עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש משהו טוב קל ופשוט כמו נרו אם יש תביאו תודה אה ועוד משו אם יש לי דיסקים של 4 גיגה של די וידי אני יכול לצרוב עלהם מידע גם אם אין לי צורב די וי די אלה רגיל?

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by nitro_6,

youtube לא אוגר לי את הסרט, אני יכול לצפות בו אבל הוא לא אוגר את הסרט (אין את הפס האפור הזה) פתרונות למישהו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני מחפש פיתרון לחלוקה של HD לארבעה primary paritions ועוד extended partition . המקסימום שהצלחתי לעשות זה 3 primary ו- 1 extended או 4 primary ובלי אפשרות לעוד partition נוסף. האם יש אפשרות (אולי בכלים לא רגילים, ולא אכפת לי ש-BOOT MANAGER יהיה GRUB [אפילו עדיף] או BOOT MANAGER אחר) להגיע למצב שבוא יהיו לי 4 primary ועוד extended ? תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. ניסיתי DEAMON וניסיתי PARAGON CD EMULATOR. לאחר התקנה כאשר הוא מנסה ליצור כונן וירטואלי קופץ החלון הכחול של XP - PAGE_FAULT_IN_NON_PAGE_AREA משהו כזה... והוא קורס... פעמים כבר פירמטתי את המחשב מהסיבה הזאת... יש למישהו מושג? מפרט בחתימה. תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by tvholic,

שלום חברים, חבר שלי נתקל בבעיה בעת סנכרון E71 עם האאוטלוק. לאחר הסנכרון עם לוח שנה כל הפגישות מופיעות שעה אחת קדימה למרות שהשעון במחשב מכוון ומעודכן וגם ב E71 מישהו יכול לעזור? בבקשה... תודה רבה, יום נעים וסופש רגוע

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by sbarbz,

בס"ד שלום, לאחר שראתי שקיבלתי הודעה שהOFFICE שלי אינו מקורי הסרתי אותו, וההודעה עדין מופיעה ! מדוע?, ואיך אוכל להוריד אותה ?

7. Started by jfkk,

שלום מעלה צילום של התוכנה easeus אני מנסה להעביר את 11gb אל כונן c מקווה שזה הפורום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by שמיל,

יש לי בעיה באיי סי קיו שאני לא יכול לקבל קבצים מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את זה. כשאני מנסה לקבל קובץ זה כאילו פותח את המסך של הקבלה אבל זה פשוט לא זז אחרי זה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  9. הלך לי הלוח והחלפתי ל945P S-3 פירמטתי והתקנתי דריברים.לא מצליח להתקין את הדרייבר לUSB למה זה? הורדתי את כל הדריבירים שיש באתר ללוח הזה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. אני משתמש בתוכנה Easy Video Joiner לחיבור מספר קבצי וידאו קטנים לקבצי וידאו גדולים, ובתוכנה Easy Video Splitter לפיצול קבצי וידאו גדולים למספר קבצי וידאו קטנים. יש לי בתיקייה אחת הרבה מאוד קבצי וידאו קטנים. אני צריך תוכנה שעובדת ב-batch, ומאחדת את כל קבצי הוידאו בעלי שם זהה לקבצי וידאו גדולים בספרייה אחרת בפעולה אחת. אני עובד עם קבצי mpg, אבל זה יהיה נחמד אם התוכנה תעבוד גם עם קבצים בעלי פורמט שונה (כמו למשל avi, wmv). ספריית מקור: Bus 1.mpg Bus 2.mpg Bus 3.mpg Car 1.mpg Car 2.mpg Train 1.mpg Train 2.mpg Train 3.mpg Train 4.mpg ספריית יעד: Bus.mpg Car.mpg Train.mpg :auto:

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by slimshady21,

שלום. אני צריך דרייבר לעכבר שלי. הוא של GPT, ואני לא בטוח איזה דגם זה, אבל מתחת לעכבר יש סיריאל נמבר (S/N) הנה: 047010883 בקשה מי שיכול למצוא לי דרייבר לעכבר הזה אני אודה לו מאוד. ויש לי עוד בעיה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש שם התקן לא מזוהה (עם סימן שאלה צהוב) : PCI to micro channel bridge מישהו יודע מה זה ההתקן הזה בכלל? ואיך אני מוצא דרייבר מתאים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by Alex89,

האם יש אפשרות לצרוב LAYER שני על דיסק ואחכ לראות את הסרט בDVD (בסלון)?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום לכולם כאשר אני מקרין סרטי DVD (פורמט DVD )דרך הWIN MEDIA PLAYER התצוגה אינה על מסך שלם. כאשר משנים את גודל המסך (16/9) למסך שלם בPLAYER עדיין התצוגה אינה מוצגת בגודל מלאה אלה משהו בערך של 50% . בפורמטים אחרים אין בעיה (DVIX -MKV ) האם למשהו יש רעיון? גל

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by נעמה11,

בזמן גלישה קופץ לי חלון שמוביל לקישור: http://www.zoomabet.com/bets/group674.html הרצתי AD AWARE ואנטי וירוס והם לא מוצאים אותו מה אני יכולה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by a-gold,

מה זה אומר מה שמסומן באדום? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  16. http://www.giveawayoftheday.com/drive-copy-9-5-personal-edition-english-version/

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. טוב, הסתדרתי. הורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט. פשוט טעות להתקין מהדיסק.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. אני זוכר שקיים דבר כזה, אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים.. תודה!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. היי חברים אני מחפש תוכנה שתשטלט על צג הLCD 5 המשני שלי ותציד בו מידע כגון טמפ' של החלקים ושאר הדברים יש דבר כזה? מצורפת תמונה של המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by eyalo,

עשיתי חיפוש ועדיין לא מצאתי איך פותרים את בעיית העברית בתוכנות הנ"ל. בפוטושופ איך שהוא אני רואה עברית הפוכה, אני יכול לחיות עם זה, אבל לעומת זאת בפריהנד אני לא רואה אותיות בעברית בכלל, מה עושים? יש פתרון לזה בכלל? בבקשה חברה אני צריך את זה בטירוף, תודה מראש לכל העוזרים.

21. Started by shimon956,

שלום לכולם אני לא יודע באיזה קטגוריה של פורמים לרשום את זה אז חשבתי שזה המקום שצריך אם לא אז תעבירו את הנושא טוב אז ככה הורדתי סרט מאמיול יחסית ישן Men in Black II ושאני מפעיל אותו אני רואה מסך אפור ואני שומע את הסאונד בדקתי אותו בתוכנה של הוינאמפ והתוכנה MV2Player ובשתהים רואים מסך אפור מישהו יודע ממה נובעת הבעיה כי יש לי את כול הקודקים האפשרים

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by modgod,

יש ילדה בת 11 שביקשה ממני להביא לה את התוכנה PHOTOSHOP. עכשיו התוכנה הזאת עולה כסף (ולא, קראק לא בא בחשבון, אז בבקשה אל תזכירו את הנושא), אז יש לה תחלופה חינמית? ותזכרו שהילדה היא רק בת 11, אז לא צריכים תוכנה ממש מתוחכמת כמו פוטושופ.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by mrpoli3,

בעת פירמוט המחשב עולה לי שגיאה שהמחשב לא מוצא שום הרדיסק הגעתי למדריך המסביר מה לעעשות רק שאני לא בטוח שאני מבין נכון מה שאני מבין זה להעביר דריבים של הלוח אם Sata לדיסקט ואז להמשיך עם המדריך 1. אנ'לא מוצא דריביים כאלה 2. אני לא יודע אם אני באמת מבין מה לעשות אפשר חיזוק ותיגבור? מדריך " http://www.windowsreinstall.com/winxppro/nohdd/indexfullpage.htm "

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  24. הכוונה שלי שבזמן שמיעת השיר יהיו תמונות שמתחלפות כל פרק זמן מסויים

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by mulderfox,

אבל באיכות טובה... כי כל תוכנות הקידוד שמצאתי עד עכשיו נותנות איכות תמונה מעוררת רחמים.. אני יודע שאפשר לקדד באיכות טובה, כי ראיתי סרטי VCD שנראים יותר טוב מקלטות וידאו. אשמח לעזרה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.