עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם! זה זמן רב שאני משתמש במקסטון המעולה!כבר שנתיים ליתר דיוק מאתמול התוכנה החלה לעשות לי בעיות בכך שהיא מקפיאה פרסומות על הדפים עצמם! רואים ממש את תחילת הפרסומת ואז היא קופאת ומקפיאה את שאר הפרסומות איתה! בHW למשל איפלו האנימציה האישית שלי קופאת! רק לחיצה על כל הפרסומות באותו עמוד משחררת לי את הדף וגם את האנימציה! יאמר שגם סימנתי בבלוק וי על "אל תראה פרסומות"אלה שיהיה רשום בפנים בלוק אדס! אך זה לא מגיב לי!ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה! למישהו יש פתרון!?!? עריכה: עכשיו גליתי שזה גם באקספלורר שימו לב להודעה שהוא מציג כאשר אני עם הסמן על הפרסומת! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by nehmia,

יש לי פלאפון דור שלישי ושטויות של LG עכשיו אני מעביר סרטים מהפלא למחשב ואני לא יכול לראות אותם זה לא עובד באף תוכנה זה כתוב שזה בפורמט 3GP אין אני יכול לסדר שזה יעבוד בוינדוס מדיה פלייר?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. אני רוצה לעבור לויסטה 64 בשביל לנצל את כל הראם שיש לי, אבל כשהתקנתי המודם לא עובד כי אין לי דרייברים מתאימים. המודם מדגם : sb4200 של מוטורולה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  4. שלום רב, יש לי בעיה מתמשכת שכאשר אני רוצה להציג סרטון באתר מסוים .. כמו YNET.. זה פשוט רושם שזה מתחבר ושם זה נתקע. אבל ביוטיוב לדוגמא זה עובד בסדר גמור.. לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי למחוק temp internet files וכאלה.. תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by MA2,

יש לי את האנטי ווירוס הזה! אמרו לי שאנטיי ווירוס הזה כבד למחשב אז אמרו לי שצריך לליחוץ על איזה כפתור בשביל שאנטיי וירוס לא יהיה כבד

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  6. במחשב לשי מותקנים נורטון אנטי וירוס 2003 ונורטון פיירוול 2002. כאשר הויינדוס עולה (HOME XP) לוקח להם לפחות דקה לעלות אחריון ולהיות פעילים. בזמן הזה אני תקוע, לא ניתן להיכמס לאינטרנט או לעשות משהו אחר. מדוע זה לוקח למחשב כל כך הרבה זמן, ומה הפתרון לבעיה ? למשיב, אודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי את האנטי וירוס NOD 32 גירסה 3 ואני רוצה להתקין אותו במחשב אחר בלא אינטרנט ואני רוצה להעביר את המסד נתונים (העידכונים בעצם) שמהמחשב שלי עם האינטרנט למחשב השני בלי האינטרנט..איך אני מעביר רק את המסד נתונים ..שיהיה הכי מעודכן בעצם במחשב השני בלא האינטרנט? תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by scriewy,

עם איזה תוכנה אני עושה אינדקס כמו שיש בכל החלונות. אני מדבר על כשאתה פותח מחשב שלי ואז בסרגל כלים איפה שרשום file Edit View ובסוף את Help. ואז בתוך עזרה יש הלפ טופיקס נושאי עזר. ונפתח הדבר הזה. מצד שמאל יש נושאים ותת נושאים כשלוחצים עליהם. לחצתי על הדף עצמו למאפיינים והם עם סיומת HTM.* אז עם מה אני עושה כזה דבר. מקווה שהבינו אותי :

9. Started by Andrey22,

VLC QUICKTIME ו REAL TIME לא פותחים את זה,איך לפתוח קובץ כזה? זה קובץ וידאו.

10. אהלן. כשהתקנתי בפעם הראשונה את ה windows עשיתי קבצי גיבוי של גוסט. כשאני מנסה לאתחל אותם דרך התוכנה הוא לא מוצא שום קובץ גיבוי והם קיימים במחשב, והוא לא מוצא אותם בחיפוש אחרי קבצי גיבוי. מישהו יש לו פיתרון אולי? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום!!! אני צריך המלצה לתוכנת פיירוול לא אנטי וירוס אלא פיירוול ... תודה

12. Started by 1nstall,

שלום לכולם. יש לי קליפ קצר שאני צריך "לצנזר" כאילו כמו שבחדשות מטשטשים פנים. יש איזה כלים מסויים או דרך כלשהי לעשות את זה ב Premier? תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by bobby323,

הכתוביות ב 23.976 משהו כזה והסרט ב 25, אני משתמש ב subtitle workshop, לא הולך אני מכניס את זמן הכתובית הראשונה והאחרונה (באסה עכשיו אני יודע מה סוף), בכל אופן זה כדיין לא עובד מה עושים (אני יורד שניה למנגל,מקווה שתהיה תשובה עד שאני חוזר)

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by evy,

שנקראת super torents?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Dante_9,

הקאזה לא מתפקדת (Kazaa Lite 2.43 K++) משום מה ו- eMule כבדה מדי בשביל להוריד שיר אחד או שתיים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by The-Fox,

אז ככה יש לי כונן פיזי אחד (מתוך שתיים) שפעם עשיתי בו פרטיטיציה של EXt3 של לינוקס עכשיו אני רוצה למחוק אותה ולחבר את המקום הנותר עם המחיצה של ה Fat 32.... אבל זה לא מצליח לי, נותן לי איזה EROR, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by crovei,

אתמול בלילה התחלתי להוריד עם הביטקומט קובץ גדול של 4.18 ג'יגה. לאחר שהתוכנה עבדה 22 שעות רצופות במהירות הורדה ממוצעת של 35kbps התפלאתי לגלות שירד לי רק 4.1% מהקובץ. הסתכלתי וראיתי שבעצם הורדתי יותר מ-2 גי'גה וחצי, אבל מתוכם יותר מג'יגה של rubbish data. אני מבין שזה סוג של מידע פגום, אבל זה מוזר, כי זה נראה לי בכמות גדולה מדי.. יש משהו שאני יכול לעשות? כי הקצב הזה ייקח לי חודש להוריד את הקובץ.. תודה!

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???

19. Started by SiteMap,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד דרייבר לכרטיס הרשת המובנה Realtek RTL8168/8111 לויסטה 64 ביט ? (לוח האם Giga Byte GA-MA74GM-S2N) ניסיתי באתר של realtek אבל פשוט אי אפשר להוריד, התקשורת מתנתקת כל הזמן (רק מול האתר שלהם)

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  20. יש אותו סרטון להורדה ב-Windows Media Player וב-QuickTime הסרטון באותו אורך ואותם מיימדים רק גודל שונה מה יותר איכותי ?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

יש לי מצלמת אינטרנט של נטויזן, לאחרונה המסנג'ר הפסיק לזהות אותה..כשאני מפעיל את אשף כיוון הוידאו אני רואה תמונה אבל כשאני נכנס להגדרות המצלמה הוא לא מזהה אותה ורושם : "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או אם תוכנה אחרת", אותו דבר כשאני רוצה להזמין מישהו לשיחת וידאו. חוץ מהמסנגר כל התוכנות מזהות את המצלמה כמו שצריך. ניסיתי להסיר את דרייברים המצלמה ואת תוכנת המסנגר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by PTN^Omri,

היי כולם, אני מחפש מדריכים לעיצוב בתלת מימד, אני רוצה להעיר שאין לי שום מושג בזה ושאני חדש לגמרי. אם אפשר, מדריכים מפורטים וטובים, עם תמונות, ואם אתם ממש נחמדים, אז גם לינק להורדה חוקית של אחת התוכנות הטובות לתלת מימד. תודה מראש, עמרי ^^"

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  23. בעזרת קובץ ה-reg המצורף תוכלו לראות באיזה מהירות אתם צורבים באמת. nero יראה לכם את כל התזוזות במהירות הצריבה הנוכחית, ותוכלו לראות מתי אתם צורבים באמת ב-X40 ומתי אתם רק חושבים כך (ומשום מה זה לוקח כמה דקות יותר מדי..) דווח על גרסאות מסוימות שזה לא עובד בהן... אצלי זה עובד מצויין בגרסה 5.5.10.20. *עריכה* - את הקובץ (reg) יש פשוט להריץ ולאשר את הוספתו ל-registry. - הקרדיט הוא לא שלי כמובן... אני לא זוכר אם מצאתי את זה בפורומים של cdfreaks או cdrlabs, אבל זה היה די מזמן.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום לכווווולם, אני מנסה לשלב תמונה על תמונה קיימת ב-Photoshop , שייתן דבר כזה: אני די חדש בפוטושופ ... אם מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה , או לפחות איך קוראים לזה בשפה המקצועית ;D של פוטושופ ואני אחפש ברשת. תודה !!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.