תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני כבר שנים עובד עם האימיול ומאוד מודע ומשתדל שאהיה מחובר לשרת עם הכי הרבה משתמשים באותו הרגע (עד כמה שהוא נותן לי). הבעיה היא שלאחרונה התחילו להיות לי בעיות בחיבורים לשרתים גבוהים, ואני נאלץ להתפשר לפעמים על שרתים עם מעט יחסית משתמשים. אה-מה-מה, יצא לי לא מעט פעמים לראות שלמרות שהוא מחובר לשרת עם כמה קילו משתמשים בלבד (הרבה פחות מ-100, למשל) , הוא עדיין מסוגל להוריד במהירות של למעלה מ350 למשך זמן ממושך. השאלה היא - האם כמות המשתמשים לשרת משנה לאורך כל הזמן, או בעיקר בחיפוש, שאני מעדיף כמה שיותר מקורות אפשריים?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב חדש שרכשתי, אשר מותקנת בו מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista. הלוח-אם הוא ASUS M2A-VM HDMI, בעל כרטיס PCIe עם יציאות לטלוויזיה (HDMI, S-Video, Video RCA, SPDIF) ועל הלוח עצמו יש יציאת DVI. הכרטיס מסך הוא ATI Readon Xpress 1250. הטלוויזיה מחוברת למחשב ע"י כבל RCA יחיד מהכרטיס הרחבה, ולאחר שהגדרתי (איכשהו) את הטלוויזיה ב Catalyst הזה שלהם, אני מקבל תמונה בשחור לבן - למרות שהפילטר מוגדר על PAL [ניסיתי את כולם, ממה שיש ברשימה - כולל לבחור Israel]. יש דרך לתקן את זה? תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אנשים ,אני די מתחיל בפוטושופ ועוד לא בקיא ברזי התוכנה, אמנם כל העת בודק מדריכים וסרטונים שמראים איך לעבוד איתה אבל עדין לא מצליח כל כך ליישם בצורה יעילה. בכל מקרה אני צריך עזרה קטנה בתוכנה, אני רוצה להכין תבנית של טקסט(לשם העניין: "האירוע של עדי ולירון") ועליו כל פעם תודבק תמונה אחרת כדי שהוא יישלח להדפסה, די הסתבכתי עם כל השכבות בתוכנה ורציתי לדעת אם יש דרך קלה,פשוטה ובעיקר מהירה לעשות את זה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, בערך שבועיים אין לי סאונד במחשב, ואני לא ידוע למה. יום אחד היה, ויום אחרי זה נעלם. הווינאמפ והמדיה פלייר מסרבים לנגן, אי אפשר אפילו לפתוח את הבקרת ווליום, כי המחשב לא מזהה התקן של כרטיס קול. בלוח הבקרה, בהגדרות צליל, גם לא מזהה שום כרטיס קול. גם אחרי שמחקתי את הדרייברים של הכרטיס קול והתקנתי אותם מחדש, עדיין המחשב לא מזהה. אני כבר נואש, ולא יודע מה לעשות. הנה תמונות ממנהל ההתקנים ומ-EVEREST: ניסיתי לחפש בעיות דומות שנפתרו בפורום, אבל עשיתי בהן את כל מה שהציעו, ולא עזר לי. תודה רבה לעוזרים, ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של תוכנת DATABASE טובה תומכת עברית ובחינם? תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי יש לי נוקייה N95 שמיסתנכרן עם האוטלוק שלי באמצעות Pcsuite ביום שישי האחרון שידרגתי את תוכנת הסנכרון > לגירסה חדשה והיום (עם או בלי קשר) הלוז שלי בנייד - קפץ קדימה בשעה.... ??? מעבר לזה מפתח הזמן - בטלפון הוא ירושליים + 3 ....בימקום ירושלים + 2 ....שצריך להיות - לא? מה קורה כאן ? הבעייה בטלפון ? או במחשב ? ואיך פותרים את הבעיה לדעתכם? תודה!
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! שיחקתי TF2 לפתאום הופיע לי מסך כחול וריסט ישר אחרי זה הקובץ דאמפ של השגיאה אני ישמח אם משהו יוכל להגיד לי מה הבעיה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מדובר בזיהוי המספר ממנו באה השיחה,רצוי דרך המודם של ADSL או ה56 . אשמח לשמוע את המומחים ....
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה דחופה ביותר: לפני מספר ימים אבא שלי יצא לחול עם מחשב שמתקן עליו Remote administrator בשביל שאני יעזור לו מהארץ. המחשב מחובר לLAN עם שתוכנה Remote administrator, אני לא יכול להתחבר אליו כי אין לו אי פי משלו, אני יודע שאפשר להגדיר לשרת שינתב את הפורט של התוכנה ישר לאיפי הפנימי שלו ברשת, אבל מנהל הרשת לא זמין..... מה שאני צריך זה למצוא איזה דרך לשלוט על המחשב הזה, עדיף למצוא פיתרון לחיבור על ידי Remote administrator שיעקוף את הבעיה ברשת, או תוכנה דומה שתעקוף את הבעיה ברשת או כאשר אין ברירה תוכנה שתתקשר דרך מודם של טלפון (עדיין משתמשים בזה). מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( תודה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מקבל כרטיסי ברכה , והזמנות לשיחת וידיאו מאנשי קשר (כמו גם הודעות נאצה) למרות שאלה מכחישים שזה מהם לאחר ששללתי כל אפשרות לטרויאני (פירמוט) , רציתי רק לדעת בעקרון , האם יש תוכנה שמסוגלת לפרוץ ל ICQ כדי שיהיה לי כיוון חקירה , כמו כן אם יש כזו הייתי רוצה להבין איך מתגוננים נגדה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך אני יודע שאני לא מוחק קבצים חיוניים כי שמעתי ממישהו שהוא מחק דברים חיוניים והוא היה צריך לפרמט את המחשב מחדש,אחרי שהתוכנה סורקת היא נותנת הודעה למשל: 100 new objects אז איך אני יודע שהיא לא מתכוונת לקבצים חיוניים? או שהיא רק מחפשת זבל,פרסומות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר, אם אני רוצה לצרוב דיסק שלם של מוזיקה? האם ע"י cdcopy ב- nero (שעושה אימג' להרדדיסק ואז צורב) או שיש דרך יותר טובה ואיכותית ע"י תוכנות אחרות שאתם מכירים? תודה, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לראות תמונה של המצלמה שלי בתוכנה NETMEETING ובתוכנה המצורפת למצלמה אני כן מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
טוב , אז ככה אני מוריד סרט .. ( לא חשוב איזה ) , בפורמט MPG , ועוד לפני שהוא הוריד לי אותו עד הסוף , אני מנסה להפעיל אותו ... בהתחלה הוא בכלל לא רצה להפעיל אותו ... אחרי זה הורדתי לו איזה 5 קודקים שונים כמו .... Xvid Dvix Nimo , אז הוא התחיל להשמע את קולות הסרט , אבל אין תמונה ... יעני קול בלי תמונה ... ואני משתגע אני חייב לראות את אני מוריד את הדבר הנכון ...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בחלק מהסרטים שהם בפורמט mpeg Media Player מראה לי כאילו הסרט הוא 0.30 דקות אבל הוא בעצם 5 וכאשר הוא מגיע ל 0.30 הוא ממשיך להראות את הסרט אבל מראה בשורת הזמן שהוא בעצם נגמר. יש לי את הגירסה האחרונה ביותר של media player. וכאשר ניסיתי להפעיל את אותו סרט ב power dvd זה היה בסדר גמור. למישהו מוכר הבעיה ? ואיך ניתן להסיר את Media Player (אולי התקנה מחדש תפתור את העניין) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה אינדקס כמו שיש בכל החלונות. אני מדבר על כשאתה פותח מחשב שלי ואז בסרגל כלים איפה שרשום file Edit View ובסוף את Help. ואז בתוך עזרה יש הלפ טופיקס נושאי עזר. ונפתח הדבר הזה. מצד שמאל יש נושאים ותת נושאים כשלוחצים עליהם. לחצתי על הדף עצמו למאפיינים והם עם סיומת HTM.* אז עם מה אני עושה כזה דבר. מקווה שהבינו אותי :
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה ? או גירסה יותר מתקדמת 5.משהו ? אני חייב תמיכה דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי HD של 80GB המחולק לשלושה כוננים והנה פירוט : C=19.5GB D=29.2GB E=25.6GB אני יכול לאחד את הכונניפ D+E לכונן D אחד אבל שני הכוננים האלה מלאים בקבצים... אפשר לאחד אותם מבלי שהקבצים ימחקו? אם כן עם איזו תוכנה והסבר מפורט בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם ישנה איזשהי תוכנה שתוכל לבדוק במקומי כל זמן מה האם הגיע אלי מייל לתיבה ב Yahoo ולפתוח לי איזה Popup ( כמו שיש ב Gmail ובעוד תוכנות ). בדקתי באתר של Yahoo ולא מצאתי דבר.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הורדתי קבצי OGM ו SFV בטעות, חשבתי שהם יהיו קבצי וידאו רגילים (הם היו בתוך קבצי ביטורנט) למישהו יש מושג עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לדעת את ה- IP של השרתים החדשים של "משתמשי זהב", כמו כן איזה פורטים יש לפתוח עבורם. משום מה, לא מוצא את כתובת השרת הישן, וכמובן לא את החדשים, וזאת לאחר הודעת השידרוג שרתים שבאתר LioNetwork . האם רק בהתקנת הגירסה "המגוירת" ניתן להגיע לכתובת ה- IP ?? תודה מראש למשיבים ושבת שלום רענן
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אם רק divx מותקן אז לא שומעים קול אני יכול להוריד את חבילת הקודקים של נימו אבל אני צריך את הקודק המדויק!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-