עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קיניתי מסך נוסף - ומנסה למטב את צורת העבודה האופטימאלית עם שני מסכים...כאב ראש לא קטן למשל אחד המסכים השמש למיילים - והפונטים בו קטנים מידי....איך אני מגדיל רק אותם ? מחפש תוכנה שיודעת לתת את מירב האפשרויות לשליטה נפרדת על כל מסך מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

היי, קראתי בעיתון לא מזמן על תוכנה שפועלת בשולחן העבודה. היא עושה מסגרות ואתה יכול להשים את הקבצים במסגרות הללו ואז זה למעשה עושה לך סדר בשולחן העבודה. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  4. קיבלתי מחשב ישן בלי דריברים ובלי כלום במחשב יש לוח אם של IBM -PN89p7942 מעבד של אינטל הבעיה היא כזו-לא מצליח להוריד את הדריברים מהאתר של IBM אני רוצה להוריד את הדריברים של המחשב הזה הקרטיס רשת לא מותקן בגלל שהמודם לא בבקשה עזרה ותמיכה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by Bug2000,

יש לי תמונה שאני רוצה לחרוט אותה על החלון במארז שלי, הידע שלי בתחום העריכה גרוע בלשון המאטה , לכן אני צריך את העזרה שלכם פה. בתמונה (שכבר ניסיתי לערוך אותה קצת) שאתם רואים אני צריך שתעזרו לי להפוך את הרקע של התמונה ללבן ולהקטין במאט את מספר הקווים הלבנים, אבל עדיין לשמר את הרעיון של התמונה בכדי שאני אוכל לחרוט אותה ביתר קלות על החלון. תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by ofir626,

לא סנדרה!!!!!

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by EroSenin,

שלום אני צריך דריוור לכרטיס קול creative sound blaster live כל מה שהורדתי מהאינטרנט אני מקבל שגיאה. המערכת הפעלה שלי היא win7 32 bit. בבקשה עזרה פשוט אני מחפש שעות ולא מצאתי. תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by zedisdead,

קראתי את הכותרת לגבי האנטי וירוס , ויש לי עוד כמה שאלות יש לי את הנורטון אנטי וירוס - האם הוא נחשב טוב? האם פייר וול מגן נגד טרויינים ומזיקי אינטרנט או רק נגד וירוסים? האם צריך גם תוכנת ספייוור בנוסף או שהפייר וול מספיק? האם הפייר וול של מיקרוסופט שמסופק עם המחשב הוא טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. אויי ואווי במחשב נייח קרס לי win10 לא עולה עושה ריסט מידי פעם מתקן שגיאות. בגלל שהיה לי הפסקה חשמל כמה פעמיים. בדקתי דיסק קשיח הוא תקין אין שגיאות. גם בדקתי זיכרון תקין אין שגיאות. יש לי כמה אתרים ואני לא זוכר בעל פה סיסמאות ששמורות באתרים שלי. אני עשיתי גיבויי חומר חשוב. ועוד לא היתקנתי מחדש win 10. לפני התקנה מחדש. אני רוצה לימצוא בתיקייה קובץ לעתיק סיסמאות שמורות בדפדפן גוגל כרום. מאיפה זה נימצא תיקייה קבצים שמור סיסמאות בדפדפן גוגל כרום ? אני רוצה להתקין מחדש win 10 ובסוף אני מחזיר קובץ סיסמאות בדפדפן גוגל כרום. ואז אני יכול להמשיך כרגיל בדפדפן גוגל כרום עם סיסמאות שמורות. ואם אפשר גם אותו דבר איפה נימצא תיקייה קבצים שמ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. מוזר ביותר אבל שמעתי לכמה אנשים שזה קרה והנה זה קרה גם לי, 2 אנשים בלבד מחוברים אצלי באייסי קיו מתוך 200 וזה לא הגיוני כי התקשרתי לחבר שלי והוא כן מחובר אבל אני רואה את כולם אוף ליין, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Inzagi,

אני לא יודע לאן הנושא בדיוק שייך, אבל נראה לי שהכי מתאים פה ככה, יש לי כרגע 9 תהליכי rundll32.exe פתוחים שכל אחד לוקח 5,000 קילוביט זיכרון. מיותר לציין שלא אני פתחתי 9 תהליכים כאלה. זה נראה לי מוזר ואולי וירוס. בנוסף כתבתי כאן נושא לפני כמה ימים ולא ענו לי על הבעיה ויכול להיות שזה קשור - כל חלון אספלורר 7 לוקח המון משאבים, 50,000 ק"ב בהתחלה וקופץ בעשרות ומאות אלפים על כל כרטיסיה נוספת. גם כשכל ההרחבות מנוטרלות. לפני שבועיים הופיע לי אותו דבר והרצתי סריקת וירוסים במצב בטוח שלא מצאה כלום, אני אנסה לעשות אותו דבר עכשיו אבל למקרה שזה לא יעזור אני אשמח לפתרונות אחרים. תודה.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  12. האם קיים פילטר,פלאגין, תוכנה שמורידה את ה ALIASING (שינון) מהתמונות? לדוגמא תמונה של משחק בלי ANTIALIASING...

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב עם כונן אחד שחילקתי אותו בביוס ל2 כוננים C 40 גיגה בערך D 10 גיגה בערך עד לא מזמן מערכת הפעלה XP הייתה על כונן C . עכשיו התקנתי מערכת הפעלה XP על כונן D. שאני מעלה את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הXP . אני בוחר את המערכת הפעלה XP החדשה (של כונן D) . ואני מנסה לפרמט את כונן C ויש לי בעיה .ניסיתי כמה פעמים וזה לא מצליח . http://img228.imageshack.us/i/55625353.png/ מה עליי לעשות כדי לפרמט את כונן C שאני לא צריך אותו ויהיה לי מערכת הפעלה אחת ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

מה ההבדל בין הורדה דרך הדפדפן אינטרנט לבין flashget?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by TomB,

אני לא מנסה לפתוח פה עוד פעם ת'רד של "איזה אנטיוירוס/פיירוול הוא הכי טוב" אני מנסה להבין איזה מהם יעבוד בצורה הכי נורמלית, במיוחד עם האתר הזה, בדגש על תוכנות חופשיות. היה לי עד עכשיו נורטון אניטיוירוס ונורטון פיירוול ונמאס לי מהחסימה המוחלטת שהם עושים בלי אפשרות לסנן. אז הסרתי אותם ועכשיו אני מנסה לעבוד עם avast! אנטיוירוס הגרסה החופשית עם kerio firewall הגרסה החופשית ועם Noads, ויש לי בעיות, במיוחד עם hwzone. לגבי האתר הזה - אני מקבל כל עמוד לפחות פעם אחת error של JAVA שמתייחס לשורות 50, 55 או 370, ובעיקר בעמוד הראשי (שם אני נכנס ללופים של שגיאות בשורה 370 כשאני עובר על שורת הלינקים+תמונות העליונה). מה אני חוסם שגורם לזה ובאיזו דרך אפשר לעקוף את זה? וכללית - ה kerio מ…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by ofer1928,

התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שמתעדת את כל מה שקורה במחשב. אני כאילו יכול לצלם את מה שאני עושה במחשב ואז לראות את זה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? תודה, עופר.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  17. Started by moskitos,

כשאני לוחץ על האייקון פותח את האינטרנט ואז אח"כ לוחץ על האייקון שוב כדי לפתוח עוד דף הוא לא פותח לי אלא מקפיץ את הדף הקודם. נראה לי שזה איזו אפשרות בדפדפן,איך אני עושה שזה יהיה רגיל שמתי שאני לוחץ נפתח עוד דף ועוד דף?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. במחשב בו יש WIN7 מותקנים IE8 וגם FF5. ב IE זה נראה כמו בתמונה 1, כלומר תקין. ב- FF זה נראה כמו בתמונה 2. נראות שתי שורות טקסט מתוך המופיע בדף המקורי וזהו. הפתרון? חסר תוסף? התקנה של פלאג-אין, ואיזה בדיוק? כיצד מתקינים? תודה אהההההה....... כן. זו לא אנגלית. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by ORBIT,

שכן שלי סיפר לי שקיבל קובץ דרך המסנגר והאנטי וירוס זינק מיד לעמדת התקפה, הוא אישר מחיקת הקובץ. מאז יש לו בעיות עם מערכת ההפעלה. בעיות בצפיה בסרטים מחשב עובד לאט ועוד כל מיני תופעות מציקות האם מקרה זה ידוע? אם כן, מהו אותו הקובץ המזיק? האם יש פתרון מלבד פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום אנשים אני צריך תוכנה שתשלב לי לתמיד בין הסרט לכתוביות. תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  21. אוקיי אז יש לי סרט באיכות גבוהה ואני רוצה לחתוך חלק ... ואני רוצה לשמר את האיכות בחלק הזה... ניסיתי בתוכנה הזאתי את הקודק של DIVX אבל זה מוריד את האיכות... יש ריבועים וכל מיני שטויות... איזה קודק מבין כל הקודקים כאן ייתן את האיכות הכי טובה? חוץ מFULL FRAME ....(הראשון) או שאולי אתה מכירים דרך אחרת שאני יכול לחתוך חלק מסרט ולשמר את האיכות שלו כמו המקור? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  22. ואני לא מדבר על המקש PRINT SCREEN כי אי אפשר להעתיק איתו

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום, יש לי ווינדווס מדיה פלייר 10 ואני לא יכול להעביר קטע של סרטון.(קובץ AVI) אני מושך למטה את הזמן אבל הוא כל הזמן חוזר לאיפה שהיה לפני רציתי לדעת מה צריך לעשות שזה יעבוד ואני יוכל להעביר ולהחזיר את הזמן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. יש לי את המקלדת הזאת ואני לא מצליח למצוא את הדרייבר החדש באתר של אייביאם מישהו יכול לעזור??? תודה... המקלדת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4856

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים