תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דרייברים למודם בכבלים....sb6100I של מוטורולה לווינדוס 64X תודה....
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בשעות האחרונות העדכון לא עובד לי רציתי לדעת אם הבעיה אצלי או בשרתים שלהם תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן , יש לי פה מחשב סורר של חבר שמסרב להתקין את ITUNES בגרסה האחרון...ניסיתי בכל דרך אפשרית דרך הUPDATE ,דרך הורדה והתקנה ...כלום...זה לא עובד...אפילו פתחתי את ההתקנה המרכזית עם WINRAR ל6 התקנות עצמאיות...כל ההתקנות (קוויקטיים וכל האביזרים הנלווים לאייטונז) הצליחו למעט ההתקנה של ה-ITUNES עצמו... שרושם "installer encountered errors and cant continue" וזהו שם זה נגמר. במקום לתת לי אופציה להמשיך בהתקנה ...הוא רק נותן לי אופציה לסגור את החלון התקנה. (עניין של 2 שניות מרגע שהוא טוען את ההתקנה ועד שהוא מחליט שזה לא טוב.) ניסיתי להתקין גרסאות קודמות 7.6 וישנות יותר עד 7...הן הצליחו להתקין אבל הITUNES קורס ישר בפתיחה...אז חשבתי לנסות להתקין עליו במקום להתקין על נקי...גם…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, המייל שלי בגימייל נמרח כאשר אני מנסה להשיב - מצורף צילום מסך אשמח לסיוע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה דרייברים הכי כדאי לי להתקין ל GF 6600 256MB? יש את אלה של NGO ואת של אומגה וכמובן את הרגילים איזה מאלה הכי טובים והכי מאיצים ? האם זה פוגע באיכות התמונה? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, בבקשה לא למחוק כי אני חדש ולא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת. יש לי בעיה עם התקנת המשחק World of Warcraft (גירסאת ה PTR). כשאני מנסה להתקין את המשחק זה מראה לי ההודעה הבאה. "C:\......\PTR-Installer-en_GB.exe אינו חוקי ביישום Win32" את הקובץ הורדתי מהאתר של World of Warcraft אז אני לא חושב שהבעיה היא עם הקובץ ניסיתי לעשות סריקת וירוסים וזה לא עזר, וניסיתי להפעיל את קובץ שהמחשב נמצא ב Safe Mode וזה לא עזר. למשהו יש פתרון בשבילי בבקשה. בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום,יש לי כמה בעיות בעריכת אודיו בעיה ראשונה היא שיש לי קובץ אודיו עם ווליום נמוך ואז ווליום גבוה,המטרה היא לאזן ביניהם כדי שגם הווליום הנמוך יהיה קצת יותר גבוהה והווליום הגבוה שיירד קצת..יש לי תוכנות אבל אני לא יודע איפה למצוא את האפשרויות בעיה שניה היא קולות של קליקים רעשניים (יש בתוכנות אפשרות למחוק את זה אבל זה לא ממש פותר את הבעיה) בעיה נוספת היא שהקובץ הוא בKBPS נמוך וMONO,רציתי לדעת אם אפשרי לשפר אותו (גם הHz נמוך) ואם פורמט WAV הוא הכי טוב אני אשמח לקבל עזרה והצעות לתוכנות של עריכה תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה שאני לוחץ על קישור מאתר כלשהו....זה התוכנה נפתחת אבל היא לא מוסיפה את הקישור לרשימת ההורדות....ולא שמה אותו בהמתנה...פשוט הוא לא מופיע..! מה אני עושה.. אז זה משנה לצורך העניין יש לי DAP 7
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
950 MHZ 320 SDRAM MB מטרות: סרטים אין אינטרנט וורד תיכנות דוט נט WIN 2000? XP PRO? XP HOME?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך לשחזר מידע שנמחק ממחשב נייד מסויים, אני יודע שקיימות תוכנות שעוסקות בנושא, השאלה אם מחשב נייד צריך תוכנה אחרת מסויימת??? ובכל מקרה, על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כונן 20G במחשב פנטיום 2 המחולק באופן הבא: C- 10 G D- 5G EXTENTED- 5G UNLOCATED-5G נסיונותי להגדיל את מחיצת C ( מחיצה פעילה, מערכת) באמצעות הפקודה REASIZE נכשלו: משום מה מוגדר גודל מקסימלי אפשרי למחיצת המערכת 10 G , למרות שישנם 5G פנוי ולא מוקצה. כיצד אוכל לצרפם לכונן C מבלי לפגוע בנתונים הנוכחיים ? :s05: בתודה,
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמה, Advanced SystemCare גירסה, 6.2 הורדת התוכנה http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php קוד סיריאלי ל130 יום, 765BF-1BEA9-39FA3-9ABC4 אני יתעדכן עוד 4 חודשים וחצי על קוד סיריאלי חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עם אתם מוסיפים תקוד סיריאלי לתוכנה אז הניקוי אף יסודי ביותר ועם אפשרויות שרק למי שיש תקוד מסוגל כמו ניקוי רישומים יסודי ועוד....
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לקבלת התמונה המלאה זה קשור לתר'ד אחד שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353780.0 טוב צרות צרורות מאי פעם... אני נקלעתי למצב מורכב מאוד אני לא יודע מה הסרתי מהספייבוט שגרם לכך שעכשיו הויינדוס לא עולה גם לא בסייפ-מוד (מגיע מסך כניסה מראה דסקטופ ריק וחוזר למסך הכניסה-הוולקם סקריין של XP) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי תמיד בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות מפני שלפני שהסרתי את הדבר הזה מהספייבוט, שגרם לווינדוס לא לעלות, מחקתי את תוכן התקייה prefetch כי היו שם קבצים שנראו לי חשודים...וזה כנראה מחק\השפיע איך שהוא על נק' השיחזור (שנמחקו) ועכשיו אני בבעיה, אין לי מושג מה לעשות!!! אשמח לעזרה. (אני מ…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי באתר הזה http://www.tistaper.com/ כל מיני עיצובים ואני חושב שאנשים בHWZONE יכולים לעשות דברים יותר טובים או מצחיקים - אז קחו תתמונה הזות או תמונות אחרות - וניראה איך אתם בתור ספרים וירטואלים
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים אחר דפדפן נורמלי לגלישה התחלתי להשתמש ב-Firefox. האמת היא שאני מעדיף את maxthon מכל בחינה אבל מאז שהתקנתי עברית במחשב יש לי בעיות יציבות מטורפות. אני משתמש גם במנהל הורדות IDM ורציתי לדעת איך אני מגדיר שכל ההורדות שאני מבצע מה-Firefox ירדו ב-IDM. ברשימת הדפדפנים שעובדים ב-IDM ה-firefox אמנם מסומן אבל בתכלס זה לא עוזר. ה-IDM לא מוריד לינקים שנלחצו ב-Firefox.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם אפשר לקבוע את שעת העידכונים ? נניח ב-3:00 בלילה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נכון יש מלא סרטונים כאלה באינטרנט בד"כ מצחיקים או נגיד כמו שיש פה בגלריות באתר. אז נראה לי מאז ומתמיד במחשב שלי הם פשוט לא עובדים. לא משנה כמה עדכנתי את הווינדוס ואת המדיה פלייר. אני מוסיף כאן גם תמונה למי שעדיין לא ממש הבין לאיזה סרטונים אני מדבר. ניסיתי כבר הכל. וידאתי : כלים--->אפשרויות אינטרנט-->מתקדם--->מולטימדיה--->אפשר קטעי וידיאו באינטרנט הורדתי מיליון ואחת קודקים. לא עוזר. מצפה לתשובות. בתודה מראש, גל.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם מודם ואני רוצה לחבר לקו טלפון להתקשר דרכו איזה תוכנה הכי ממולצת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש נואשות (מקבל כל יום קרוב ל-100 הודעות זבל) תוכנה שבודקת את ההודעות עוד לפני שזה מגיע אל המחשב שלי אני יודע שקיימות כאלה תוכנות רק אין לי מושג אילו הם. תודה
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכירים את Media Portal? אם לא, קראו כאן : http://www.team-mediaportal.com/ היא הופכת את המחשב לדמוי Windows Media Center ממנה אפשר לארגן את כל קבצי המדיה ולנגן אותם, להוסיף מידע מהרשת ועוד ועוד. היא חינמית (קוד פתוח) ומאוד ידידותית למשתמש. אז מה הבעיה אתם שואלים? כדי שהיא תעבוד חייבים להתקין WMP10 שנוא נפשי, DOT.NET ועוד ועוד ולכן היא פסולה מבחינתי. מישהו מכיר תוכנה דומה שמאפשרת לעבוד עם נגנים כמו VLC ו-Media Player Classic למשל ולא מאלצת אותי להתקין זבל כבד רצח של M$ שאני לא צריך? עדיף חינמית והכי טוב - כזו שאינה דורשת התקנה (אבל גם אם כן - לא נורא). תודה מראש, TMP
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים (+שני מסכים) והייתי רוצה לראות מחשב אחד בשני המסכים. כאמור-אין לי DVI באף אחד מהמסכים ולכן שמעתי על כמה תוכנות שמסוגלות לחבר בין שני המחשבים ולעשות מין חיבור בין שניהם . למשל אם אני יזיז אח העכבר שמאלה עד סוף המסך-הוא יעבור למסך השני..וכל מיני אפשרויות drag & drop . יש באמת תוכנה כזו? תודה!! ואם אין הייתי רוצה הצעה לתוכנה כמו log me in שמאפשרת להתחבר למחשב מרוחק. תודה!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
על איזה נגן מדיה אתם ממליצים לי?? אני מחפש נגן מדיה מושלם. לא מסובך מידי. תומך בכל סוגי האודיו והוידאו. מאפשר הוספת כתוביות. תוכנה קלה שלא מאיטה הרבה את המחשב. וצ'ופר אם זה יהיה בעברית אבל זה לא עקרוני.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-