עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roykoo7,

התוכנה ERD commander היא רק ל WINDOWS XP ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by taotao,

אני יודע שזה שאלה קצת דפוק... יש לי את הגירסה הכי חדשה (5) ואני מעוניין שזה יציג לי את הטמפרטורה של הלוח וכו בשורות המשימות (למטה מצד ימין) והוא מציג לי רק את הטמפרטורה של המעבד והלוח (הלוח לא קבוע) ושאני מנסה לשנות את זה מהווינדוס הוא עדין מסתיר לי אותו אחרה כמה זמן ורק הטמפרטורה של המעבד נשארת יש אפשרות לעשות את זה דרך התוכנה עצמה??

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  3. השתגעתי התקנתי את קרספרסקי במחשב עשיתי עידכונים ועשיתי ריפר כלום לא עוזר קחו תמונה סימנתי בכחול מה שהוא כותב לי ולא הבנתי מה זה אומר http://www.siz.co.il/my.php?i=y20zjcnfmjyf.jpg קחו עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=2gniyj5ad5zj.jpg בבקשה תעזרו לי אשמח לעזרה עכשיו כאשר אני מפעיל את קרספרסקי מופיעה לי הבעיה הבאה קחו תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=e2yzenjz25tu.jpg ערוך/הסר הודעה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. התקנתי Windows מחדש (בנוסף לקודם) ללא פירמוט לאחר ההתקנה אין גישה למחיצת D, וכשמנסים להיכנס אליה יש הודעה האם לפרמט את הכונן איך אפשר לאפשר גישה לקבצים הקיימים ב-D? ואם אי אפשר אז אצטרך המלצה לתוכנת שיחזור קבצים טובה כדי לפרמט את הכונן ואחרי זה לשחזר את הקבצים שהיו ב-D תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קניתי מקלדת חשדשה של A4tech עם hotkeys והכל עוד יופי אבל משום מה כשאני בודק בcontrol panel הוא עדיין מזה אותה בתור המקלדת הישנה שהייתה לי של microsoft מישהו יכול להגיד לי למה? הבעיה העיקרית עם זה היא שאין לי דרך לשנות את המקשים המיוחדים כיוון שבקודמת לא היו לי כאלו אז כוויכול אין לי גישה אליהם

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by 11moshiko11,

האם יש תוכנה שיכולה לכבות/להפעיל לי את המסך/ השומר מסך? אני צריך אותה בשביל השלט, שבעזרתו אני אוכל לכבות את המסך בלי לקום. תודה ושבת נעימה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  7. טוב, אז הסיפור הוא כזה. פתחתי קובץ WORD שקיבלתי במייל. פתחתי את הקובץ ישירות מהשרת ולא שמרתי אל המחשב. ביצעתי בו שינויים, הרבה, 6 שעות של עבודה על עבודת סמסטר תוך כדי שכל הזמן אני שומר את הקובץ, לא בשמירה בשם. חבר שעבד יחד איתי סגר את הקובץ. מאז - אין זכר לקובץ! כבר 3 שעות אני הופך כל פינה נידחת במחשב ולא מצליח למצוא אותו. מישהו יכול לעזור בבקשה?! תודה! מערכת הפעלה - win7 אופיס 2007.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה כמו הלוח של אופיס שניתן לצבור בו את העתקות/גזירות שאני עושה במחשב ושאוכל להשתמש בהם לא רק באופיס גם בדפדפן ובעוד כמה תוכנות . האם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לעזרה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by malcolmx9,

הכנתי טבלה לחישוב השכר החודשי שלי בעבודה החדשה, ואני רוצה שכל פעם שאכניס מספר שעות שעבדתי והשכר שאני אמור לקבל על אותו יום הסכום הכולל ישונה בעצמו ויסוכם בשורה שבה רשום "סה'כ"... איך עושים את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. כאשר נכנסתי לדף שלי נתבקשתי למסור את מספר הטלפון. מסרתי את המספר וקיבלתי מיסרון לטלפון עם קוד אישור אותו הקלדתי בשדה המתאים. הבעיה היא שכל שעה הם שולחים לי מיסרון לטלפון עם אותו קוד. כיצד מתקשרים אליהם? מה לעשות כדי להפסיק את משלוח המיסרונים? תודה.

11. עבדתי עם ויסטה 64ביט שבא היה כונן c מחיצה ראשית וכונן d. פירמטתי (רק את כונן c) ושמתי ויסטה 32 ביט לאחר שהווינדוס עלה אין לי גישה להיכנס לכונן d ומופיעה שגיאה "גישה נדחתה" בבקשה אם מישהו יכול לעזור כל החומר שלי שמור על המחיצה הזאת זה מאד דחוף....

