עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום, קניתי נייד של ג'יגבייט W576 לפני מספר ימים. קבלתי דיסק (צרוב!) של הדרייברים, התקנתי XP, ויש לי 3 בעיות: 1. לא מצליח להתקין את הדרייבר של ה - Wireless WiFi Connection גם אחרי שהורדתי אותו מהאתר של ג'יגבייט - נותן הודעת שגיאה שהדרייבר לא הותקן ללא שום נתון נוסף. 2. ב Device Manager מופיע סימן קריאה צהוב ליד ה- Network adapters - Ethernet Controller (לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה) וכשאני לוחץ Update Driver הוא לא מצליח לעדכן. 3. המחשב יחסית די איטי, הוא נכבה ועולה די מהר אבל שאר הדברים נפתחים די לאט. מה אפשר לעשות?? תודה מראש, עופר

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by david86,

אני מוריד מי ריפידש דברים אבל הרוב כשאני רוצה להוריד הוא מראה לי מספרים ואותיות לדוגמע יצא לי 5 מספרים ואני לא יכול לרשום 5 מספרים רק 4 מספרים ואותיות איך אני יוכל לר שום יותר מי 4 אותיות הוא מספרים?

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  4. עבדתי עם ויסטה 64ביט שבא היה כונן c מחיצה ראשית וכונן d. פירמטתי (רק את כונן c) ושמתי ויסטה 32 ביט לאחר שהווינדוס עלה אין לי גישה להיכנס לכונן d ומופיעה שגיאה "גישה נדחתה" בבקשה אם מישהו יכול לעזור כל החומר שלי שמור על המחיצה הזאת זה מאד דחוף....

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  5. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. יש לי מצלמה דיגטלית PANASONIC TZ5 שמצלמת בHD אבל כל דקת צילום זה 300MB אני צריך תוכנה שיכולה לקבץ את הסרטונים בליפגיעה באיכות. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by TimoTy,

טוב אז יש לי Azureus Client ואני משתמש בכבלים אם מודם של מוטורולה SurfBoard (אם זה משנה) עכשיו יש לי WIN XP והורדתי את ה-FireWall ואני משתמש ב- Norton system work 2005 ממה שאני הבנתי זה לא הכי משנה באיזה Clint אתה משתמש זה איך שאתה מגדיר אותו..... ואני מוריד כל 15-55 ככה טוב מה אני צריך לעשות כדי להוריד מהר יותר ?? נ.ב. ניסיתי לפתוח את הפורטים (אני לא יודע אם אני צריך ..... ) אבל לא הצלחתי אהה ולא לחסוך במילים זה ממש חשוב תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by ybe,

כשאני מנסה לצפות בסרט DVD בwindows 64 ultimate sp1 באמצעות תוכנת windows media player 11 אין סאונד, אם אני משתמש בnero show time 4 אז יש סאונד. למעט סרטי DVD אני מצליח לשמוע בmedia player את כל מה שאני מנסה(MKK,DIVX,MP3 וכו'). יש רעיונות לפתרון?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by D-M-X,

יש לי GHOST 14 ויצרתי IMAGE מאיפה אני מביא את הדיסקט/דיסק שאיתו אני עושה BOOT?

11. Started by HeaT-SinK,

.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. תודה לממליצים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by homart,

אהלן! האנטיוירוס שלי מראה לי בכל סריקה מחדש שבמחשב שלי ישנם קבצים שנגועים שתכנות ריגול שמאיטים מאוד את קצב המחשב, הואלא מצליח למחוק את אותם קבצים בגלל שהקבצים האלו ממוקמים בתקייה windows, רשמתי את המיקום המדויק של הקבצים בתקווה שאאוכל למחוק אותם כאשר אפעיל את המחשב במצב בטוח, השםשל התיקיה היה מאוד מוזר, וכל מה שעשיתי כדי למצוא את אותה תיקיה בתקיה windows לא עזר (נסיתי את "הצג תקיות וקבצים מוסתרים" מה שהכי מוזר זה שאם כותבים את השם של אותה תקיה בשורת הכתובת (c:/windows/xxx) אז זה נכנס לתקייה ההיא אבל לא רואים שום קבצים בתקיה למרות שלפי החיפוש של הנורטון אמורים להיות שם לפחות 2 קבצים שנגועים.... מה לעשות?!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. התקנתי מחדש עשיתי restore כלום לא עזר אני מכניס כמה שירים ואז פתאום חוטף את כל ההודעות האלה http://img485.imageshack.us/img485/3089/i987uyfm5rh1.jpg http://img485.imageshack.us/img485/2273/srequ0.jpg http://img245.imageshack.us/img245/1074/uy87lq8pv7.jpg האם יש תוכנה אחרת להעברת שירים ל-Ipod ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by cold fire,

