תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מדפסת לקסמרק X5150 ואני מנסה להתקין אותה בעזרת דריבר שהורדתי מהאתר שלהם--->>> CJXP5150LE http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=103:15:0:133:0:0&os_group=WinXP&file_attachment_name=CJXP5150LE.exe&dldiv=downloads/cpd&fileID=548&searchLang=iw&download=yes&fsize=29134742 באמצע ההתקנה,שאני מתבקש לבחור יציאה,אני לא רואה את אופצית יציאת ה-USB וככה אי אפשר להתקין/להדפיס כלום. מה קורה פה?... * היציאות של ה USB עובדות ותקינות.אין איתן שום בעיה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום. הקלטתי באמצעות ממיר דיגיטלי DTT של Konka תוכנית טלוויזיה, ואני מעוניין להמיר אותה ל-AVI או לפורמט אחר. הממיר יוצר תיקייה ובה קובץ וידאו עם סיומת trp וכן שני קבצים קטנים האחד עם סיומת ifo והשני idx. הצלחתי להמיר את קובץ הוידאו ל-AVI אבל המרת האודיו לא הצליחה - נשמעים קולות צורמים ומקוטעים. מישהו נתקל בבעיה דומה? ניסיתי לעשות זאת עם כמה תוכנות שונות אך ללא הצלחה. אגב, מעטות הצליחו להמיר את הוידאו כיאות. הקלטתי בממיר 30 שניות ותוכלו להוריד את הקובץ שנוצר מכאן. http://www.sendspace.com/file/fuvdvi אודה למי שינסה להמיר את הקובץ ולחוות את דעתו בעניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להשתמש בתוכנה NTI CD&DVD MAKER 7 PLATINUM וזה אחלה של דבר חוץ מזה שלא מצאתי איך לפרוץ אותה זה תוכנת צריבה הרבה יותר נוחה ומהירה מNERO וגם שוקלת הרבה פחות ולוקחת פחות משאבים קיצר תעזרו לי בבקשה למצוא קיג'ן או קראק או משו בסגנון שעובד תודה מראש! -- בלי תגובות מפגרות כמו 2 החכמים למטה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש עם XP. מותקנים הנגנים media player , ROXIO creator 2010(cineplayer) אין בעייה לנגן סרט מDVD. כשאני מנסה להריץ סרט AVI בפורמט DIVX הנגן של ROXIO מודיע לי שהוא לא מזהה את הפורמט. הנגן מדיה פלייר מנגן רק את פס הקול. זה נראה שחסרים קודקים. אבל האם הם לא מותקנים אטוטמאטית עם הנגנים? האם יש קשר לכך שהתקנתי VLC ואח"כ הסרתי אותו? האם יש קשר לכך שהתקנתי דרייבר למצלמת אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב הורדתי פרומו מ-Game Spot ואני רוצה לנגן אותו מ-QUICK TIME ל- BSPALYER אני עושה לו play with BsPalyer והוא עושה " cannot open file " יש איזושהיא דרך שאני יוכל לנגן אותו בנגן של BsPlayer ????? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי 2 סרטים על ההארדיסק שאני מנסה לנגן עם POWER DVD 7 ואחד מהם הוא מראה תמנונה אבל לא מנגן,זאת אומרת לא עושה פליי בכלל והשני הוא מנגן בלגים כל שניה רואים מפסיקים רואים מפסיקים וגם הסאונד נקטע כל שניה אני לא מבין מה הבעיה! זה כל כך מפגר. המחשב שלי חדש לגמרי, הדריברים הכי חדשים המסך שלי תומך בHDCP דרך DVI ובתוכנה כל ההגדרות נכונות כולל האצת חומרה של PURE VIDEO של NVIDIA. הורדתי טריילר של WIN DVD סתם כדי לנסות אם אולי זה עובד אבל הוא לא פותח את הסרטים. זה פשוט כל כך מפגר אני לא מבין מה הבעיה ולמה זה צריך להיות כל כך מסובך אחרי שאתה קונה תוכנה חוקית והכל.. זה פשוט בזיון!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנות WMP winamp BSplayer ואף אחת מהן לא מצליחה לנגן אף אחד מהסרטים שיש לי (חלק מהתוכנות מתרסקות, חלק הודעות שגיאה) למשל עם BSPLAYER אני מקבל את השגיאות הבאות כשאני מנסה לנגן סרט: http://planet.nana.co.il/eilatt/error1.JPG ואז http://planet.nana.co.il/eilatt/error2.JPG יש לי XVID DIVX LIONHEART NIMO מה בדיוק הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה המחשב : I7 GIGABYTE EX58UD5 ATI READON 5850 יש לי גם מערכת סראונד 5.1 בחדר התקנתי את הגירסה האחרונה של K-LITE 5.4 FULL ועדיין לאחר כמה שניות שאני מריץ את הסרט התוכנה (WINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC) מתכבה. ניסיתי להתקין VLC ועובד אבל היא לא מוציאה סאונד טוב ל5.1 תמיד עבד לי המדיה קלאסיק במחשבים אחרים ופתאום לא עובד במחשב המפלצת שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה? אולי בכרטיס מסך? בבקשה תעזרו, יש לי 500 ג'יגה של סדרות וסרטים באיכות HD 1080P ואני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, סרט שרץ יופי במחשב הנייח שלי, והועבר גם למחשב הנייד - לא רץ. חשבתי בהתחלה שזה עניין של קודקים אבל נוסח ההודעה הוא ש"האקספלורר נתקל בשגיאה ועל כן צריך להיסגר" או משהו מאוד דומה. מסוג השגיאות שמקבלים על קבצים דפוקים. מיותר לציין שהקובץ תקין ורץ מה DOK על הנייח, ורק בנייד לא רץ. (בכל מקרה הותקנו אותם קודקים בשני המחשבים). גם שינמוך לגרסה 9 של WMP לא פתרה את הבעיה (הייתה גרסה 11). בנייח זה רץ על גרסה 9 עוד משהו, כבר יצא לי לראות סרט בנייד, אומנם סרט ישן, אבל ה WMP עבד. תודה
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי imesh גרסה 5 ועכשיו הוא לא כותב אצלי בעברית מהסיבה שלא ידועה לי. בregional settings כל ה"עברית" מסומנת כבר, והורדת עדכון של השפה לא עובד בגרסא החדשה. אם מישהו יודע איך להחזיר את העברית לתוכנה בבקשה לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם).
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בס"ד יש לי NOD32 מעודכן אני סורק איתו כל דבר הארדיסק חיצוני דיסק ON KEY נגנים הכל אבל יש לי כמה נגני SANSA וכשאני לוחץ כפתור ימני של העכבר על הנגן הוא לא נותן לי אופציה לסרוק אותו מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
זה מה שקורה באמצע הסריקה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=4013321.png
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מפעיל אותו אבל אחרי שהו מסם לטעון הוא לא מציג כלום בחלון הראשי ואני לא יכול לעבוד בכלל וניסיתי להתקין מחדש ולא עובד ושום דבר שעשיתי לא זז.... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני לא מצליח לעבור שפה בדפדפן אלא אם אני מעביר את ב ToolBar.. למישהו יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
לא מצליח לעדכן את ה אנטי וירוס KASPERSKY 6 זה כותב:THE CONNECTION IS TIMED OUT? מה זה? יש לי TRAIL של 30 יום נישארו לי :xyxthumbs:28
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן תאנטי וירוס למה ? יכול להיות שזה בגלל הסרביס פאק 2 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי 7800GT עם הדריברים 77.77 הורדתי את הדריברים החדשים והוא מקפיץ לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה http://img156.imageshack.us/my.php?image=228bs4.jpg מה יכולה ליהיות בעיה??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר יש לי כרטיס מסך ati 4870 בזמן ההתקנה זה כותב לי install package failure זה ממשיך יעני להתקין אבל בסוף זה מתקין אותו קיצר גם למחוק אותו הוא לא כל כך נותן לי קיצר תעזרו לי למה קיבלתי קריזה באלי לפרמט את המחשב
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 עם כרטיס מסך של ATI MOBILITY X300 אני לא מצליח לעדכן אותו מהאתר של LG הדרייבר במחשב הנייד מסוף שנת 2004, כל פעם שאני מנסה להתקין הוא רושם לי שאינו מסוגל לעדכן ושאלי לפנות לספק, והספק לא מוצא שום בעיה במחשב, מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה למשחק ב canyourunit.com ובתוצאות נאמר לי שאני צריך לעדכן דרייברים, הנה תמונה: נכנסתי לקישור של ה FREE UPDATE DRIVER וזה נכנס לי לאתר הרישמי של NVIDIA, עשיתי חיפוש לכרטיס המסך שלי, ומסתבר שיש לי את הגרסה הכי עדכנית 175.16 ל 8600GT. ובתמונה הוא מראה לי את אותה ההודעה בקשר ל Sound שלי.. אין לי מושג מה אני אמור לעשות.. הרי יש לי את הגרסה הכי עדכנית לפי NVIDIA, האם האתר פשוט טעה? בנוסף נכנסתי גם ל Device Manager שלי ואין שם התקן בלתי מזוהה (הסימן שאלה הצהוב הזה) או משהו.. ניסיתי לעשות UPDATE לדרייברים שם וזה לא מצא כלום.. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לעזאזל.... כל פעם שאני מנסה לעדכן את המשחק משהו משתבש. הורדתי את כל הפאצ'ים: 1.1,1.2,1.3,1.2-1.4. אלה כל הפאצ'ים שיש. לאחר שהתקנתי את שלושת הפאצ'ים הראשונים, נאורו עיני בתקווה שבאמת אוכל לשחק, אך כשהגעתי לפאצ' האחרון 1.2-1.4 (זה השם שלו) נתקלתי בשגיאה ( ) 1603 שייעצה לי להתייעץ עם ה windows installer manager או משהו כזה. היה כתוב גם שאין מספיק מקום בדיסק , ובמחשב יש לי מספיק מקום פנוי. איך לעזאזל אני מתקין את הפאצ' האחרון?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-