עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני לא מצליח להתחבר למסנגר ולא להתחבר לאתר HOTMAIL.COM בעיה מוזרה ביותר, מישהו יודע מה הבעיה? :s05: תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. לעומת זאת בדפדפנים אחרים במשחקים ובכלל דוקה כן.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  3. בניתי מודל תלת מימדי במקס שאני מעונין להעביר לפלש כיצד אני מיצא אותו באיזה פורמט ואיך אני פותח אותו בפלש שיעלה כתלת מימד ולא מושטח יום טוב ותודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. האם אפשר לקבוע את שעת העידכונים ? נניח ב-3:00 בלילה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. כמובן ללא תשלום חודשי או משהו כזה לכן אני מניח שאין טעם להציע לי משהו ששייך לסלקום.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  6. התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. יש אפשרות כזאת שאם יש מחשב ברשת (במקרה הזה אני ועוד אחד) אז לעשות אותו ככה שכל מי שמתקשר עליו הוא מוסיף אותו לשיחת ועידה ? אם כן אז אפשר מדריך תוכנה או משו ?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by maverick,

מישהו יודע מה יכול לגרום לבעית שידור של וידאו? מופיע לי מסך שחור במקום תמונה. בנט מיטינג זה עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. בחלון הצריבה יש את האינדקטור שמעל לאינדיקטור הצריבה ובאותו גודל, ומה מתחת לאינדיקטור הצריבה יש עוד אינדיקטור קטן שקשור לBUFFER. למה משמש כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. אז ככה לחבר שלי יש פנטים אחד או 2 בקיצור גוטאה והוינאמפ הורג לו תמחשב אז הוא מחפש תוכנה קלה יותר אך עם האפשרויות הבאות: play list אפשרות לטעון ולשמור play list כמו בוינאמפ שלוחצים על קובץ אחד וזה כבר טוען את כל השירים עם ממשק נוח וקל תוכנה לא כבדה מבחינת זיכרון ומשקל שהיא תתמוך ב - mp3, wav וכל הפורמטים הידועים או לפחותת ברובם תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  11. ברשותי VISTA ULTIMATE חוקי בהתקנה קודמת של המערכת הייתה לי אפשרות שאני לוחץ על כפתור הPLAY המיוחד על המקלדת MICROSOFT KEYBOARD 4000 אז נפתח לי הWINDOWS MEDIA PLAYER וישר זה מריץ שיר כל שהוא. אני לא זוכר איך עשיתי את זה, כל מה שאני מצליח עכשיו זה להכנס לWMP עם כפתור מיוחד אחר וכפתור הPLAY לא עובד עד שאני מריץ שיר ידנית. מה אפשר לעשות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלופ אני מחפש שמות + קישור להורדה ישירה של כמובן תוכנות חינמיות ל בדיקת טמפ' של כוננים קשיחים: מעבד: כרטיס מסך ואם יש כזה דבר אז שינוי מהירות המאוורים של המארז או משהו, או שצריך פאן באס UltraVNC - מה התוכנה הזאת, לשימוש מה, הבנתי שהיא לעזרה מרחוק, אבל איך, מה, תודה. תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. זוהי תוכנת התקשרות לחו"ל דרך המחשב. אתר הבית:http://www.e-phone.co.il/main.html התעריפים שלהם מאוד זולים!!! אבל מחיר המינמום שחייבים לשלם הוא 25 $ אני מעונין להתקשר לארה"ב דרכם. אשמח לקבל תגובות או המלצות אחרות... ;D תודה מראש משה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by גד :),

ההתקנה לוקחת הרבה זמן ואז הוא כותב שיש שגיאות בהתקנה חוזר אחורה ומבטל את ההתקנה... ??? (הבעיה היא לא בדיסק)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by zoner,

אז ככה.. אני מחובר דרך הכבלים ב 1.5Kb לקחתי ספק של נטויז'ן גם 1ץ5 אבל משום-מה התוכנה לא ממש רוצה לעבור את ה-20 KB יש מה לעשות בנידון???

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

המערכת היא פנטיום 4 1.6 לוח של אינטל 512 זיכרון radeon 9800np omega drivers איך להגדיר את הדריברים ב וינדוס?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. שלום לכולם מעוניין לדעת את ה- IP של השרתים החדשים של "משתמשי זהב", כמו כן איזה פורטים יש לפתוח עבורם. משום מה, לא מוצא את כתובת השרת הישן, וכמובן לא את החדשים, וזאת לאחר הודעת השידרוג שרתים שבאתר LioNetwork . האם רק בהתקנת הגירסה "המגוירת" ניתן להגיע לכתובת ה- IP ?? תודה מראש למשיבים ושבת שלום רענן

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by shnozlid,

הבעיה בד"כ באתרים ynet one walla. אני מפעיל סרטון ובמקום לראות רגיל, אני רואה את הסרטון בצבעוניות מוזרה כזאת . יש את הבעיה הזאת רק בחלק מהאתרים למשל באתר sport5 הכל עובד כרגיל. תודה לעוזרים. נ"ב:media player 9. Divx coded

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  20. היי, הבעיה בכותרת. קבצים שהורדו דרך הכרום לא ניתנים לפתיחה (קבצי EXE). דרך האקספלורר, אין בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. משום מה הICQ לא שומר לי את הHISTORY של שום משתמש.... מישהו יודע איך להדליק את האפשרות הזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by dids22,

לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ואתמול הפעלתי את utorrent (בפעם הראשונה אחרי הפרמוט) (התקנתי את הגרסה החדשה 1.4) ושמתי לב שהמהירות איטית הורדתי על 80 kb ניסיתי עוד קובץ והמהירות היתה הרבה יותר נמוכה (החלפתי את הפורט ל 55320 (הוא טוב לא?)) עכשיו, אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות או שפשוט הטורנט איטי אתם יכולים להביא לינק לטורנט(כמובן שיהיה חוקי) שאתם מצליחים להוריד בו מעל ל 150 kb תוודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. פשוט לא ממש בא לי להתחיל לשחק עם כל הכלים של סימטק 50 שעות.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. שלום לכולם, אני עובד בחברה שמפתחת משחקים בתחום הסלולאר. בשנתיים האחרונות, החברה שבה אני עובד, פיתחה כלי ליצירת משחקים לסלולאר בצורה מהירה ונוחה. אנחנו מארגנים כנס גדול של מפתחי משחקים על מנת לגבש קהילה ייחודית של חבר'ה מוכשרים שייפגשו אחת לשבוע וילמדו את הכלי שלנו. כמובן שאותה קהילה תזכה לרווחים מאותם המשחקים שיווצרו, היות ואנחנו מרושתים להרבה מאוד ערוצי הפצה ברחבי העולם. החל מספטמבר הקהילה תיפגש אחת לשבוע. יהיו שם סטודנטים ובוגרים של בית ברל,המרכז הבינתחומי, שנקר, בצלאל, המרכז הטכנולוגי חולון ועוד. מדובר בחברה המחוברת לגופים גדולים מאוד בעולם בתחום הסלולאר והיא מעוניינת להרכיב צוות של מפתחים מוכשרים בפרוייקט של חצי שנה. באים גרפיקאים,מתכנתים, גיימרים ואישים מתחום הסלולאר…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by harry,

שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים