תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי סרטים והפעלתי אותם ב MV2PLAYER לאחר מכו שסימתי לראות אני רוצה למחוק את הקובץ ולא מצליח. הוא כותב שהקובץ פתוח (ההודעה הרגילה הזו שלא מצליחים למחוק) אני ניכנס לאדמיניסטטור ומשם מידי פעם אני מצליח למחוק. השתמשתי ב ULACKAR וזה לא עוזר. יש לכם רעיונות איך יהיה אפשר למחוק. חשוב לציין כי קבצים אחרים אני מוחק חופשי. רק קבצ וידיאו וכאלה שאני פותח דרך התוכנה אני לא מצליח למחוק. יש לכם רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכם..אני לא מצליח למחוק קבצים מהמחשב..כרגע זה רק קבצים גדולים של סרטים(700 מגה), אולי זה קשור, מישהו יודע? גם לסל מחזור הוא לא נותן לי...מה לעשות? משהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שניסיתי למחוק,במהלך התהליך שמשום מה לא הצליח,גיליתי שיש לי קבצים בתוך התיקיה שמסרבים להמחק. כלומר,כשלדוגמא אני בוחר בקובץ הסרבן ולוץ על DELETE ,במקום שתופיע הודעה שבה נשאל האם אני באמת מעוניין במחיקת הקובץ,לא קורה כלום.אותו הדבר קורה גם בלחיצה על SHIFT+DELETE. כמו כן בלחיצה על הלחצן הימני בעכבר,התפריט שמופיע,הרבה יותר מצוומצם מאשר בכל קובץ רגיל אחר אפילו אין שם את הPROPERTIES. כאשר עשיתי סריקת וירוסים על התיקיה הגדולה,הקספרסקי גילה BACKDOOR אחת אבל הוא פשוט לא מצליח למחוק אותה. ואפילו לא לעשות QUARANTINE,אני מניח שהדלת הזאת היא אחד מהקבצים שמסרבים להמחק. לאחר חיפוש בפורום העליתי את 2 התוכנות הללו: DELETEDR וFILEDELETE לצערי,כאשר ניסיתי ליישם אותן,קיבלתי הודעה …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לעיתים קרובות קורה לי שאני לא מצליח למחוק סרטים שהורדתי דרך אימיול. רק סרטים כאלה. בהתחלה מחקתי אותם דרך תוכנת System Mechanic. אח"כ זה לא הצליח למחוק אותם ומחקתי דרך האימיול (יש שם אופציה כזאת) אבל עשכו אני לא מצליח למחוק את הסרט בכל דרך שהיא. הוא רושם לי: It is being used by another program or person. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מוחק את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי קובץ מיותר שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך ווינדוס כרגיל - ACCESS DENIED ניסיתי דרך SAFE MODE ועדיין לא מוחק ניסיתי קרוב ל- 15 תוכנות מחיקה ו- ERROR/ACCESS DENIED ניסיתי דרך COMMAND PROMPT ולא עובד. מה לעשות ? ...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
במקרה גם ראיתי את ההודעה הזו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222336.0 וניסיתי את הדרכים שאמרו שם - ולא הצלחתי.. מה עושים ? זה אומר שזה בשימוש וזה לא.. ניסיתי במצב בטוח.. וניסיתי כל מה שרשום שם. עזרה בבקשה :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אינני מצליח למחוק קובץ נתונים pst. ב- OUTLOOK2007 למרות שאינו מוגדר כברירת מחדל וקיומו יוצר לי בעיות בספר הטלפונים. תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ שמסרב להימחק מהמחשב (קובץ של סרט לא איזה חלק ממערכת ההפעלה) ניסיתי גם ב"מצב בטוח" ולא עבד לי מה עושים זה משגע אותי ותופס לי 700 מגה על המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התוכנה היא WINACE,הסרתי אותה מההוספה והסרה אבל נשארו לי כמה תקיות בניהם גם UNINSTEL אבל כשאני לוחץ עליה או מההוספה הסרה אז החלון הבא נפתח לי. איך אני מוחק את זה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה ewb ולא מצליח יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ככה..... מחקתי ת'פיפא 11 כי רק ככה יכולתי להתקין את הדמו של פיפא 12 התקנתי קובץ REG שיסדר את זה, אבל הוא לא נתן להתקין ת'פיפא הישן לאחר שמחקתי את קובץ ההתקנה של הדמו, הבנתי שאני צריך אותו כדי למחוק את המשחק עצמו איך אני מוחק את הדמו מה"הוספה/הסרה"???
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי אני מנסהלעשות uninstall ל-windows live מסנג'ר ומייל. נכנסתי ל-uninstall a program בסטארט של הווינדוז, עשיתי כל מה שצריך... קיבלתי הודעה בסוף שההתקנה הוסרה בהצלחה... אבל היא עדיין רצה על המערכת! גם המסנג'ר וגם המייל :-\ עשיתי את זה כמה פעמים, אבל זה פשוט לא נעלם (גם לא יורד מהרשימה של התוכנות). מישהו יכול לכוון אותי לתוכנה כלשהי שתוכל למחוק את זה? או להסביר לי איך? חיפשתי קובץ uninstall של הווינדוז לייב אבל לא מצאתי.... תודה
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, תוכנת ריגול בשם SweetIM התקינה עצמה במחשב שלי ואינני מצליח למחוק אותה , למרות שהשתמשתי ב ספייבוט וגם ב תוכנת ההוספה והסרה של וינדוס התוכנה מסרבת להימחק ואני מקבל כל מיני הודאות שגיאה ללא שום היגיון . אנא מכם , תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בפוטושופ, ואני עכשיו לומד את התוכנה. אני משתמש במדריך DVD Photoshop 4 DVD Top Secret Tutorials. וניתקלתי בקושי למחוק חלק מהLAYER החדש. משהו יכול לומר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בבעיה אני לא מצליח למחוק איקונים מ ה DESKTOP שלי (זה רושם לי את זה c:\documents and settings\desktop\cscz.exe is using by other program or other person) )ניסיתי גם במצב בטוח וזה לא מביא לי מה אני עודה כדי למחוק את זה??? אה והקבצים שוקלים 0 MB
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את האנטי וירוס Panda והוא כותב לי שאני קודם צריך למחוק גירסאות קודמות שלו או למחוק את ה-Windows OneCareנ (או איך שלא קוראים לזה). בקיצור, אין לי כבר את שתי התוכנות, בשום מקום במחשב אין זכר להן, אפילו לו בר'גיסטרי ואני לא מצליח להתקין את זה בשום אופן. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אדם
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה xp עם רישיון בעברית. המחשב שלי קרס, הוא לא עולה יותר . לא נכנס יותר מידי לפרטים מה קרה וזה , זה לא חשוב כרגע. אני עכשיו רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה xp מחדש. עכשיו הבעייה היא שיש לי שם ב- outlook express, פנקס כתובות שיש לי שם כתובות של אנשים בערך כ- 60. זה מאוד חשוב לי. מה שעשיתי זה לקחתי את הארד דיסק של המחשב הזה , וחיברתי למחשב אחר . המחשב עלה וזיהה כמובן את הארד דיסק שחיברתי. עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות הזה בארד דיסק שמחובר. ניסיתי להכנס לאימייל אבל הוא נכנס לאימייל של המחשב הרגיל, אז זה לא עוזר לי כל כך. איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות האלו? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה DIAMOND TOOLS כבר מלא זמן, באתרים חוקיים ולא חוקיים (אז לא לירמוז על קזה וכאלו) אולי אפשר לקבל את אתר הבית של התוכנה או לינק להורדת הSHARWARE? בתודה naorai
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס קול קצת ישן הדגם שלו הוא: creative es1371, אני לא מצליח למצוא לו דריבר כל אתר מבקש ממני להרשם בשביל לשלם כסף. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריבר הזה? אם יש לכם לינק להורדה ישירה אשמח מאוד... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
http://www.dynamode.net/english/pages/product/LAN%20Products/Network%20Cards/LFE2000.html זה הכרטיס, לא הצלחתי למצוא את הדרייבר בעצמי :'( עייפתי מחיפושים, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו הביא לי מצלמת רשת בלי הדרייבר ולא כתוב עליה ממש ממש כלום! יש לה לד מקדימה וכפתור מאחורה והיא כולה אפורה, גם הכבל עצמו אפור לחלוטין, והיא קטנה יחסית. אם למישהו יש מושג מה הדגם של המצלמה או יש לו את הדרייבר מוזמן להגיב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי מחשב די ענתיקה שלו שאסדר לו. פרמטתי והכל טוב ויפה, הכל עבד לי. עכשיו כשהוא מחבר את המחשב בבית שלו המסך רושם לו שהרזולוציה out of range או משהו כזה. הוא ביקש רק פירמוט והתקנה בלי דרייברים ושהוא יסתדר בעצמו. אבל עכשיו הוא צריך דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם. התקנתי לו CPU-Z וראיתי שהלוח אם שלו זה MS-6540 של מיקרוסטאר חיפשתי בלי סוף באינטרנט ולא מצאתי לזה דרייבר. אשמח לעזרה ולמציאת דרייבר לכרטיס מסך. וכזה שלא דורש אינטרנט. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-