עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לפי מה שראיתי באקסס כאשר ממלאים טופס הטבלה מתעדכנת רק אחרי שסוגרים את הטופס עכשיו אני מחפש דרך שהטבלה תעודכן תוך כדי מילוי התופס(או בזמן שאני יגדיר זאת) פשוט יש לי תנאי על אחד השדות ואני צריך שהוא יעודכן(יש אפשרות לסגור ולפתוח מחדש את הטופס בשביל העדכון אבל זה לא פרקטי). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו לצור…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by Nosh,

Firefox 3.5 RC Candidate released. הורדה (אנגלית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/en-US/Firefox Setup 3.5 RC 1.exe הורדה (עברית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/he/Firefox%20Setup%203.5%20RC%201.exe [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by okpimp,

כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש שני תוכנות: 1. יש לי כרטיס במחשב, וכבל וחיברתי את המחשב לטלויזיה, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה קלה, בשביל לראות סרטים, מהמחשב בטלויזיה. איזה תוכנה יש? 2. רציתי לדעת האם קיימת גירסא של photoshop בעברית, ואם כן איזה גירסא זו? אם אפשר גירסא מדוייקת. תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by mangoz,

התקנתי לא מזמן מחדש את האופיס 2003 שלי וכשנכנסתי ל-OUTLOOK בפעם הראשונה הוא שואל אותי איזה סוג של חשבון אני רוצה : POP3, MICROSOFT EXCHANGE וכו'.... לא ידעתי מה לבחור אבל משו מה חשבתי שאת ה-EXCHANGE , בדיעבד הבנתי שהייתי צריך לבחור ב-POP3 כדי לפתוח את החשבון הרגיל שלי של נטוויזן. עכשיו מה שקורה זה כל פעם שאני פותח את ה-OUTLOOK הוא פותח את החשבון ישר בתצורה של ה-EXCHANGE , מוצא שזה לא בסדר, וסוגר את ה-OUTLOOK בלי שיש לי אפשרות לשנות את סוג החשבון ל-POP3.... הוא לא נותן לי שום גישה לתפריט.ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה איכשהו שמר את הבחירה הראשונית שלי ועושה אותו דבר. מה אני עושה עם זה? תודה רבה לאמיצים שקראו את כל ההודעה שלי

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. אני מנסה לצפות בסרטונים בוואלה או בספורט 5 וזה פשוט לא עובד.. ניסיתי להתקין Plug-in של ווינדווס מדיה פלייר אבל עדיין זה לא עובד.. במקרה של ספורט 5 עכשיו יש קול אבל עדיין אין תמונה. ועוד משהו.. יש אפשרות לעשות בסימניות בפיירפוקס שאם פותחים תיקייה אחת השניה תיסגר אוטומטית כמו באינטרנט אקספלורר? זה דיי מציק לראות שורה ענקית של מועדפים.. תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. עושה גיבוי לכול כונן סי עכשיו נניח שהרגע סיימתי לפרמט ועשיתי התקנות וכו והכול מצויין עכשיו שניה ליפני שעשיתי גוסט לכונן נגיד שהתקנתי תוכנה ל-30 יום ואז אחרי חודש ויום שניגמר לי הניסיון אני עושה שיחזור... האם התוכנה חוזרת להתחלה או שביגלל תאריך האיקטוב זה לא יעזור? וכן אני יודע שאני יכול לעשות גוסט ואז להתקין את התוכנה ואז אחרי חודש לעשות שיחזור ושוב להתקין את התוכנה.. אבל סתם מסקרן אותי לדעת תשובה ספציפית למה שאני שאלתי.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by player_1,

שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  10. מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שלום חברים, אני מחפש חלופה - עדיף חליפית ל-MOUNT ל-ISO כאות כונן - אשמח לסייועכם לתוכנה המתאימה ל-WIN7 (שנוסע ועבד בהצלחה) כל טוב ובהצלחה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  12. התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. פירמטתי את המחשב ואני מעוניין בתוכנה שתשמור את המצב הקיים כלומר אני מתקין אותה עכשיו והיא זוכרת כל מה שמותקן על המחשב כך שביא בעתיד תעף את כל הזבל שמצטבר

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  15. יש תוכנה שדומה לזו?: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אבל שלא תסתיר את החלונות (כלומר שתהיה מאחורי הכל ) שלא תפריע בהסתרת חלונות?...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by mafisto00,

מאוד מוזר מה שקרה לי. פירמטתי את המחשב, HP compaq dc7600 small form factor התקנתי דריברים מאתר של HP Compaq, הכל עובד מצויין, חוץ מהכרטיס קול. אין סאונד למחשב. וזה מה שמעניין פה, שאני נכנס ל device manager הכל נראה תקין לחלוטין. ניסיתי לחבר אוזניות שונות, ובאף אחד מהן לא שומעים כלום. בדקתי ב Control panel ---> Sound and audio devices שהכל תקין. זהו, בעקרון יש לי נסיון עם פירמוט מחשבים שונים, אך לא הצלחתי להבין את הבעייה פה. עצות?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מוריד דרך FF קבצים בגודל של 100MB ויותר דרך השרתים RS MU FF ודומים להם. לפעמים אני בודק כמה אחוזים עברה ההורדה וכמה זמן נשאר לה ורשום לי 40 דקות נגיד ואני חוזר אחרי 5-10 דקות ופתאום אני ראה שההורדה נגמרה זה לא קוראה כול הזמן אבל פעמים רבות. חשוב לציין שאין פגיעה בקבצים.... משהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום לכולם כאשר אני מקרין סרטי DVD (פורמט DVD )דרך הWIN MEDIA PLAYER התצוגה אינה על מסך שלם. כאשר משנים את גודל המסך (16/9) למסך שלם בPLAYER עדיין התצוגה אינה מוצגת בגודל מלאה אלה משהו בערך של 50% . בפורמטים אחרים אין בעיה (DVIX -MKV ) האם למשהו יש רעיון? גל

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by nir8e,

הטקסט מאוד לא חד בכרום ביחס לIE9 ואפילו ביחס לFF התקנתי את התוסף IE TAB שאמור לשפר את המראה אך עדיין כרום נראה ממש זוועה. מישהו יודע אם יש משהו לעשות ?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. יש לי XP SP2 PRO . התוכנות java ו- adobe flash player מותקנות ומעודכנות אצלי במחשב, אך איני מצליח לצפות בקטעי וידאו באתר של נענע. אני שומע קול אך אין תמונה. באתר של walla, ynet ושאר האתרים אין בעיה ואני יכול לצפות בלי בעיה אשמח לקבל עזרה

21. Started by Genom_g,

אז ככה אני משתמש כבר 3 שנים בתוכנה SOLIDWORKS עכשיו רציתי לדעת מה אתם אומרים על התוכנה הזאת דרך אגב זאת תוכנת 3D למי שלא יודע

22. שלום הקלטתי תוכנית בדיוידי ע"י המקליט דיוידי של LG. באיזה תוכנה אני יכול לערוך את ההקלטה שלי ולשפוך אותה בחזרה לדיוידי - בתור פורמט של דיוידי? תודה.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  23. כמו שהכותרת אומרת.. רק שה DVD לא יודע לקרוא SVCD ואת כל הצרובים הרגילים אז אם אפשר משהו בפורמט של DVD.. תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by itamarhu,

שלום לכולם, לאחר כשבועיים בחו"ל המצלמה שברשותי לא הסכימה לזהות את כרטיס הזכרון ודרשה לפרמט אותו. לאחר הפרמוט הכל תקין... (איבדתי 700 תמונות שהן כ 2.5 ג'יגה לערך) עכשיו... הפרמוט לא מחק את הכרטיס כולו ואני רואה מתוך ה-8 ג'יגה כ 4.5 ג'יגה תפוסים. ורק 2 ג'יגה של תמונות נפתחות ואת ה 2.5 האחרות לא ניתן לראות. השתמשתי במספר תוכנות כגון: Easy Recovery Pro O&O unerase ועוד.... עכשיו, רק תוכנת ה Easy הצליחה לשחזר לי את 2.5 ג'יגה האבודים אבל.... היא שחזרה אותן כקובץ אחד JPG בגודל המדובר. האם יש למישהו תוכנה שיודעת לפצל את הקובץ? מה עושים? אני כבר נואש.... רוב התמונות מקו-סאמוי על הכרטיס..... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  25. Started by mulderfox,

אבל באיכות טובה... כי כל תוכנות הקידוד שמצאתי עד עכשיו נותנות איכות תמונה מעוררת רחמים.. אני יודע שאפשר לקדד באיכות טובה, כי ראיתי סרטי VCD שנראים יותר טוב מקלטות וידאו. אשמח לעזרה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים