עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Warped,

איזה מהתוכנות עדיפות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by זאק,

אני צריך דרייברים ללוח ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by The-Magician,

איך אני סוגר את התוכנית הזאת שמסומנת? היא כל הזמן מופיעה לי, שזה לא ייפתח לבד כל הזמן

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. וגם: איך אני מונע ממשתמש כלשהו להסיר את הנוד32 מרשימת התוכניות העולות באיתחול? (ב-MSCONFIG הייתה שורה של נוד32 אבל מישהו מחק אותה והוא לא זוכר איך. כנראה דרך תוכנה לניקוי זבל)

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  5. התקנתי מחדש עשיתי restore כלום לא עזר אני מכניס כמה שירים ואז פתאום חוטף את כל ההודעות האלה http://img485.imageshack.us/img485/3089/i987uyfm5rh1.jpg http://img485.imageshack.us/img485/2273/srequ0.jpg http://img245.imageshack.us/img245/1074/uy87lq8pv7.jpg האם יש תוכנה אחרת להעברת שירים ל-Ipod ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Liran_a,

האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by redead,

סתם מעניין אותי אם שווה בדיקה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by האיש הירוק,

מה הגירסא הכי חדשה של נוד32 ? תעזרו בבקשה ???

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  9. תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by glassmoon,

הי יש לי שאלה לגביי כל הקבצים של ה-APE, FLAC, וכו'. יש לי כמה קבצי תמונה של דיסקים שבאים בצמד של קובץ CUE וקובץ APE, ואני רוצה להוציא רק טראק אחד מהם, בלי לצרוב את כל הדיסק. הקובץ CUE מכיל את כל המידע כמו המיקום של השיר בקובץ ואת השם של הטראק. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה בפוטשופ אם יש לי תמונה , ועליה כתוב טקסט, איך מעיף את הטקסט בלי לפגוע ברקע מאחורה? איך אני מוציא את הטקסט, והתמונה תישאר שלמה בלי ריבועים כאלו מאחורה :]] תודה רבה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. קניתי היום סורק HP 3570. התוכנה שבאה איתו די מעצבנת, הייתי שמח לעבוד עם תוכנה אחרת. אנא עיזרו לי למצוא תוכנה אחרת לצורך סריקה. תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…

14. ערכתי את השאלה, כי אני מאמין שמצאתי את הפתרון לבעייה הראשונה. כעת אני שם לב שהתמונות החתוכות של העמוד הראשי הן בסה"כ גודל של חצי מגה. האם זה מוגזם ועדיף לקצץ באיכות? או שאין בעייה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by !elad!,

מישהו יכול לתת לי קישור של אנטי וירוס טוב או לפחות להמליץ לי על אנטי וירוס טוב?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. אם רק divx מותקן אז לא שומעים קול אני יכול להוריד את חבילת הקודקים של נימו אבל אני צריך את הקודק המדויק!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. ...(של המחשב) יש כזו?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. בהשראת גולשי פורום רבים באתר החלטתי לעבור לפני זמן מה לגלוש ב-Firefox [מהיר בטירוף ולא רק אצלנו ב-HWzone אלא בכלל]. אבל מה, שמתי לב למשהו מאוד מעצבן, פעמים רבות קורה לי שהדפדפן פשוט לא מציג תמונות ואייקונים באתרים מסויימים, מבדיקה קצרה גיליתי שזה נובע מ-Zone Alarm כי כשהיא סגורה הכל עובד כמו שצריך והתמונות נטענות כרגיל - לא מצאתי לזה הסבר ריאלי. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? אני זוכר שבזמנו זה גם קרה לי בהתחלה עם IE אבל לשם כך נכנסתי ל-Zone Alarm וביקשתי שייתן גישה לאתרים לטעון תמונות [באופן גורף דרך האפשרויות], לצערי אני לא מבין למה ב-FF זה קורה גם כן ובתוכנה אין אפשרות מיוחדת עבור FF. היא לא מבדילה בין FF ו-IE. אני מצרף שתי תמונות + לינקים כדי שתבדקו ב-FF וב-IE [ב-IE זה …

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  19. Started by 3pac,

http://img529.imageshack.us/img529/7394/bscap0000i.jpg בכמעט כל קבצי וידאו יש את הפסים המעצבנים האלו ,מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. Started by alex5000,

טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by -twelve,

אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 6 זה אומר לי שהססמא לא נכונה. לאיסיקיו 5 ו 5.1 אני מצליח להתחבר עם אותה ססמא (וכן בדקתי קאפסלוק וכל אלה). שאני מתחבר דרך אייסקיו 5 זה מחייב אותי לעשות התקנה של 6 אם אני לא רוצה זה סוגר את האייסי. במחשב השני אני מצליח להכנס דרך איסיקיו 5 וזה גם לא מבקש עידכון. אני יודע בוודאות את הססמא וזה עדיין לא מתחבר. יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה,תומר.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by maccabeast,

יש חיה כזו?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  23. אוקי מימיי לא התלהבתי ככה מתוכנית, הכל התחיל בכך שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי ויסטה. הכל עבד יפה ושהגעתי לב"ש לאחר זמן מה התקנתי איזה שטות והמחשב היה פשוט גמור, ואני מתוסכל רק הגעתי לב"ש ואין לי איך לפרמט אותו שוב. בסוף מתוך צעד של ייאוש.. עשיתי דבר מה שמעולם לא ציפיתי שיניב תוצאות כאלה!התקנתי את התוכנית מהסוג שאמור לתקן את המחשב, וראו זה הוא פלא! המחשב פשוט טס, מגיב לכל דבר באופן מיידי כפי שמחשב אמור לעשות. על כל מחשב שטיפה זוחל התקנתי אותו וזה פשוט מחייה אותו שם התוכנה הוא BOOST WINDOWS תנו לה צאנס אתם לא תתחרטו g0vner_t.s.y

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by ktulu,

שלום, אני מחפש תוכנה ידידותית (ורצוי חינמית ) לעריכת סרט DVD. יש לי מס' סרטונים בפורמטים שונים (asf, avi, mpeg, mpg וכו') שאני רוצה להכין איתם סרט DVD עם תפריט והכל ( ממש DVD ולא VCD או משהו דומה). יש לי תוכנה מסויימת שקיבלתי עם המחשב החדש ועם צורב ה - DVD אבל משום מה היא נתקעת לי לאחר שהיא משלימה 5% בלבד מההכנה לפני הצריבה (בטח קידוד או משהו). בעצם, היא לא ממש נתקעת אלא יותר נכון לומר שהיא לא מתקדמת, היא מראה שהיא עובדת, וכתוב גם שזה מכין את הכותרות/תפריט וכו' אבל זה לא זז במשך שעות מעל 5% (מעל 10 שעות) בכל מקרה הייתי רוצה לנסות תוכנות אחרות אם יש. אגב לתוכנה שיש לי קוראים POWER PRODUCER תודה.

25. שלום. יש לי את וירטואל דאב וסבטייטלס וורקשופ, המרתי את התרגום לפורמט SSA התאמתי את קצב הפריימים. כשאני פתוח את הוירטואל דאב, טוען את הסרט, ואז את הפילטר לכתוביות קורה משהו מוזר. נפתח החלון בכדי להוסיף כתובית, אני מוסיף אותה, ואז עושה תצוגה מקדימה ואין לי תרגום :-\ וגם כשאני שומר אחרי כל הקונפיגורציות של הוידיאו והסאונד סודרו, עדיין אין לי כתוביות. יש למשהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים