תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת למה אני לא מצליח לפתוח לינק של הגדלה של תמונה ... סתם לדוגמא מהאתר של SKYPC : http://skypc.co.il/pl_product~10832~7~0.htm כשאני לוחץ על על איפה שרשום לחץ להגדלה מן הסתם אני אמור לקבל הגדלה של התמונה מה שבפועל לא קורה עם השועל ובאקספלורר כן. מה אני אמור לעשות? איך מסדרים את העניין??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רציתי לגלות את הסיסמא שלי באיסיקיו כי אני טס לחו"ל ורוצה להשתמש בו שם ובטעות מחקתי אותה ועכשיו אני לא מצליח להיזכר בה. הבעייה שאני גם לא יודע איזה אי מייל נתתי כאשר התחברתי לאיסיקיו בהתחלה ככה שאני תקוע בלי אפשרות להיתחבר לאיסיקיו. הבעיה שאני מחר טס לחו"ל ואני צריך בדחיפות לגלות את הסיסמא. מישהו יודע מה אפשר לעשות..? אני נואש. תודה יניב.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי קאזה שהייתה מורידה לי במהירויות מטורפות (לא יגיד איזה כי אז יבקשו הוחכות ואין לי), בכל מקרה עכשיו היא לא מתחברת (תמיד הייתי עם פיירוול של סיגייט) הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא החלפת מערכת הקבצים מfat32 לntfs, אבל לא נראה לי שזה הגיוני, אה וגם ניסיתי עוד כמה סוגים של קאזה ואף אחת לא מתחברת, אני לא רוצה לשים את הגרסא ++ כי היא לא מורידה אצלי מהר. בכל מקרה כל מי שיש לו איזה רעיון זה יעזור בטירוף.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
צריך תוכנה ליתקשר מהמחשב חינם אבל שיהיה משהו קל שאני יוכל ליתקשר גם לפלפון.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי את האנטי ווירוס הזה! אמרו לי שאנטיי ווירוס הזה כבד למחשב אז אמרו לי שצריך לליחוץ על איזה כפתור בשביל שאנטיי וירוס לא יהיה כבד
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן חברות וחברים מחפש תוכנות שיעזרו לסבתא שלי להתרגל לשימוש במחשב, בעיקר Skype וכאלה כדי לדבר עם הנכדים והנינים בחו"ל. מחפש כל דבר שיעזור להקטין את המגע שלה עם המחשב ושיתאים ככל האפשר לצרכים שלה. Theme שמגדיל את הפונטים או בכלל ממשק שונה שמתאים יותר לאנשים שאין להם מושג יתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה חינמית שאוכל ליצור בעזרתה IMAGE של ה-HD ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
למשל אני יגדיר שאני רוצה כשאני אלחץ על מיספר 8 למשל אז הווינדוס ינעל את המסך. או שאני יגדיר שמספר 7 כשאני אלחץ עליו אז תיפתח תוכנה מסויימת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן. כשהתקנתי בפעם הראשונה את ה windows עשיתי קבצי גיבוי של גוסט. כשאני מנסה לאתחל אותם דרך התוכנה הוא לא מוצא שום קובץ גיבוי והם קיימים במחשב, והוא לא מוצא אותם בחיפוש אחרי קבצי גיבוי. מישהו יש לו פיתרון אולי? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מסויימת עם המיקרופון . הבעיה היא שאני שומע מה שאני אומר ( ביטלתי את הסטריאו מיקס ). איך פותרים את הבעיה הזאת ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את המוד הזה של האימיול: http://www.x-tremer.de/pdl/page.php?file_id=988 אני לא יודע איך מתקינים את המוד... בבקשה תסבירו איך.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמיר BR ISO ל MKV ניסיתי כמה תוכנות ללא הצלחה BLU RAY TO MKV BLU RAY RIPPER CLOWN BD NAHV (למה בפורמת החדש של האתר מקש אנטר לא מתפקד ? )
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני צורב סרט בפורמט הנ"ל בנירו הסרט לפני הצריבה הוא עם שוליים שחורים, כאילו בפורמט מסך רחב, ואחרי שאני צורב אותו ותנסה להסתכל בדיוידי אז הוא כאילו נמתח והכל נראה צר ואי אפשר לראות ככה סרט... מה הבעיה? מישהו תעזרו לי בבקשה... כבר נהרסו לי מספר דיסקים ואני לא יודע מה הבעיה. תודה רבה! לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מקרין סרטי DVD (פורמט DVD )דרך הWIN MEDIA PLAYER התצוגה אינה על מסך שלם. כאשר משנים את גודל המסך (16/9) למסך שלם בPLAYER עדיין התצוגה אינה מוצגת בגודל מלאה אלה משהו בערך של 50% . בפורמטים אחרים אין בעיה (DVIX -MKV ) האם למשהו יש רעיון? גל
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי פורט אחד ב TCP ואחד ב UDP שאני צריך לאפשר, דרך הסיגייט השאלה שלי זה איך אני פותח אותם, והאם ניתן לפתוח אותם באישור לתוכנה אחת מסויימת, או שזה מאפשר גישה לכל תוכנה דרך הפורטים האלה גירסאת התוכנה: 5.6 (גירסא ביתית)
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ברשותי CANON A2000 , אתמול היה לי קונצרט ויש לי שם סרטונים חשובים, העניין הוא כשניסיתי להעביר סרטונים בפעם הראשונה המכשיר והמחשב נתקעו אז הייתי חייב לנתקו. כשניסיתי לחבר אותו עוד פעם ולהעביר את הסרטונים ADOBE PHOTOSHOP כתב לי שלא ניתן להעביר את הסרטונים מהמכשיר ויש לבדוק אם המכשיר טעון או שהכרטיס זיכרון במקום. כשאני מנסה להפעיל את הסרטונים דרך המצלמה הם פועלים רק אי אפשר להעבירם למחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
למה כל פעם שאני מנסה לשלוח אס אמ אס באיסיקיו אני מקבל הודעה של , u must reactivate your account? וזה מבקש את הפלאפון שלי כדי שאני אקבל קוד הפעלה זה עולה כסף ?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה ליצור איזשהי מערכת בסיסית שתאפשר לנהל מאגר של מטופלים (אצל רופא), יחד עם היסטוריית טיפולים של כל אחד, ויומן עם מערכת תורים. המערכת צריכה סך הכל להכיל את המידע על המטופלים, הסטוריה של כל הטיפולים שלהם, ומחירון לטיפולים. כמו כן, ביומן יש צורך להיות מסוגל להוסיף תורים בצורה נוחה כך שניתן מתוך המערכת לחפש את הלקוחות הקיימים במאגר (בכדי שהשם שלהם יופיע בתור). הבעיה שלי היא שהפעם האחרונה שעבדתי עם Access הייתה לפני בערך 6-7 שנים ואני לא זוכר פשוט כלום. כרגע אני נתקל במספר בעיות, אל נתחיל מהבסיסית ביותר: אני רוצה שבהסטורייה הטיפולים של כל מטופל (ישנה טבלת מטופלים, וטבלה של הסטוריית טיפולים, השיוך למטופל מתבצע על פי ת.ז. שלו), אני אוכל להוסיף טיפולים בצורה נוחה. לכ…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש תוכנה שתשטלט על צג הLCD 5 המשני שלי ותציד בו מידע כגון טמפ' של החלקים ושאר הדברים יש דבר כזה? מצורפת תמונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? אני רוצה לחסום גם גישה של תוכנות לאינטרנט ולכן ה firewall של xp לא מספיק. איזו תוכמה מומלצת יותר? מי צורכת פחות משאבים? נ"ב, כאנטי וירוס אני משתמש בגרסא החינמית של AVG. המחשב שלי מחובר דרך ראוטר של edimax עם NAT פעיל. תודה, אופיר
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי ווירוס זה השם kaspersky אבל שלא יהיה פרו ואמרו לי שזה בחינם וגם ויש איזה גירסה של התוכנה שלא עושה את המחשב איטי אז מאיפה מורידים?קישור ישיר
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מכיר את התוכנה דיימון טולס וראיתי עכשיו שיש גירסת Pro מה יש בגירסת הPro שאין ברגילה ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב- outlook express. כשאני מקבל אימייל ממישהו מכתב למטה רואים הודעה וגם רואים תמונות. אני לא רוצה ללחוץ על מכתב פעם אחת ולמטה רואים הודעה מצורפת תמונה. אני רוצה לראות רק מכתב אימיילים מוכנים.ובלי לראות תוכן הודעה למטה.ואח"כ אסמן מכתב אחד קליק פעמיים בעכבר שמאל וליפתוח חלון נוסף שבו רואים תוכן ההודעה...אתה מבינים? איך מבטלים תוכן הודעה למטה? אני רק רוצה לקבל מכתבים ובלי לראות למטה תוכן ההודעה רק שאפתח מכתב וראה חלון נוסף תוכן ההודעה. אני פשוט לא בקטע ההודעה הזאת שרואים למטה. בגלל ההודעות יש פירסומות פישינג וריגול. -מיכאל
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה שאני לוחץ על קישור מאתר כלשהו....זה התוכנה נפתחת אבל היא לא מוסיפה את הקישור לרשימת ההורדות....ולא שמה אותו בהמתנה...פשוט הוא לא מופיע..! מה אני עושה.. אז זה משנה לצורך העניין יש לי DAP 7
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-