עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by D-M-X,

יש לי GHOST 14 ויצרתי IMAGE מאיפה אני מביא את הדיסקט/דיסק שאיתו אני עושה BOOT?

3. Started by HeaT-SinK,

.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by TPack,

מקווה שזה המקום המתאים. יש לי בעיה להריץ Defragmentation ו-Check Disk אני מקבל את ההודעה הבאה: http://i32.tinypic.com/4jx62x.jpg http://i25.tinypic.com/2yxfxif.jpg החשבון מסומן כאדמין ולא נראה כי יש איזה תוכנה שמפריעה לו. אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. אני צריך לוח מודעות לבצפר שיענה על הקריטריונים: 1. שיהיה כמה שיותר קל לתיחזוק (מדובר על מורים ומנהלה ;D) 2. אמור להצטרף לאתר קיים קישור 3. ויזואלית שיהיה דומה ללוח מודעות רגיל בצורה 4. שיהיו בו אפשרויות לשים פתקאות (כמו ששמים עם נעץ); הודעות חרום מכמה סוגים; שינויים בלוחות זמניים ופתקאות סגורות (כמו ההודעות האישיות) אני מחפש או תוכנה כזו או דרך בניית אתר שעושה את זה טוב, לא חייב בארץ תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. Started by iakovl,

אני משתמש "ותיק" של BitComet אבל החלטתי לנסות את הUTORRENT על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים את התוכנה בשביל אינטרנט 1.5 רגיל?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by omerha,

לא יודע אם זה שייך לכאן יש לי בעיה ב OUTLOOK שאני מנסה לשלוח או להעביר מייל אני מקבל שגיאה שהWORD לא זמין הסרתי התקנתי - לא עוזר הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  8. צריך תוכנה שתראה בצורה טובה ועל מסך מלא מה שיש ב Video in של הכרטיס מסך (7800GT ViVo) תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. השאלה בכותרת....

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי זמן רב קניתי ב DVD את הסרט של הדלתות בחו"ל ממיטב כספי העניין הוא שאין לסרט תרגום כמובן בעיברית חבר שלח לי את התרגום שיצא לסרט בעיברית ופשוט ניסיתי להדביק את הכתוביות מה שלא צלח אז פשוט גיביתי את הסרט על המחשב בתור קובץ AVI ואיזה פלא התרגום עולה בסנכרון מעולה הבעיה שלי היא שהקובץ של התרגום הינו 2 חלקים כיצד אני מאחד את הקובף ליחידה אחת? עכשיו תגידו לי בטח תוריד את ווב סאב וכאלה העניין הוא שאני צריך הדרכה כיצד לעשות זאת בתודה מראש אני מקווה שהנושא אינו נכנס לקטגוריית הווארז

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

נגיד התקנתי תוכנה מסויימת ואני רוצה למחוק אותה כליל, כלומר חוץ ממחיקת התוכנה דרך לוח הבקרה ומחיקת קבצים שנשארו בכונן, יש עוד משהו שאני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  12. Started by overload,

אחרי בערך 5 שעות לימוד דרך המדריכים הנחמדים של 3D BUZZ + כמה שאלות פה + שבועיים עם מקס + 3 ימי עבודה על הפרויקט + פוטושופ... זה מה שיצא: אגב את הלוגו (SR) עיצבתי כבר לפני כמה חודשים, עכשיו אני רואה שהוא דומה לשל מיקרוסופט...וביחד עם השם שבחרתי בכלל , לא נורא.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. עושה גיבוי לכול כונן סי עכשיו נניח שהרגע סיימתי לפרמט ועשיתי התקנות וכו והכול מצויין עכשיו שניה ליפני שעשיתי גוסט לכונן נגיד שהתקנתי תוכנה ל-30 יום ואז אחרי חודש ויום שניגמר לי הניסיון אני עושה שיחזור... האם התוכנה חוזרת להתחלה או שביגלל תאריך האיקטוב זה לא יעזור? וכן אני יודע שאני יכול לעשות גוסט ואז להתקין את התוכנה ואז אחרי חודש לעשות שיחזור ושוב להתקין את התוכנה.. אבל סתם מסקרן אותי לדעת תשובה ספציפית למה שאני שאלתי.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. אהלן. רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע. הכל עובד טוב ויפה עד לרגע שאני מפעיל אמיול , מאותו הרגע נשאר למחשב בין 5 ל30 דקות עד שהוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. יש לציין שהכיבוי היה קורה גם במחשב הישן (השוני הוא שזה לא היה אך ורק בהפעלת אמיול) והופיעה גם הודעה : http://img513.imageshack.us/img513/5617/dsc00349szo8.jpg מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. שחר.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום, הבעיה היא ככה: מלפני כמה זמן שהתחברתי במחשב של דודה שלי למסנגר הוא כל הזמן מתחבר לי אוטומטית אצלה, כשניסיתי להסיר אותו אז עשיתי את ה-MSCONFIG ןביטלתי אותו שם והוא חזר ואני לא מצליח למחוק אותו או לפחות להגדיר אותו שלא יתחבר לחשבון שלי מה עושים, עדיפות ראשונה ללמחוק את החרא הזה. תודה, רן. הווינדווס הוא XP

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Boxster,

כותרת... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by Delapro,

יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by eli24,

שלום לכולם אני צריך קישור\תוכנה לדרייבר של זיהוי כוננן SATA בהתקנת הווינדווס דרייבר,שאוכל להוריד אתו ע לדיסקט 1.44 ולהתקין אתו תוך כדי התקנת הווינדווס... לוח אם: GA-K8VT800PRO דיסק קשיח: WD 80G SATA אני משתגע עם הדבר הזה 3 ימים כבר (לסירוגין) אשמח לפתרון שנה טובה אלי

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by Stranger,

שוב תודה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  20. פירמטתי את המחשב ואני מעוניין בתוכנה שתשמור את המצב הקיים כלומר אני מתקין אותה עכשיו והיא זוכרת כל מה שמותקן על המחשב כך שביא בעתיד תעף את כל הזבל שמצטבר

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. כבר הסרתי התקנתי ריסטים הכל לא עובד כלום פשוט מסרב להפתח זו ההודעה: תעזרו לי אני שונא IE [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  22. אני רואה את הסרט אבל נגיד בתוכנה כזאת של כתוהביות אז אתה לא רואה את הזמן רץ זאת אומרת אני רואה את התמונה ושומע את הקול וגם במדיה פלייר אני מצליח אבל בכל התוכנות של הכתוביות יש לי בעיה עם הסרטים באיגות xvid יכול להיות שאני צריך איזה מקודד מסוים בשביל זה או שיש פיתרון אחר תודה לעוזרים

23. Started by Axel Foley,

יש לי סרט שהסאונד שלו הוא בשני ערוצים בלבד (ימין ושמאל). אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר איתה להמיר את הסאונד גם לערוץ אמצעי וגם לסראונד אם זה אפשרי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  24. הורדתי סירטון קצרצר של סקייט (סקרין כזה ... חוקי כמובן ..) הוא בזיפ והוא לא נפתח לי איך אני עושה את זה ? מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי no archives found ניסיתי בהרבה דרכים שונות ומוזרות winzip, winrar, winiso, isobus אבל לא ממש הצלחתי .. אם מישו יכול לעזור או מכיר ת'בעיה ויש לו פיתרון .. עזרתכם תתקבל בברכה (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  25. שלום לכולם, ניסיתי לקבוע את גודל וצבע הפונט בעת העברה לנמענים אחרים ללא הצלחה,מה גם שהוא מתחיל לי בשמאל, זה כן עובד בעת השבה וכתיבת מייל חדש אבל לא בעת העברה,Word מסומן כעורך דואר.. אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים