תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה ידידותית (ורצוי חינמית ) לעריכת סרט DVD. יש לי מס' סרטונים בפורמטים שונים (asf, avi, mpeg, mpg וכו') שאני רוצה להכין איתם סרט DVD עם תפריט והכל ( ממש DVD ולא VCD או משהו דומה). יש לי תוכנה מסויימת שקיבלתי עם המחשב החדש ועם צורב ה - DVD אבל משום מה היא נתקעת לי לאחר שהיא משלימה 5% בלבד מההכנה לפני הצריבה (בטח קידוד או משהו). בעצם, היא לא ממש נתקעת אלא יותר נכון לומר שהיא לא מתקדמת, היא מראה שהיא עובדת, וכתוב גם שזה מכין את הכותרות/תפריט וכו' אבל זה לא זז במשך שעות מעל 5% (מעל 10 שעות) בכל מקרה הייתי רוצה לנסות תוכנות אחרות אם יש. אגב לתוכנה שיש לי קוראים POWER PRODUCER תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת עם win xp pro שעבדה כמו שצריך, אך היום המחשב הפסיק לעלות. גם במצב safe mode הוא לא עולה. נתקע. לא הותקנה שום חומרה חדשה ושום תוכנה חדשה. הרצתי hiren boot cd בדיקה על הדיסק הקשיח, הדיסק תקין, לא נמצאה תקלה. מה יכול להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה מבלי להתקין מערכת מחדש תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע אולי מי היבואן או המפיץ של נורטון אנטיוירוס בארץ? כן כן ... החוקי והמקורי......
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט ב "בזק בינלאומי" 4 שנים ובחיים בחיים לא היה לי כזה דבר !!!! חיברתי מישהו בחיבור מהיר באמצעות ADSL לאינטרנט דרך בזק בי"ל וברגע ההתחברות הוא חטף 60 וירוסים ו 29 spywares !!!!! אי אפשר היה להכנס לשום אתר !!!!! ניסיתי להוריד AVG אך לאחר מילוי ממושך של שאלון נדרשתי לתת מס. כרטיס אשראי ! זה קרה למישהו ? מישהו יכול להמליץ על אנטי וירוס שיכול להתמודד מול כזו מכה בעת כניסה לאינטרט ? ישנה כתובת לאנטיוירוס חינם ?! תודה !
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לצרוב LAYER שני על דיסק ואחכ לראות את הסרט בDVD (בסלון)?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי דיסק של WIN XP אמיתי בבית וגם דיסק של OFFICE XP אמיתי עכשיו רציתי לדעת העם אני יכול להכין דיסק DVD שיכלול את שתיהם ביחד ושהוא גם יהיה BOOT ? והאם אני יוכל להוסיף לשם עוד תוכנות שיעבדו ע"י לחיצת כפתור שאני יכין בתפריט כלשהו...? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
פירסמתי הודעה בערך לפני שבועיים אבל אולי יצאו דרייברים תואמים לחלקים הבאים: כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לוח אם- זה מה שרשום על החוברת- k8triton nforce 4 ultra ga-k8nf9 ultra nforce 4 ultra chipest תודה לעוזרים! דרך אגב הלוח אם זה ל מעבד AMD 64 דול ליבה
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בזמן גלישה קופץ לי חלון שמוביל לקישור: http://www.zoomabet.com/bets/group674.html הרצתי AD AWARE ואנטי וירוס והם לא מוצאים אותו מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כשאני מקבל מייל ב OUTLOOK 2007 מושמע צליל אני מעוניין לשנות אותו חיפשתי בכלים ולא ממש מצאתי מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס CONODO ,האנטי וירוס מבצע עדכון אוטמטי כל שעתיים בערך דבר שמאט מאוד את המחשב שאלה: האם אפשר לבטל את העדכון האוטומטי,ולבצע עדכון ידני. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כאילו אנשים שיש ברשותם פלאפון והם באזור אז זה שואב הודעות מהם לתוך הפלאפון שלי. מישהו שמע\יודע על זה משהו?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אני מוסיף נקודה של INFO על המפה? לדוגמה 2 שמצאתי במנהטן :
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על מקש ה1 בלוח המקשים שבצד המקלדת הוורד נפתח, וכשאני לוחץ על 3 הצייר נפתח. אם אני לוחץ על המספרים שמעל האותיות הכל בסדר ושום תוכנה לא נפתחת. הרצתי אנטיוירוס מעודכן, ספייבוט וגם ComboFix. שומדבר. הרצתי HiJackThis ולא מצאתי משהו חריג. הנה הלוג. אני אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור לאינטרנט מתנתק לי בלילה שאני שם את הEMULE להוריד דברים, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי כל פרק זמן מסוים את החיבור ובמקרה של ניתוק לבצע חיוג אוטומטי?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקבצת קבצי וידאו מ 700 מגע ל 150(בערך)
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אפשר לראות על כל קובץ את העמוד מקור שממנו מורידים את הקישור.. משום מה כשאני מקליק עליו זה מנסה לפתוח אותו במדיה פלייר במקום בדפדפן כלשהו.. גם יש את הקידומת של הפרוטוקול http:// וזה עדיין עושה זאת.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הסיפיו יוסג' לא כל כך יציב אצלי. ברגע שעל המחשב רצות שתי תוכנות, שהן: mIRC Team Speak 2 הסיפיו יוסג' קופץ בלי הפסקה בין 2 ל 20. נראה לי קצת מוזר. בכל מקרה שאני מפעיל את המשחק Unreal Tournament 99 בנוסף ל Teamspeak and the mirc הסיפיו יוסג' קופץ ל 100 קבוע ולא זז, נשאר שם על 100. הורג אותי המצב, זה מגיע למצב שהמחשב נתקע לי בשלב מסויים של המשחק. עכשיו אני בודק מידי יומיים את המחשב ב SpyBot and Adaware. את שניהם אני מקפיד לעדכן, כמו כן גם את הוינדוס. אין הרבה תוכנות שפועלות ברקע עם המחשב, זה מה שגורם לזה להיות יותר ויותר מוזר. וירוס? אני בספק, נזהר מאוד. באגים? משתדל לנקות כמה שיותר עם התוכנות SpyBot and Adaware. זו החומרה שלי. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz, 2746MHz…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שמהווה פילטר תוכן?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תמונה : http://www . siz .co.il/my/k4xmjdjunjmm.png - תורידו רווחים השגיאה מופיעה פעם בשעתיים + - , ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את גירסא 4 , ועדיין יש שגיאה .
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-