תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכווווולם, אני מנסה לשלב תמונה על תמונה קיימת ב-Photoshop , שייתן דבר כזה: אני די חדש בפוטושופ ... אם מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה , או לפחות איך קוראים לזה בשפה המקצועית ;D של פוטושופ ואני אחפש ברשת. תודה !!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כאשר אני צורב עם Nero קבצי mp3 כ Audio disc הצריבה מתחילה בסדר גמור אך כאשר זה מגיע ל99 אחוז, פתאום מד האחוזים יורד מהר מאוד ומופיעה לי השגיאה שבתמונה: ניסיתי עם קבצים שונים, ככה שזה לא הקבצים המסוימים האלה. וגם אין שום בעיה לצרוב Data או Image. רק בקבצי אודיו הוא עושה את הבעיה הזאת. הצורב שלי הוא: HP 8200 ואין לו Buffer UnderRun. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, עד לאחרונה היה לי מחשב עם XP שהתקנתי בו את התוכנה Iomegaware של החברה iomega (יצרנית כונני הזיפ ועוד), יש לי כונן אחד פנימי של Zip 100MB והוא פעל כמו שצריך, עד לפני כמה ימים שעברתי למחשב חדש עם ויסטה 32, בעקרון ויסטה 32 כבר מגיע כשהוא מכיל את הדרייבר הנחוץ, הכונן עצמו מחובר והכל ואף הנורה נדלקת וניתן להכניס דיסקט ולהוציא אותו - הבעייה היחידה היא שהויסטה לא מזהה אותו ככונן זיפ ולא נותן לי גישה אליו. ניסיתי לשחק עם זה וכל מיני הגדרות וכלום לא עבד, ניסיתי להתקין את התוכנה של הIomegaware אבל גם היא לא עזרה (בעקרון היא לא עובדת כמו שצריך בויסטה) חיפשתי כל מיני דרייברים אחרים ושטויות ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, מישהו מכיר את העניין או ניסה להתעסק עם כונן זיפ או משהו …
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1 אם אני מנוי פרימיום כמה אני יכול להוריד בחודש ? 2 מה זה בדיוק TrafficShare ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מיועד לעשות גיבוי מרחוק בצורה אוטומאטית דרך האינטרנט. תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות סימנתי באפשרויות שיעשה את האפ דייט והוא כל הזמן מחחק לי את האופצייה הזאת האם אני צריך להרשם באתר של סימנטיק או משהו כזה? ???
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא מזמן מיקרוסופט שיחררה ערכה ליצירת משחקים בDIRECTX. למישהו יש לינק לגרסאת נסיון? (חיפשתי בגוגל אבל אני מוצא רק הורדת DIRECTX 9 ומידע על ה10). תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסקים של 700 או אולי 715 או אפילו 690 מ''ב נירו מקפיץ הודעה שהוא צריך לעשות finalizing אזמה הוא עושה בדיוק??
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה לצרוב סרט דיוידי (על מדיית דיוידי) כאשר NERO מסיים צריבה בדיוידי הביתי מופיע EOROR החלפתי המון תוכנות המון שיטות צריבה אפילו צורב!! ועדיין יש לי את הבעייה הזאת!! מה זה יכול להיות? אני מריץ WINXP SP2 ...אני כבר מיואש....PLEASE HELP!!!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני חושב שפרצו לי, היתה הודעה שהמספר שלי מחובר במחשב אחר. עכשיו כשאני מנסה להתחבר הוא כותב סיסמא/חשבון שגוי. איך אני יכול לדעת בוודאות שפרצו לי?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תוכנת אופיס 2007 החלה, פתאום, להציג את סרגלי הכלים בצבע שחור, גם הסמל העגול מימין, הפך לקווים שחורים (במקום האדום ,כתום,ירוק וכחול שמייצגים את הרכב האופיס ). אבקש עזרתכם, איך להשיב את הצבע לסרגלים ולסמל.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שהיא טובה ויוכל גם לתת לינק אז זה יהיה מצין אבל גם שם שלה זה יהיה בסדר. תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שתשדר רק לרמקול הימני-קדמי למשל "right front" לאחורי "right left" וכך הלאה... (לסידור שהוא מעל 2 רמקולים). בדומה לאחת האפשרויות ב SURROUND MIXER של קריאטיב, מי שמכיר.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי חזרה מטיול במזרח עם דיסק און קי מלא בשלל וירוסים מכל חור אפשרי. היא לא דאגה לבצע סריקה של הדיסק ועכשיו הויסטה לא פועל - אני רואה מסך שחור ומצליח להפעיל תוכנות רק באמצעות שורת הפקודות.. אשמח לשמוע הצעות שיעיפו את הדבר הזה מהמחשב שלי.תודה נ.ב. הרצתי סריקה עם AVG ולא מגלה שום וירוס. המעבד על 50% קבוע[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 10:06:08 מישהו??
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיכולה להדפיס תמונה, לחלק אותה ל-4 חלקים (שווים) נגיד, ושכל חלק יהיה בגודל של דף אחד - ואז אחרי ההדפסה לחבר את כל החלקים בתור תמונה אחת והנה נולד לו פוסטר. יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? חיפשתי בפוטושופ ולא מצאתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב לציין קודם, שלא ידעתי לאן לשייך את השאלה (אם לפורום Windows, פורום אינטרנט או פורום תוכנה), אז אם השאלה אינה שייכת לכאן, אנא התריעו בפניי. הבעיה היא כזאת: שמתי לב לאחרונה, שאתרים מסוימים, שאני נכנס אליהם, לא מתעדכנים זמן רב. יש לציין שלא מדובר בכל האתרים. אתרי פורומים (לדוגמה) ממשיכים להתעדכן כרגיל. עם הזמן גיליתי, שעל מנת לגרום לאותם אתרים בעייתיים להתעדכן אני צריך להיכנס ל- Internet Options ב- Explorer ולבצע מחיקות של קבצי האינטרנט הישנים במחשב (Delete Cookies ו- Delete Files). המחשב שלי יחסית חדש, וזה לא קרה לי במחשב הקודם. האם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בחלון הצריבה יש את האינדקטור שמעל לאינדיקטור הצריבה ובאותו גודל, ומה מתחת לאינדיקטור הצריבה יש עוד אינדיקטור קטן שקשור לBUFFER. למה משמש כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:47:33, on 27/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\javaw.exe C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה... כשאני רוצה לצרוב משהו לדיסק DVD זה כותב לי את ההודעה הבאה: E80070057: The Parameter is incorrect. אני צורב בתוכנה ROXIO 6... וצרבתי דרכה המון פעמים את אותם הקבצים לאותם הדיסקים... הדיסקים הם TEAC DVD+R 8X... במה הבעיה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ טושיבה, שעובד ממש לאט כבר תקופה ארוכה. אני חושב שהבעיה היא בעובדה ש-system צורך כל כך הרבה זכרון 75000KB בערך וכן בהמון תוכנות האחרות שעובדות ( צירפתי צילום מסך) ניקיתי וירוסים וספיים עם ADAWARE וזה לא שינה כלום וכמו כן הורדתי את הפעלתם של תוכנות לא שימושיות דרך MSCONFIG. כל זה לא עזר. אשמח לעזרה בנוגע ל-system וכן בעזרה בסגירת חלק מהתוכנות האחרות (אלה שלא שימושיות כמובן). כל דרך אחרת להאצת המחשב תתקבל בברכה... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה photo impression 2000 היא מיועדת למצלמת hp photosmart 215 ודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש הבעיה שלי היא שהיה לי הרבה מעוד מידע חשוב באווטלוק (זה שבא אם האופיס) ובטעות מחקתי אותו :-[ לפני כמה ימים העברתי גיבוי אל האינקרדי-מייל את כל המידע + הספר כתובות הבעיה היא שאני לא זוכר איך עשיתי את זה באינקרדימייל יש בעיה אז אני לא מישתמש בו איך אני יכול לעשות יצוא של כל המידע(מיילים) + ספר כתובות מהאינקרדי-מייל בחזרה לאווטלוק ? ??? תודה לעונים, חן.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהסירבול של התוכנה הזאת באירגון השירים שלי (ויש עוד בעיות קטנות יותר) יש משהוא יותר טוב? עריכה: לכול מי שיענה לי תודה רבה אני אגיב רק לאחר ה 15/3 (פולין) שבוע נעים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-