תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב, זה נכנס למסך שטוען את הווינדוס, ופשוט טוען וטוען וטוען בלי הפסקה ): ניקיתי את המאווררים טוב, ניסיתי גם להפעיל מצב בטוח, ולחפש משהו חשוד בביוס ושום דבר לא עוזר, זה ממשיך ככה שעות... S: תצילו אותי
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ אני מנסה לעלות את הפוטו שופ ואני מקבל את ההודעת השגיאה הבאה: This application has failed to start because MSVCRT10.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem? אני מבין שחסר לי הקובץ הנ"ל, אבל איך אני מתקן את המצב? אולי להתקין אותו לתוך אחת הספריות של הפוטושופ? מישהו יכול להגיד לי באיזה ספריה צריך להיות הקובץ הנ"ל? שאני אוכל להעתיק אותו לספרה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להכנס לצ'אט של תפוז אך הבעיה חוזרת בעוד צ'אטים אני מקבל את ההודעות הבאות: exception ocuured! couldnt create directory "c:\program files\i2i internet solutions\i2i chat- platinum edition'tapuz" even though it does not exist (error 5) לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: couldnt copy "c:\users\admin\appdata\local\temp\low\chat.dll to (הספריה שרשומה מעלה) from the following reason: 3 לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: gettempfilename failed with error 267 parameters (מה שרשום בהודעה הראשונה) אשמח מאד לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס לצ'אט הוא פשוט לא עולה... יש תמונה כזאת של x בצד וזה... עכשיו אני יודע שזה תוכנה שמפעילה את זה... בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להמיר קבצי avi to mpg אני מקבל הודעה מסוג זה "can'ot open or unsupported"
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי לצורך איפוס המערכת (נפילות גרפיות) יעצו לי להסיר את JAVA ואת תוכנת FLASH ולהתקין מחדש: 1) לא מוצא JAVA וזה לא יתכן, איך זה מוסתר 2) מנסה להסיר את ADOBE FLASH ולא מגיב להסרה ולא מסיר (גם במצב בטוח SAFE) 3) איזה JAVA מומלץ להתקין והיכן אשיג? תודה, יהודה עריכה: התקנתי JAVA מקורית של SUN ורוב הבעיות נעלמו, פרט לאתר אחד שלא מצליח עדיין
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ההתקנה נתקעה לא נוצר כונן ווירטואלי יש ת'-Uninstall אבל ההודעה הזאת עולה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן התקנתי google toolbar (גרסה 3.0.20070525W) עבור הfirefox שלי (גרסה 2.0.0.7) ומאז אני לא מצליח להסיר אותו. קודם כל הוא לא מופיע בadd remove programs וכשאני עושה לו הסרה דרך ה-firefox הוא מתקין עצמו מחדש לאחר הפעלה של firefox מחדש. ניסיתי כבר הכל, מלמחוק את קבצי extensions.rdf extensions.cache, extensions.ini, ועד להסרה של ה-firefox והתקנתו מחדש. שום דבר לא עזר. אולי עוד מישהוא נתקל בבעייה הזאת ויש לו פתרון ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי קובץ XL שמוגן באמצעות סיסמא ברגע שאני מכניס את הסיסמא אני יכול לערוך אותו ולראות אותו הבעיה היא שאני רוצה להסיר את ההגנה הזאת של הסיסמא, ואם אני מכניס את אותה סיסמא שהכנסתי בהתחלה הוא לא מקבל אותה ואומר שהסיסמא שגויה אשמח לכיוונים או פתרונות בנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדבקתי מאיזה מייל כנראה..וירוס tanatos.m הוא מתפשט לכל קובץ EXE שרץ. נועל TASK MANAGER ועוד המון דברים.. יש לי AVG והAVG כל כמה זמן מתריע על קבצים נגועים אך הוא לא מצליח לנקות אותם... בנוסף ניסיתי להכנס לSAFEMODE ומשם לבצע סריקה אך הSAFEMODE לא עולה...בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע ומאתחל.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הוירוס, חיפשתי בגוגל ומצאתי שם כמה דפים אבל שום דבר משם לא עוזר.. יש איזשהי דרך לעשות BOOT עם אנטיוירוס לפני שהווינדוס עולה? מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זו תוכנה שממירה ל pdf ע"י כך שהיא שולחת את המסמך למדפסת וירטואלית. בנסיון להסיר אותה אני מקבל את ההודעה הבאה" " the cpw2 port provided by cutepdf writer is still being used/ disconnect all printers from this port then uninstall cutepdf writer" מה הכוונה ומה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה המינימלית התוכנה (בסביבות 35 מגה), אבל עכשיו שאני רוצה להסיר אותה, אני לא יודע איך. התוכנה לא מופיעה בתפריט ההוספה.הסרה של WINDOWS וגם בתפריט של התוכנה לא מופיעה אופציה של UNINSTALL. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 בעברית.. הוא ננעל לי ולא נותן לי לעבוד בשום תוכנה (WORD, PP...) בגלל שהוא עבר את המגבלה של ה 30 יום. אני מנסה להסיר את התוכנה, ומקבל הודעה כזו " לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום. הפעל את תוכנית ההתקנה שוב מהדיסק המקורי או ממיקום ההורדה ". דרך אגב, ניסיתי גם להפעיל את ההתקנה וקיבלתי את אותה ההודעה. מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר כדי להתקין קספרסקי אבל זה לא נותן לי להסיר... אין בכלל אפשרות של UNINSTELL... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להסיר את הדרייבר אני נתקל בהודעת שגיאה וההסרה מבקשת להפנות אותי לקבצי ההתקנה של הדרייבר (לקובץ msi ) גם כאשר אני מפנה לקובץ אני נתקל בהודעה שההתקנה אינה חוקית ולכן אני מצליח להסיר את הדרייבר. אודה לעזרה דחופה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
גירסה 37090 הורדתי אותה מכמה אתרים, התקנתי מחדש לא עוזר! ואני מקבל הודעת שגיאה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי התקנתי את GETRIGHT 6 לפני דיי הרבה זמן ולא השתמשתי בה אז החלטתי להסיר...אבל, כשאני מנסה להסיר דרך לוח הבקרה אני לא ממש מצליח.. אחרי ראני לוחץ על הסרה אני מקבל את ההודעה הזו : http://i12.tinypic.com/4ic8f9i.jpg אני בוחר ב UNINSTALL ואז קופץ לי חלון שלוקח אותי לכתובת הזו ואומר לי שהתוכנה הוסרה...וכמובן שהיא לא http://www.getright.com/uninstalled.html אשמח לעצה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המחשב הנייד החדש שקניתי הגיע עם ווינדוס לייב אסנשיאל. ניסתי להסיר את תוכנה אבל היא נשארת במחשב אפילו לאחר שעשיתי ריסטרט. מה זה יכול ליהיות ? מה צריך לעשות כדי שהיא תוסר ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מאתמול ניסיתי להסיר את התוכנה והיום עשיתי שחזור מערכת לשלשום ועדיין אני לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עושים? זה משגע אותי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לחצתי התחל >הגדרות > לוח הבקרה >הוספה או הסרה של תוכנית ואז לחצתי הסר על windows live essentials ולא קורה כלום. חזרתי על הכל שוב ושוב לא קורה כלום, התוכנה נשארה באותו המקום. מה צריך לעשות כדי להסיר את תוכנת המסגנר ?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש ברשותי סורק מאוד ישן של HP שאין לו תוכנה שמיועדת לעבוד בחלונות 7. ניסיתי להתקין תוכנה שמיועדת לעבודה תחת חלונות XP - התוכנה לא עבדה, עשיתי uninstall ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב בעליית המערכת הפעלה קופץ החלון שניתן לראות בתמונה המצורפת. איך ניתן להסיר באופן מלא את התוכנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את הדרייבר (או להתקין חדש, מאז שנסיתי להסיר) קופץ לי חלון: NVUNINST.EXE ביצע פעולה לא חוקית ועליו להסגר איך אני מסדר את זה? תודע מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
באחת ההפעלות מחדש של פיירפוקס לצורך הסרת הרחבות נתקע השועל ולא היתה ברירה אלא לקנסל את הפרוסס שלו. מאותו רגע והלאה לא ניתן להסיר הרחבות מפיירפוקס. כלומר ההרחבות המוסרות נמצאות במין מצב ביניים שבו פיירפוקס מחכה להפעלה מחדש ע"מ להשלים את ההסרה שלהן. :s05: אבל גם לאחר הפעלה מחדש הוא נמצא שוב באותו מצב. כך יוצא שניתן להוסיף הרחבות, לנטרל אותן, אך לא ניתן להסירן והן סתם נמצאות ברשימת ההרחבות. עוצו עיצה.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני סובל מאיזשהו סוג של Mass Emailer Virus שמתחבר להמון שרתי SMTP, איך אני יודע? אני רואה את כל אותם החיבורים דרך Process Explorer, יש לציין שהחיבורים מתבצעים בקובץ winlogon.exe, וזה כמובן לוקח המון משאבים. הקובץ winlogon עצמו הוא מקורי, של וינדוס, מקושר לכתובת הנכונה, ואינה "מתחזה". ניסיתי אפילו להחליף אותו באחד חדש מדיסק ההתקנה של וינדוס (הדיסק נקי), ולעשות אפילו Repair לוינדוס, אך זה לא עזר. כשהבעיה התחילה הייתי עם NOD32 מעודכן יום-יום, והוא לא איתר את הבעיה. עכשיו אני עם קספירסקי, שוב, שמעודכן יום-יום, והוא אינו מאתר את הוירוס. כמובן שניתן לפתור את זה באופן חלקי ע"י פירוול שיחסום פשוט את winlogon, אבל זה לא פתרון. מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? …
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-