תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האן ניתן לשחזר אותה? להמשיך אותה? זה היה דרך האקספלורר IE6 XP SP2
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עיזרו בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ה KASPERSKY האחרון ואני שם לב שמידי פעם הוא מריץ סריקה לקבצים... סתם ככה, הוא לא מבצע סריקה שנקבעה מראש או משהו וכשאני לוחץ על כפתור ה STOP (הריבוע) אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתור תמונה ואז הקספרסקי מפסיק להגן... מה הסריקה הזאת שהוא עושה בצורה אקראית כל פעם? כי זה דיי מעצבן, לדוגמא בזמן שאני צופה בסרט הסרט מקרטע ד"א, בהודעה שאני מקבל למה הכוונה ב there are 1 open connection? על איזה סוג connection מדובר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
התקנתי XP ויש לי רק כונן C עם 160 גיגה ואני רוצה לחלק את זה לחצי ולייצור כונן D. אפשר לעשות את זה בתוך הוינדוס? אם כן אז איך? ואם איאפשר בטינדוס עצמו אז איפה? בדוס או בביוס? ואיך?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה כל תוכנה משמשת ומה עושים בה..?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא זוכר איך עשיתי אבל הפונט שלי במסנג'ר היה משתנה בהתאם למי שדיברתי איתו...יענו הפונט שלי היה כמו של הפונט של מי שאני מדבר איתו שיניתי תפונט כדי להראות משו לחבר שלי ואני לא זוכר איך לעשות בחזרה שהפונט יהיה כמו של מי שאני מדבר איתו יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה קשור אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני מנסה להוריד סרטון מהאתר ifilm.com ויש אתר שנותן להוריד סרטונים למחשב ולא לראות אותם רק באונליין שזה האתר הזה: http://www.thevideoripper.com/ אם תראו למעלה יש גם ifilm ripper אבל לא הבנתי איך להוריד בכל זאת. הנה הסרטון שאני רוצה: http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2683782 מה לכתוב בתיבת כתיבה? ניסיתי כל מני דברים אבל זה לא הצליח. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את האינטרנט אקספלור 7 ושהורדתי אותו מהאתר של מייקרוסופט יש לי ווינדוס אקס פי חוקי הוא הוריד לי איתו עידכונים ואחריי שהתקנתי אותו הוא מזה איטי אני לא יודע למה גם שפותחים אותו ושעובדים עם כמה חלונות במקביל הוא ממש איטי ניסיתי גם את הדפדפן של mozilla firefox גירסה 2.0 והוא ממש מהיר וטוב אבל בכל זאת אני אוהב את האקספלור האם יש דרך להאיץ את הביצועים שלו או לשנות הגדרות כי הוא ממש כבד מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מדפיס קבצי PDF בעברית מהמחשב שלי, הוא לא מדפיס את כל האותיות והמספרים אלא משאיר רווחים אך שכשאני מדפיס מהמחשב הנייד הכל תקין. במחשב השולחני יש לי ADOBE ACROBAT ואילו בנייד יש לי את ACROBAT READER. על שני המחשבים רץ WINDWOWS XP + SP2 מישהו יכול לפתור לי את הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב של אחותי איטי בצורה לא רגילה (P4, 512MB, XP SP2) בהתחלה חשבתי זה וירוסים אז הורדתי קספרסקי ואכן היו 4 וירוסים אבל הוא הסיר אותם. אבל המחשב עדיין איטי ויש תוכנות שלא עולות\אי אפשר למחוק (לדוגמא DAEMON Tools, כשאני מפעיל אותו הוא תוקע את המחשב וכשאני מוחק ... כלום לא קורה) או למשל אני מגדיר את FF בצורה מסויימת אז אחרי כל סגירה ופתיחה הדפדפן כאילו מתעלם ממה שעשיתי וגם כשאני שומר מועדפים, אי אפשר לשמור עם שם, זה נשמר רק בלי שם o_O במחשב יש רק FF והרצתי גם Ad-Aware והוא לא מצא כלום לוג של HIJACKTHIS - Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:54:24, on 26/11/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי מחשב חדש ורציתי לפצל אותו לפחות לשלושה כוננים . יש למישהו מדריך איך לפצל דרך ה-FDISK ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול לעדכן אותי מה זה proxy ולמה זה טוב? האם אני כגולש רגיל צריך להשתמש ב proxy ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי WInXp. דרך שורת המשימות, סימנתי V, בתפריט סרגלי כלים, לצד הפקודה "סרגל שפה". מסיבה מסויימת, אעפ"י שמסומן V, ה- ICON של HE אן En (אשר מופיעים ליד השעון) - לא מוצגים. איך פותרים זאת?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אם אפשר שתהיה ב TRAY
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בסל המחזור בחרתי תצוגת thumbnails, ואני יכול כך לראות את התמונה בצורה מוקטנת. אני רוצה להגדיל או התמונה המוקטנת, או איכשהו לפתוח אותה אבל מאוד חשוב שהיא עדיין תהיה בסל המחזור, ולא משוחזרת. בבקשה אל תציעו לי פשוט לשחזר את התמונות ולצפות בהן, סתם מיותר וחסר טעם. מסיבות שלי אני רוצה לצפות בתמונות כשהם בסל המחזור ולא מחוצה לו, ואם זה אפשרי אז מצויין
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
יש כל מיני לינקים (בעיקר תמונות) כמו זה למשל: http://www.ynet.co.il/Ext/App/Thumbnails/CdaThumbnails_OpenWin/1,9788,L-948370-948371,00.html?CapField=article_images.name&TabSelect=article_images,images&WhereCls=article_images.image_id=948371%20and%20article_images.article_id=3332251%20and%20article_images.image_id=images.id&DescField=images.credits שגורמים לחלון של הדפדפן לשנות גודל ואז אני צריך ידנית להגדיל אותו למקסימום. יש איזו ADD ON לשעושה AUTO MAXIMIZE?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הלך לי הלוח והחלפתי ל945P S-3 פירמטתי והתקנתי דריברים.לא מצליח להתקין את הדרייבר לUSB למה זה? הורדתי את כל הדריבירים שיש באתר ללוח הזה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במקסטון ואתמול פיתאום הדפדפן השתנה בהגדרתו. כל מיני אייקונים הופיעו (את חלקם הגדול הורדתי) והגדרות טיפה השתנו. סידרתי את מה שרציתי חוץ מההגדרות של הad hunter שבא עם הדפדפן. הפירסומות חזרו להופיע ואני לא מבין איך להחזיר את ההגדרות הקודמות בתמונה אתם יכולים לראות שהוא לא סינן שום דבר ואני לא מבין מדוע. כמו כן נזכרתי שה"מרקר" שמסמן את מילות החיפוש בצבע צהוב אינו פעול. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעברת קבצים מהמכשיר למחשב ולהיפך,דרך בלוטות.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-