תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עם איזה תוכנה אפשר להמיר שירים מדיסק ל mp3 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
זה?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נגיד אני רושם hello הוא רושם לי הרבה פעמים heello הוא סתם מוסיף לי E.... מה אני עושה? אותו דבר עם קוף.. "ק"
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר'ה התצוגה ב-IE7 של העמודים על הפנים, איך אפשר לשנות את זה לתצוגה נורמלית כמו בכל דפדפן נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמצלמת מה שמופיע על מסך המחשב אז אם מישהו מכיר תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה יעזור לי מאוד בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי להפוך את זה לשליטה בוינאמפ? אם כן, אשמח להסבר איך עושים את זה.. בתודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מנסיון דל, מר ומועט בנושא הורדתי , מחקתי הורדתי בקיצר היה לי בלאגאן ועכשיו עשיתי פירמוט ואני במחשב החדש, מה חבילת הקודקים המומלצת ביותר פה, כאלה בלי SPYWARE ובלי טורג'אנים? מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להוריד EASY H10] אז עם למישהו יש לינק תודה אם למישהו יש גם מדריך כם תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעריכת סרטים אז תנו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה יש לו חוטם גדול, אבל זה לא רלוונטי כרגע... כל פעם שחבר שלי מוריד איזה טורנט זה מוריד לו הרבה יותר מידע ממה שהוא צריך.. למשל אם הקובץ שוקל ג'יגה זה מוריד לו 3 ג'יגה שמתוכם 2 ג'יגה זה מה שנקרא rubbish data .. שהוא משתמש בתכנת ABC זה רושם לו piece xx failed to hash check , re-dowloading it " וככה זה נתקע על 5 % בזמן שכבר ירדו איזה 600 MB ... הדבר הזה גם פוגע ברטיו וגם במשך זמן ההורדה ככה שאם הוא מוריד קובץ שאמור להסתיים תוך שעה ורבע זה מסתיים אחרי 4-5 שעות .. נ"ב יש לציין שכשאני מוריד את אותם קבצים שהוא מוריד זה עובד לי מצויין.. אם מישהו יודע איך לסדר את זה אז תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב אז תביאו לינק ותפרטו קצת בבקשה לא להגיד חיפוש... + שמיהו יעלה בבקשה התקנה של ff של הגרסא האחרונה לפני 2 (-מששהו כזה?1.5.7)
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הורדתי דרך התוכנה כמה קבצים והתנתק האינטרנט אתמול באמצע ההורדה. שאני בא להמשיך את ההורדות זה רושם לי Fri Dec 22 17:41:47 2006 User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.00; Windows 98) Fri Dec 22 17:41:47 2006 Range: bytes=493365265- Fri Dec 22 17:41:47 2006 Pragma: no-cache Fri Dec 22 17:41:47 2006 Cache-Control: no-cache Fri Dec 22 17:41:47 2006 Connection: close ולא ממשיך את ההורדה... אם אני נכנס להורדה בלי פלאשגט אז אני יכול להוריד כרגיל והשרת בסדר וכל זה... מה הבעייה? יש אפשרות להמשיך את ההורדה דרך תוכנה אחרת או משהו? כי הורדה איזה 3 ג'יגה ולא בא לי להתחיל מחדש תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הפונט הנ"ל (DeepSpaceMf). אני רואה אותו גם ב- Word וגם ב- Photoshop. ב- Freehand MX אני לא רואה אותו בכלל. ב- Photoshop אני רואה אותו אבל לא יכול להשתמש בו..... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
אני מאבד זיכרון בווינדוס בצורה שדי חוזרת על עצמה מהבחינה שכשאני מסתכל על הכונן הקשיח הוא כותב לי למשל 3 ג'יגה פנויים, וכשאני עושה אפשרויות על כל הקבצים אני אמור לקבל בכונן זה כ-7 ג'יגה פנויים, אם מישהו יוכל לעזור לי להחזיר את המקום הפנוי באיזושהי דרך. תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רק פעם אחת את איזור ה capture ועם שניהן בכל פעם שאני עושה area cpture אני צריך להגדיר אותו מחדש
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה סרטים שאני רוצה לכוץ אותם עד כמה שאפשר ולא ע"י כיווץ לקובץ ZIP RAR וכו' אפילו לפגוע באיכות הסרט קצת אבל לכווץ אותו לגודל שאני רוצה תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
איך אני פותר את הבעיה הזאת? יש לי כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 6800 GS זאת נראת לי בעיה בקול [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן. אני אחד שמוסיף הרבה מועדפים. במקום הדרך הרגילה של הוספת מועדפים הייתי רוצה לדעת אולי יש איזה תוסף שכולה מוסיף כפתור קטן שכשאני ילחץ עליו , הBOOKMARK יישמר מיידית ללא שאלות. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי קובץ avi גדול של ככמה ג'יגות (לדוגמא 3 ג'יגה) מה התהליך להקטנת נפחו? ע"י איזו תוכנה אני עושה את זה? ועד כמה אפשר להפחית בלי שזה יפגע באיכות כמה אחוזים? ואם אפשר שזה יעשה לזה קידוד divx או משהו. חשוב לי להזכיר שאני רצה שהקובץ עדיין ישאר קובץ avi . מצטער שאני שואל את זה פה אך אני לא יודע לנסח את זה אחרת. תנסו לענות בבקשה או שתפנו אותי ללינק שיעזור לי כי לא הצלחתי למצוא תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
במסגרת השינויים שעוברים על AOL הם מציעים כמעט כל דבר בחינם. (אפילו קו טלפון בארה"ב) עכשיו הם מציעים את האנטי וירוס של קספרסקי בחינם. מה הקאץ? אין! הם פשוט החליפו את הלוגו של קספקסרי בלוגו של AOL. לינק לאתר: http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp? תהנו. LazyBoy (מנהלים, לשקול להוסיף לסטיקי של AV / FW)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לדבר איתה ב-XP והיא תפתח את מה שאני אומר
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את התוכנה אז... איך חותכים סרטים?? אם יש למישהו מדריך אז תודה אם יש לכם עוד תוכנה טובה שאני יכול לחתוך איתה סרטים תנו...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה נראה לי זה בסירטונים של quick time , הוא רואה הכל בסגול , סתכלו: http://img242.imageshack.us/img242/5271/sddpj7.jpg http://img62.imageshack.us/img62/9107/faqo3.jpg *הוא התקין כבר פעמים קודקים/QUICKTIME מחדש. משהו יודע מה זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-