עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא יודע מה קורה כאן - המחשב שלי השתגע אני לא יכול לעשות לחיצה ימנית על קבצים כדי לקבל תפריט מחיקה וכו' לא יכול להוציא להדפסה - כאילו שאין לי מדפסות בשני המיקרים המחשב ניתקע לי בדקתי בפרוסס > מצאתי SMSS וראיתי בגוגל שזה טרויאן ידוע מישהו היצליח לצאת מיזה ? בודאות ובאופן פשוט ? (TOOL) ? THX!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by davis5,

קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים ומאז שהתקנתי את הווינדוס האימיול שלי תמיד קורס בארך אחרי 5 דק אחרי שהוא מופעל ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של האימיול ועדין אותו דבר האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה עצמה? איך אני יכול לוודא את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by nesber,

ניסיתי ליצור צל לכוס הקולה על ידי גזירתה מהרקע, שמירה כשכבה חדשה ואז שימוש בDROP SHADOW בLAYER STYLE. שיחקתי עם כל האפשרויות ועדיין יוצאת לי זווית שלחלוטין לא מתאימה לי, כפי שרואים בתמונה הראשונה. התמונה השניה נילקחה מאתר וזה מה שאני רוצה לדעת לעשות... מישהו יכול להסביר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Arturh87,

מאיפה אפשר להוריד open office? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by hofshi,

בעקבות שאלות חוזרות מחברים, החלטתי לכתוב מדריך למשתמש המתחיל בפיירפוקס. המדריך מתאר את תהליך ההתקנה ואת השימוש בדפדפן. הוא מכיל גם המלצות להרחבות הכי שימושיות לדעתי. אשמח להערותיכם. האם חסר משהו שכדאי להוסיף? תודה, רן המדריך: http://hofshi.blogspot.com/2007/07/blog-post_17.html

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. המרתי סרטון מ MP4 ל MPEG 2 בסרטון שהומר הקול מגיע אחרי התמונה בדילי של 2 שניות מה צריך לעשות כדי שהקול והתמונה יהיו יחד ?

8. למה צריך רישיון ל-Antivir הזה? אם מישהו יודע לפתור את הבעיה שייעזור.... ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by _idank_,

התקנתי דפדפן של FireFox. הוא ביקש ממני להתקין איזשהו PLUG IN. אישרתי את ההתקנה ומאז אני לא יכול לראות סרטוני וידאו ב-Explorer וגם ב-FireFox. הסרתי את ה-FireFox אך הבעיה לא נפתרה. מבקש את עזרכתם דחוף. תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. למי שלא יודע למה אני מתכוון זה כאילו שאני אראה בתלת מימד עם משקפיים..

11. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה שיוריד לי על מהירות מהירה ככול האפשר, ושתוריד את כולם אחד אחרי השני אוטומטי. ניסיתי את (E)lephant וRapidshare Plus והם לא עובדים טוב.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה Aero עם השקיפות והכל על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds שמתי את הסקין Noire שנראה כמו ויסטה אבל יש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה או לצדדים http://img214.imageshack.us/img214/9093/jkhov8.jpg הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ? ראיתי את אלו אבל אני לא יודע איך מתקינים אותם http://splintered13.deviantart.com/art/XP-to-Vista-51827792 http://milork.deviantart.com/art/MiLork-Vista-T…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by haim1440,

אני מנסה לפתוח את מנהל המשימות והוא רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. משהו מכיר תוכנה שמדמה לחיצה על המקלדת??? אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות לחיצת כפתור באופן מחזורי שאני אכתוב לה.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  16. יש לי את המצלמה Genius VideoCAM Series V2 כבר מעל לשנה. אני זוכר שהיא עבדה לי לפני חודש בערך, אבל מאז היא בארון ולא השתמשתי בה. היום נזכרתי בה אז התקנתי את הדרייבר המתאים מהדיסק שבא איתה והפעלתי את התוכנה שלה אחרי זה. אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). יש לכם מושג מה הבעיה? דרך אגב, אני צריך להתקין את התוכנה REAL PLAYER בשביל שהמצלמה תפעל? כי מצורפת עם הדיסק של המצלמה התוכנה REAL PLYER, ולא נראה לי צירפו אותה סתם. אבל שוב יש כאן בעיה, כי כשאני מנסה להתקין את התוכנה REAL PLYER יוצאת לי הודעה של "MISSING UNINSTALLER" ואז אחרי כמה שניות הודעת שגיאה נוספת שהתוכנה לא יכולה להמשיך בהתקנה. עריכה: תוכנת REAL PLAYER, הגירסה האחרונה, הותקנה בהצלחה. אז אפשר לשלול אותה כגורם לבעיה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amir.o,

איך אני יכול למדוד טמפרטורות עם התוכנה הזאת ? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. אני צריך תוכנה שמאפשרת לי לשנות את הקול במיקרופון בתוכנות כמו SKYPE וכו'.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by avico,

שלום רב לכולם וערב טוב.(מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה) יש לי בעיה . נתקלתי היום בטורג'ן ממשפחת malware ככל הנראה טרוג'ן מסוג torjan-psw כאשר אני פותח את המחשב הוא ישר קופץ ומתקיף במלא קבצים. ככל הנראה הוא מנפח את הtemporary בד"כ שנמצא בlocal setting ואף תוקף קבצים ב system32 לפי מה שהבנתי הוירוס ינפח וינפח את הספרייה עד שלא ישאר מקום והמחשב יקרוס. שם טורג'ן לדוגמא : (אם זה עוזר) OnLineGames-SR בבקשה אני זקוק לעזרה מידית זה ממש דחוף. תודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי WIN 7 כמובן זה התקנה שעובדת מעולה, לאחר ההתקנה מחדש.. (לפני ההתקנה מחדש זה היה בסדר) אני מגלה שכל השירים שלי נקראים כג'יבריש לא ברור לי מה הבעיה , אני אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by er0101,

הורדתי לפני זמן קצר. דפדפן נחמד מאוד. חבל שאין תמיכה בWMP מוטמע. חוץ מזה מהיר לטעמי. רק השפת default עברית מטריפה את המוח. שיניתי לאנגלית וזה נחמד. חבל רק שאין עדין פלאגין של delicious. Porable Google Chrome

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nitayc1,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון לבקשה זו. יש לי מחשב נייד Gateway Solo 9550 הורדתי מאתר היצרן של המחשב את כל הדרייברים שייש לכ.מסך של מחשב זה ואף אחד מהם לא מתאים. דרך אגב ביצעתי חיפוש באתר היצרן גם עפ"י Part Number של המחשב. הורדתי תוכנה שתזהה לי את רכיבי המחשב והוא זיהה לי את הכרטיס מסך הבא: Nvidia Corp GeForce 2 GO/MX Ultra [NV11] Nvidia Corp (Gateway 2000) אשמח לעזרה במציאת דרייבר לכ.מסך זה, גם חיפשתי בגוגל ובאתר של NVIDIA ולא מצאתי כלום. תודה 8) בטעות שמתי את ההודעה בפורום מסכי מחשב ולא בפורום כרטיסי מסך, סורי אשמח אם תעבירו את זה בבקשה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  23. שלום, הנני מחפש תוכנה לשילוב מיקסים, משהו בסגנון Virtual DJ, אבל יותר פשוטה, אני זוכר שהיה בעבר תוכנה פשוטה לפני 10-12 שנים, היה תוכנה שאפשר לבחור Pops, והיו מלא מלבנים או ריבועים בצבע כתום, וכל פעם משהו אחר בצבע שונה, בהתאם לזמן שלהם, וכל פעם הייתי לוחץ על זה בכדי לבדוק את הPop, היה משמיע את הקצב, והייתי שם את זה בשיר, כל פעם משהו אחר לשים בתוך שיר כלשהו. בבקשה אם מישהו זוכר את התוכנה או את השם שלה, אנא הגיבו לי והזכירו לי את שמה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  24. בבבבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה טובה...

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.