תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אשר מזהה את החומרה של המחשב אשר תומכת בקורנרו, כגון אוורסט או סנדרה. כרגע שתיהן לא מזהות לי את המעבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה אני מדריך בפרוייקט פר"ח, אני מטפל בילד נפלא בעל פיגור שמאוד אוהב מחשבים. לצערי הילדון מתקשה מאוד עם כל תנועת העכבר והמקלדת, שמעתי שישנה תוכנה שאתה מקליט בה פקודות קול וכאשר הפקודה נקלטת דרך המיקרופון אז היישום נפתח. לדוגמא: מתי שהוא יגיד אינטרנט את האקספלורר יפתח... או איסיקיו ואז זה יפתח... השאלה היא האם קיימת באמת תוכנה כזאת והיכן ניתן למצוא כזאת ? אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על תוכנה עברו שתהיה חינמית כי לא אני ובטח שלא הוריו יכולים לרכוש אחת כזאת. אנא עזרו ל לעזור לילד קצת מוגבל להנות מהחיים כי המחשב זה כל עולמו. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קיימת? אם כן, אשמח ללינק. אני מתכוון לתוכנה שתחקה צעדים שאני יקבע לך מראש, איכשהוא... לדומגא: קליק ימני במיקום מסויים, כתיבה משהו, עוד קליק וחוזר... אם זה לא הפורום בבקשה להעביר. תודה מראש, אליאב.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קיים בחלק מהאתרים, רובם מחו"ל. לא קיימים רוגלות ווירוסים למיניהם במחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני גר עם כמה שותפים שעושים לי בלאגן במחשב וניסיתי ליצור בקשה לסיסמא כשפותחים את האאוטלוק. אנחנו כולנו משתמשים במחשב, אבל בעיקרון הוא שלי. יצרתי גם כמה יוזרים כדי שלא יוכלו להתקין כל מיני שטויות... איך עושים את זה? אני רק רוצה כשפותחים את האאוטלוק הוא יבקש סיסמא שאני אבחר כמובן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
נגיד כשעושים מאפיינים ושינוי סמל זה יראה לך מלא מלא אפשרויות עם מלא תמונות אבל אם אני עושה עיון ובוחר את התקייה עם האייקונים שהורדתי זה מראה לי כל תמונה בנפרד וכל פעם צריך לבחור מחדש השאלה איך לסדר את זה שזה יהיה נורמלי וירא הלי את כל התמונות שיש בתיקייה ביחד.. (כמו באייקונים של ווינדוס) כאילו ואז כל תמונה שאני מוסיף אני יוכל לראות אותה ביחד עם כל התמונות האחרות שהוספתי ולא בנפרד
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני משתמש במירנדה ומאוד מרוצה מהתכנה חוץ מדבר אחד: הטקסטים גם כשהם בעברית מיושרים תמיד לשמאל בחלון השיחה וכמובן שזה עושה באלגן שלם בהודעה כמו סימני שאלה בהתחלה במקום בסוף ותוספות שנכתבו באנגלית מופיעות גם כן במיקום מוזר. אני יודע שיש פלאגין שאמור לסדר את זה וליישר את הטקסט לימין אך איני מוצא אותו. אנא עיזרו לי בחיפוש או תנו לי לינק אם אתם מכירים את הפלאגין. בתודה מראש.... VanGuard
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
I want to compute the fourier transform of a given vector in time using the fft command this is how my code looks like right now n1 = -25:-1; n2 = 1:25; x1 = [(2 * sin(0.125*pi*n1) ./ n1).^2 0.6165 (2 * sin(0.125*pi*n2) ./ n2).^2]; N = 1024; X = abs(fft(x1,N)); X = fftshift(X); F = [-N/2 : N/2 - 1] / N; plot(F,X); %axis([-2*pi 2*pi 0 5]); questions are: is there a less ugly way to define the value in n=0? i want the resulting plot to streach from -2*pi to 2*pi. commenting the axis command, it only goes from -0.5 to 0.5, while uncommenting it just cuts the plot at +-0.5, and it doesnt look too realistic. anyway to fix it?]
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני צריך דוס לא דיסקט איתחול של וינדוס...תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום PC P4 + מצלמת אינטרנט ו-ADSL רוצה לקבל לעבודה תמונות של הביית, אולי אפילו 2 מצלמות בדואר אלאק או כל שיטה אחרת תודה, יהודה
-
יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הדרישות: שתהיה אפשרות להוסיף הד (echo) לקול, ושלא יהיה עיכוב כלשהו בין הדיבור ובין העיבוד דרך התוכנה, כלומר שהעיבוד דרך התוכנה יעשה בצורה שקופה בעת הדיבור אם יש משהו כזה אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך עושים את זה ? בעזרת איזה תוכנה ? תודה ..!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר מספר דפי HTML למסמך WORD אחד. אני צריך שהתוכנה תמיר רק את הטקסט ולא את כל העיצובים מסביב כמו שקורה כשאני פותח את הדפים אלה בוורד. אם יש תוכנה כלשהי שבלחיצת כפתור מעבירה מספר דפים או אפילו מסמכי טקסט TXT מרובים, למסמך אחד של WORD אשמח לשמוע עליה. תודה לעוזרים אביעד.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עם דגש על צריבה לדי וי די . (יש לי צורב די וי די) תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני מנסה לפתוח דואר אלקטרוני בצירוף עם מסמכים הוא רושם לי שזה בלתי אפשרי ואין אפשרות לפתוח את זה איך אני יכול לפתוח אותם? ??? (אגב תוכנת הדואר אלקטרוני היא של אופיס XP)
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני פותח את הווינאמפ ומה שנפתח לי זה החלון של האקיולייזר והוויאמפ גם לא מופיע לי כשאני עושה ctrl alt del. מה עושים ? ניסיתי להתקין את הווינאמפ שוב וזה לא עזר ... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להציג תמונות כמו מצגת בdvd , הכוונה שתריץ את תמונות אחת אחרי השנייה ברצף . בנוסף יש צורך בתפריטים ,לדוגמא שעל המסך אני אראה : ניו יורק , לוס אנג'לס , סן פרנסיסקו כל אחת מאלו תייצג תיקייה וכאשר אני אלחץ עליה התמונות שבאותה תיקייה יופיעו כSlide Show .
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת ניווט הכי טובה ונוחה שקיימת בעברית עם מפות של כבישי הארץ, התוכנה צריכה להתאים למחשב נייד PC ועדיף שתהיה מיועדת לTABLET מסך מגע וחייבת להיות בעלת הנחייה קולית! והאם IGO מתאימה למחשב נייד ולא רק לPOCKET PC?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לילה טוב כולם דבר ראשון דבר שני אני מנסה ללא הצלחה למצוא תוכנה טובה ששומרת על איכות התמונה והוידאו של הסרט וממירה אותו לאייפוד ... ניסיתי את videora ועוד איזה 5 תוכנות ...אני לא ינקוט בשמם רק עם יהיה צורך בכך... בכל אופן הקובץ המקורי ( avi הסרט שאני מנסה להמיר ) , באיכות גובהה ושאני ממיר אותו האיכות שלו יורדת אני מחבר את האייפוד לטלויזיה וזה בלתי נסבל ...וגם עם בתוכנות שממירות אני שם הכל על הכי גבוה ... רק התוכנה videora שמרה על איכות הסרט אבל עושה באגים בסרט עצמו פתאום הוא בהיר מהרגיל באמצע הסרט כל מיני שטיות כאלה ...למישהו יש המלצה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-