עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם מבקש עזרה בבקשה הורדתי סרט מאימיול הכל תקין ירד לגמרי אני לא מצליח להפעיל אותו דרך מדיה פלייר 10 וגם דרך DIVX 6.4 החדש הוא לא עובד מה ניתן לעשות? יש לכם תוכנה שיכולה אולי להפעיל את הקידוד של הסרט הזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by tomer_et,

אני לא יודע בדיוק מה קרה אבל אני לא מצליח להפעיל קטעי Flash בגלישה בדפדפן (IE). כשאני מגיע לאתר שיש בו קטעי Flash אני מקבל מסגרות עם X אדום (כמו של לינק שבור). יכול להיות ששיניתי משהו בהגדרות האבטחה או משהו אחר - בלי כוונה. גם כשניסיתי להתקין מחדש את הפלייר של פלאש מהאתר שלהם לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח להפעיל שום ג'אווהסקריפט לא באקספלורר ולא במוזילה.... למישהו זה קרה? למישהו יש עצה מה אפשר לעשות? אתרים שלים לא מאפשרים לי ללחוץ על לינקים וזה מעצבן....

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  5. אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שבאה עם המצלמה - Picture Package Menu הוא כל הזמן נותן הודעת שגיאה - "To run this application, you need to install macromedia flash player first" התקנתי את הפלאש של אדובי... לא עוזר... עשיתי התקנה מחדש של הפלאש... לא עוזר... התקנתי את כל התוכנות של המצלמה (כולל הדרייבר)... לא עוזר... התקנתי את הפלאש ואחריו את התוכנות .... לא עוזר... *הפלאש עובד כי אני רואה תוכן פלאש באינטרנט... אובד עצות :s05:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by R.L,

אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.

7. שלום לכולם אני הורדתי את התוכנה subrip 1.17 והורדתי גם תרגום לסרט עם סיומת XXXXX.srt ואני לא יודע איך אני אמור להפעיל את התרגום עם הסרט ניסיתי כבר איזה 45 דקות.. וגם חבר שלי ניסה לעזור.. אבל לא הצלחנו להפעיל לסרט אני משתמש בתוכנה power dvd xp 4 מישהו יכול לעזור??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yuvalkosh,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא, אודה לכם אם תכווינו אותי לנכון. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte ga-ma78lmt-s2h שכולל כרטיס מסך מובנה ATI Radeon™ 3000 http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/7-series-integrated/Pages/amd-760g-chipset.aspx יש לי גם מסך DELL וטלוויזיה SAMASUNG כשאני מחבר את שניהם למחשב ה-DELL עם DVI והסמסונג עם HDMI אז רואים רק בסמסונג. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר (CATALYST) אבל משום מה הם מזהים לי תמיד רק את הטלוויזיה ולא את המסך מחשב. אודה מאוד אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by DS,

שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. ב mcafee כתוב שהדפדפן לא תומך (יש לי IE8) ב bitdefender יש בעיה עם ה Activex [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. בכל פעם שאני מנסה להריץ(אני מצליח לראות את הסרט במלואו) את הסרט לאיזו שהיא נק' קדימה הסרט חוזר לאותה נק' (זה לא קיים בכל הקבצים אלא רק במס' קטן של קבצים מסוג WMV).לעומת זאת ב-VLC כן ניתן לבצע פעולה זו על אותם קבצים בעייתיים. האם מישהו יודע מה הסיבה לכך?

13. Started by IlyaN,

שלום, הבעייה היא שלאחר הורדת הקובץ ההתחלתי ואישור ההרצה (RUN), ההתקנה לא יוצאת לפועל אבל הprocess אכן מופיע בtask manager. ניסיתי כבוי של האנטיוירוס והפיירוול שלו, אפילו ניסיתי התקנה ללא דפדפן פעיל ושינוי הרשאות מSYSTEM למשתמש שלי, אך זה לא עוזר. אני עם ויסטה, משתמש בIE9 ובFF22. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Shaharrr,

שלום, אני מנסה להפעיל את נגן הרדיו באתר www.91fm.co.il זה נותן לי להוריד קובץ ASF, שאני לא מצליח לטעון. האם אני צריך סוג של CODEC מסוים? מה אפשר לעשות על-מנת לתקן את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. כאשר אני מנסה להריץ קובץ EXE של WINZIP, כלומר קובץ של WinZip Self-Extractor אני מקבל הודעה שגיאה של WinZip Self-Extractor ובה כתוב: "WinZip Self-Extractor header corrupt. Possible cause: bad disk or file transfer error." פעם כן הייתי מצליח להריץ קבצים מהסוג הזה ועכשיו לא. התקנתי WinZip Self-Extractor ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזאת. יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. עבד בעבר התקנתי מחדש וינדוס מדיה פלייר ופלאגאינים לכל הדפדפנים לא עובד בשום דפדפן וגם לשים את שורת הכתובת בתוכנה לא עוזר גם מדיה פלייר קלאסיק לא עוזר אני מתחרפן -בלי גלגלצ או 88 ברקע קשה לי להרדם בבקשה תעזרו לי זה פשוט כאילו מטעין ואז נשאר על ready -הפלייר לא עובד!

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. הכל התחיל מאיזה וירוס או ארוג'ן שנכנס לי

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. כמו בה xtrz הזה ושאני מנסה לשים תמונה כזו שזזה בצד הוא רושם לי the service is unavailable at this time please try later vbscript לא משנה מתי אני מנסה זה תמיד אומר את זה . ממה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  19. הורדתי את הקאזה החדשה ביותר מהאתר הישראלי - קאזה 3.0 יש לי אינטרנט של בזק (ללא חסימה של תוכנות שיתוף) וווינדוס XP

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  20. יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. אז ההסרה של NIS והתקנה של NOD32, לא מצליח להתחבר ב windows live messnger! הוא נותן לי את הודעות המצורפות בתמונות למטה. הבנתי שמדובר במשהו עם פורטים אבל אפילו שאני מבטל את nod32 וה netlimiter2 זה לא עוזר! עזרה ??? תודה {עריכה} [glow=red,2,300]נפתר לאחר השלמת הסרה מלאה של כל רכיבי NIS (שנותרו איכשהו על מחשב) , שכנראה חסמו חלק מפורטים![/glow]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. שלום. כשאני מתחיל להוריד משהו בביטורנט (LH), הוא כותב לי - Rejected By Tracker, port is black listed, use a different port. הפיירוול שלי הוא Sygate Personal, ניסיתי לכבות אותו ולעשות - Allow All - עדיין לא הצליח. אני חווש שזוהי בעיה שנעוצה בחומרה - המודם שלי הוא של אלקטל, והוא גם משמש כפיירוול נעול. די נמאס לי ממנו כי הוא עושה לי בעיות גם ב- PES4. עוד דבר - ב- Winamp, אחרי שנגמר שיר הוא קופץ לי 10 שירים קדימה. איך אני עושה שזה יהיה אחד אחריו בלבד? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  23. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר ל - MIRC. אני בכלל לא מגיע לשלב של בחירת הערוץ... אני מקבל את התכתובות הבאות: *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - וכו' וכו' מישהו יודע אולי מה לא בסדר אצלי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by leda,

ניסיתי להתחבר לחשבון ה gmail שלי עם outlook 2010 ולא מצליח. הגדרתי הכל כמו שצריך כולל בתוך גמייל עצמו. לא מצליח ליצור קשר עם שרת imap.gmail.com פורט 993 . גם חיבור ישיר telnet imap.gmail.com 993 לא מצליח. אני בבזק בינלאומי. אולי הם אחראים? מצליח לכם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by galh_5,

שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.