עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by matan_rozen,

העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לכל מני אתרים בInternet Explorer אז הטקסט מופיע לי ממש בקטן ואי אפשר להבין מה רשום. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. http://www.tomshardware.com/picturestory/540-windows-7-free-download-application.html הורדתי וניסיתי את רובן - מעולה. הכי אהבתי את התוכנה Fences.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by shram,

היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?

5. מישהו מכיר תוכנה שמתקנת את הקובץ (בעברית)? התוכנות באנגלית לא ממש עובדות....

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אבל בגלל שהשם של התמונה שצירפתי כבר קיים בשרת אז הכל נמחק לי. בכל מקרה, מצורפת התמונה ואתם מוזמנים להכנס לאתר החברה. זאת פשוט תוכנה נהדרת! להורדה לחצו כאן עריכת המודר: הרשיתי לעצמי לתקן לך את הלינק השבור, שגם קצת הרס את הצורה של הת'רד.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. אני יודע שתוקף קיצורי הדרך תלוי בהגדרות ב-כלים--->אפשרויות אינטרנט - אצלי זה נמצא על 20.אבל למרות זאת כשאני רושם כתובת בשורת הכתובות היא לא נשמרת בגלילה (או בתיקיית history).

8. Started by Johnny,

מישהו מכיר אתר טוף עם כתוביות לסרטי DIVX ? (עדיפות לאתר כחול לבן). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by big foot,

הורדתי סרט בפורמט DVD ואני רוצה להוסיף לו כתוביות האם אני צריך להוריד כתוביות כטקסט כמו במדיה פלייאר? יש בנוסף תוכנה בשם VOBSUB האם היא יכולה לעזור לי בנושא זה נ.ב אני רוצה ליצרוב את הסרט ושהכתוביות לא יותמעו בו אלה שאוכל לבחור אותן כמו בכל סרט DVD

10. Started by mrsph666,

שלום, התלבטתי לאיזה פורום בדיוק לפנות אך החלטתי לפנות אליכם. אני מחפש המלצות לתוכנות של יצירת כתוביות שתומכות בעברית, ולא קשות להבנת הפעלתן. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. Started by dragon772,

לפני שפירמטתי תמחשב כל הסרטים עם הכתוביות פעלו גם ב MEDIA PLAYRT וגם ב WINAMP פשוט היה צריך לשנות את השם של הכתוביות לשם של הסרט רק בסיומת שונה וזה פעל לבד..לאחר הפירמוט שום סרט לא פועל עם כתוביות בצורה זאת בשני התוכנות WM 11 ו WINAMP הכי חדש.... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by Liran -,

תגידו יש אפשרות לשנות גודל כתוביות בתוכנה MicroDVD ......? אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל בכל מקרה תנסו לעזור ;D תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Nullity,

איך מציגים?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by BURTON,

יש לי DVD קורא כתוביות בעברית, מה שאומר שאני לא צריך לעשות קידוד של הסרט בייחד עם הכתוביות אלא מספיק לשים אותם כמו שהם בדיסק. השאלה היא האם צריך לשים אותם בתקייה מסויימת או לקרוא להם בשם מסויים או להעביר אותם לפורמט מסויים כדי שה-DVD יוכל לקרוא אותם? הדגם הוא TOSHIBA SD-350E

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by gilad_r,

שלום לכולם יש לי מסך 3d של lg ואני משתמש בתוכנה tridef 3d 1.8.5 הורדתי סרט אבל אני לא מצליח לראות את הכתוביות עבדתי לפי המדריך אבל ללא תוצאות בנגנים אחרים אני כן רואה את הכתוביות אשמח לעזרה בתודה מראש גלעד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני מנסה להעלות כתוביות בעברית בBSPLAYER והתוכנה מפעילה לי אותם בגיבריש או בריבועים נכנסתי למאפייני כתובויות וראיתי שהסקריפט על עברית וניסיתי לשנות את הפונט לדיויד מרים וכ"ו אבל זה לא עוזר. אפילו הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב אבל עדיין כתוביות בגיבריש. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by בזיק,

יש לי את הmedia player classic. אני מדגיש- זו תוכנת הקוד הפתוח, לא זאת של ווינדוס אני רואה שיש לה אפשרות לsubtitles. מה זה בדיוק? האם זה אומר שאפשר להריץ סרטים עם קובץ נפרד של כתוביות כמו שאפשר עם הנגן של ווינדוס? או משהו אחר? בכל מקרה איך משתמשים באפשרות הזו?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by Deadly Cheetah,

אני משתמש עם התוכנה VidCoder וצרבתי כמה סרטים עם כתוביות עכשיו, חלקם יצאו בסדר וחלקם יצאו בג'יבריש. אם מישהו יכול להגיד לי איך לסדר את זה, אודה לו מאוד

19. שלום, אני משתמש ב-MPC ובdirect vobsub בשביל הכתוביות. אבל הן מוופיעות לי על הסרט, אשמח לדעת איך ניתן לשים את הכתוביות בחלק התחתון (הסרטים הם בwidescreen) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by davidreznic,

היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by holly man,

שלום לכולם איך אני מריץ כתוביות במדיה פלייר ? יש לי סרטים ואני מוריד כתוביות איך אני שם אותם במדיה פלייר למעשה אני אוהב להשתמש בתוכנה זו ואני יודע שיש תוכנות אחרות האם יש אפשרות?? תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yanivs20,

שלום, יש לי קובץ mpeg4 שצרבתי על דיסק דיוידי והנגן בסלון מנגן מושלם והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לצרוב מחדש את הקובץ עם קובץ כתוביות (שיש לי). איזה סיומת של קבצי כתוביות נגן דיוידי קורא כסטנדרט? (הנגן שלי קורא הכל ואין לי בעיה של המרת פורמטים) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by erix99,

שלום לכולם וסוף שבוע טוב. שאלה קצרה אני לא מצליח לשלב תרגום ב T.V. כשאני רואה סרט, כלומר התרגום מופיע על מסך המחשב אך אינו מופיע בטלויזיה. הבעיה כאמור היא שאני נמצא במצב של Overlay control->full screen device->secondary display. האם יש דרך לפתור בעיה זאת ? תודה מראש. אריק.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by dudidu08,

הורדתי סרט עם תרגום מובנה והכתוביות ממש ממש קטנות רציתי לדעת האם אפשר איכשהו להגדיל אותם ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by alexc32,

לאחר התקנת ווינדוס חדש , HOME 10 איני מצליח לעלות תרגום בשפה העברית משתמש ב MPC ( ניסיתי גם בתוכנות כגון 5kplayer ו player של הווינדוס 10)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.