עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Donkijoni,

לפני כשבועיים נראה לי שמחקתי בטעות איזהשהו קודק מהמחשב ( אני לא בטוח שזה מה שקרה אבל זה היה לאחר שיחקתי משהו ב"התקנה והסרת תוכניות") מה שכן - מאז כל הנגני סרטים שלי חותכים בערך סנטימטר מהסרט למעלה ולמטה מה שגורם שאני לא יוכל לראות את כל הסרט ובעיקר כאשר יש כתוביות מובנות - הן נמצאות בחלק החתוך (שהרי מצמידים אותן למטה) ואז אני לא יכול לראות אותן (ובכלל זה מעצבן שאני לא רואה חלק מהסרט) אני ניסיתי את כל הנגנים האלו: BSplayer, MV2player, RealPlayer, PowerDVD, Winamp. ושום נגן לא עוזר - כולם חותכים לי סנטימטר למעלה וסנטימטר (בערך) למטה אשמח מאד לעזרה בעיניין - הדבר הזה משגע אותי!!! בתודה רבה רבה מראש. (המדייה פלייר הוא היחיד שלא חותך - אבל יש לי בעיה בו שהוא לא מציג לי צבעים -…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by My_Name,

עדיין לא מצאתי פיתרון לבעיה שלי, אז אני יספר את הסיפור מההתחלה ואולי מישהו יציל אותי הפעם. אחרי התקנה נקייה של Windows XP SP2 ניגשתי להתקין את הדריברים. התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך - הכל הלך כרגיל. הגעתי לדיסק של הלוח אם (GIGABYTE?) ובתפריט התקנה לחצתי "XPress Install" (כמו שעשיתי תמיד וזה תמיד עבד). עשיתי הפעלה מחדש, ולצערי - אין קול. נכנסתי ללוח הבקרה, להגדרות שמע ושם בבקרת ווליום אין לי כלום (כמו שקורה מתי שאין דריברים). משהו נוסף שראיתי במהל ההתקנים, יש לי סימן שאלה על PCI Device. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, הכל מחקתי, כל מה שקשור אליהם, וקיבלתי הודעת שגיאה: עשיתי אישור והמשכתי. ניסיתי כל פיתרון אפשרי, שום דבר לא עובד. אני ממש צריך קול, אז תעזרו לי :s05:

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  3. יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by MetalHead,

אם תוכלו לתת לי קישור לאחת יעילה, אני אשמח מאוד. (אגב, את CPUKILLER כבר ניסיתי.)

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by ofer1928,

אני צריך תוכנת וידאו שאפשר לערוך איתה סרטים שאני מצלם. שאפשר לחתוך קטעים, להוסיף כותרות של במאי וכל התודות בסוף ושאפשר להוסיף פסקול ברקע...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעריכת סרטים אז תנו.. תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! יש ברשותי את התוכנה NERO START SMART של צריבת דיסקים... וכאשר אני רוצה למחוק איזשהו דיסק שאני לא מוצא בו שימוש כלשהו אז הוא עושה לי בעיות ולא רוצה למחוק אותו... מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת למחוק את הדיסקים שלא בשימוש??? תודה רבה לעונים...

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. כשאני מכניס דיסק ריק לצורב ומנסה להיכנס לכונן הוא נותן לי את השגיאה הבאה: f:\ is not accessible incorrect function ואם כבר אני פותח ת'ראד ,אני רוצה לצרוב עם דיסק של 800 יש לי דיסק כזה ונרו 6 אולטרה אפשר הוראות? ;D תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אממ אני צריך שמישהו יעשה לי מן קווים כאלה מאחורי כדור - שיראו כאילו הוא בתנועה, כאילו הוא מהיר כזה... אם הייתי יודע POTHOSHOP הייתי עושה בעצמי, ומכיוון שזה נראה לי משהו קטן לא נראה לי שזה חשוב בשבילי ללמוד POTHOSHOP התמונה שאליה אני צריך את הקווים האלה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  10. יש לי בעייה עם ביטקומט אני חושב..מאז שאני משתמש בה נראה לי שהמחשב פועל יותר לאט...וכשהיא פתוחה אז כשאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים דרך הפיירפוקס הוא לא פותח לי אותם ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהדפדפן יועיל לעלות אותם...לעוד משיהו זה קורה?..האם עדיף להשתמש בutorrent?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by Galos,

שלום וחג שמח! לדוד שלי יש מחשב חדש הבעיה היא שחסר דרייברים למצלמה מדגם לוג'יטק quick cam messenger משהו כזה... הבעיה היא שאין דרייברים , או יותר נכון יש ככל הנראה דרייברים , הורדתי מלוגיטק אבל שום דבר.. לא מזהה ולא כלום .. אפילו ניסיתי לחפש עצמאית בכל הספריות של הדרייברים שבאו עם התוכנה ופשוט כלום... למישהו יש אולי פתרון או דרך להתגבר על הבעיה , אכן עשיתי uninstall לפני זה .. ניסיתי לכבות להדליק את המחשב לנתק את המצלמה , בכל מקרה ניסית את כל האופציות שודם דבר לא העלה הצלחה... אם נתקלתם בבעיה דומה והצלחתם לפתור או לחילופין יודעים דרך לפתירת הבעיה אודה לכם מאד על עזרתכם. גל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by shaniks,

שלום חברים. פירמטתי את המחשב. התקנתי WINAMP אבל... אני יכול לשמוע מוזיקה. שאני מפעיל קובץ של סרט, אני רק שומע SOUND, ולא רואה תמונה, המקום תמונה אני רואה גרפיקה כזו... מה הבעיה?? מישהו יכול לעזור לי??? בתודה מראש, שני.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by BneXt,

יש לי תוכנה מסוימת שצריכה WINSOCK CONTROL... אז דבר ראשון מה זה ודבר שני איך אני מתקין את זה?...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by RGod,

קיצר יש לי חשבון שאני מעוניין להעביר ל OUTLOOK חשבוני ב אינטרנט זהב איך אני עושה את זה יש שם כל מיני POP 3 ו POP לא יודע מה לעשות הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

אני פשוט נכנס אליו והוא פשוט לא מגיב. ניסיתי להתקין מחדש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. היי הגדרתי 2 חשבונות דואר, אחד מהספק שלי ואחד מנענע, שניהם שרת POP. כאשר אני נכנס לאאוטלוק ומתבצעת שליחה/קבלה אוטומטית, מנענע מתקבל הדואר בד"כ בלי בעיות ומהספק שלי הוא מוצא שגיאה: המשימה 'mail.bezeqint.net - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x8004210A?) : 'הזמן שהוקצב לפעולה תם בעת המתנה לתגובה מהשרת המקבל (POP). אם הודעה זו ממשיכה להופיע, פנה למנהל השרת או לספק שירותי האינטרנט (ISP) שלך.' לאחר שאני לוחץ שוב על שלח/קבל, הדואר מתקבל ואין בעיה. איך אני יכול לטפל באאוטלוק כך שגם בפעם הראשונה הוא יוכל לקבל את הדואר, ולא יבצע שגיאה? תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. חברים מישהו יכול לעזור לי בבעיה מסויימת ??? התקנתי סרגל כלים של רדיו ישראלי ועוד כל מיני עזרים וקישורים אחרי זמן מה החלטתי לבדוק כמה הוא לוקח לי במשאבים ולתדהמתי גיליתי שכאשר אני עובד עם הפייר פוקס הוא לוקח לי 120,000 K מוגזם ביותר. הסרתי אותו והתקנתי על אקספלורר והופתעתי לגלות ששם הוא לוקח בעבודה הכי הרבה 40,000 . למה זה ככה מישהו יכול להסביר לי?? ואולי יש משהו שימנע מכל התוספים האלה לזלול לי את המשאבים....???

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Vidati,

לא מזמן מיקרוסופט שיחררה ערכה ליצירת משחקים בDIRECTX. למישהו יש לינק לגרסאת נסיון? (חיפשתי בגוגל אבל אני מוצא רק הורדת DIRECTX 9 ומידע על ה10). תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. תודה רבה [attachment deleted by admin]

20. Started by Fkl0ster,

הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???

21. היי לכולם אני מחפש נואשות (מקבל כל יום קרוב ל-100 הודעות זבל) תוכנה שבודקת את ההודעות עוד לפני שזה מגיע אל המחשב שלי אני יודע שקיימות כאלה תוכנות רק אין לי מושג אילו הם. תודה

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by kupo,

אני מתשמש ב outlook express 5 ורציתי לדעת אם יש דרך לגבות את האימיילים?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by TZuKi,

יש לי microsoft office 2000, וכל פעם שמפעילים את ה WORD בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיאה כזאתי: WORD גרם לשגיאה ב VBE6.DLL . אם הבעיה נמשכת נסה להפעיל את המחשב מהתחלה. לא עוזר. שיחזור מערכת לא עזר. זה די דחוף... יש עצות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by boogala,

המחשב שלי עמוס הוא אומר לי במאפייני מערכת (מאפיינים על המחשב שלי) בביצועים, שיש רק איזה 20 אחוז, ופחות פנוי. וזה בלי שמפעילים כלום. איך אני יכול לדעת מה מעמיס על המחשב? ולשאלה שלשמה באתי לפורום "תוכנות", האם יש תוכנה שמראה כמה כל תוכנה שמופעלת תופסת? תעזרו לי, אני מפחד שאני אאלץ לבקש מהמעבדה להרדים לי את המחשב.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים