ל VIVO שלי, ולא הצלחתי(הורדתי מהאתר של NVIDIA והתקנתי). יש שם כנראה בעיות בהגדרות. איזה שיטת שידור אני צריך לבחור? יש שם PAL_B, PAL_M, PAL_N וכו'. יש עוד 2 אפשרויות: 1) "קלט וידאו" שאותו אני לא יכול לבחור. 2) "אפשר פלט" שאותו אני יכול לבחור. האם אני צריך לסמן את השני? תודה! עריכה: כשאני מחבר את מקור הקלט לטלויזיה הכל עובד. אם אני מחבר מכשיר אחר למחשב, זה עדיין לא עובד, כלומר, הבעיה היא במחשב ולא במקור קלט. לא משנה, הסתדרתי. הורדתי את הדריברים של WDM בגירסה 4.05 של NVIDIA מהאתר של MSI. משום מה, באתר של NVIDIA יש רק דריברים ישנים(או שאני פשוט לא מצאתי את החדשים יותר).

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by R0ck,

צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. יש לי סרט בודד שאני צריך את הפסקול שלו, הסרט בכלל לא מעניין. אני צריך משהו שימיר אותו ל mp3

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by nbav,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424203.new#new בדיון הבא מופיעה לי בהודעה הראשונה הדפדפן Firefox 3.5.2 ובהודעה השניה שלי Firefox 3.5.2.NETCLR3.5.30729 יש למישהו מושג מדוע הגרסה של הדפדפן שלי השתנתה ומה ההבדלים בניהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.