תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
במסגרת נסיונותי לעבוד עם JAVASCRIPT (שפה ממש חביבה האמת), אמרתי, למה שלא ננסה לעשות משהו עם האתר... מה זה עושה ??? ובכן, הקוד הבא, מאפשר לכם לברור האם להציג את ההודעות החדשות בהודעות הפורום בלבד או כולם (ע"י לחיצה כמובן). למי שלא הבין, נגיד שאתם נמצאים ברשימת ההודעות בפורום מסוים, כשאתה לוחצים על זה, הוא ישר מעיף את ההודעות שכבר קראתם מהרשימה. אתם לוחצים שוב, הוא מחזיר אותם לרשימה. איך משתמשים בזה? פשוט עשו NEW BOOKMARK (עדיף ב BOOKMARK TOOLBAR ולא בתפריט), ב NAME תכתבו משהו (TOGGLE OLD POSTS) או משהו שאתם רוצים, ב LOCATION תעתיקו את הקוד הנ"ל, וזהו, תלחצו OK: javascript:(function(){if (document.URL.indexOf(%22http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=%22) != -1…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני משתמש במירנדה ומאוד מרוצה מהתכנה חוץ מדבר אחד: הטקסטים גם כשהם בעברית מיושרים תמיד לשמאל בחלון השיחה וכמובן שזה עושה באלגן שלם בהודעה כמו סימני שאלה בהתחלה במקום בסוף ותוספות שנכתבו באנגלית מופיעות גם כן במיקום מוזר. אני יודע שיש פלאגין שאמור לסדר את זה וליישר את הטקסט לימין אך איני מוצא אותו. אנא עיזרו לי בחיפוש או תנו לי לינק אם אתם מכירים את הפלאגין. בתודה מראש.... VanGuard
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם יש אפשרות "לפתוח" את הקובץ ולחלק אותו למספר תמנות? (למשל אם יש בקבוץ 200 דפים, אפשר להפוך אותם ל200 תמונות של JPG?)
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי צורב של PHILIPS 48X16X48 דגם PCRW4816K איפה אני יכול להוריד את התוכנה? שתזהה את הצורב שלי יש לי את הקוד או שיש איזה תוספת אז איפה אפשר להוריד תודה לכל העוזר
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני הרבה פעמים צריך להשתלט מרחוק על המחשב, ואני לצערי כל פעם כותב את ה-IP שלי בצד כדי שאני אשכח, וכל פעם שהמחשב מתכבה / האינטרנט מתנתק אני מקבל כתובת חדשה ואז אני לא מצליח להתחבר (כנראה בגלל שאח שלי עשה הפעלה מחדש או משהו כזה). אני לא רוצה כתובת IP קבוע. יש דרך כלשהי לעשות שנגיד ה-IP שלי ישלח לי למייל כל פעם שהוא מתחלף או משהו בסגנון ? למישהו יש פיתרון נוח |: תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
היי א) איך אני מוחק חשבון ווינדוס? עשיתי אותו חשבון מוגבל וניסיתי למחוק אותו דרך חשבון מנהל וזה אומר לי שיאן לי גישה ב) בתוכנה ששולטת על מהירות האינטרנט אפשר לעשות את האימיול מהיר יורת? אם לא איך עושים אותו מהיר יותר? (יש לי TLN גירסא פרוצה איטית אש) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון netlimiter שתנטר לי תעבורה על כל ההתקנים ברשת. למשל יש לי PS3 שגם הוא מקבל IP ברשת ודרכו אני משחק משחקי רשת אז אני רוצה לראות ולשלוט על התעבורה ברשת בכל ההתקנים ברשת בבית. netlimiter לא עוזרת לי כי היא מנטרת תעבורה למחשב הלוקלי ולא לרשת. תודה מראש אליאור
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בעע מאז שהורדתי אותו כל שנייה איסקיו מתנתק...וגם לוקח שנים להתחבר כי צריך הרבה ניסיונות והוא גם לפעמים לא שולח הודעות צריך לעשות resend לעוד מישהו זה קורה ספציפית עם6? כי באיסיקיו togo למשל אין בעיות
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על אנטי ווירוס כי יש לי כול מיני ווירוסים ולא יודע למה אבל מאז ששידרגתי את המחשב מ98 לxp שום אנטי ווירוס של סימנטק לא עובד אצלי
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מצורפת תמונה של הקבצים... ושאני מוחק אותם...הוא חוזר לי כאילו שאני משתמש בדפדפן פעם ראשונה.... זה נראה לי בגלל שהוא נתקע פעם אחת ואמר לי לבחור משתמש ובחרתי משתמש שלא הגדרתי טוב... מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי חיפוש בפורום ובגוגל, הגעתי כבר בעצמי לתשובה שכל המידע שמור בקבצי PST, אבל! רציתי להיות בטוח בוודאות מה מכילים קבצי הPST האם הם מכילים: קונטקטים לוח שנה "פתקיות" מדובר על מחשב על בעל עסק, עם אלפי קונטקטים, ומאות פתקיות עם מידע חשוב מאד. אמנם הקובץ PST שגיביתי הוא 1.7GB (!) רציתי להיות בטוח שבאמת כל המידע המבוקש נמצא בקובץ הזה, ובנוסף, ע"מ להיות בטוח ב100% עשיתי חיפוש לכל הקבצים עם סיומת PST וגיביתי את כולם (היו איזה ארבעה) ורציתי לשאול האם ישנם עוד קבצים שעליי לגבות? תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לצרוב כמה וכמה דיסקי DATA של DVD, ובכולם חסר לי 20-30Mb. הענייו הוא שעכשיו יש לי ויסטה, ונרו 6 שיש לי (עתיק,אני יודע) לא נתמך. אני משתמש ב BurnAware, אבל שם אין פונקצית overburn. ניסיתי לחפש, אבל ב download.com יש רק 2 תוכנות,ובשניהם overburn מצויין כפיצר, אבל לא עובד בפועל. אז, מישהו מכיר משהו אחר מנרו ? ואם בכל זאת רק נרו, החל מאיזה גרסה מתאימה לויסטה ? כי ראיתי אצלהם באתר שגרסה 9 זה 383MB רק להורדה ... מפלצתי משהו ... וחוצמזה אני גם מנסה לעבוד עם תוכנות חוקיות ככל האפשר ... תודה לכל העונים, גולן.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://img433.imageshack.us/my.php?image=untitled5ch.jpg מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
היי , ניסיתי להסיר Adobe Reader 8 ולנסות להתקין את גירסא 9 , הבעיה היא שההסרה לא עבדה לי לכן הסרתי בברוטליות (אם ככה אומרים את זה ). מחקתי את כל תקיית Adobe שבProgram Files , מחקתי אותה מ App data שביוזר שלי. מ- Common Files , ומהרגסטרי תחת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE הבעיה היא שעדיין זה לא נותן לי להתקין את גירסא 9 , ועכשיו אני גם לא יכול לקרוא קבצי PDF. איך אפשר להסיר הכל את כל התוכניות שהותקנו ושייכות ל ADOBE ? מבלי לפרמט את המחשב כמובן. תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי תמונה שצילמתי ב N95. תמונה איכותית של טקסט. כשאני פותח את התמונה, הרקע הלבן של הדף המצולם, מופיע בצבע אפור ועקב כך בהדפסה זה מבזבז המון דיו. מה אפשר לעשות ב PHOTOSHOP על מנת להשאיר רק את הטקסט והשאר לבן? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ראשית, לא מצאתי פורום שקשור לנושא אז באתי לפה. אם יש פורום שיותר מתאים לזה אשמח אם יעבירו את הנושא לשם. אני לאחרונה משתעשע לי עם הShadowPlay ומקליט את עצמי במשחק BF4. באופן די מפתיע ברוב ההקלטות שלי אני מצליח לעשות הריגות יפות שאפילו אני מתרשם מהן. ברצינות. אז אני רוצה לעשות עריכת וידאו פשוטה, כלומר לערוך קטעים, לחבר אותם, להוסיף טקסט דבילי ואז לסיים ולהעלות לYT. האם יש תוכנות פשוטות לעריכה? כאלה שאפשר להבין איך עובדים איתם? תודה! אני מדגיש, אין לי מטרה לעריכה מקצועית ואני בשום פנים ואופן לא מתיימר להגיע לרמה של אלו שמשקיעים ולמדו איך לערוך וידאו בקורסים מקצועיים. הכל נעשה לפנאי ולא לתחרות. (מצטער, היו כבר כאלה שרבו איתי שאני מנסה להגיע לתוצאות פשוטות בזמן שהם למדו וקרעו…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לרשום את המילה "מקלדת" וברגע שילחצו על המילה הזאת זה יהיה קישור לאתר מסויים איך אני עושה את זה? :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי אימיול, והיום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי מנהל הורדות כלשהוא שאינני זוכר את שמו... לאחר זמן מה מחקתי אותו דרך הוספה/הסרה של תוכניות והוא השאיר לי את התיקייה של התוכנה בפוגרם פיילס ובתוכה הקובץ fumshext.dll יש לי ויסטה והוא לא נותן לי למחוק את הקובץ.. הוא אומר לי שאני צריך הרשאה מסויימת.. נראה לי שאני מוגדר אדימיניסטרטור במחשב שלי אך אינני בטוח.. מישהו יודע איך מוחקים את הקובץ.. אשמח לפירוט מקצועי ברור וארוך...
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זה רק אצלי ככה או שגם לכם ה JD הפסיק להכתיב לעצמו את האותיות בטיחות האלה??
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק The Elder Scrolls V (משחק מצויין לדעתי) ונתקלתי בבעיות בסאונד במשחק. אמנם שומעים אבל לפעמים יש רעש סטטי מעל סאונד מסויים מהעולם של המשחק. לדוגמא: דמות מדברת ונשמעת כאילו שהיא מדברת מטלפון סלולרי עם קליטה גרועה מאוד. עוד דוגמא: אמורים לשמוע רעש של מפל מיים אבל במקום שומעים אותו עם הפרעות. עידכנתי את המשחק וזה עדיין קורה. זה לא קורה ולא קרה לי בשום משחק אחר ולא עשיתי שום שינוי במחשב, לא בחומרה ולא בדרייברים. מישהו נתקל במשהו דומה? למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? זה ממש הורס לי את המשחק....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-