עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מי שמכיר והתנסה עם האתר למד ללימוד תאוריה ויש לו מושג מה הבעיה עם הסרטונים שם ויכול לעזור אני אשמח.. בעזרה של האתר הם ממליצים להשתמש בFF אבל משום מה הנגן שלהם מראה רק תמונה שכאילו אפשר לשמור במחשב ולא מראה סרט, דרך IE ישן מדי פעם עובד לי סרטון אבל גם לא תמיד ויש לי את הגרסא החדשה ביותר של פלאש (אין בעיות בשום אתר אחר..) מישהו יכול לעזור אולי? תודה

2. Started by Buffer,

דודים שלי הביאו לי לפרמט להם את המחשב, אחרי הפירמוט התברר לי שזה פשוט סיוט למצוא דרייברים ללוח M הזה. הלוח הוא מדגם sapphire axion, עם ערכת השבבים RS350 SB300 בבקשה עזרו לי למצוא דרייברים ללוח הזה... אור.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  3. Started by godis,

שלום, אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרים שיש להם באנר כזה כמו שיש ב"צור אשכול חדש" או בחיפוש בגוגל. קיצרר הריבוע האפור הזה.. תודה לעוזרים נ.ב ניסיתי להוריד עם פיירפוקס , אקפלורר 7 ו slimbrowser[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 19:53:48 העלתי תמונה כדי להמחיש : http://img105.imageshack.us/img105/7603/asasasfj3.jpg נ.ב ניסיתי להתקין ג'אווה ופלאש וזה לא עזר

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. תוכנה חופשית כמובן בסיגנון BSPLAYER המצויינת שלא תומכת ויסטה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by miki26,

יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  6. עדכון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לתוכנת Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגישה לאינטרנט. החברה: הבעיה תיפתר בקרוב. העדכון האחרון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לחבילת האבטחה Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגלישה ברשת. תגובת פאוור תקשורת, המייצגת את קספרסקי בישראל: "מדובר בתקלה נקודתית הנוגעת לחלק מהמשתמשים הפרטיים, כתוצאה מהורדת העדכון האחרון קספרסקי פרסונל 5. מה עושים? הפתרון: יש לפתוח את תוכנת קספרסקי, לגשת ל-Settings, משם ל-Configure real time protection, ולבחור ב-Troubleshooting. במסך זה יש לסמן V על Disable Protection against network attack וללחוץ על אישור. הסרת החסימה מבטלת את העדכון הבעייתי ומעדכנת מחדש את …

7. Started by Thunder-Head,

ערב טוב! קניתי היום דיסק דואל לייאר וניסיתי לצרוב עליו סרט (6.93 ג'יגה). לקראת סוף הצריבה היה רשום לי בתוכנה: Burn process failed at 2.4x (3,324 KB/s) אבל לפי מה שבדקתי הסרט עובד טוב. השאלה שלי היא מה גרם לתקלה כדי שהיא לא תחזור על עצמה ? האם זו בעיית חומרה או בעיית מדיה ? הדיסק שהשתמשתי בו הוא Ritek DVD+R DL 2.4x. פרטי מחשב: Intel Pentium 2.6 Ghz 800 Mhz 1024MB (Kingston) Western Digital WD1600JD GSA-4163B (צורב של אל ג'י) בנוסף מצורף הלוג של התוכנה (Ahead Nero Burning Rom 6.3.1.25). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by HwareNewb,

שלום, למישהו יש מושג מתי זה אמור לצאת? כי באתר של MACROMEDIA יש כבר הרבה פרטים , אבל אי אפשר עוד להוריד TRIAL. תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by icebreak,

לא משעמם ל AHEAD האלו להוציא כל חצי שנה גרסא חדשה וכל יומיים REVISION חדש ?!?!? http://ww2.nero.com/enu/FAQs_Nero_7_Ultra_Edition_Upgrade.html#1

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by idofr,

היייי לכולם!! אז ככה קניתי דיסק און קי חדש ואז שחיברתי אותו גיליתי שהUSB 2 אפילו לא קרוב ללהיות מותקן וכול היציאות שלי מתפקדות כ1 =\ הקיצר מרוב שהחדר שלי מבולגן אני לא מוצא את הדיסק של הלוח ואין לי ממש כוח לחפש אז הלכתי לאינטרנט וגם שם לא מצאתי בידיוק אז אם מישו יכול בבקשה לעזור לי למצוא דרייבר לUSB2 ללוח ABIT AN7 (NFORCE2) תודה תודה תודה תודה עידו

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  11. ראיתי איפשהו תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט אפשר למצמץ בעין ואז זה פותח תיקיות וכל מיני דברים כאלה, וזה היה לפני שהיה לי מצלמת אינטרנט, ואני לא זוכר איפה ראיתי, אז מי שיכול שיתן לי קישור, או אפילו אם זה לא האתר הזה שיתן לי

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Croopy,

אז ככה בבעלותי Ati Radeon 9600Xt 256ram וכאשר נכנסתי לאתר של Ati נתקלתי בשנייי סוגים דברייברים להורדה אחד של הCatalist והשני Ati Multimedia Center איזה מהם כדאי להוריד? הנה ציטוט מן האתר Knowledge Base ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > RADEON Display Drivers and Software for RADEON Products CATALYST 5.6 Windows XP - Driver Download ATI Multimedia Center 9.08 HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products CATALYST CREW Feedback

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. הדרישות: שתהיה אפשרות להוסיף הד (echo) לקול, ושלא יהיה עיכוב כלשהו בין הדיבור ובין העיבוד דרך התוכנה, כלומר שהעיבוד דרך התוכנה יעשה בצורה שקופה בעת הדיבור אם יש משהו כזה אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. איך עושים את זה ? בעזרת איזה תוכנה ? תודה ..!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by aviaderi,

שלום לכולם וחג שמח, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר מספר דפי HTML למסמך WORD אחד. אני צריך שהתוכנה תמיר רק את הטקסט ולא את כל העיצובים מסביב כמו שקורה כשאני פותח את הדפים אלה בוורד. אם יש תוכנה כלשהי שבלחיצת כפתור מעבירה מספר דפים או אפילו מסמכי טקסט TXT מרובים, למסמך אחד של WORD אשמח לשמוע עליה. תודה לעוזרים אביעד.

16. עם דגש על צריבה לדי וי די . (יש לי צורב די וי די) תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.f-secure.com/blacklight/ נשמע מעניין, זה אמור להיות האנטיוירוס הראשון שתומך בגילוי והסרת ROOTKITS מהמחשב (זן יותר נבזי של וירוסים), אמור להיות משולב ב F-SECURE 2006. השאלה שלי היא האם מישהו פה ניסה את זה כבר.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by kobibo,

שמעתי שישנה תוכנה קטנה וחינמית היודעת להמיר קבצי DIVX לפורמט של DVD והיא יודעת לעשות את זה דיי טוב . אודה לעזרה מהיכן ניתן להשיג אותה ? ( הזכירו אותה גם בתוכנית זומביט ).

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. Started by VanGuard,

אני משתמש במירנדה ומאוד מרוצה מהתכנה חוץ מדבר אחד: הטקסטים גם כשהם בעברית מיושרים תמיד לשמאל בחלון השיחה וכמובן שזה עושה באלגן שלם בהודעה כמו סימני שאלה בהתחלה במקום בסוף ותוספות שנכתבו באנגלית מופיעות גם כן במיקום מוזר. אני יודע שיש פלאגין שאמור לסדר את זה וליישר את הטקסט לימין אך איני מוצא אותו. אנא עיזרו לי בחיפוש או תנו לי לינק אם אתם מכירים את הפלאגין. בתודה מראש.... VanGuard

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  21. אני צריך דוס לא דיסקט איתחול של וינדוס...תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  22. שלום PC P4 + מצלמת אינטרנט ו-ADSL רוצה לקבל לעבודה תמונות של הביית, אולי אפילו 2 מצלמות בדואר אלאק או כל שיטה אחרת תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  25. יש לי בעיה מתי שאני מנסה לפתוח דואר אלקטרוני בצירוף עם מסמכים הוא רושם לי שזה בלתי אפשרי ואין אפשרות לפתוח את זה איך אני יכול לפתוח אותם? ??? (אגב תוכנת הדואר אלקטרוני היא של אופיס XP)

• 4 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים