עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה נמצאת בכותרת. הסיבה שאני לא רוצה מ-Fraps היא שהקובץ יוצא ענק, אז איזה תוכנה יש כדי שהסרט יצא קטן יותר?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  2. היי לאחרונה שמתי לב לבעיה דיי מוזרה ב-Firefox (אולי זה בגלל ב"אינטרנט", פשוט אני אף פעם לא משתמש ב-IE). בזמן גלישה (נדמה לי שבעיקר, או אולי אפילו רק, אתר הזה [hwzone...]), במיוחד אם אני פותח כמה טאבים במקביל - מדיי פעם הוא פשוט "נתקע". מה זה אומר נתקע? פשוט כאילו "הורג את החיבור לאינטרנט". אבל לא הורג לגמרי (cannot find server וכו'), אלא פשוט "נתקע" - "חושב" שעות ולא מתקדם לשום מקום. הכוונה היא לא האטה, אלא מוות מוחלט. גם אם אני אחכה שעה כלום לא יעלה. לפעמים סגירה של טאב אחד או שניים פתאום "משחררת" את השאר (מה שגורם לי לחשוב שאולי זאת בעיה בסיסית יותר ב-WinXP שאיכשהו מתקשרת למספר החיבורים הפתוחים?), אך בד"כ זה לא קשור והוא יכול להיתקע גם כשיש לו טאבים בודדים פתוחים (2-3) …

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. תפריט שנוצר ב-TMPGEnc DVD Author לא מופיע ישר ב-DVD הסרט מתחיל להתנגן וכדי להגיע לתפריט שיצרתי אני צריך ללחוץ על כפור ה-menu בשלט איך אפשר לעשות שזה יעלה אוטומטית?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by nadaw,

מצטער על הדאבל פוסט שהיה לי מקודם.. טעות... מה למחוק??? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 1:58:50 PM, on 2/12/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcvsrte.exe C:\PROGRA~1\MCAFEE.COM\PERSON~1\MPFSERVICE.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcshield.…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by gshhar,

מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by yarl,

אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by ofer97,

שלום למומחים! תמונה רקע לדף html שתכננתי מתאימה לצפיה ברזולוציה של 800x600 כאשר לגולש מוגדרת רזולוציה גבוהה יותר [1024x768] למשל, התמונה תראה כפולה. באתר למשל, אפשר להכנס בכל רזולוציה וזה לא משתנה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by dids22,

לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ואתמול הפעלתי את utorrent (בפעם הראשונה אחרי הפרמוט) (התקנתי את הגרסה החדשה 1.4) ושמתי לב שהמהירות איטית הורדתי על 80 kb ניסיתי עוד קובץ והמהירות היתה הרבה יותר נמוכה (החלפתי את הפורט ל 55320 (הוא טוב לא?)) עכשיו, אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות או שפשוט הטורנט איטי אתם יכולים להביא לינק לטורנט(כמובן שיהיה חוקי) שאתם מצליחים להוריד בו מעל ל 150 kb תוודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

לחבר שלי יש בעיה באימיול כשהוא מבצע חיפוש קופצת לו הודעה "your client is old register a new one" מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  11. אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Dante_9,

הקאזה לא מתפקדת (Kazaa Lite 2.43 K++) משום מה ו- eMule כבדה מדי בשביל להוריד שיר אחד או שתיים

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by kisin,

מחפש תכנה שמדמה כונן דיסקטים. כמו הדאמון טולס לדיסקים רק שתדמה כונן דיסקטים. יש כזה דבר בכלל?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. יש לי ZONEALARM ANTI VIRUS גרסה 6.. אף פעם לא השתמשתי בפיירוול הזה, התחלתי להשתמש בו היום או ליתר דיוק עכשיו לחאר המון המלצות על התוכנה.. לאחר התקנה של התוכנה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. הפיירוול חוסם לי ת'חיבור אבל אני לא יודע איפה משנים את ההרשאה מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by love-its-my-name,

אני מחפש תוכנה שנגיד אני אוכל לשים תמונה סרוקה של המערכת השעות שלי שתעמוד בגודל דיי קטן בשולחן עבודה בפינה ושאני אוכל לסמן עליה דברים ולאחר מכן למחוק אותם בלי להתאמץ... המטרה היא בעצם שכל יום שאני חוזר מבית הספר ואני פותח את המסך פשוט לסמן בתהליך קצר נקודות על המקצועות שאני צריך להכין בהם שיעורי בית ואת הנקודות אני אסמן על אותו המקצוע שעליו יש את השיעורים ביום שאני צריך בעצם לעשות אותם. אני לא מחפש לרשום מה צריך לעשות משום שזה יפנה אותי למחברת שם הכול יתברר :-) כל תוכנה דומה תסייע! בתודה מראש!

16. Started by A.z,

הורדתי Solid edge V16 ואני לא מוצא את קובץ ההתקנה הנה פרינט סקרין של הדיסק הוירטואלי [attachment deleted by admin]

17. Started by Norm4nde,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. אז ככה אני נכנס לאתר של microsoft ונכנס לWindows Update וזה לא ניכנס לי לשם לא יודע למה זה עושה למטה בוצע וזהו מה אני אמור לעשות? http://img18.echo.cx/my.php?image=150015001488151315013ii.jpg זה מראה לי דף לבן וזהו .

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by kremlin,

שלום אנשים יש לי קובץ SWF זה של פלשמדיה אז אני רוצה להוציא משמה את המוזיקה. איך אני עושה אז זה? נ.ב. יש את אותו קובץ איך אני עושה ממנו קובץ מדיה (AVI,MPEG) ?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by !elad!,

מישהו יכול לתת לי קישור של אנטי וירוס טוב או לפחות להמליץ לי על אנטי וירוס טוב?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. אני מעוניין שהתוכנה תמדוד את מהירות החיבור של המחשב שלי או של תוכנה מסויימת וכאשר היא רואה שהמהירות הגיע לרמה מסויימת אז התוכנה שאני מחפש תעשה פעולה כלשהי שהגדרתי מראש(כיבוי או ריסטרט לדוג'). משהו כמו NETLIMITER עם אפשרות לעשיית פעולות במצב של מהירות חיבור מסויימת. המצב הוא שאני רוצה שהמחשב יעשה ריסט כשהמהירות של אזוראוס צונחת ל-0 KB\S. תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. בכל הדלקת מחשב אני רוצה שיהיה לי רקע אחר שאני אקבע... קיימת תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. על איזה נגן מדיה אתם ממליצים לי?? אני מחפש נגן מדיה מושלם. לא מסובך מידי. תומך בכל סוגי האודיו והוידאו. מאפשר הוספת כתוביות. תוכנה קלה שלא מאיטה הרבה את המחשב. וצ'ופר אם זה יהיה בעברית אבל זה לא עקרוני.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by mafisto00,

הסיפיו יוסג' לא כל כך יציב אצלי. ברגע שעל המחשב רצות שתי תוכנות, שהן: mIRC Team Speak 2 הסיפיו יוסג' קופץ בלי הפסקה בין 2 ל 20. נראה לי קצת מוזר. בכל מקרה שאני מפעיל את המשחק Unreal Tournament 99 בנוסף ל Teamspeak and the mirc הסיפיו יוסג' קופץ ל 100 קבוע ולא זז, נשאר שם על 100. הורג אותי המצב, זה מגיע למצב שהמחשב נתקע לי בשלב מסויים של המשחק. עכשיו אני בודק מידי יומיים את המחשב ב SpyBot and Adaware. את שניהם אני מקפיד לעדכן, כמו כן גם את הוינדוס. אין הרבה תוכנות שפועלות ברקע עם המחשב, זה מה שגורם לזה להיות יותר ויותר מוזר. וירוס? אני בספק, נזהר מאוד. באגים? משתדל לנקות כמה שיותר עם התוכנות SpyBot and Adaware. זו החומרה שלי. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz, 2746MHz…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by skywalker13,

מה תפקידו של windoctor? הוא שימושי בכלל? מה תפקידו של go back?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים