תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם אני מתקין את שניהם זה יכל לגרום לבעיות? האם nod32 הוא גם תוכנת ריגולן {גירסה NOD32.v2.51.30.NT.2K.2K3.XP}
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי, קראתי בעיתון לא מזמן על תוכנה שפועלת בשולחן העבודה. היא עושה מסגרות ואתה יכול להשים את הקבצים במסגרות הללו ואז זה למעשה עושה לך סדר בשולחן העבודה. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה symantec winfax pro 10.02 ואני מאוד מרוצה ממנה, היא נוחה ויעילה מאוד. הבעיה היא שהתוכנה הזו לאחר התקנה זוללת (או יותר נכון מחסלת) את הזיכרון. ואני מדבר על זה שהיא מוסיפה service אחד ועוד 2 ישומים שרצים כל הזמן ברקע. בנוסף אם לא מגדירים לתוכנה שלא תענה לכל שיחת טלפון כשיחת פקס היא מעלה עוד תכונה לזיכרון שיושבת על הקו ועונה לשיחות נכנסות. אז ככה.. אני משתמש בתוכנה הרבה פעמים אבל כמובן שאני לא משרד ואני לא צריך שהתוכנה תענה לי לכל השיחות הנכנסות אז ביטלתי את הדבר המעצבן הזה. גם את הservice של התוכנה ביטלתי וזה לא מפריע לי לפעילות תקינה של התוכנה, מה שנשאר זה שני הישומים הקטנים שרצים ברקע ועדיין לא הבנתי את מטרתם. את הראשון שבהם wfxswtch.exe הורדתי מהזיכרון וז…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן בלי דריברים ובלי כלום במחשב יש לוח אם של IBM -PN89p7942 מעבד של אינטל הבעיה היא כזו-לא מצליח להוריד את הדריברים מהאתר של IBM אני רוצה להוריד את הדריברים של המחשב הזה הקרטיס רשת לא מותקן בגלל שהמודם לא בבקשה עזרה ותמיכה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה נכון יש מלא חברות שמצרפים סרגלי כלים לאינטרנט.... אז רציתי לשאול אם אני יכול להכין אחד כזה לעצמי! ואם מי שהוא יכול להגיד לי איך...
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם core-I5 2500 ללא כרטיס מסך נפרד, עדכנתי לדריבר האחרון של אינטל ל-סנדי ברידג ומדד חווית ווינדוס בגרפיקת משחק ירד מ-5.8 ל-4.7 (מדד הגרפיקה נשאר 5.1). אני לא גיימר וזה לא מפריע לי, אבל זה עדיין מוזר שדריבר מעודכן יפגע באופן משמעותי בביצועים.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
סרקתי על ידי האתר הזה http://www.windowsecurity.com/trojanscan/trojanscan.asp ולפני הסריקה הוא התקין לי איזושהי תוכנה\קבצים אך אני מסיר אותה\ם?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיצר יש לי חשבון שאני מעוניין להעביר ל OUTLOOK חשבוני ב אינטרנט זהב איך אני עושה את זה יש שם כל מיני POP 3 ו POP לא יודע מה לעשות הסבר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים X-530 וכרטיס קול CREATIVE X-FI. לאחר שניסיתי להתקין משחק מסויים על המחשב, כרטיס הקול שלי שבק משום מה והייתי צריך להתקין דרייברים מהתחלה. לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר של קרייאטיב ,התקנתי אותם ועשיתי RR למחשב, הסאונד חזר אבל עם קול של ססססססססססס..... מלווה ברקע. (מה שלא היה קודם כמובן) , איך זה קרה ואיך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כונן אחד שחילקתי אותו בביוס ל2 כוננים C 40 גיגה בערך D 10 גיגה בערך עד לא מזמן מערכת הפעלה XP הייתה על כונן C . עכשיו התקנתי מערכת הפעלה XP על כונן D. שאני מעלה את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הXP . אני בוחר את המערכת הפעלה XP החדשה (של כונן D) . ואני מנסה לפרמט את כונן C ויש לי בעיה .ניסיתי כמה פעמים וזה לא מצליח . http://img228.imageshack.us/i/55625353.png/ מה עליי לעשות כדי לפרמט את כונן C שאני לא צריך אותו ויהיה לי מערכת הפעלה אחת ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה אז פתחתי את זה פה... תעבירו אם צריך... אז ככה, יש לי שלושה קובץ MPG שאני רוצה לקודד ל AVI בדחיסת XVID. לאחרש שקודדתי אותו ל AVI בדחיסת XVID, אני מגלה שיש דיליי בין הסאונד לתמונה בקובץ. הפתרון לבעיה זו אמור להיות פשוט לכאורה אם הדיליי היה קבוע. אך אצלי בתחילת הקובץ אין דיליי כלל והפער בין הקול לתמונה נפתח ככל שהזמן עובר. ניסיתי אינספור שיטות דחיסה לווידאו ולאודיו, אך כלום לא עוזר. בחיפושי בגוגל מצאתי נושאים שעוזרים לפתור בעיות עם דיליי קבוע, מה שלי אין. אשמח שלמוע הצעות לפתרון או הפניה להודעה בפורום מחו"ל שם הייתה אותה הבעיה והיא נפתרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא מנסה לפתוח פה עוד פעם ת'רד של "איזה אנטיוירוס/פיירוול הוא הכי טוב" אני מנסה להבין איזה מהם יעבוד בצורה הכי נורמלית, במיוחד עם האתר הזה, בדגש על תוכנות חופשיות. היה לי עד עכשיו נורטון אניטיוירוס ונורטון פיירוול ונמאס לי מהחסימה המוחלטת שהם עושים בלי אפשרות לסנן. אז הסרתי אותם ועכשיו אני מנסה לעבוד עם avast! אנטיוירוס הגרסה החופשית עם kerio firewall הגרסה החופשית ועם Noads, ויש לי בעיות, במיוחד עם hwzone. לגבי האתר הזה - אני מקבל כל עמוד לפחות פעם אחת error של JAVA שמתייחס לשורות 50, 55 או 370, ובעיקר בעמוד הראשי (שם אני נכנס ללופים של שגיאות בשורה 370 כשאני עובר על שורת הלינקים+תמונות העליונה). מה אני חוסם שגורם לזה ובאיזו דרך אפשר לעקוף את זה? וכללית - ה kerio מ…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
הנה, אני בוחר "Clean the Registry" וזה מוצא המון קקבצים כמעט 300, האם מותר למחוק אותם, צירפתי תמונת מסך כדי שתגידו לי אם יש דברים שאסור לי למחוק פה, תודה על העזרה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על גבי dvd. עם איזה תוכנה אני יכול להעתיק את התכולה שלו למחשב ואחרי זה לצרוב לדיסק dvd אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום, ראשית עליי לציין כי אני מיואש. ניסיתי כבר הכל כבר 8 שמונה. תחילת הסיפור לפני כחצי שנה. קניתי כרטיס טלוויזיה מסוג LEADTEK WINFAST TV2000 XP RM. בדקתי שהכל עובד דרך תוכנת WINFAST PVR והכל עבד. אני זוכר שהצלחתי להגיע איכשהו לערוץ AV וכך ללכוד את הווידאו מהממיר של יס. ניסיתי לעשות אותו דבר היום. הממיר: כסוף קטן עם לוגו כחול של החברה בצד. החיבורים לממיר: צהוב-בננה ,הצד השני בכרטיס טלוויזיה. שחור-חשמל. לבן-לשקע של יס בקיר. התוצאה המתקבל לפניכם: לא הצלחתי לזכור איך אני מגיע לערוץ ה-AV בתוכנה. אני מיואש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לראות תמונה של המצלמה שלי בתוכנה NETMEETING ובתוכנה המצורפת למצלמה אני כן מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
כדי להתחיל לעבוד כמו שצריך כמה שיותר מהיר ,בקיצור מה לסמן באופציות ומה לא תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן מחדש את האופיס 2003 שלי וכשנכנסתי ל-OUTLOOK בפעם הראשונה הוא שואל אותי איזה סוג של חשבון אני רוצה : POP3, MICROSOFT EXCHANGE וכו'.... לא ידעתי מה לבחור אבל משו מה חשבתי שאת ה-EXCHANGE , בדיעבד הבנתי שהייתי צריך לבחור ב-POP3 כדי לפתוח את החשבון הרגיל שלי של נטוויזן. עכשיו מה שקורה זה כל פעם שאני פותח את ה-OUTLOOK הוא פותח את החשבון ישר בתצורה של ה-EXCHANGE , מוצא שזה לא בסדר, וסוגר את ה-OUTLOOK בלי שיש לי אפשרות לשנות את סוג החשבון ל-POP3.... הוא לא נותן לי שום גישה לתפריט.ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה איכשהו שמר את הבחירה הראשונית שלי ועושה אותו דבר. מה אני עושה עם זה? תודה רבה לאמיצים שקראו את כל ההודעה שלי
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מנסה ולא מצליח.. מישהו יודע איך אפשר להוריד בכל זאת ? ולמה בכלל אי אפשר ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חבר'ה הורדתי את הדרייבר לצ'יפסט שלי כי רציתי לעדכן אותו (לוח-אם Asus M2n-E, תומך בNfroce 570Ultra). אז נכנסתי לאתר של NVIDIA, נכנסתי לnforce drivers,משם ל570 SLI ואז לprimary download site, ואז זה הוריד לי את הקובץ ''nForce4_intel_8.22_winxp2k_english_whql.exe'' (http://www.nvidia.com/object/nforce_nf570_win2k_intel_8.22.html) אה?זה לא אמור להוריד את nforce5? בכל מקרה, התקנתי את הדרייבר ואז נכנסתי לprogram files כדי להפעיל אותו והוא עולה לשניה (המסל של נוידיה) ואז נכנס לטעינה ואז פשוט יוצא. אני התקנתי את הצ'יפסט הקודם מהדיסק של ASUS, והדיסק נראה לי קצת מיושן. אז זה אומר שהצ'יפסט כבר מעודכן?ויש תוכנה לבדיקת דרייברים של הרכיבים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול העברתי תמונות מהמצלמה לתיקייה בשולחן העבודה ובטעות מחקתי אותם מהמצלמה והשולחן עבודה התמונות מאוד חשובות לי וברצוני לשחזר את המידע שאבד, האם זה אפשרי ? חשוב לציין שמחקתי אותם דרך Shift+Delete ולא לסל מיחזור ואז ניקיתי... תודה לעונים ויום טוב. קובי
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-