עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gimel,

לפני כמה ימים, נראה שהמחשב שלי התחיל לגמגם. משחקי פלאש היו עוברים ל"הילוך איטי" כל כמה שניות ונראה שלפעמים הדפדפן מגיב לאט באופן כללי. חקרתי קצת וראיתי שלפני שהתחילה התופעה התקנתי SKYPE 4.1 מסתבר שהוא מתקין משהו שנקרא: skype web features והדבר הזה פותח תהליך כל כמה שניות וסוגר אותו מייד. בשורה התחתונה, אפשר להסיר את skype web features דרך הוספה/הסרת תוכניות בלוח הבקרה והמחשב חוזר לעבוד כמו קודם.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. ואם תתנו גם הורדה זה בכלל יהיה מעולה.. תודה רבה לעוזרים רן.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by אדלרון,

ללא קשר לשאלה הקודמת.(שכן זה מחשב אחר). אני צריך עזרה בהסרה הנ"ל , המחשב אינו מאפשר לי להפעיל כלי ניקוי ,לא SPYBOT ,לא HYjack לא COMBOFIX וגם לא מצב בטוח. עם MGTOOLS אני אוכל להפעיל HYJACK אין מושג איך לקרוא את התוצאות תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 18:22:17 Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 18:51, on 2008-03-12 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\syste…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. יש אפשרות לעשות כזה דבר? לחסום שירותי STREAMING בדפדפן? כגון מוזיקה , וידאו

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. מישהו משתשת כאן בתוכנות לגיבוי: Second Copy או AISbackup? או SyncBack? אשמח לחוות דעת עבור גיבוי מידע מכמה מחשבים ברשת המשרד הביתי לצורך גיבויים קבועים. וממי שמשתמש איך התוכונות מבחינת שימוש שלהן במשאבים (זיכרון וכו') של המחשב. אם הן לא מעמיסות יותר מידי על המחשב. ואם יש המלצות אחרות אשמח לקבל קישור לדף בית התוכנה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by josefin16,

שלום חברים, ברצוני לחשוף את ה סרגל הכלים החדש שאני וחבר שלי עמלנו עליו - סרגל שמכיל מספר קטגוריות: 1. ספורט 2.חדשות 3.שימושון- בתוכו אפשר למצוא הרבה אתרים שימושיים ביום יום . 4.האח הגדול- אתר של הסדרה האח הגדול. 4. FACEBOOK- אתר ההיכוריות המפורסם בעולם. 5.בילויים- לינקים לאתרי בילויים . בקצרה אחלה של סרגל כלים מאוד מומלץ . להלן לינק להורדה . http://sabababar.ourtoolbar.com

7. חיפשתי בכל האתרים האפשריים אני חושב הורדתי כל מה שראיתי ולא מצאתי כרגע אני תקוע בלי אנטיוירוס ואני במצב רגיש מוחזק ע"י "ההגנה" של ויסטה... בבקשה זה דחוףףף תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by TheSlidead,

התקנתי ויינדוס ויסטה ULTIMATE חדש, מאז ההתקנה אני שם לב שאחוז השימוש במעבד עולה לגבהים ומגיע גם ל 90% ויותר (אני בודק במד שב SIDE BAR). לפעמים המחשב גם נתקע לכמה שניות ואז משתחרר. אתם יכולים לראות במפרט שלי שהמחשב אמור להריץ ויסטה בלי הרבה בעיות. האם אלה הבעיות של ויסטה? או שמא יש לי וירוסים \ תוכנות ריגול? והאם ה OVER USE במעבד יכול להרוס אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by omri_ro,

האם קיים PLAYER שיכול להקרין את הכתוביות בחלק התחתון של המסך (בשוליים השחורים)? כלומר שעדיין אני אשאר עם שני קבצים(תלוי בסרט) של הסרט ושל הכתוביות. את השיטה הישנה של הטמעת הכתוביות והתעסקות מיותרת עם VIRTUAL DUB זה גם אני מכיר...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Liran_a,

האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by Vaz,

למה כל פעם שאני מנסה לשלוח אס אמ אס באיסיקיו אני מקבל הודעה של , u must reactivate your account? וזה מבקש את הפלאפון שלי כדי שאני אקבל קוד הפעלה זה עולה כסף ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. אתר נחמד שנותן להעלות לשרת שלהם קבצי מולטימדיה וממיר אותם ע"ג השרת. יתרונות: חוסך התקנה של תוכנות המרה. מאגד כמות גדולה מאוד של פורמטים בממשק אחד. חוסך במשאבי מערכת (למעט רוחב פס לרשת). חסרונות: יכול לקחת לא מעט זמן בקבצים גדולים (משתנה בהתאם לעומס שעל השרת ועל רוחב הפס שלכם). תומך רק עד 100 מגה לקובץ בחבילה החינמית. רשימת פורמטים נתמכים: http://www.zamzar.com/conversionTypes.php

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by tioamo,

שלום לכולם אני כרגע משתמש בPC Tools Spyware Doctor גרסה 5.5.1.2 ותהיתי האם כדאי להתקין בנוסף SUPERAntiSpyware Professional גרסה 4.20. לאחורנה היו לי מספר רוגלות במחשב ולקח יותר מהצפוי לסלקם. נ.ב אני גם משתמש ב Kaspersky Internet Security 2009 האם זה יותר מידי? האם כדאי להשתמש באחת אחרת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by GaTor120,

של ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. svpack.exe אין אפשרות למצוא קובץ svpack.exe ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הפריות הדרושות זמינות. שולחן עבודה לא הייתה אפשרות לטעון או להפעיל את svpack.exe שצויין בקובץ WIN.INI . ודא כי הקובץ קיים במחשב או הסר ההפניה אליו בקובץ WIN.INI . מה לעשות? אגב, אם אתם זוכרים לפני כמה זמן פתחתי ת'רד בקשר לסוס טרויאני שהתנחל אצלי במחשב, ההודעות החלו להופיע בדיוק אחרי שסוף סוף הצלחתי להיפטר מהטרויאני.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם אני לא יודע באיזה קטגוריה של פורמים לרשום את זה אז חשבתי שזה המקום שצריך אם לא אז תעבירו את הנושא טוב אז ככה הורדתי סרט מאמיול יחסית ישן Men in Black II ושאני מפעיל אותו אני רואה מסך אפור ואני שומע את הסאונד בדקתי אותו בתוכנה של הוינאמפ והתוכנה MV2Player ובשתהים רואים מסך אפור מישהו יודע ממה נובעת הבעיה כי יש לי את כול הקודקים האפשרים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by torchak,

שאלה : האם יש איזה שהיא דרך לפתוח מאקרו דרך הרשת. הכוונה היא כזאת : יש לי תבנית ב WORD שיש בא מאקרו, הבעיה היא שאם אני פותח את התבנית מהרשת, המאקרו לא עובד. בכלל, אם התבנית לא נמצאת בספריה מאוד ספציפית, אז המאקרו לא עובד. למישהוא יש מושג איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

אני עובד עם וורד 2000, ובכל פעם שמצרפים תמונה, אז הבחירה שלה היא לא כאובייקט צף שאפשר להזיז אותו בקלות לכל מקום, אלא דבר כזה עם ריבועים שחורים (במקום לבנים), שזז כמו טקסט - בשורות ובפסקאות. :-\ בוורד XP, הייתה אפשרות ב- כלים => אפשרויות, לעשות שהתמונה תהיה אובייקט צף כברירת מחדל. ב-2000 אי-אפשר (או שמא?) - צריך לעשות את זה ידנית כל פעם וזה מעצבן. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by the one 64,

חברה למי יש את התוכנה שפורצת סיסמאות של ה zip או rar

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by iatia,

מהם התוכנות המשובחות ביותר ליצרת אנימציות ועריכת ווידאו :'(

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. פשוט נראה לי מוזר , הדפדפן הזה ברמה מעולה ! וזה נראה לי מוזר שהוא לא מסוגל לקרוא מפות תמונה באתרים , אני משתמש קבוע במפות תמונה באתרים וזה דיי מפריע לי , מה שאומר שוב שאין תחליף לאקפלורר , והייתי נוטש אותו בשמחה לטובת מוזילה !! כמו כן שמתי לב שגם אין "מרקי" טקסט נגלל למטה או למעלה , ומניויים ב ג'אווה סקריפט נפתחים בצורה מוזרה משהו? (באתר סימפלטק - לדוגמא) - לא פירסומת.. כמה חבל , מלבד הדברים שציינתי מוזילה מעולה . נקווה שבגירסה הבאה או במהלך הפיתוח יתוקנו הדברים ..

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by d_h,

כדי להתחיל לעבוד כמו שצריך כמה שיותר מהיר ,בקיצור מה לסמן באופציות ומה לא תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by omri_ro,

בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור לאינטרנט מתנתק לי בלילה שאני שם את הEMULE להוריד דברים, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי כל פרק זמן מסוים את החיבור ובמקרה של ניתוק לבצע חיוג אוטומטי?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. לפי ההוראות התקנה של תוכנה מסויימת ואני לא יודע היכן לרשום את הערכים , אנא עיזרו לי זה ממש דחוף. Add the following string to your Enviroment Variables: LM_graphic_FILE = c:\flexlm\graphic.dat ניסיתי ב REGISTRY ולא מצאתי שום רמז , גם בתוכנה ניסיתי .. זה חיוני להרצת התוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים