תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים.. זה ממש חשוב לי, התמונות מהטיול היו על המחשב, פירטמתי את המחשב ושכחתי לגבות יש לי את הכרטיס זכרון עדיין שעבר פירמוט אחד (במצלמה) אני זוכר שלפני שנה או יותר עשיתי את זה, וזה שחזר לי 90% מהמידע שהיה שם. אני לא זוכר מה שם התוכנה, זוכרים? משהו ממולץ? תוודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו לצור…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בנוסף אני רוצה גם שתהיה אפשרות לא לכלול בגיבוי קבצים מסויימים למשל סרטים שאין צורך לגבות... רק את הוינדוס וכל התכנות שמותקנות... תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני בונה אתר אינטרנט (לחברה של אבא שלי). אין לי מושג איך לבנות, מה לעשות, איך מעלים אותו לאינטרנט וכו'.. אני משער שהבניה נעשית באמצעות תוכנה כלשהי, אז אם יש למישהו לינק לתוכנה לבניית אתרים שלדעתו היא ממולצת אני אשמח כרגע אני רק רוצה לבנות את האתר במחשב שלי ולא לעלות אותו לאינטרנט. לכן כרגע לא חושב לי הקטע של העלאת האתר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
העברתי תמונות מהמצלמה דיגיטלית למחשב איך אני מקטין את גודל התמונה? 3 מגה כל אחת! והאם זה יפגע באיכות התמונה?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לחשוף את ה סרגל הכלים החדש שאני וחבר שלי עמלנו עליו - סרגל שמכיל מספר קטגוריות: 1. ספורט 2.חדשות 3.שימושון- בתוכו אפשר למצוא הרבה אתרים שימושיים ביום יום . 4.האח הגדול- אתר של הסדרה האח הגדול. 4. FACEBOOK- אתר ההיכוריות המפורסם בעולם. 5.בילויים- לינקים לאתרי בילויים . בקצרה אחלה של סרגל כלים מאוד מומלץ . להלן לינק להורדה . http://sabababar.ourtoolbar.com
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
כדי להתחיל לעבוד כמו שצריך כמה שיותר מהיר ,בקיצור מה לסמן באופציות ומה לא תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הDAEMON TOOLS לא יוצר מBIN ... :-\
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עד כה ידוע לי שניתן לבצע בתוכנה זו ובתוכנות מסנג'ר אחרות, שיחות בסיגנון "ווקי טוקי" (רק צד אחד יכול לדבר בזמן נתון, כמו במכשיר קשר או במירס). האם ישנה טכניקה שמאפשרת לבצע במסנג'ר שיחות בסגנון של סקייפ (כלומר שיהיה ניתן לבצע שיחות "רגילות" דרך המסנג'ר, בהן שני הצדדים מדברים בו זמנית כמו בסקייפ ובטלפון)?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם לפי כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי למפרט מתקדם החלפתי לוח אם של ג'יגביט GA-MA74GM-S2H שידרגתי לכרטיס מסך של palit 9500GT 1GB - נוודיה מאז השידרוג אני חש בקירטוע של המחשב באקפלורר הדבר בעיקר מתבטא כאשר אני שומע מוזיקה אז אני שומע תאקים קטנים של תקיעה של המחשב [ נגיד כאשר עכשיו אני רושם עכשיו מהר מהר לוקח למחשב לחשוב טיפה עד שנכתב בתיבה הכתב וגם המחשב מאט והפירסומות פלאש שבצד לדוגמא נתקעות..] לפי דעתכם מדובר בבעיה באקספלורר ? או משהו חומרתי ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס בחשבון של ספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) ולאחרונה מציפים אותי בהודעות מזוייפות מה-CIA ומה-FBI, בתוכן ההודעה כתוב שהאיי-פי שלי נרשם ביותר מ-30 אתרים לא חוקיים ומצורף קובץ זיפ (הקובץ בגודל כ-25 קילובייט ולא מזוהה כוירוס, אבל יכול להיות שהאנטי וירוס,קספרסקי מסיר את הוירוס לפני שהוא מתקבל במחשב). האם יש איזשהי אופציה באאוטלוק אקספרס לחסום את הכתובת אימייל שממנה נשלח אליי הספאם? האם יש תוכנה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי קבצי DVD 9 שאני רוצה להפוך לDVD 5 כדי לצרוב ( אגב, 30 שקל לדיסק?!...), אני מנסה להשתמש בתוכנה שנקראת DVD2ONE המליצו לי עלייה כמה פעמים, אבל אני לא מצליח לעבוד איתה (אם מישהו יכל לעזור זה יהיה טוב). אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
איך אני מבטל את הtoolbar? אני לא יכול למחוק את הקבצים של הtoolbar אחרי שעשיתי uninstall
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
לאחר התקנה חוזרת של מערכת ההפעלה וכל התוכנות הנוספות... כל תוכנה של אופיס שאני רוצה להפעיל , נפתחת ונסגרת מיד לאחר מכן. זה אחד הסיבות למה התקנתי הכל מחדש. יש למישהו רעיונות למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הפלאג אין של הלדים בווינאמפ מופיע לי כזה דבר: נסיתי גרסה חדשה וישנה של ווינאמפ.. לא עבד נסיתי מחשב חדש וישן.. לא עבד יאוו מה לעשותת :s05:
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. קודם כל...יש לי אנטיוירוס קספרסקי שלא תחשבו אני משתמש בנורטון כאנטיוירוס,אני משתמש בסיסטםוורק רק לשם speed disk optimies , cleanup ו one botton check . לאחרונה עשיתי ניקוי רג'סטרי ולאחריו פתאום הנורטון לא עבד לי...קשור או לא...אני לא יודע...אבל זה קרה אחרי זה ...... (ואין backup ) אבל זה לא משנה,באתי ללוח בקרה להסיר את נורטון ולהתקין מחדש. כבר בהסרה זה עשה לי error uninstall . אז מחקתי ידנית כל מה שמצאתי קשור לנורטון. לאחר מכן עשיתי חיפוש במחשב שלי "norton" אחרי זה "symantec" ומחקתי כל תקייה וקובץ של זה. ולאחר כל זה שאני מנסה להתקין את זה מחדש זה רושם לי "error install" .... מה יכול להיות הגורם ומה עושים?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה אנימציות FLASH אצלי בדפדפן(סמיילים בפורומים וכאלה) התקנתי את קובץ הACTIVEX ועדיין כלום במחשב השני עם דפדפן AVANT אין לי שום בעיה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
עדף תוכנה שלא צריך להתקין אני צריך לדעת איזה מעבד יש במחשב כמות זכרון גודל דיסק קשיח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-