תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לוח מודעות לבצפר שיענה על הקריטריונים: 1. שיהיה כמה שיותר קל לתיחזוק (מדובר על מורים ומנהלה ;D) 2. אמור להצטרף לאתר קיים קישור 3. ויזואלית שיהיה דומה ללוח מודעות רגיל בצורה 4. שיהיו בו אפשרויות לשים פתקאות (כמו ששמים עם נעץ); הודעות חרום מכמה סוגים; שינויים בלוחות זמניים ופתקאות סגורות (כמו ההודעות האישיות) אני מחפש או תוכנה כזו או דרך בניית אתר שעושה את זה טוב, לא חייב בארץ תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
המטרה של התוכנה הוא לרשום את התוכניות שלי וכמובן שתיתן לי תזכורת לגבי כל מיני אירועים או מפגשים וכו'.... תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בעיקרון אני מכיר מלא תוכנות כאלו פשוט כולן "כבדות" אז למי שמכיר תוכנה פשוטה אשמח לקבל לינק ....
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי קאזה שהייתה מורידה לי במהירויות מטורפות (לא יגיד איזה כי אז יבקשו הוחכות ואין לי), בכל מקרה עכשיו היא לא מתחברת (תמיד הייתי עם פיירוול של סיגייט) הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא החלפת מערכת הקבצים מfat32 לntfs, אבל לא נראה לי שזה הגיוני, אה וגם ניסיתי עוד כמה סוגים של קאזה ואף אחת לא מתחברת, אני לא רוצה לשים את הגרסא ++ כי היא לא מורידה אצלי מהר. בכל מקרה כל מי שיש לו איזה רעיון זה יעזור בטירוף.
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בפוטשופ אם יש לי תמונה , ועליה כתוב טקסט, איך מעיף את הטקסט בלי לפגוע ברקע מאחורה? איך אני מוציא את הטקסט, והתמונה תישאר שלמה בלי ריבועים כאלו מאחורה :]] תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ניסיתי DEAMON וניסיתי PARAGON CD EMULATOR. לאחר התקנה כאשר הוא מנסה ליצור כונן וירטואלי קופץ החלון הכחול של XP - PAGE_FAULT_IN_NON_PAGE_AREA משהו כזה... והוא קורס... פעמים כבר פירמטתי את המחשב מהסיבה הזאת... יש למישהו מושג? מפרט בחתימה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, בערך שבועיים אין לי סאונד במחשב, ואני לא ידוע למה. יום אחד היה, ויום אחרי זה נעלם. הווינאמפ והמדיה פלייר מסרבים לנגן, אי אפשר אפילו לפתוח את הבקרת ווליום, כי המחשב לא מזהה התקן של כרטיס קול. בלוח הבקרה, בהגדרות צליל, גם לא מזהה שום כרטיס קול. גם אחרי שמחקתי את הדרייברים של הכרטיס קול והתקנתי אותם מחדש, עדיין המחשב לא מזהה. אני כבר נואש, ולא יודע מה לעשות. הנה תמונות ממנהל ההתקנים ומ-EVEREST: ניסיתי לחפש בעיות דומות שנפתרו בפורום, אבל עשיתי בהן את כל מה שהציעו, ולא עזר לי. תודה רבה לעוזרים, ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ערכתי את השאלה, כי אני מאמין שמצאתי את הפתרון לבעייה הראשונה. כעת אני שם לב שהתמונות החתוכות של העמוד הראשי הן בסה"כ גודל של חצי מגה. האם זה מוגזם ועדיף לקצץ באיכות? או שאין בעייה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מבצע מוצרי גיבוי ושחזור ACRONIS - יש להעתיק את מספר הקופון בעת ביצוע ההזמנה. הקופונים - מתחת ללינקים http://virtualtools.tech.officelive.com/Acronis.aspx
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ניסיתי להוסיף וגם לשנות את הפורטים ברשת וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש ביותר לעכבר, אבל התאכזבתי אחרי שהתקנתי אותו. הכל בסדר איתו, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לקבוע את הכפתורים בצדדים בהתאמה למקשים שאני רוצה. ב- mx-500 הייתי יכול לעשות למשל מקש כל שהוא ב- home או למשל f8, ואז במשחק לכוון שהכפתור הזה (גם בעכבר) יחליף לי לנשק מסויים, אבל לצערי אי אפשר. מישהו אולי מכיר דרייבר לעכבר הזה שיש לו את האפשרות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בס"ד שלום, לאחר שראתי שקיבלתי הודעה שהOFFICE שלי אינו מקורי הסרתי אותו, וההודעה עדין מופיעה ! מדוע?, ואיך אוכל להוריד אותה ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטים שהורדתי. לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס (לצערי סרביס פק 1), ומאז ישנם קבצים שאני לא יכול לראות, אני רק שומע אותם. ניסתי להוריד תוכנה אחרת (ווינאמפ) אבל גם זה לא עזר. הקבצי מדיה שאני מצליח לראות הם קטנים יותר, יכול להיות שזו הסיבה? נ.ב לפני התקנת הווינדוס זה עבד.... ואיך אני מתקין קודקים... עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Easy Video Joiner לחיבור מספר קבצי וידאו קטנים לקבצי וידאו גדולים, ובתוכנה Easy Video Splitter לפיצול קבצי וידאו גדולים למספר קבצי וידאו קטנים. יש לי בתיקייה אחת הרבה מאוד קבצי וידאו קטנים. אני צריך תוכנה שעובדת ב-batch, ומאחדת את כל קבצי הוידאו בעלי שם זהה לקבצי וידאו גדולים בספרייה אחרת בפעולה אחת. אני עובד עם קבצי mpg, אבל זה יהיה נחמד אם התוכנה תעבוד גם עם קבצים בעלי פורמט שונה (כמו למשל avi, wmv). ספריית מקור: Bus 1.mpg Bus 2.mpg Bus 3.mpg Car 1.mpg Car 2.mpg Train 1.mpg Train 2.mpg Train 3.mpg Train 4.mpg ספריית יעד: Bus.mpg Car.mpg Train.mpg :auto:
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי את הפיירוול הזה גרסה: pro 5.5.062, ועכשיו אחרי שהתקנתי אותו אני לא יכול להוריד באימיול כלום. מישהו יודע למה זה ככה ? או אם צריך לפתוח פורטים שם, או לשנות משהו, כי בעקרון עשיתי לחיבור שלו ALLOW . תודה.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר'ה מצאתי תוכנה יותר טובה אפילו מהקאזה הפרוץ ככה שכל מה שנשאר לכם לעשות הוא להיכנס לקרוא את חוקי הפורום ולהוריד את התוכנה ולהתפנן בהצלחה חברה ותגידו לי מה אתם חושבים עליה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
האייקונים השתגעו אצלי לכל תוכנה נהיה פתאום אייקון של תוכנה אחרת זה קרה אין לי מושג מה זה ואיך לפתור אבקשם ממי שיודע משהו בנושא להחזיר לי תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני מעוניין בתוכנה שתשמור את המצב הקיים כלומר אני מתקין אותה עכשיו והיא זוכרת כל מה שמותקן על המחשב כך שביא בעתיד תעף את כל הזבל שמצטבר
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן. כשהתקנתי בפעם הראשונה את ה windows עשיתי קבצי גיבוי של גוסט. כשאני מנסה לאתחל אותם דרך התוכנה הוא לא מוצא שום קובץ גיבוי והם קיימים במחשב, והוא לא מוצא אותם בחיפוש אחרי קבצי גיבוי. מישהו יש לו פיתרון אולי? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי משחק (מחנות ולא משהו שהורדתי) שאני לא מצליח להתקין כי מייד לאחר שאני מכניס את הסיריאל הוא פותח חלון התקנת אבל מייד לאחר שנייה נעלם ולא קורה כלום. חשוב לציין שהמשחק הזה הותקן אצלי בעבר בהצלחה ולאחר שסיימתי אותו הורדתי אותו מהמחשב אבל עכשיו שאני שוב רוצה להתקין אותו אני נתקע. מה יכול להיות הבעיה? יש לי מקום פנוי ככה שאני יודע שזה לא הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
כול פעם ששיר מתנגן לו החלון AVS קופץ , למרות שאני סוגר אותו , איך שהשיר הבא מתחיל הוא קופץ איך אני מעיף את זה ? עריכה: פיתרון למי שזה גם מפריע יש PLUGIN בpreferences של התוכנה שנקראת( AVS (visual studio something להסיר מנהלים ניתן לנעול , תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, קניתי בארה"ב סרט DVD ללא כתוביות בעברית ואני מעונין להוסיף לו כתוביות בעברית אבל לא להטמיע אותן. פשוט לראות את הסרט במחשב עם כתוביות בעברית אבל ללא צורך להעתיק את הסרט למחשב אלה פשוט להוסיף לו תרגום כמו שמוסיפים תרגום לסרט XVID דרך תוכנה כמו BSPLAYER. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת זאת?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-