זה התחיל עוד אתמול בערב גלשתי ואז התחילה הבעיה הsynematec email proxy התחיל להתחרפן קבלתי טונה של הודעות (שבמהלך קבלתן המחשב נתקע...הכמות הייתה ענקית) עשיתי איתחול למחשב בדקתי אותו אם אנטי וירוס הכי מעודכן ועדין הבעיה צצה כל פעם שאני גולש וזה פשוט משגע אותי לעשות איתחול כל רבע שעה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by nore0,

יש לי אתר שאני רוצה להוריד את כל התמונות ממנו יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  18. שלום~ יש איזה קובץ אחד שאני מנסה לחתוך ממנו קטע כבר כמה זמן בעזרת ה-Movie Maker ואני לא מצליח, התוכנה כל הזמן נתקעת כשאני מוסיף את הקובץ ל-Time Line. נסיתי גם לחתוך בלי שהכנסתי אותו ל- Time Line וזה בסדר אבל כשאני בא לשמור אז באה לי הודעת השגיאה שוב. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לחתוך קטעים מקבצי MP3, אני מחפש תוכנה פשוטה כמו ה- Movie Maker, בלי יותר מידי בלגנים. ניסיתי כבר איזה מעל 5 תוכנות של עריכת MP3 ואני מאמין שהם יכלו לעשות אני מה שאני רוצה אבל אני ממש לא הסתדרתי עם התוכנות האלו, הם היו מסובכות כל כך ולא הבנתי מה אני עושה שם. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by 3pac,

http://img529.imageshack.us/img529/7394/bscap0000i.jpg בכמעט כל קבצי וידאו יש את הפסים המעצבנים האלו ,מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by le011,

היי מחפש תוכנה להמרת WAV ל MP3 אם אפשר תוכנה חפשית תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. שלום אני מחפש תוכנה בסגנון של Visio, חינמית או בתשלום, כשמה שאני צריך ממנה בעיקר זה את הנושא של בניית תרשימים פשוטים, (כוללים צורה כלשהי שאפשר להכניס בה טקסט, וקוים מחברים). תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by tioamo,

שלום לכולם אני כרגע משתמש בPC Tools Spyware Doctor גרסה 5.5.1.2 ותהיתי האם כדאי להתקין בנוסף SUPERAntiSpyware Professional גרסה 4.20. לאחורנה היו לי מספר רוגלות במחשב ולקח יותר מהצפוי לסלקם. נ.ב אני גם משתמש ב Kaspersky Internet Security 2009 האם זה יותר מידי? האם כדאי להשתמש באחת אחרת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה מסויימת עם המיקרופון . הבעיה היא שאני שומע מה שאני אומר ( ביטלתי את הסטריאו מיקס ). איך פותרים את הבעיה הזאת ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by XMB,

אהלן, יש לי בעיה שכל הפונטים שלי נהיו BOLD ולפעמים קו נטוי, מדובר רק בדפדפנים (פיירפוקס ו IE) במסנג'ר גם השתנה אך שיניתי בהגדרות שלו, מה שקורה שב IE אני רואה הכל עם נטוי הצידה ואתרים חצויים לי וב FIREFOX הכל נהייה בולד מוזר, הינה תמונה: http://img31.imageshack.us/img31/1719/36105976.jpg ניסיתי לעשות בוינדוס RESTORE DO DEFAULT ב FONTS ב CONTROL PANEL וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את הפייפוקס מחדש וזה גם לא עזר, באקספלורר הכל נטוי והאתרים מתחלקים בחצאים ויוצאים מהגבולות של העמוד... אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.