תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מנסה לשים סרט וידיאו במצגת של פאוור פוינט וכל פעם יש בעיה, עשיתי ניסיונות עם כל מיני סרטים בכל מיני פורמטים וכל פעם בעיה אחרת.. אין סאונד, אין תצוגה, אין כלום.... מדובר על סרטים קצרים ככה שזיכרון זו לא הבעיה מה גם שאני עם מחשב חזק. מישהו יודע אולי באיזה פורמט אני צריך לעשות את הסרט כדי שיעבוד נורמלי במצגת? ("לא לעבוד בפאוור פוינט" לא תהיה עצה טובה לכל המתחכמים! ) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי וקיבלתי הודעת שגיאה ש: לא נמצאה נקודת כניסה, לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה convirt to global handle של ההליך בספריית הקישור הדינאמי kernel32.dll, ניסיתי למחוק את התיקיה ולהתקין ממקור אחר ושוב אותה הודעה, ראיתי בפורומים (באנגלית) שאותה בעיה קרתה גם עם תוכנת tmpegens (ולא נתנו שם פיתרון) תודה, חברה...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שפשוט תקליט VIDEO IN וLINE IN (של הסאונד...) בשקט, ז"א אני אקבע שם שעה והגדיר אותה בהתחלה והיא כבר בשעה הזאת תדלק ותקליט בלי צורך שאני אראה את הוודיאו הנכנס ואשמע את הקול, יש תוכנה כזאת ? אם היא בדרך גם תקודד את זה, אז זה יהיה בכלל מעולה. תודה מראש לעוזרים. ד"א אני משתמש בVIVO בX1900XT שלי אם אתם צריכים עוד מידע בקשר לכניסה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
זה לא משנה עם זה עם DIVX REAL PLAYER או כול נגן אחר, לפעמים הסרטונים מופיעים לי בצבע ורוד (למרות שלפני זה הם עבדו מצויין). למה זה? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מנסה להיכנס למשל לדואר של וואלה/ג'ימייל ועוד כל מיני אתרים העמוד לא עולה פשוט. בשורת המשימות רשום Done כאילו כל העמוד נטען, אבל כל העמוד לא עולה. התקנתי מחדש את ה-IE7, Flash,Java אבל כלום לא עוזר. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה להוריד דברים מ-rapidshare עם flashget זה לא מצליח. אני מסמן את הלינקים ולוחץ על CTRL + C ואז אני מסמן את כל הקבצים ולוחץ אישור. אני מסמן את האפשרות התחבר לשרת ורושם את השם משתמש והסיסמא של החשבון premium שלי ב-rapidshare. אני לוחץ OK ואז זה מתחיל להוריד, אבל מה שזה מוריד זה הקישורים להורדה של הקבצים. איך אני עושה שזה יוריד לי את הקובץ ישר? מה הבעיה? עריכה: הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים.. זה ממש חשוב לי, התמונות מהטיול היו על המחשב, פירטמתי את המחשב ושכחתי לגבות יש לי את הכרטיס זכרון עדיין שעבר פירמוט אחד (במצלמה) אני זוכר שלפני שנה או יותר עשיתי את זה, וזה שחזר לי 90% מהמידע שהיה שם. אני לא זוכר מה שם התוכנה, זוכרים? משהו ממולץ? תוודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלומות.. כשאני שם באתר כלשהו קידוד UTF8, מעביר אותו מWIN כל פעם, אחרי כל דף שאני עובר הקידוד חוזר לWIN. יש אפשרות לבטל את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מוריד עשיו איזה 5 קבצים ובממוצע יש להם 650 מקורות הקיצר כל הלילה המחשב היה דלוק וזה רק הוריד לי על מהירות 12 ועוד ראיתי שאנשים מורידים מאימיול על 150 אני יסתפק גם ב 80 אז משהו יכול לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת פקס שהיא כולה גרפית וקלה לשימוש כמו פקס רגיל 1) סריקה או חיפוש קובץ (כמו בפקס רגיל) 2) רישום מספר הטלפון (כמו בפקס רגיל) 3) ושליחה START (כמו בפקס רגיל) תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
outlook xp האם ניתן לקבוע שביום מסויים בשעה מסויימת הוא ישלח עבורי מייל?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי אימיול(NEO MULE),ומשום מה התחילו לי להיות איתו כמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שמשום מה הוא לא מתחבר לשרתים,אבל את הביעה הזו רשמתי בכותרת נפרדת(אם אתם יכולים תנסו לעזור שם). הסיבה שאני רושם על הבעיה הנ"ל היא שאולי היא קשורה לבעיה הזו: עכשיו הוא הצליח להתחבר לשרת(או כך הוא רושם),ובסטטוס של הKAD,הוא רושם OPEN,אבל כשאני מנסה לחפש משהו בKAD ,הוא מראה את הסימן הזה של ה"מחפש"(סימן קריאה) למשך פרק זמן די ארוך ואז הוא מפסיק בלי להראות שום תוצאות. חשבתי בהתחלה שאולי הוא לא מצא שום תוצאה לערך שהזנתי,אז אמרתי לו לחפש משהו שבטוח צריכים להיות לו אלפי אם לא עשרות אלפי תוצאות(תנחשו מה זה יכול להיות ),והוא לא מצא כלום. ד"א ביטלתי את הפיירוול(של וינדוס) כשעשיתי את כל זה,אז הוא לא …
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל נט לימיטר 1.3 בויסטה 32 גורמת שהאקספלורר לא יעבוד יש למישהו הצעה על תוכנה אחרת או איך לפתור את הבעיה הנל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן - המחשב שלי השתגע אני לא יכול לעשות לחיצה ימנית על קבצים כדי לקבל תפריט מחיקה וכו' לא יכול להוציא להדפסה - כאילו שאין לי מדפסות בשני המיקרים המחשב ניתקע לי בדקתי בפרוסס > מצאתי SMSS וראיתי בגוגל שזה טרויאן ידוע מישהו היצליח לצאת מיזה ? בודאות ובאופן פשוט ? (TOOL) ? THX!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים ומאז שהתקנתי את הווינדוס האימיול שלי תמיד קורס בארך אחרי 5 דק אחרי שהוא מופעל ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של האימיול ועדין אותו דבר האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה עצמה? איך אני יכול לוודא את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בפתחית קובץ WORD נגיד שלחו לי אימייל עם קובץ WORD כלשהוא אני מוריד אותו למחשב והוא לא נפתח. הוא מראה את ההודעה הזאת: http://img262.imageshack.us/my.php?image=51523319kh0.jpg כנ"ל לגבי POWERPOINT (מצגות וכו') חוץ מלהסיר את התוכנה ולהתקין מחדש יש למישהו עצה מה לעשות?! תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי את התרגום של הסרט כל הפחדים כולם ובאחת השורות "נשלח מטוס A-4 ישראלי לסיור.|למקרה שכוחות יבשה יפלשו" הקטע השמאלי אמור להגיע לפני הימני אבל כל מה שאני עושה זה לא עוזר וזה מופיע הפוך בזמן שאני רואה את הסרט. איך אני מסדר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תמונת נוף ברזולוציה גבוהה מאוד. מישהו מכיר אתרים שמציעים כאלה תמונות בתשלום? תודה רבה! עריכה: מצאתי את האתר istockphotos, אבל הגודל הכי גדול שם זה קטן מדי בשבילי...
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ניסיתי ליצור צל לכוס הקולה על ידי גזירתה מהרקע, שמירה כשכבה חדשה ואז שימוש בDROP SHADOW בLAYER STYLE. שיחקתי עם כל האפשרויות ועדיין יוצאת לי זווית שלחלוטין לא מתאימה לי, כפי שרואים בתמונה הראשונה. התמונה השניה נילקחה מאתר וזה מה שאני רוצה לדעת לעשות... מישהו יכול להסביר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פיירוול של KERIO 4.1.3 ופתאום אתמול הוא שלח לי עדכון לפיירוול אז אשרתי ומאז התוכנה לא עולה שאני עושה ריסט אני רואה שהתוכנה לא עולה (ו סקיוריטי סנטר מודיע לי שהוא מכובה) אני בודק ב TASK MANAGER ואני רואה ש 99 אחוז מה CPU USAGE נמצא בKERIO והוא לא מעלה לי אותו הוא נשאר ככה שנה ולא קורה כלום המחשב אפילו נהיה יותר איטי (מן הסתם) ממה זה קרה? למישהוא עוד זה קרה? תודה לכולם טל
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את המסנג'ר לייב גרסת 2011 על הלפטופ ומשום מה כשהתכבת עם צד שני, אז אמרו לי שאני מופיע כאילו אני מחובר דרך סלולרי,ולא יכלו כתוצאה מכך לשלוח לי הודעות ארוכות, היו צריכים לפרק אותן ולשלוח בנגלות,אי אפשר לשלוח קבצים, או קריצות (אבל בלי קריצות אני אחיה..) מישהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-