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by luXi,

שלום לכולם! במקרה אני בצופים (חמשוש אם זה מדבר למישהו... זה אומר שאני כיתה ט') ואני כרגע עובד על אתר לשכבה שלנו. אז התחלתי קצת קצת לעבוד עליו אבל אז הבנתי ש-HTML רגיל זה יראה מעפן. כמו הפרוייקטים האלה בטכנולוגיה.. \= קיצור מישהו שאני מכיר עזר לי קצת עם הלוגו אבל הוא אמר שאין לו כוח לעשות את השאר... כאן הפנייה שלי אליכם. אני אשמח אם אחד מהתותחים פה יעזור לי בעיצוב ממש פשוט בפוטושופ. לא משהו מיוחד. בסיגנון של האתר: http://www.pyroland.net/. אני חושב שמשהו בסגנון הזה יהיה טוב. רק שצריך שהרקע יהיה כתום והכיתוב שחור, או להפך. בכל אופן מי שמעוניין/רוצה/מוכן לעזור שיכתוב פה. תודה מראש לכולם! נ.ב הנה האתר בינתיים: www.hermon.tk

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by shabo,

סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by nik55,

אני מקבל הודעה ש THE PRINT SPOOLER SERVIS IS NOT RUNING מה זה אומר??? אני אעריך עזרה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. שלום ברצוני לפתוח סשן של telnet בבצפר שלי. אבל כשאני מנסה להתחבר רשום לי could not open a connection to host on port 23. רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את ההגנה של המחשבים כאן ע"י תוכנה מסויימת ובכל זאת לגרום לזה לעבוד ? או שבכלל לדעת מה מקור הבעיה ולהצליח להפעיל כאן telnet

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by jiddisch,

יש לי לוח GA-M61PME-S2P והצ'פסט שלו הוא NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430 GPU (יחד עם כ.מסך מובנה). כשאני נכנס לאתר של NVIDIA כדי להוריד לצ'יפסט מנהל התקן מעודכן, אני לא רואה שיש שם גירסה 4X של nforce אלא מתחיל מגירסה 5X. מה עלי להוריד? חשוב לציין כי כשאני מפעיל את הזיהוי האוטומטי שיש באתר של NVIDIA אני מקבל שגיאה זו: The NVIDIA Smart Scan tool was unable to detect an NVIDIA nForce motherboard

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  17. שלום רב, רכשתי דיסק קשיח של חברת IOMEGA 3.5" 2TB וברצוני להוריד מאתר היצרן תוכנות גיבוי או כל תוכנה שתועיל לעבודה עם הדיסק. נרשמתי באתר היצרן ואך הנני מתקשה למצוא ולהוריד תוכנות מתאימות. אבקש את עזרתכם להדריך אותי כיצד לבצע את ההורדות. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. Started by RonCohen,

אולי אתם תוכלו לעזור לי כי לא ידעתי כל כך מה לחפש אני מחפש תוכנה שאפשר לי לחבר מצלמת אינטרנט למחשב ולראות את התמונות לייב מאותה מצלמה מכל מחשב המחובר בLAN לדוגמא: אני מחשב למחשב בסלון את המצלמת רשת ורוצה לבדוק שהכל בסדר בסלון אז אני נכנס לתוכנה ורואה מהמחשב שלי לא דרך הסלון

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  19. אנשים, היום הייתי צריך למחוק את הזון אלארם כי הוא התנגש לי עם האימיול ואני מחפש פיירוול חדש תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ לי על משהו איכותי ונוח

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את האפשרות לOFFLINE FOLDERS שיש בXP. אם מישהו מכיר אשמח להמלצה. אפילו אם זה לקנייה. תודה מראש

21. Started by Evil Inside,

יש לי radeon 9600xt של sapphire..איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by daniel0089,

היי, אני סיימתי לעשות מצגת בmovie maker ואני מנסה לשמור את זה על דיסק אבל כאשר אני מנסה לראות את המצגת מהדיסק לא רואים את התמונות והשירים והכל. איך אני שומר את המצגת ככה שאני אוכל לראות אותה ולא לראות ריבועים ריקים עם איקס אדום? (זה מראה את זה כאילו יש את המצגת אבל כל התוכן שלה חסר) להכניס אולי את כל התמונות לתיקיה אחת ולצרוב את זה עם התיקיה? דיי דחוף. תודה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. השאלה בכותרת אני רק לא זוכר איך אני עושה את זה... פשוט לא מוצא את זה בהגדרות

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by EAD,

היי בעבר ידעתי איך לעשות ככה שברשימת אנשים שלי, לא אראה סתם אייקון קטנטן ואת השם, אלא תמונה שיש לאדם בפרופיל עצמו, כלומר הכל יראה "גדול" יותר וכו' איך עושים את זה??

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by עמרי בן ארי,

התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.