תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. בצד ימין עליון של המסך מהבהבת לי המילה Splendid. יש לי תוכנה שמותקנת במחשב בשם ASUS Splendid. איך אני מפסיק את התופעה ??? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תוכנה חופשית כמובן בסיגנון BSPLAYER המצויינת שלא תומכת ויסטה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב חדש שרכשתי, אשר מותקנת בו מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista. הלוח-אם הוא ASUS M2A-VM HDMI, בעל כרטיס PCIe עם יציאות לטלוויזיה (HDMI, S-Video, Video RCA, SPDIF) ועל הלוח עצמו יש יציאת DVI. הכרטיס מסך הוא ATI Readon Xpress 1250. הטלוויזיה מחוברת למחשב ע"י כבל RCA יחיד מהכרטיס הרחבה, ולאחר שהגדרתי (איכשהו) את הטלוויזיה ב Catalyst הזה שלהם, אני מקבל תמונה בשחור לבן - למרות שהפילטר מוגדר על PAL [ניסיתי את כולם, ממה שיש ברשימה - כולל לבחור Israel]. יש דרך לתקן את זה? תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לי קישור לאחת יעילה, אני אשמח מאוד. (אגב, את CPUKILLER כבר ניסיתי.)
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני משתמש במירנדה ומאוד מרוצה מהתכנה חוץ מדבר אחד: הטקסטים גם כשהם בעברית מיושרים תמיד לשמאל בחלון השיחה וכמובן שזה עושה באלגן שלם בהודעה כמו סימני שאלה בהתחלה במקום בסוף ותוספות שנכתבו באנגלית מופיעות גם כן במיקום מוזר. אני יודע שיש פלאגין שאמור לסדר את זה וליישר את הטקסט לימין אך איני מוצא אותו. אנא עיזרו לי בחיפוש או תנו לי לינק אם אתם מכירים את הפלאגין. בתודה מראש.... VanGuard
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי microsoft office 2000, וכל פעם שמפעילים את ה WORD בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיאה כזאתי: WORD גרם לשגיאה ב VBE6.DLL . אם הבעיה נמשכת נסה להפעיל את המחשב מהתחלה. לא עוזר. שיחזור מערכת לא עזר. זה די דחוף... יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לניקוי קבצים מיותרים (גם DLL) וגם בעלת אפשרות לניקוי של הרגיסטרי. לא חשוב אם היא חינמית או לא, רק חשוב שתהיה יעילה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנות\ פאצ'ים ל-ICQ שמאפשרים להוסיף משתמש בלי לחכות שהוא יסכים לאשר אותך?? וגם יש תוכנה שמאפשרת להפעיל כמה ICQ במקביל באותו משחשב עם מספרים שונים של ICQ?? והאם יש תוכנה שאתה יכול להוציא את עצמך מהאיגנור ליסט של מישהו?? וגם בעיה נוספת.. יש לי משתמש אחד שאני לא יכול לשלוח לו הודעות ולאחרים כן... איך פותרים את זה??
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! עברתי לעבוד עם מחשב אחר ואני מעוניין להעביר את כל ההיסטוריה של האיסיקיו מהמחשב הקודם למחשב הזה. איפה היא שמורה? לדוגמא במסנג'ר יש תיקייה "השיחות המתועדות שלי" שנמצאת במסמכים שלי. איפה אני מוצא תיקייה כזאת של האיסיקיו? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בחלק מהסרטים שהם בפורמט mpeg Media Player מראה לי כאילו הסרט הוא 0.30 דקות אבל הוא בעצם 5 וכאשר הוא מגיע ל 0.30 הוא ממשיך להראות את הסרט אבל מראה בשורת הזמן שהוא בעצם נגמר. יש לי את הגירסה האחרונה ביותר של media player. וכאשר ניסיתי להפעיל את אותו סרט ב power dvd זה היה בסדר גמור. למישהו מוכר הבעיה ? ואיך ניתן להסיר את Media Player (אולי התקנה מחדש תפתור את העניין) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעריך שהנושא הזה עלה כאן לא מעט, אך בחיפוש שערכתי בפורום לא מצאתי תוצאות מועילות. אולי לא השתמשתי במילות המפתח הנכונות... העניין הוא כזה - אני מחפש תוכנה לשליפת וידאו מ - DVD, כזו שאוכל להגדיר בעזרתה במדוייק את החלק הרצוי (גם אם מדובר בחלק מתוך 'פרק'), וכך שהתוצאה שתתקבל תהיה חלקה לחלוטין, ללא העיוותים שמופיעים בשולי דמות בעת שהיא מבצעת תנועה מהירה (אפקט הזיג-זג). ניסיתי לעבוד עם DVDfabplatinum 5.0.9 (הגרסה החדשה ביותר). התוכנה הזו מאפשרת לי לחלץ רק פרקים שלמים. בנוסף, תוכנת עריכת הוידאו של חלונות (windows movie maker) לא זיהתה את הוידאו בקובץ שחולץ, גם לאחר ששיניתי את הפורמט של הקובץ מ- VOB ל-AVI או ל- MPEG (טוב, לא ממש שינית את הפורמט, רק את השם והסיומת.…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קרה במחשב של אחותי בעייה בגירסא 7.0 של המסנג'ר מה שקורה שנכנסים למסנג'ר אז זה מראה את הרשימה לאיזה שנייה ואז זה טוען משהו ויוצא מהמסנג'ר לגמריי תמיד ככה ועד לפני זה זה עב מצויין ניסיתי לעשות לזה תיקון וזה לא עבד ניסיתי למחוק ולהתקים מחדש ומי שאומר לעצמו איזה אידיוט שיוריד את הגרסא החדשה אז אני לא יכול להוריד לה כי ה-7.5 מתאין ל-xp ויש לה 98 ובקשר לפיירפוקס אני צריך את הגרסא הכי מעודכנת של התוכנה אני יודע שיש בדביק אבל נראה לי שזה לא מעודכן כי זה נערך פעם אחרונה ב-2004 אז אני משער שיש כבר גרסאות יותר חדשות!?! ובפורום ווינדוס נתנו לי קישור לגרסא אחת אבל אני חושב שיש יותר חדש אשמח עם תענו לי בהקדם על אחת מהשאלות או על שתייהם!
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך לדגום משהו מכרטיס טלויזיה ולהמיר אותו ל-vcd. יש למישהו המלצה על תוכנת דגימה טובה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
במחשב לשי מותקנים נורטון אנטי וירוס 2003 ונורטון פיירוול 2002. כאשר הויינדוס עולה (HOME XP) לוקח להם לפחות דקה לעלות אחריון ולהיות פעילים. בזמן הזה אני תקוע, לא ניתן להיכמס לאינטרנט או לעשות משהו אחר. מדוע זה לוקח למחשב כל כך הרבה זמן, ומה הפתרון לבעיה ? למשיב, אודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הורדתי פיירפוקס פורטבל אבל הוא לא מתחבר לרשת לא פותח אפילו גוגל באותו מחשב ובאותו רגע הכרום והאסקפלורר כן עובדים מה אני צריך לבדוק דבר ראשון ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה אינדקס כמו שיש בכל החלונות. אני מדבר על כשאתה פותח מחשב שלי ואז בסרגל כלים איפה שרשום file Edit View ובסוף את Help. ואז בתוך עזרה יש הלפ טופיקס נושאי עזר. ונפתח הדבר הזה. מצד שמאל יש נושאים ותת נושאים כשלוחצים עליהם. לחצתי על הדף עצמו למאפיינים והם עם סיומת HTM.* אז עם מה אני עושה כזה דבר. מקווה שהבינו אותי :
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
היי מחפש תוכנה להמרת WAV ל MP3 אם אפשר תוכנה חפשית תודה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מסויימת עם המיקרופון . הבעיה היא שאני שומע מה שאני אומר ( ביטלתי את הסטריאו מיקס ). איך פותרים את הבעיה הזאת ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעיה שכל הפונטים שלי נהיו BOLD ולפעמים קו נטוי, מדובר רק בדפדפנים (פיירפוקס ו IE) במסנג'ר גם השתנה אך שיניתי בהגדרות שלו, מה שקורה שב IE אני רואה הכל עם נטוי הצידה ואתרים חצויים לי וב FIREFOX הכל נהייה בולד מוזר, הינה תמונה: http://img31.imageshack.us/img31/1719/36105976.jpg ניסיתי לעשות בוינדוס RESTORE DO DEFAULT ב FONTS ב CONTROL PANEL וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את הפייפוקס מחדש וזה גם לא עזר, באקספלורר הכל נטוי והאתרים מתחלקים בחצאים ויוצאים מהגבולות של העמוד... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
ההתקנה עצמה מתנהלת כרגיל, רק בסוף ההתקנה (בשלב: "Registering program identifiers). הנה השגיאה המדויקת: Error 1402. Could not open key: unknown\mscomctl2.animation.2\CLSID. Verify that bla bla lba . . . אחרי אישור, ההתקנה עושה Rollback. כנראה שזה בעיה כלשהי בהרשאות של ה-Regisrty. ניסיתי פתרונות שונים שהציעו בגוגל שום דבר לא עזר. אולי למישהו יש איזה הברקה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-