עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofeky1,

שאני לוחץ על קישור (בסתם אתר) מקש ימני "פתח בכרטיסיה חדשה" הדפדפן פותח לי את הקישור בחלון חדש של IE7 משהו יודע מה עושים בנידון?? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה. (אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם) אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REG איזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן? כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח... יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה? ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by krusty,

הי. בדקתי במס' דפדפנים ובכולם כאשר אני מפעיל וידאו(לדוג' ב msn.co.il ) הדפדפן קורס ונותן שגיאה: תקלה ביישום iexplorer.exe, גירסה 7.0.5730.11, תקלהבמודול wmadmod.dll, גירסה 10.0.0.3802, כתובת התקלה x00050e370. הסרתי כבר כל סרגל כלים קיים כמו כן שידרגתי לie7 אך ללא הועיל. לפי מה שאני מבין מהשגיאה קיימת בעיה במקודד כל שהוא. תודה אסי

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by thealon,

מה אני צריך לעשות בכדי למצוא כתובת url של ערוץ טלוויזיה ברשת? למשל אני מנסה להוציא כתובת של ערוץ מסויים באתר הזה http://www.channelchooser.com/ אבל אני לא מצליח אני מקווה שהבנתם משהו מהשאלה שלי

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by ofeky1,

אני שומע שירים ב WMP11 ושאני יוצא ונכנס אז הרשימה של השירים נעלמת לי מה"פועל כעת" ב WMP10 זה היה נשמר לי והיה סבבה רק ב1 אני צריך לפתוח את הרשימ כל הזמן מההתחלה וזה מעצבן משהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  8. שאני נכנס לנירו רק שאני בוחר CD אז יש לי אופציה לצריבת SVCD... וב-DVD אין לי אפשרות... איך אפשר לעשות ? כי אני רוצה לצרוב הרבה קליפים לתוך דיסק אחד שזה דיסק DVD... ואני לא יודע לקודד את זה טוב... אני מעדיף שנירו יעשה את זה וככה ייצא לי טוב. תודה על העזרה.. (לא בטוח אם פה לרשום או בפורום "תוכנה").

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by bykeking,

אני רוצה שאני יעשה איזה תנועה עם העכבר, והיא תפתח לי תוכנה ספציפית. זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  10. Started by Astrix-D,

שזה יהיה קבוע כאילו,שאני יפעיל את הסרט והכתוביות כבר מובנות בפנים,אןם תוכלו לעזור לי אני ישמח!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי את המצלמת רשת MATRIX WC725 אני מכניס תדיסק של הדרייבר ובכל זאת הוא לא מזהה תמצלמה מה לעשות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. Started by ofir38,

צריך המלצה לאנטי וירוס הכי חזק שיש... ממש שיחסום כמה שאפשר ושלא יהיה כבד וישאב הרבה זיכרון. תודה,אופיר

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by CrossFire,

שלום, יש לי איזה בעיה, אולי אתם תוכלו לפתור לי אותה.... הבעיה: טעינה ארוכה יותר מדיי מהרגיל, כאשר אני מתחיל את שולחן העבודה אז נטענים לי תוכנות.... נורטון, מסנג'ר.... כרגיל לפני הבעיה זה טען לי דיי מהר אבל אחרי כמה זמן התקנתי תוכנות וכו'.... אני לא זוכר איזה תוכנות ואז כל פעם אשאני מעלה את שולחן העבודה זה טוען לי המון זמן... [attachment deleted by admin]

14. Started by at,

אני עובד עם פיירפוקס גירסה 2 במהדורת של Mozilla Firefox - Portable Edition (כלומר ללא התקנה על דיסק און קיי) משום מה הגלילה לא עובדת (גם גלילה רגילה בעכבר וגם גלילה משטח במחשב נייד)? הערה: גלילה בעזרת לחיצה על הגלגלת (לחילופין כפתור אמצעי / שני הכפתורים ימיני+שמאלי יחד) מאפשרת גלילת גלישה (כלומר ישנה גלילה לפי התזוזה עם החץ של עכבר) אבל אני מעוניין בגלילה הרגילה. רעיונות? תודה, טל

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. - מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש כמה תוכנות כאלו ברשת שמצאתי אך אני מחפש תוכנה "תמימה" שמוסיפה אך ורק סרגל רדיו ללא שום פרסום או חיפוש או כל דבר אחר. תודה מראש, דודו.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by snaidis,

יש לי בעיה בתוכנה שהזכרתי את שמה בכותרת. התקנתי אותה בפעם הראשונה והפילטרים לא עבדו אבל היא מצאה סרברים עם פינגים נמוכים(אף אחד). אחרי כן התקנתי אותה שוב ואז היא מצאה רק סרברים עם פינגים של מעל 200...(יש לציין שזה ללא שום FILTERS) ואז ניסיתי להוריד גרסאות יותר חדשות וזה בכל זאת זה מצא לי רק של פינג מעל 200 וגם הפילטרים לא עובדים. מה אפשר לעשות... אני כבר מיואש ממנה..

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by sebi,

טוב אני דיי חדש כאן כמו שאתם יכולים לראות לפי כמות ההודעות, בינתיים אני סתם מסתכל בפורומים מגיב פה ושם...הנה סתם חתימה שעשיתי לפני איזה שנתיים מאז לא נגעתי בפוטושופ, מצאתי אותה על המחשב אז סתם חשבתי להראות... שרפתי את התמונות קצת יותר מדי אבל חפיף...לפחות הרקע עשיתי יפה O0

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. האם אתם מכירים תוכנה כזאת? אשמח לשם או לינק במידה והיא חינמית

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. חיפשתי תוכנה שתתן תצוגה כפולה אבל בחירה מבין 3 התקנים (שני מסכים וטלויזיה). מסתבר שה-CCC עושה את זה בצורה מעולה. תודה בכל אופן (:

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by matsmets,

התקנתי את התוכנה וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותה המחשב מאתחל במבחן הרביעיץ עיזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. Started by pssheba,

הורדתי קובץ חשוב לי מאוד מכווץ ב winrar. כשביקשתי לפתוח נכונה לי עגמת נפש איומה: נדרשתי להקליד סיסמה... אפשר לעקוף את הדבר השטני הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

אני כבר הרבה מאוד זמן עם ראוטר ואני עדיין לא יודע איך אפשר לקבל קבצים באופן נורמלי באיסיקיו... יש איזו שיטה או שצריך לפתוח פורט מסויים ? תודה מראש לעוזרים. עריכה: ניסיתי לפתוח את פורט 5190 כמו שרשום פה אבל לא עזר http://linksys.custhelp.com/cgi-bin/linksys.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=578&p_created=1084217556&p_sid=OjUKYT4i&p_accessibility=0&p_lva=703&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9Mjc1JnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9Jn

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by The Dom,

הבקשה בכותרת

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. אחרי כל יום שאני מעדכן את התוכנה התוכנה לא מבשתממני לעשות ריסט למחשב האם אני צריך לעשות ריסט באופן ידני או שאם יהיה צריך ריסט התוכנה תגיד לי ותודיע?! תודה מראש על התשובה!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים