עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. מכירים את Media Portal? אם לא, קראו כאן : http://www.team-mediaportal.com/ היא הופכת את המחשב לדמוי Windows Media Center ממנה אפשר לארגן את כל קבצי המדיה ולנגן אותם, להוסיף מידע מהרשת ועוד ועוד. היא חינמית (קוד פתוח) ומאוד ידידותית למשתמש. אז מה הבעיה אתם שואלים? כדי שהיא תעבוד חייבים להתקין WMP10 שנוא נפשי, DOT.NET ועוד ועוד ולכן היא פסולה מבחינתי. מישהו מכיר תוכנה דומה שמאפשרת לעבוד עם נגנים כמו VLC ו-Media Player Classic למשל ולא מאלצת אותי להתקין זבל כבד רצח של M$ שאני לא צריך? עדיף חינמית והכי טוב - כזו שאינה דורשת התקנה (אבל גם אם כן - לא נורא). תודה מראש, TMP

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. אני מתכוון לזה שתאפשר רק לי להיכנס אליו ולעשות בו שינויים??

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. למה במדפסות הישנות הדריבר היה 1 מגה.ובמדפסותUSB הדריבר שוקל 50 מגה בערך?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Blue Omega,

איך אני מעביר את הקרדיט שלי באימיול אם אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה שוב ?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by ohad_haz,

שלום, אני צריך לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת ביטול של הצורך בדיסק במידה והתכולה שלו נמתאת אצלי במחשב ואני לא רוצא לצרוב את זה. אם כן.. מה שמה ואיפה אני יחול להוריד אותה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. על איזה נגן מדיה אתם ממליצים לי?? אני מחפש נגן מדיה מושלם. לא מסובך מידי. תומך בכל סוגי האודיו והוידאו. מאפשר הוספת כתוביות. תוכנה קלה שלא מאיטה הרבה את המחשב. וצ'ופר אם זה יהיה בעברית אבל זה לא עקרוני.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by oren88,

כל ה Favorites שלי נעלמו ב FireFox לא יודע איך ואני לא יודע איפה זה שמור בכלל אז איך אני יכול להחזיר את זה ! ! ! התקנתי כמה פעמים את זה מחדש וזה לא חזר!!! נ.ב לפני שהתקנתי שוב את ה FireFox מחקתי את התקיה של FireFox מאיפה שהתקנתי (ProgramFiles) אני חייב את ה Favorites שלי אתם לא יודעים כמה אתרים חשובים יש לי שם ! איפה fireFox שומר את המועדפים ?! זה בחיים לא קרה לי שפתאום זה נמחק ככה.. אני חושב שזה נגרם איכשהו בגלל הרמקול שלי שחיברתי אותו הוא עשה רעש והמחשב נתקע ועשה בעיות ואז חיברתי את הרמקולים המובנים במסך LCD שלי ואז המחשב עבד בסדר, כנראה הרמקולים הם אלו שדפקו קצת את המחשב בצורה כלשהי לא יודע זה מוזר מאוד אבל אני רק רוצה לפתור את הבעיה הזאת אני קונה רמקולים חדשים. *חיבו…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by idanmal,

חברים אני צריך עזרה בבקשה..... אני משתמש ותיק כבר בפייר פוקס ובחיים לא עשה לי בעיות ואני ממש מרוצה ממנו . כאשר התקנתי אותו על הנייד ובמערכת הפעלה ויסטה פתאום כל דף אינטרנט שאני פותח קופץ לי ממש זז למעלה למטה ...יש למישהו מושג אולי זה בגלל איזשהו תוסף או הגדרה ?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Snufkin,

how can I cancel the auto comlete in IE? so when I search for thing I wan't see what I have searched befor...

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. סליחה איך אני יכול ליצור קשר האם מנהל ................

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by growler,

שלום. יש לי לפטופ טושיבה, שעובד ממש לאט כבר תקופה ארוכה. אני חושב שהבעיה היא בעובדה ש-system צורך כל כך הרבה זכרון 75000KB בערך וכן בהמון תוכנות האחרות שעובדות ( צירפתי צילום מסך) ניקיתי וירוסים וספיים עם ADAWARE וזה לא שינה כלום וכמו כן הורדתי את הפעלתם של תוכנות לא שימושיות דרך MSCONFIG. כל זה לא עזר. אשמח לעזרה בנוגע ל-system וכן בעזרה בסגירת חלק מהתוכנות האחרות (אלה שלא שימושיות כמובן). כל דרך אחרת להאצת המחשב תתקבל בברכה... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by th£»§hadow,

אני צריך תוכנה שמודדת טמפ' של החלקים במחשב למיש'ו יש? )

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by starter,

שלום לכולם ותודה מראש הבעיה שלי היא שהיה לי הרבה מעוד מידע חשוב באווטלוק (זה שבא אם האופיס) ובטעות מחקתי אותו :-[ לפני כמה ימים העברתי גיבוי אל האינקרדי-מייל את כל המידע + הספר כתובות הבעיה היא שאני לא זוכר איך עשיתי את זה באינקרדימייל יש בעיה אז אני לא מישתמש בו איך אני יכול לעשות יצוא של כל המידע(מיילים) + ספר כתובות מהאינקרדי-מייל בחזרה לאווטלוק ? ??? תודה לעונים, חן.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by idodos,

התכונה FRAPS לא עובדת לי ... אני מתקין אותה , לוחץ פעמים על קובץ ההפעלה שלה - exe , מתחיל לעבוד לרגע וזהו , כלום לא קורה התוכנה לא עולה!. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by Screw_Master,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. כל פעם שאני נכנס לאתר, אני מחדש צריך להכניס שם משתמש וסיסמה. כנראה שיש בעיה עם הקוקיז במחשב. אני גולש עם FireFox 3.5.2. מישהו יודע איך פותרים את זה\צריכים עוד פרטים?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  17. יש לי HD4850 עם E5300. שידרגתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר [הסרה והתקנה] והיה לי מסך כחול פעמיים, פסים ירוקים בMPC, ומטרו 2033 בקושי עבד אצלי. ניסיתי להסיר דרייברים דרך מצב בטוח אבל גיליתי שהוא לא נותן לתוכניות התקנה לפעול במצב בטוח...איך אני אמור להסיר דרייברים ככה? עוד אנשים נתקלו עם בעיות ב10.6? אני עכשיו עם 10.5 והמחשב עובד חלק כולל מטרו 2033 שהתחיל לעבוד יפה. דרך אגב אני אמור לבחור בהגדרות של המשחק DX10 או 9?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by udi,

שלום לכולכם ... שאלתי היא : יש לי OUTLOOK XP שבו אני משתמש ביום יום וכמו כן רשימה ארוכה של אנשי קשר ב HOTMAIL איך אני יכול לצרף את רשימת האנשי הקשר שלי ב HOTMAIL ל OUTLOOK מבלי להעתיק אותם אחד אחד כי יש ממש הרבה הכוונה היא להעתיק את ה E MAIL של האנשים תודה רבה על העזרה אודי

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. חברים מישהו יכול לעזור לי בבעיה מסויימת ??? התקנתי סרגל כלים של רדיו ישראלי ועוד כל מיני עזרים וקישורים אחרי זמן מה החלטתי לבדוק כמה הוא לוקח לי במשאבים ולתדהמתי גיליתי שכאשר אני עובד עם הפייר פוקס הוא לוקח לי 120,000 K מוגזם ביותר. הסרתי אותו והתקנתי על אקספלורר והופתעתי לגלות ששם הוא לוקח בעבודה הכי הרבה 40,000 . למה זה ככה מישהו יכול להסביר לי?? ואולי יש משהו שימנע מכל התוספים האלה לזלול לי את המשאבים....???

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי קובץ בפורמט GIF שמורכב ממספר רב של פריימים, מדובר בסמיילי עם אנימציה וברצוני לשנות את תבנית הצבע בכל הפריימים( לשנות את צבע הסמיילי) מבלי לעבור אחד אחד. כיצד לעשות זאת באמצעות התוכנה ImageReady אם זה בכלל אפשרי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by liav25,

האם זה נכון שרוב גרסאות התוכנה החדשות (נניח הגרסא השלישית של פיירפוקס או השמינית של נרו וכו', או סתם תוכנות שפותחו לקראת אמצע-סוף 2008) תומכות ב2 ליבות ? האם ווינדוס XP (לא משנה איזה SP) תומכת בריבוי ליבות ?

22. Started by R0ck,

צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. Started by xzamer,

היי. יש לי בעיה מוזרה שה EXPLORER הפסיק להציג אתרים כמו שצריך לדוגמא כשאני נכנס ל FACEBOOK.com האתר לא מוצג כמו שצריך ולמטה רשום ERRORS ON PAGE ניסיתי להתקין מחדש את ה EXPLORER או לעדכן , מדובר ב בגירסה האחרונה. ניסיתי גם להוריד JAVA , ולעדכן להתקן האחרון וזה גם לא עזר. ישנם אתרים שהוא מציג כמו שצריך וכאלה שלא מה שכן , ב FIREFOX הכל עובד תקין , אין לי מושג מה הבעיה אשמח לעזרה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by J0n1,

קניתי כבל שמקשר בין שני מחשבים, ובין השאר מאפשר העברת קבצים. הכבל מצהיר שהוא USB2, ועובד כאמור במהירות של 480M/s השתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הכבל, שהיא PC-Linq. אחרי קצת כאב ראש, הצלחתי לחבר בין שני מחשבים, האחד XP והשני VISTA (כמובן שפה הייתה הבעיה) אבל שהעברתי קבצים גיליתי שהמהירות פשוט איטית להחריד, והיה לוקח לי פחות זמן להעביר עם דיסקטים. מה אפשר לעשות? אני בטוח שזה משהו תוכנתי שקשור לויסטה, האם יש תוכנה אחרת שתעשה את זה טוב יותר? אולי כדאי ליצור רשת בין שני המחשבים עם הכבל הזה? למרות שאני מעדיף תוכנה, זה יותר פשוט. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by dddddd,

שלום אני מעוניין באנטי ספייוור הכי טוב שיש וגם במתקם רג'יסטרי הכי טוב שיש היום תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים