תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי מסמך כלשהוא בפורמט PDF . הבעיה היא שהכיתוב נראה מאד קטן ואין לי אפשרות להגדיל אותו. לפי מה שמופיע במסמך, הוא כאילו "נעול" ומוגן על ידי סיסמא, שאותה כמובן אינני יודע. האם ישנה דרך כלשהיא להגדיל את המסמך על מנת שיהיה קריא? לא משנה לי אם ניתן להדפיס אותו או לא , אני מעוניין רק להגדיל אותו, כאמור. התוכנה שהשתמשתי היא אדובי אקרובט 8. האם ניתן בתוכנה אחרת, ואם כן באיזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באנטי וירוס שהוא בכלל לא מופיע הסמל שלו במחשב(אבל הוא מופיע בהתחל תוכניות) וגם המחשב רושם לי שאני צריך לחפש תוכנת אנטי וירוס למרות שיש לי מותקנת על המחשב הא וגם מופיע לי ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את האנטי וירוס? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת ויסטה שכרגע תופסת 23 גיגה ואני רוצה לדעת איזה תוכנה תעשה לי גיבויי תקין כרגע ראיתי שיש במערכת ויסטה אפשרות גיבויי אבל היא רוצה 120 גיגה גיבוי כי היא מגבה גם את המשחקים שלי שבכלל נמצאים במחיצה נפרדת !!! שמעתי על GOST דברים רעים אז לא רוצה לקבל המלצה מצאתי 2 תוכנות חמודות בשם Genie Backup Manager Pro Acronis True Image אני צריך לדעת האם ניתן במצב של קריסה ( פירמוט , וירוס קטלני , נפילת מתח , סתם המערכת לא עולה ) לעשות שחזור מBOOT והאם ניתן גם במצב בטוח? טוב מחכה לתגובות אם משהו מכיר גם מדריך אשמח לקבל לינק גם באנגלית יהיה בסדר
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה היה לי פרטישן מגיק 4 והתקנתי את 7 ועכשיו אני לא מוצא את ה mover , האם צריך לשנות איזה הגדרה או שיש תוכנה אחרת כל עצה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 באנגלית מקורי עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית, אפשר להוריד דרך עדכון או להוריד או משהו שיהיה לעברית? פא'ץ או עדכון או תוספת? תודה compman112
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את כל הדרייברים אני צריך ללכת למנהל ההתקנים ולראות שאין לי סימן שאלה צהוב שמשמעותו חסר דרייבר. אבל מה פשר הסימן הצהוב הזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=z3wkjzmzhdhn.jpg
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניתן למיין לפי אלבום ואז לפי מס'(כמות) השירים שיש באותו אלבום. אני פשוט רוצה לסדר את האוסף שלי ולנפות מרשינת האלבובים דברים שלא צריך, שבחיפוש לפי אלבומים לא יופיעו לי אלבומים שיש בהם שיר אחד שאספתי מתוך אלבום מסויים.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=52735.0 יש דיון בנושא מלפני כ10 חודשים קיבלתי המלצה על הREALVNC מישהו מכיר\ניסה אותה? יש משהו חדש ויותר טוב בתחום? תודה LIRIK
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להזיז או למחוק משהו מה( PROGREM FILES (xp , אני מקבל הודאת שגיאה "Access is Denied" Error Message ניסיתי את זה : http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B810881&x=15&y=15 לא עזר אבל, יש למישהו הצעות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ארכין ממוחש בעברית לשמירת טפסים סרוקים כולל תמונות ומסמכים שיתן לינק
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקשתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי. עריכה : התבלבלתי. הייתי צריך לפתוח את הדיון בפורום אחר וזה מה שאני אעשה... אבקש למחוק את הדיון ואבקש את סליחתכם גם כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה .. לפי איזה שבוע פירמטתי את המחשב, ועכשיו המקלדת מולטימדיה לא עובדת יותר עם הוינאמפ .. עכשיו אני יודע שזה עובד כי הצלחתי לעשות את זה פעם שזה יעבוד .. אבל אין לי מושג איך עשיתי את זה :-\ אז למי שיש מושג שיסביר לי מה עושים למה אני מתחרפן ! (ד"א זה מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט וכשאני לוחץ על הלחצן של המדיה זה אכן פותח לי את הוינאמפ אבל לא מתפקד עם הניווט) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש.. עכשיו התקנתי פאר קריי והוא אומר לי לעדכן את הדרייברים הדרייבר הנוכחי של הכרטיס הוא 8.522.0 אפשר דרייבר הכי מעודכן ויציב לכרטיס הזה אם יש? והאם אפשר להתקין את הדרייבר ישר, או שצריך להסיר את מה שיש? תודה [=
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מאילותים כאלה ואחרים עד עכשיו המודם שלי מחובר דרך USB למחשב. עכשיו עם השדרוג ל 4 ג'יגה ראם התחלתי לחפש עבור דרייבר לדבר הזה למערכת של 64 ביט, למרבה הפלא לא מצאתי כלום, ובתמיכה של הוט בכלל התפלאו לשמוע שיש חיה כזו בכלל. יש מישו שיש לו \ יודע מאיפה אפשר להוריד? או שאין ברירה וצריך כבל רשת?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אימג בקובץ mdf אבל חסר לי הקובץ mds ... רציתי לדעת איך אני יוצר קובץ mds. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי חבר שאני מעוניין להעביר לו קובץ רק באיי סי קיו הוא מצליח להעביר לי קבצים בכיף אבל אני לא מצליח להעביר לו קבצים :'( :'( :'( הכי מוזר בכל הקטע הזה זה שהבעיה היא רק איתו עם אחרים אין לי בעיות בשליחת קבצים- רק עם הילד הזה... מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה ואיך לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קבצי part של האימיול שאין לי שמץ של מושג מה הם מכילים ומה השם שלהם ולפעמים הם שוקלים כמה ג'יגות, עכשיו כנראה שאותו הקובץ שהיה בתהליך הורדה באימיול ניסגר כתוצאה מהפסקת חשמל וכדו' ואני רוצה לדעת אם יש דרך לפענח מה מכיל או מה שם הקובץ לפני שאני מתחיל למיין אותם לסל מיחזור. אגב, חלק מהם נבדקו ע"י תוכנת סרטים וחלקם הכילו סרטים אבל בכל זאת יש כמה וכמה קבצים שאינם מכילים סרטים, תודה מראש לעוזרים ובמידה והדיון מכיל ווארז אתם מוזמנים לינעול אותו ואני מצטער מראש אם עברתי על איזה שהוא חוק.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו! עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו! איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך? למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש FLAC PLAYER + תוכנת המרה ל-MP3 המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-