עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם, מאתמול כבר יש לי וירוס במחשב, בגללו עשיתי פורמט. גם אחרי הפורמט המלא הוא מופיע, אך הבעיה היא כזאת. בסריקה של NOD32 Antivirus - לא מזהה אותו. בסריקה של ESET Smart Security - לא מזהה אותו. בתמונות הבאות מראים נסיונות של הוירוס הזה וגם NOD32 Antivirus בולם אותו וגם ESET Smart Security.. (היה לי NOD32 לפני הפורמט וזה היה אותו דבר, וגם עכשיו Eset SS וזה אותו דבר בדיוק) http://up198.siz.co.il/up1/jieydmtzy2z1.jpg http://up193.siz.co.il/up2/mnheb5jrnlmd.jpg אשמח לקבל מידע בדחיפות על מה באפשרותי לעשות.. מאוד חשוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by tald26,

הורדתי את הגרסא Mac.OSX.Leopard.V10.5.4-HOTiSO בתור קובץ NRG צרבתי אותה אם התוכנה ULRTA ISO אך לאחר הצריבה אני רואה שהקובץ מכיל רק 607 מגה כאשר אני פותח את הקובץ אם התוכנה ורואה מה יש בתוך הקובץ אני רואה שיש בו 7.5 גיגה אך לאחר הצריבה לא רואים את כל הקבצים מה קרה ?! איך ניתן לתקן ? גם כאשר אני עושה בכונן וירטואלי אנני רואה את כל הקבצים אני עובד על וינדוס ויסטה SP2 ובמחיצה אחרת וינדוס 7 מיותר לציין שהדיסק לא עובד כ בוט

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Snufkin,

תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by yoram1,

אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  5. Started by generalA,

בזמן האחרון האנטי וירוס נורטון 2005 שלי יורה כל 15 20 דק' הודעה על הקובץ svchost.exe ושואל אותי אם לעשות אישור (Permit) או לדחות (Block) לא משנה מה אעשה תמיד זה יחזור... איך נפטרים מהמצורע ????? בבירור שערכתי במחשב גיליתי כי הקובץ יושב לו בספריה: c:\windows\system32 תודה אנשים !!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. קודם כל שלום לכולם . שמח להיות כאן ולראות שיש פורומים טובים גם בעברית . משום מה הנרו לא מראה לי את הזמן שנשאר לסיום הצריבה . אני כרגע עובד עם גרסה 6608 אבל גם בגרסאות קודמות זה היה ככה . חשבתי בהתחלה שאולי ככה התוכנה אמורה לפעול אבל נתקלתי בכמה מקומות שכתוב שזה דווקא כן צריך להופיע . מקווה שמישהו יכול לעזור בענין .

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by PTN^Omri,

היי כולם, אני מחפש מדריכים לעיצוב בתלת מימד, אני רוצה להעיר שאין לי שום מושג בזה ושאני חדש לגמרי. אם אפשר, מדריכים מפורטים וטובים, עם תמונות, ואם אתם ממש נחמדים, אז גם לינק להורדה חוקית של אחת התוכנות הטובות לתלת מימד. תודה מראש, עמרי ^^"

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. האנטי וירוס של AVG שעולה כסף הרבה יותר טוב מהגירסה החינמית או שאותו דבר ? ושאלה שניה מה אומרים פה באפשריות בהתקנת האנטי וירוס http://img292.imageshack.us/img292/9195/16669093pa6.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שהייתי משתמש במאחה דיסק הרגיל של הXP זה היה לוקח איזה חצי שעה ככה וגם בתוכנה Perfect Disk!! אבל עם Diskeeper זה מסיים את האיחוי אחרי 10 דקות גג!! למה זה ככה??

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by domuzy,

אני כבר שנים עובד עם האימיול ומאוד מודע ומשתדל שאהיה מחובר לשרת עם הכי הרבה משתמשים באותו הרגע (עד כמה שהוא נותן לי). הבעיה היא שלאחרונה התחילו להיות לי בעיות בחיבורים לשרתים גבוהים, ואני נאלץ להתפשר לפעמים על שרתים עם מעט יחסית משתמשים. אה-מה-מה, יצא לי לא מעט פעמים לראות שלמרות שהוא מחובר לשרת עם כמה קילו משתמשים בלבד (הרבה פחות מ-100, למשל) , הוא עדיין מסוגל להוריד במהירות של למעלה מ350 למשך זמן ממושך. השאלה היא - האם כמות המשתמשים לשרת משנה לאורך כל הזמן, או בעיקר בחיפוש, שאני מעדיף כמה שיותר מקורות אפשריים?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by didi18,

פתחתי שני משחקים עם התוכנה הזאת ושני המשחקים עושים לי את אותה בעיה... פותחת כונן.. התקנתי..... הכל טוב ויפה אבל כשאני באה לשחק, מופיעה לי הודעה שאין לי דיסק מקורי... כשהכונן עם המשחק עדיין קיים לא מבינה מה הבעיה =\

12. יש לי מירנדה לייט 3. אני מקבל הודעות שההודעות שלי לא התקבלו כשאני שולח הודעות לבעלי ICQ6 (למרות שהוא כן מקבל). למישהו יש מושג איך לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by DakloN,

כשאני מנגן סרטי xvid אני רואה מסך ירוק ועדיין שומע את הסרט עצמו.. יש לציין שכבר התקנתי את כל סוגי הקודאקים הכי חדשים.. ועדיין רק מסך ירוק!!! יש מסך ירוק בכל התוכנות אבל רק במדיה פלייר זה מראה את הסרט עצמו.. מה הבעיה?!?! ???

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. האם יש המלצות לתוכנה ביעילות של SPY SWEEPER? תודה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. לא מבין מה העניין כאן אך כשאני סוגר אותו אני מקבל הודעת שגיאה על כך שוורד 2007 התרסק והוא שואל אותי אם לפתוח את הקובץ המשוחזר ולשלוח הודעה למיקרוספט. חיפשתי עצות בנושא באינטרנט ומצאתי כמה שמייעצים למחוק איזה registry key. ניסיתי, זה לא עובד אצלי. http://www.edbott.com/weblog/?p=1771 http://joeon.net/post/2008/01/Fixing-Word-2007-Crash-on-Exit-amp%3B-Broken-Mouse-Support!.aspx את התוכנה התקנתי על Windows XP Home על מחשב r50e 1834. עוד נאמר באיזה אתר משהו לגבי דרייברים של מדפסות HP. זה גם לא זה. אצלי מותקן HP2100 all in one. אופיר

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. אז ככה כשאני מנסה להתקין משהו אני מקבל Feature transfer error ניסיתי לשחק עם ההגדרות Read-Only ואבטחה, ניסיתי להתקין דרך Safe mode וניסיתי להוריד תיקון לבעייה מאוד מאוד דומה (כל אלה הם הצעות לפתרון שמצאתי בחיפוש ברשת) מישהו מכיר פתרון שעבד לו מנסיון? למקרה שלא - אני צריך למצוא הורדה לגרסה כמה שיותר חדשה של InstallShield - רק למטרות התקנה, לא רוצה ליצור שום התקנה הבעייה היא שכל מה שאני מוצא מיועד ליצירת התקנות, ודורש הרשמה תודה מראש איל עריכה: עכשיו קיבלתי אותה שגיאה כשניסיתי להעביר קבצים מדיסק למחשב! Feature transfer error הפרמטר שגוי מה זה אמור להיות?

17. איך התוכנה מחלקת את המקום למחיצה החדשה? יש לי 2 מחיצות, בכל אחת יש לי 8 גיגה פנוי, אני רוצה לפתוח עוד מחיצה בגודל 5 גיגה בשביל להתקין עליה לינוקס, אבל PM לוקח לי מ-D רק 700 מגה, ומ-C לוקח 3 גיגה. מה הבעיה שלי? איך אני אמור לפתוח מחיצה של 5 גיגה כשהוא מביא לי רק 3 וקצת...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Spectalecy,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריכים כלשהם לידע בסיסי עד ממוצע (על מנת להתחיל לעבוד עם התוכנה וליצור דברים) תודה מראש Spectalecy.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום...יש לי סרט בפורמט דיוידי במחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו...אני הבנתי ממישהו שאני צריך לשנות את השמות של הקבצים...מישהו יודע מה בדיוק אני צריך לשנות ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

20. Started by The Dom,

הורדתי גרסה מהאתר שלהם בחינם ועשיתי סריקה- ומשום מה זה לא מוחק את אותם הקבצים והSPYWARS למיניהם. רק בגרסה המלאה אפשר למחוק ספייוורים?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש הכולל מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מאחר ותוכנת PerfectDisk10 pro אינה מתאימה לחלונות 7 קיבלתי מהיצרנית שדרוג חינם לגרסת 11 מייד בהתחלת ההתקנה מתקבל החלון שלהלן: מאחר והאנגלית שלי די חלשה, הבנתי שברירת המחדל תחלץ את הקבצים שמתאימים לגרסת 32 ביט. ואילו משתמש 64 ביט חייבים לבחור מיקום אחר. החלון הבא נראה כך: אם אני לוחץ על לחצן CHANGE, אז ישנה אפשרות לשמור את הקבצים במקום אחר, אבל זה עדיין יהיו אותם קבצים שמתאימים ל-32 ביט בלית ברירה המשכתי בהתקנה עד לסיומה. כעת החשש שלי הוא שלמעשה התקנתי גרסת תוכנה של 32 ביט, על מערכת של 64 ביט מה עושים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by omri_ro,

איפה הוא מחביא אותה? יש לי PERSONAL PRO תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by e-d-a,

כאשר אני מפעיל את התוכנה יש בעיה הנה תמונה :

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by nforce,

חוץ מ- Trilian ? ל- Windows ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. Started by s7rmt,

יש לי שאלה נכון יש מלא חברות שמצרפים סרגלי כלים לאינטרנט.... אז רציתי לשאול אם אני יכול להכין אחד כזה לעצמי! ואם מי שהוא יכול להגיד לי איך...

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים