עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, אם אפשרי בקשה המלצה לתוכנה שבודקת / מראה טמפ' במחשב, שתיהיה נוחה וקלה לשימוש.. תודה רבה. אמיל.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by yz101,

יש לי המוני קבצים על המחשב, ואני מחפש תוכנה שעוברת ולפי שמות יודעת לאפשר לבחור איזה גרסא רוצים לשמור כדי למנוע כפילויות.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. במקרה נתקלתי בזה באתר של אחד המרצים לשעבר שלי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by FireStar,

שלום לכולם אני עובד עם מנהל הקבצים המצויין Total Commander, וביומיים האחרונים שמתי לב שהוא לא מציג לי אייקונים של קבצים אלא אייקון של דף ריק לבן. הכוונה היא שאם למשל יש קובץ של mp3 אז הוא צריך להראות את הסימן של הברק, ואם זה קובץ וידאו, אז את הסמל של מדיה פלייר וכו'. יש לציין שבמצב אקספלורר רגיל, כאשר אני פותח את התיקיות, הקבצים מופיעים עם הסמלים שלהם. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, להתקין מחדש winamp ומדיה פלייר ושום דבר לא עזר ???

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by SAOD,

מישהו יודע איך אני מוסיף כתוביות ל-VCD? יש לי 4 תיקיות EXT MPEGAV SEGMENT VCD, או שאולי צריך לעשות תיקייה שונה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by alex15,

שלום אני לאא כל כך מבין ב PHOTOSHOP אבל אני קצצתת קצתת מתחילל להביןן אז איךך אנחנו כותביםם על התמונה או הציור איזהשהיה תמונה איך אני כותב על התמונהה בבקשהה עזרההה ??? תודה לעוזריםם ....

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by yaniv92648,

היה לי SOUNDMAX ובטעות עשיתי uninstall ועכשיו אני לא יודע איזה דרייבר להתקין. הלוח אם שלי זה ASUS P4S800

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב! אני גולש עם נוזילה פיירפוקס והשאלה שלי היא : למה אני לא וראה צבע זוהר ([glow=red,2,300]GLOW[/glow]) באתרים? ואיך אפשר לתקן את זה..? בתודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by דובי770,

שלום אני רוצה לדעת על כמה פריימים אני משחק.. יש איזה תוכנה שסופרת אותם ברקע? תודה מראש. דובי.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  11. זה מחרפן אותי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by .nimiking.,

אני מחפש תוכנה שיכולה לצלם סרט במחשב. אם אתם נותנים תוכנה אז גם הסבר איך להשתמש בה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dani k,

היי אנשים, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל לחסום את הגישה לפורנוגרפיה. חשוב לי שתהיה תוכנה כמה שיותר קלה ושקטה, זאת אומרת שלא ירגישו שהיא מותקנת, ומצד שני שלא תחסום לי גם את ynet.... שאלה נוספת היא אם יש תוכנה שמסוגלת לחסום את הגישה לפורנו גם באימיול ? תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by x-dude,

קודם כל תודה ל IceBreak שענה לי על כמה שאלות עכשיו ככה, יש לי את VMWARE WORKSTATION, אחלה דבר, אני משתמש ב XP X64 ובVMWARE התקנתי את XP הרגיל. שמתי לב ש VMWARE מתקין דרייברים משלו לכרטיס מסך (הוא לא מציג את הכרטיס שלי כ nvidia), הסיבה המרכזית שבגללה אני רציתי להתנסות עם VMWARE היא שרציתי להשתמש באופציית ה VIVO שלי (לראות טלויזיה על גבי המחשב, דבר שלצערי nvidia לא הוציאה דרייברים ל X64), אבל מאחר ואני לא יכול להתקין FORCEWARE על ה virtual machine אז גם אי אפשר להתקין את ה WDM של ה VIVO. האם יש דרך עקיפה לסדר את זה? עוד כמה שאלות: 1) הסאונד דיי מקרטע, האם יש דרך לסדר את זה? 2) יש לי 1GB זכרונות, כמה כדאי להקצות מהם ל XP הרגיל? שמתי 512MB והוא דיי מזדחל. 3) בתחילת הה…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by חנוך111,

ארבעה קבצים שהסיומת שלהם ניראת כך: avi.001. avi.002. avi.003. avi.004. איך מאחדים את ארבעת החלקים לקובץ AVI אחד?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by url,

מישהו יודע אם אפשר ליצור קובץ של self extract בעזרת התוכנה winace?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by kobibo,

מישהו יודע כיצד להגדיר את התוכנה כך שהיא לא תסרוק לי קבצים ב Real Time ?,היא פשוט מאיטה לי את המחשב בצורה מטורפת כל דבר פשוט שרוצים לבצע כגון: פתיחת חלון ,פתיחת IE לוקח המון המון זמן . אודה להגדרות שיפחיתו על העומס שהתוכנה גורמת במחשב ויחד עם זאת שתשמור בצורה סבירה מפני וירוסים. ככה באמת לא ניתן לעבוד !!!! אני מתחיל להצטער שהסרתי את ה AVAST PRO שהייתה לי.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. כלומר נגיד רק להבהיר את הפנים או את החלק העליון לדוגמא ? עפ"י נקודות סימון עם יש דבר כזה בתוכנה בכלל...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Rebellion,

Lenovo ThinkPad R60e Mobile Intel Calistoga-GM i945GM Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family תודה [=

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by ggg456,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  21. Started by פיני1805,

מישהו יכול לעזור לי בזה..איך מסדרים את הכתב...הכל מבולגן...שחקתי בפונטים כלום לא עוזר... למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by havoc-x,

למה זה קורה והאם יש דרך לשנות את זה? ואם זה כבר פותח כונן אז למה לא את הצורב?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by ido-nava,

אני משתמש בפייר וואל של XP ואני ממש מרוצה ממנו, עכשיו נכנס לי וירוס למחשב שדפק לי אותו לגמרי הוירוס לבסוף נמחק אך השאיר איתו בעייה מוזרה ה security center של הוינדאוס מודיע לי שאין לי פיירוואל פעיל וכאשר אני בא להפעיל אותו (דרך לוח הבקרה - חומת האש של וינדאוס) הוא רושם לי: עקב בעייה לא מזוהה, אין ל- windows אפשרות להציג הגדרות חומת האש של Windows. וכל זה לאחר שחזור מערכת, סריקת וירוסים וטורגאנים עי symantec antivirus c וע"י windows defenfer ד"א יש לי win xp pro heb sp2 למישהו יש מושג מה הבעייה פה ואיך אני מסדר אותה ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by the king2006,

שלום .. מה המצב ?? תראו יש לי בעיה בוורד הוא מתקן לי את המילים באנגלית אבל בעברית הוא לא מתקן איך אני יכול לסדר את זה ?? תודהה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.