עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by azorder,

לאחרונה קניתי לפטופ DELL חדש וכאשר הסתכלתי ברשימת התוכנות המותקנות על המחשב גליתי מספר רב של תוכנות מובנות של DELL ו INTEL כדאי למחוק אותם ואם כן מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. כשאני מפעיל את התוכנה הCPU USAGE שלי הוא 70% בשני המעבדים (HYPERTHREADING). שזה מטורף. קידוד DVD לא עושה לי כזה USAGE. אני משתמש בACCELERATOR של התוכנה שירוץ כל שנייה. ניסיתי לבטל את זה אבל זה לא השפיע לי. יש למישהו מושג למה זה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  3. יש לי מסמך של מספר מאות עמודים, חלק מהמסך נבנה על ידי copy&paste ממסמכים אחרים. נוצר מצב שבאמצע המסמך מוגדרים סגנונות (heading 1, heading 2) שאין צורך שהם יוגדרו כסגנון. איך אני הופך אותם ל normal אבל שומר על font, size, bold וכו' שלהם מבלי שהם ישתנו לפי ברירת המחדל של normal ? (אני מקווה שאני מספיק ברור)

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. כאילו תוכנה שכשאתה משחק באיזה משחק אתה יכול ללחוץ על כפתור ואז יש לך את התמונה על שולחן העבודה...אז בבקשה שמישהו יביא לי את התוכנה הנוחה ביותר לזה..ושתיהיה כמובן בחינם ..

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Rhx,

שלום לכולם. אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו? בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by david86,

אני מוריד מי ריפידש דברים אבל הרוב כשאני רוצה להוריד הוא מראה לי מספרים ואותיות לדוגמע יצא לי 5 מספרים ואני לא יכול לרשום 5 מספרים רק 4 מספרים ואותיות איך אני יוכל לר שום יותר מי 4 אותיות הוא מספרים?

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by nir007,

אז ככה.. עם מביאים קישור בפורום אז אני לא יכול לפתוח אותו.. הוא רושם בצעד ימין למטה "pop-up window blocked" מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. עבדתי עם ויסטה 64ביט שבא היה כונן c מחיצה ראשית וכונן d. פירמטתי (רק את כונן c) ושמתי ויסטה 32 ביט לאחר שהווינדוס עלה אין לי גישה להיכנס לכונן d ומופיעה שגיאה "גישה נדחתה" בבקשה אם מישהו יכול לעזור כל החומר שלי שמור על המחיצה הזאת זה מאד דחוף....

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by eliil1,

אני מקיש מילה , לוחץ שיפרש אותה והוא לא מפרש , תראו מה הוא עושה: והוא לא מראה את הפירוש =\

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by yonib5,

אני חושב שהבעייה היא ברמת תוכנה ולא חומרה לכן פרסמתי את זה פה... יש לי צורב של RICHO מהדגם הישן MP7240A ואני משתמש בNERO גירסת האנטרפרייז הקובץ אותו אני רוצה לצרוב הוא קובץ IMAGE עם הקיצור שלו cue כשאני מנסה לצרוב עם הדיסקים של LG הצריבה נכשלת כבר ב5% לעומתם בSILVER LINE הכול הולך חלק יש לי בבית 100 דיסקים של LG וחבל לי עליהם ככה שאין לי ברירה אחרת אגב ביצעתי עידכון לצורב מאתר החברה אך הוא לא הועיל... יש פתרון למישהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by prvv,

כותרת ^^ תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by xzamer,

היי. יש לי בעיה מוזרה שה EXPLORER הפסיק להציג אתרים כמו שצריך לדוגמא כשאני נכנס ל FACEBOOK.com האתר לא מוצג כמו שצריך ולמטה רשום ERRORS ON PAGE ניסיתי להתקין מחדש את ה EXPLORER או לעדכן , מדובר ב בגירסה האחרונה. ניסיתי גם להוריד JAVA , ולעדכן להתקן האחרון וזה גם לא עזר. ישנם אתרים שהוא מציג כמו שצריך וכאלה שלא מה שכן , ב FIREFOX הכל עובד תקין , אין לי מושג מה הבעיה אשמח לעזרה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by D-M-X,

יש לי GHOST 14 ויצרתי IMAGE מאיפה אני מביא את הדיסקט/דיסק שאיתו אני עושה BOOT?

14. Started by STi,

שלום,מישהו מכיר איזו תוכנה שיודעת ליצור דיסק עם גיבוי אוטומטי של קבצים או אולי תיקייה בלחיצת כפתור, שפשוט מכניסים דיסק לצורב,לוחצים התוכנה שמוגדרת לגבות קבצים מסויימים,ואז היא תצרוב את זה אוטומטית לדיסק,זה למשרד בעסק..

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום.. שמעתי שיש מספר תוכנות שמריצות תהליך מסוים על ההארדיסק, שגורם למחיקת כל המידע עליו, אבל ללא שום זכר או אפשרות לשחזר פיסת מידע. אני מחפש המלצה לתוכנה כזו, שתהיה הטובה ביותר, בין אם חינמית או לא. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by timac,

איך אני יכול לחסום אתר ושלא יהיה ניתן להיכנס אליו ב FF ??

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by galCool,

איך אני שומר אנימציה כמו שצריך? שמרתי את האנימציה ואז אי אפשר לפתוח אותה.. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by redead,

הורדתי איזה משהו ושאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעה The filename or extension is too long. מה ניתן לעשות עם הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by cold fire,

זה התחיל עוד אתמול בערב גלשתי ואז התחילה הבעיה הsynematec email proxy התחיל להתחרפן קבלתי טונה של הודעות (שבמהלך קבלתן המחשב נתקע...הכמות הייתה ענקית) עשיתי איתחול למחשב בדקתי אותו אם אנטי וירוס הכי מעודכן ועדין הבעיה צצה כל פעם שאני גולש וזה פשוט משגע אותי לעשות איתחול כל רבע שעה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by glassmoon,

הי יש לי שאלה לגביי כל הקבצים של ה-APE, FLAC, וכו'. יש לי כמה קבצי תמונה של דיסקים שבאים בצמד של קובץ CUE וקובץ APE, ואני רוצה להוציא רק טראק אחד מהם, בלי לצרוב את כל הדיסק. הקובץ CUE מכיל את כל המידע כמו המיקום של השיר בקובץ ואת השם של הטראק. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by nogi85,

יש לי בעיה מאד רצינית אני שומר סימניות ומתי שאני יוצא מהפיירפוקס ונכנס חזרה אין שום זכר למה ששמרתי זה ממש מדכא אני עובד מביא סימניות יוצא מהפיירפוקס חוזר והופ...אין שום זכר!! מה עלי לעשות? יש לי פיירפוקס 4

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by veredaniel,

הבעיה קוראת בשני מחשבים שונים שניהם עם xp pro בראשון כאשר מפעילים ישומים כמו outlook וword אחרי כמה זמן המעבד מתחיל לעבוד על 100% כאשר שני הישומים האלו לוקחים הכל אם סוגרים רק אחד השני משתלט על המשאבים הנותרים. מדובר בoffice 2002. במחשב השני זה קורה עם הfirefox אבל אם סוגרים את tabs ומשאירים אתו פתוח זה יורד. בשני המחשבים ניסיתי להגדיר עדיפות נמוכה לישומים האלו וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. ניסיתי דרך tools->clear private data וגם דרך tools->options->privacy->clear now וגם דרך התוכנה cc cleaner. אני מדבר על ה drop-down menu שמראה כתובות אתרים שהוקלדו לאחרונה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by berko,

מישהו יודע מה ההבדל בין FILL ל OPACITY ? ואל תתרגמו לי.. תסבירו מה ההבדל בתוצאה, כי לי זה נראה אותו הדבר

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.