תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
950 MHZ 320 SDRAM MB מטרות: סרטים אין אינטרנט וורד תיכנות דוט נט WIN 2000? XP PRO? XP HOME?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1 אם אני מנוי פרימיום כמה אני יכול להוריד בחודש ? 2 מה זה בדיוק TrafficShare ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שמהווה פילטר תוכן?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לשרטט ב-3D ולעצב מארזים וכאלה, איזה תוכנה הכי נוחה וטובה למתחילים ושקל לעבוד איתה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שמה, Advanced SystemCare גירסה, 6.2 הורדת התוכנה http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php קוד סיריאלי ל130 יום, 765BF-1BEA9-39FA3-9ABC4 אני יתעדכן עוד 4 חודשים וחצי על קוד סיריאלי חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עם אתם מוסיפים תקוד סיריאלי לתוכנה אז הניקוי אף יסודי ביותר ועם אפשרויות שרק למי שיש תקוד מסוגל כמו ניקוי רישומים יסודי ועוד....
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני חייב להגדיל את את המחיצה -C כי נשארו לי בסביבות 100 MB פנוי וזה רק עם מערכת ההפעלה (XP pro) ניסיתי לעשות זאת עם PARTITION MAGIC 8.0. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו-E השתמשתי ב "resize partition" וניסיתי להוסיף 400 MB ממחיצה E למחיצה C במהלך הפעולה התוכנה רשמה לי שגיאה שאומרת שאי אפשר להזיז את המחיצה ומה שקרה בפועל זה שיש לי עכשיו 400 MB על הדיסק שלא שייכים לשום מחיצה "unallocated" וכונן C נשאר באותו הגודל (כונן E קטן ב-400). ניסיתי להשתמש ב"redistribute free space" על מנת להכניס את ה-400 MB האלו ל-C אך שוב אני מקבל אותה הודעת שגיעה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsfot Windows XP Professional ויש לי בעיה שאחרי העתקנה שלו הוא עושה לי בעיה שאני נכנס לתיקיה ה Explorer נופל מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה ליפני התקנה מחדש או ליגרוס תהתקנה הישנה בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תוכנת אופיס 2007 החלה, פתאום, להציג את סרגלי הכלים בצבע שחור, גם הסמל העגול מימין, הפך לקווים שחורים (במקום האדום ,כתום,ירוק וכחול שמייצגים את הרכב האופיס ). אבקש עזרתכם, איך להשיב את הצבע לסרגלים ולסמל.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה מוזרה ב-ACDSee 5, כשאני פותח תמונה, חסרים הלחצנים שאמורים להיות מעליה, כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, סימנתי את השטח בו אמורים להיות לחצנים. אשמח אם תוכלו לאמר לי כיצד להחזירם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי חזרה מטיול במזרח עם דיסק און קי מלא בשלל וירוסים מכל חור אפשרי. היא לא דאגה לבצע סריקה של הדיסק ועכשיו הויסטה לא פועל - אני רואה מסך שחור ומצליח להפעיל תוכנות רק באמצעות שורת הפקודות.. אשמח לשמוע הצעות שיעיפו את הדבר הזה מהמחשב שלי.תודה נ.ב. הרצתי סריקה עם AVG ולא מגלה שום וירוס. המעבד על 50% קבוע[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 10:06:08 מישהו??
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי נייד-120EJ cq60 של HP ואני לא מוצא דרייבר לכרטיס קול שתואם עם WINDOWS XP חיפשתי ברשת ולא מצאתי דרייבר מתאים. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
בשימוש ב windows איזה תוכנת דואר ממלצת יותר מבחינת אבטחה Thunderbird או Outlook express ולמה ? שמעתי יותר מדי שמועות על כך ש Outlook express בעיתית מבחינת אבטחה אבל לא מצאתי ביסוסים חזקים לזה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי. אני חדש. אני צריך תוכנה, יש לי קליפ למשל, בפורמט mpg ואני רוצה לשנות לפורמט אחר. מישהו יכול לתת לי לינק או לפחות שם של תוכנה שעושה את זה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אז כמו שכתוב,אני מחשפ תוגנה שתהיה חינמית ושתהיה קלה להפעלה. הצורך שלי הוא למשל להעלות סרט לתוכנה ולחתוך חלק מהשמע של הסרט לרצועה קצרה. תוגה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך אני עושה import למעודפים מ FF ל IE ?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
פתאום הוא לא רוצה לעבוד מה אני עושה??! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום! הGMAIL שלי מותקן בoutlook כך שכל המיילים יורדים לoutlook. הבעיה היא שאני מקבל כל מייל פעמיים ואפילו הגעתי לשיא של 7 פעמים לאותו מייל (!). ברשותי outlook 2003 SP1. אודה לכם מאוד אם תפתרו לי הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה ישראלית ששכחתי את שמה שמוריד שירים ועוד המון דברים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם. בצד ימין עליון של המסך מהבהבת לי המילה Splendid. יש לי תוכנה שמותקנת במחשב בשם ASUS Splendid. איך אני מפסיק את התופעה ??? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-