תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הנטמיטינג ב-xp עושה לי בעיות קודם כל כשהמחשב עולה נפתח חלון ובו כתוב שהוא לא מחובר ל-directory server דבר שני אני לא מצליח לקבל שיחות אלא רק לחייג דבר שלישי כשאני פותח או סוגר את הנטמיטינג עולה מסך שחור לכמה שניות ורק אז נפתח אודה מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1 דבר ראשון יש לי בעיה עם המדיה פלייר לקרוא קבצים כמו AVI וכו' חסרים לי קודקים הטכנאי שלי שם לי תכנה של דיווקס שעוזרת לזה לעלות אבל זה קצת מאט את המחשב ואת זמן העלייה יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי קודקים שלא מורגשים שאני לא יראה סימן עליהם שהמדיה פלייר יעלה ישר כמו ברגיל? 2 דבר שני יש במחשב בשורה הכחולה את העוצמה האקולזייר אז לפעמים שאני לוחץ לחבר את המיקרופון הוא לסדר את הצליל הוא כזה נשאר לי בשולחן עבדוה ולא רוצה לרדת וצריך שלחק איתו הרבה עד שהוא יורד 3 דבר שלישי השומר מסך שלי לפעמים לא רוצה לעבוד בדרך כלל ברגיל הוא על 2 דקות אבל לפעמים הוא פשוט לא עובד כמו שאתם שומעים עד שאני לא מעדכן אותו מחדש 4 דבר רביעי נכון לפעמים יש שגיאה כזאת איתור באגים שלח ואל תשלח אז יש לי כ…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תודה רבה למי שימצא לי ,ניכנסתי לאתר של IBM ויש שם הרבה אפשרויות שלא מצאתי את עצמי, תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי קליפ במחשב אבל אני רוצה לקחת רק הפס קול שלו ולהפוך אותו ל mp3 תודה רבה אנשים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סורק דיי ישן מדגם AVISION 363C ,ואני עובד במערכת הפעלה XP. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר נכתבת לי הודעה שמצביעה על איזה קובץ ובנוסף כתוב WINDOWS 16-BIT SUB SYSTEM. יש למישהו מושג איך אני מתקן את זה? או איפה אני יכול להוריד דרייבר חדש? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן, על איזה תוכנה הייתם ממליצים לוורטואליזציה בווינדוס(שתוכל להריץ גם לינוקס). אני לא אוהב כ"כ את VIRTUAL PC...אשמח להצעות!
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ניסיתי דרך Partition magic להוסיף שטח פנוי להרד דיסק. אחרי restart והמסך הכחול של השינויים המחשב נכבה ואותחל מחדש. לא רואה את הparttition שהיה עליו אינפורמציה חשובה, אלא רק בPartition Magic כ-other עם שם מוזר ואין אפשרות שם רק למחוק או לפרמט . איך ניתן לשחזר בחזרה ולהציל את החומר ששם? מצורפ תמונה קובץ- של המסך. מסומן באדום. אודה על עזרה דחופה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית לחיתוך סרטי FLV העניין הוא שכל תוכנה שניסיתי הוא מציין שאי אפשר לפתוח את הקובץ, אבל הקובץ אינו פגום ואפשר להריץ אותו עם כל נגני סרטים... ניסיתי FLV CUTTER וכל מיני תוכנות והם פשוט לא מצליחים לפתוח את הקובץ. אודה לכם על פיתרון. גם יכול להיות שהבעיה היא אחרת וצריך לשנות משהוא בהגדרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהוא ביכלל מכיר את החברה הזאת ,עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מוצא כלום תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
משהו מוזר בסאונד במחשב או שזה ברמקולים לא יודע פעם בשביל להגביר תקול הייתי מסובב את השחוק הזה של הרמקולים של הקרייטיב וזה היה עולה עכשיו כשאני מסובב אותם זה לא מגביר אלה קובע מאיזה רמקול יצא קול.. והעוצמה נשלטת על ידי ה "בקרת עוצמה" בתפריט למטה איך משנים את זה??
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית בעברית eMailaya התוכנה הינה קלילה וקלה לתפעול ואינה מצריכה התקנה הגירסה החדשה כוללת המון שינויים: ^ אם יש חשבון אחד, בשליחת מכתב, הוא יוצג אוטומטית ^ חלון עידכון גירסה מכיל רשימת שינויים ועדכונים + טיפול במשלוח אישור קריאה לשולח ^ שליחת מכתב בקיצור דרך alt + s + אפשרות לכיבוי המחשב לאחר שליחת מכתב ארוך * תעופה בעת הוספת איש קשר בלי לבחור קבוצה מראש ^ פעולות שונות על שרתי הדואר, נעשית במקביל + כיווץ אוטומטי של מספר נספחים לנספח אחד + נוספה אפשרות לשליחה מהירה לכתובת מסויימת + יבוא אנשים מאאוטלוק ואאוטלוק אקספרס + הפיכת שרת הדואר למעין כונן נוסף במחשב עם אפשרות לשמור קבצים ^ אפשרות לשנות שם חשבון בעריכת פרטי חשבון + שמות …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
במחשב בו יש WIN7 מותקנים IE8 וגם FF5. ב IE זה נראה כמו בתמונה 1, כלומר תקין. ב- FF זה נראה כמו בתמונה 2. נראות שתי שורות טקסט מתוך המופיע בדף המקורי וזהו. הפתרון? חסר תוסף? התקנה של פלאג-אין, ואיזה בדיוק? כיצד מתקינים? תודה אהההההה....... כן. זו לא אנגלית. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חברה שככתי פה סיסמא של הראר שלי בבקשה עזרו לי !! זה הקובץ בבקשה תביאו לי את הסיסמא !! http://www.filesonic.co.il/file/1822351704
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מצאתי את התוכנה הזאת:Dorgem שיש בה גם אפשרות לגלאי תנועה ואני כבר משתמש בה עם 4 מצלמות זולות שמחוברות בבית עם מאריכי usb עלה לי כלום וזה עובד מעולה ואני הולך לעשות להם מוד שיהפוך אותם למצלמות ir
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי תוכנת 16 ביט שרצה עם התהליך NTVDM במערכת AMD+XP (מעבד בודד). ntvdm.exe is process that belongs to the Windows 16-bit Virtual Machine. It provides an environment for a 16-bit process to execute on a 32-bit platform. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminate האם יש לחשוש שבמעבר למערכת כפולת ליבה התוכנית תסרב לעבוד? מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זוהי תוכנת התקשרות לחו"ל דרך המחשב. אתר הבית:http://www.e-phone.co.il/main.html התעריפים שלהם מאוד זולים!!! אבל מחיר המינמום שחייבים לשלם הוא 25 $ אני מעונין להתקשר לארה"ב דרכם. אשמח לקבל תגובות או המלצות אחרות... ;D תודה מראש משה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נמחק סרט, תוכנות שיחזור לא מזהות אותה בתור כונן, אבל בוינדוס רואים את השם שלה, כמו כן המלצה לתוכנת שיחזור ;D
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך תוכנה שתשלב לי לתמיד בין הסרט לכתוביות. תודה מראש אריאל
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ראיתי שבטורק מפרסמים כתוביות מסונכרנות לDVD, איך ניתן בצורה הפשוטה ביותר להכניס אותם לתוך הסרט שאחרי זה אני אראה אותו ב DVD בסלון תהיה לי אופציה לעוד תרגום (עברית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול נתקע לי המחשב לזמן ארוך מידי והחלטתי לכבות אותו ידנית (כפתור) לאחד מכן הדלקתי והווינדוס עשה לי CHECKDISK (CHKDSK( לאחר מכן הווינדוס עלה ובמסך הכחול הזה לפני שרואים את השולחן עבודה היה רשום משהו "RESETING YOUR DESKTOP" -בערך לא בדיוק ככה אחרי זה השולחן עבודה שלי כולו נמחק רוב התוכנות במחשב זיהו כאילו הן לא מותקנות בכלל הווינדוס ביטל את הAERO נמחקו מועדפים ועוד ממש כאילו הווינדוס פירמט את עצמו (אבל הקבצים על הכונן נשארו אני חושב) הבעיה המרכזית שלי היא שכל חלון כלשהו של אקספלורר שאני מנסה לפתוח (המחשב שלי או כל סוג של תיקיה שהיא) לא נפתחת כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום.. מה אני יכול לעשות חברים? תודה רבה לכם עריכה: ניסיתי גם SAFEMODE ואותו דבר אקספלורר לא עובד ע…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-