תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש בתוכנה BITCOMET כבר כמה שנים ולאחרונה נהייתה לי בעיה. ה-BITCOMET "משתלט" לי על האינטרנט. מה הכוונה? ברגע שהוא פתוח (לא משנה אם הוא מוריד או רק מעלה) ואני מנסה לפתוח את הדפדפן אף אתר לא עולה, כאשר למטה כתוב WAITING FOR... כלומר, הוא מתין לאתר אך האתר לא בא. לא משנה כמה זמן אני אחכה האתר לא יעלה עד שאני אסגור את ה-BITCOMET. אני לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזו, אבל יכול להיות שמאז שהורדתי את גרסה 1.00 הבעיה התחילה, אך נראה לי שזה התחיל מאוחר יותר. אם אני כבר פותח את ההודעה, נראה שמהירויות ההורדה שלו נמוכות מאוד כאשר יש קבצים שגדולים מ-2GB (והם מאוד חוקיים... ). יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני משתמש ב-ZONE ALARM? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מוזר ביותר אבל שמעתי לכמה אנשים שזה קרה והנה זה קרה גם לי, 2 אנשים בלבד מחוברים אצלי באייסי קיו מתוך 200 וזה לא הגיוני כי התקשרתי לחבר שלי והוא כן מחובר אבל אני רואה את כולם אוף ליין, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להריץ את הבאנץ' לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים עד הסוף ולפעמים הוא פשוט יוצא מתוכנה אחרי הטסט השני,ככה סתם,בלי הודעות שגיאה . ניסיתי להסיר ולהתקין אבל זה זה לא עוזר/עוזר חלקית בלבד-אני מריץ את כל הטסטים פעמיים ואחרי זה לא הולך יותר . זה לא קשור לאוברקלוק,כי זה עדיין נשאר ככה אם אני לא באוברקלוק . זה גם לא קשור לטמפ'- 36 במנוחה , 42 במאמץ תדוה לעוזרים יש לציין שכל המשחקים עובדים ללא בעיות כלל
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו superdragandgo אני גורר את המילה ואז הוא פותח לי אותה באתר של איזה מילון כלשהו האתר כבר בנוי לזה, אני רק צריך שהוא יעתיק את המילה לסוף היקשור ויפתח אותו www.site.com/the word
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן הנושא בדיוק שייך, אבל נראה לי שהכי מתאים פה ככה, יש לי כרגע 9 תהליכי rundll32.exe פתוחים שכל אחד לוקח 5,000 קילוביט זיכרון. מיותר לציין שלא אני פתחתי 9 תהליכים כאלה. זה נראה לי מוזר ואולי וירוס. בנוסף כתבתי כאן נושא לפני כמה ימים ולא ענו לי על הבעיה ויכול להיות שזה קשור - כל חלון אספלורר 7 לוקח המון משאבים, 50,000 ק"ב בהתחלה וקופץ בעשרות ומאות אלפים על כל כרטיסיה נוספת. גם כשכל ההרחבות מנוטרלות. לפני שבועיים הופיע לי אותו דבר והרצתי סריקת וירוסים במצב בטוח שלא מצאה כלום, אני אנסה לעשות אותו דבר עכשיו אבל למקרה שזה לא יעזור אני אשמח לפתרונות אחרים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהוא ביכלל מכיר את החברה הזאת ,עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מוצא כלום תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שלא לוקח הרבה משאבים היה לי את nod32 הייתי מרוצה ממנו משהו והוא גם לא חינמי. עכשיו יש לי את הקספרסקי הגרסה האחרונה היה לי קוד לעדכונים אבל עכשיו אני כבר לא מקבל עידכונים אז אני רוצה משהו חלופי טוב קל שבכלל אני לא ירגיש אותו ושיעלה מהר עם מערכת ההפעלה כי הקודמים גם קספרסקי וגם נוד32 לא עלו כול כך מהר והייתי צריך לחכות דקה או שתיים עד שזה יעלה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד. תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 12:58:47 מה אתם אומרים על AVG Anti-Virus Professional Single Edition 7.1.407 ??...הוא טוב הוא לא לוקח הרבה משאבים והוא חינמי בכלל? מחכה לתגובות! תודה!
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כונן אחד שחילקתי אותו בביוס ל2 כוננים C 40 גיגה בערך D 10 גיגה בערך עד לא מזמן מערכת הפעלה XP הייתה על כונן C . עכשיו התקנתי מערכת הפעלה XP על כונן D. שאני מעלה את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הXP . אני בוחר את המערכת הפעלה XP החדשה (של כונן D) . ואני מנסה לפרמט את כונן C ויש לי בעיה .ניסיתי כמה פעמים וזה לא מצליח . http://img228.imageshack.us/i/55625353.png/ מה עליי לעשות כדי לפרמט את כונן C שאני לא צריך אותו ויהיה לי מערכת הפעלה אחת ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס משתמש בהכי פחות משאבי מעבד או זיכרון ראם?? כאילו פחות מאיט את המערכת אם לא הבנתם. NOD32, panda, kasparsky, Norton או מה שתציעו. אני מחפש אנטי וירוס טוב וחזק שישתדל לא לאפשר כניסת וירוסים (בזה אני אציין את הנורטון לטובה) ושכמה שפחות יאט את המחשב.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הורדה דרך הדפדפן אינטרנט לבין flashget?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שכן שלי סיפר לי שקיבל קובץ דרך המסנגר והאנטי וירוס זינק מיד לעמדת התקפה, הוא אישר מחיקת הקובץ. מאז יש לו בעיות עם מערכת ההפעלה. בעיות בצפיה בסרטים מחשב עובד לאט ועוד כל מיני תופעות מציקות האם מקרה זה ידוע? אם כן, מהו אותו הקובץ המזיק? האם יש פתרון מלבד פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
חברים שלום משום מה מישהו כנראה התקין לי בטעות בנייד תוכנה של CYBER SECURITY כל מה שאני מנסה לעשות בכדי להסיר אותה מהמחשב (כולל הסרתה) אני לא מצליח...מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סוף סוף תשובה איך אני מעיף את זה מהמחשב שלי ? תודה מרשא אסף
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון למצב ביש שכזה ?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
יש לי באנר שחור גדול כזה מסביב לכתוביות וזה לוקח לי 1/4 מהתמונה (הבאנר הזה מופיע רק כשאני מטעין כתוביות) איך אני מעיף את הפס השחור העבה הזה??
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כל כמה שעות, אני צריך להזין מחדש את הסיסמא של - eBay. נמאס לי. אפשר לעשות שלא אצטרך להקיש את הסיסמא, אלא להיכנס אוטומטית תמיד?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב הכול עבד מצויין התקנתי דרייברים , אנטי וירוס , דברים בסיסיים ... פתאום המחשב קרס נכנסתי למנהל משימות וראיתי " DUMPREG.EXE " . זה כל הזמן מופיע פתאום והמחשב קורס . מערכת הפעלה מקורית אני משתגע למה זה קורה המחשב עובד מצויין פתאום הוא קורס ( אחרי חצי שעה - שעה בערך ) ה DUMPREG.EXE מופיע נתקע מופיע לי "הודעה קריסה" מופיעים במנהל משימות 5 שורות של DUMPREG.EXE וזה כל הזמן מופיעה הודעה של קריסה וכל קריסה שורה אחת יורדת עד שזה נעלם ... ושוב המחשב עובד טוב ואז זה מופיע .
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רואים כזה בצד שמאל דבר כזה שכשמראים עליו הוא יוצא.. מאיפה אני יכול להשיג כזה?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://shareaza.sourceforge.net/ ביקורת ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3140536,00.html מישהו ניסה ? יש התרשמות ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! שבוע שעבר התחלתי להתעניין בכל הקטע של הגרפיקה אז בחלק הזה קחו אותי בתור אהבל : שמעתי על התוכנה הזאת כי רציתי לראות איך אנשים מסרטטים מארזים של מחשבים ושאר הדברים... בזמן סרטוט של מארז מחשב שעל זה אני עובד בימים אלה אני ראיתי שהוסיפו חלקים שמראים את סדר גודלם בתוך המארז כמו לוחות אם, ספקים מאוררים וכד'... השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להוריד את התוספים האלה כדאי להוסיף אותם לסירטוטיי ?! ואחרי שאני מורדי אותם איך אני מוסיף אותם... תודה רבה רבה לכל העונים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
Firefox 3.5 RC Candidate released. הורדה (אנגלית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/en-US/Firefox Setup 3.5 RC 1.exe הורדה (עברית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/he/Firefox%20Setup%203.5%20RC%201.exe [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתקליט לי כל מה שמשודר במסך ותהפוך את זה לסרט AVI או MPEG תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחסימת אתרים ואפשרויות במחשב, כמו windows steady state רק שתעבוד גם על ווינדווס 7 בתודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-