תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תהיתי אם עדיין לא יצא תיקון כי כבר עבר הרבה זמן או שפיספסתי עידכון?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שבהם החלון הזה קופץ לי (תמונה מצורפת למטה). אני מניח שזה בעיה של הגדרות ב-IE. מה צריך לשנות ואיפה? המערכת שלי: Win XP Pro SP2 IE6 ver. 6.0.2900 SP2 תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD באיזה תוכנת העתקה/צריבה הייתם ממליצים להשתמש? האם תוכנה להסבה/המרה בין פורמטים שונים תהיה שונה?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ועשייתי את זה על הכונן הלא נכון רציתי לדעת אם אני יכול להקטין את הגודל של הכונן למינימום כלומר מה שמשתמש עכשיו בפועל וליצור כונן חדש מהשטח שהתפנה ולהריץ שחזור של הקבצים שישחזר את מה שהיה ולהעביר אל הכונן החדש השאלה אם אני יקטין את גודל המחיצה זה לא יפגע בחומר בה? והאם יהיה אפשר לסרוק מחיצה שהוקטנה?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצרוב דיסק עם קבצי MP3 בסדר שאני בוחר. ניסיתי לעשות זאת בNero ופשוט לא הצלחתי לא משנה מה ניסיתי... מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הפשוטה הזו? (או לחלופין איך לבצע הפעולה עם Nero למרות שאני מסופק אם אצליח...). תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מאילותים כאלה ואחרים עד עכשיו המודם שלי מחובר דרך USB למחשב. עכשיו עם השדרוג ל 4 ג'יגה ראם התחלתי לחפש עבור דרייבר לדבר הזה למערכת של 64 ביט, למרבה הפלא לא מצאתי כלום, ובתמיכה של הוט בכלל התפלאו לשמוע שיש חיה כזו בכלל. יש מישו שיש לו \ יודע מאיפה אפשר להוריד? או שאין ברירה וצריך כבל רשת?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ video על המחשב, ואני מעונין לצרוב אותו על דיסק DVD ולראות אותו בנגן DVD שלי. יש לי במחשב צורב DVD, ובתוכנת הנרו לא מצאתי אפשרות לצרוב video ל DVD ולראות שם. האם יש אפשרות לבצע את זה בנרו? אם כן איך? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
Firefox 3.5 RC Candidate released. הורדה (אנגלית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/en-US/Firefox Setup 3.5 RC 1.exe הורדה (עברית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/he/Firefox%20Setup%203.5%20RC%201.exe [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להקליד כתובת ישר אחרי לחיצת ctrl+t, הוא גם לא מבקש אישור לסגור את הדפדפן שיש מספר טאבים. שאני לוחץ על X למעלה, הוא ישר סוגר בלי לפתוח חלון "יש יותר מלשונית אחת פתוחה בלה בלה בלה"... מה נסגגגגגר?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ZoneAlarm Internet Security Suite.v6.0.631.003 אך נוצרה לי בעיה, אני ואח שלי מחוברת ברשת מחוברת ומשום מה הפיירוול של ZoneAlarm חוסם את הרשת ועכשיו אחי לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלו. (המחשב שלי הוא הראשי). בבקשה תעזרו לי לתקן את זה (מי זה מבין ב-ZoneAlarm).
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח אבל שמעתי יש דרך שמאפשרת זאת מישהוא יודע איך????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי! אני טכנאי מחשבים,והחלטתי לבנות ווינדוס (מבוסס על מקורי כמובן (יענו מבקש סיריאל ועושה אקטיבציה)) ולעשות לו כמה שינויים כדי לחסוך לעצמי זמן בהתקנות... אני משתמש ב nLite מצאתי איך לשלב עדכונים ודריברים אבל אני לא מצליח לשלב תוכנות צד-שלישי(נרו אדובי וכו') למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? חשבתי על לעשות MSI מכל התוכנות אבל אז אני צריך לבנות סקריפט שיריץ אותו... וזה דיי מסורבל ומעצבן... למישהו יש ניסיון עם התוכנה והוא יכול לאמר לי איך לשלב תוכנות בהתקנת הווינדוס?? תודה.. NIKILLER
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באימיול והיא כזאת אני לא מצליח להתחבר לאימיול ואני רואה את השרתים בצבע חיוור כזה ואיאפשר להיכנס לאף שרת או בכלל להתחבר לאימיול. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. לידע כללי אני מחובר דרך מודם
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה win 2000 וoffice 2000 הכל עבד לי מצויין (99% מההדעות מתחילות כככה..) אין לי מושג מה גרם לשינוי, אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה outlook2000, שמאפשר לי לעשות הכל, היא פתאום נסגרת לבד ומוציאה הודעת שגיאה, מצורפת למטה.אודה לכם אם תעזרו לי בזה, מה בדיוק אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לתקן אותה, אני מעדיף לא להתקין מחדש שום דבר שלא צריך...אז תיקון הדרך העדיפה בעיני, אגב ניסיתי תיקון וזיהוי וזה לא עבד. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש תוכנה לבניית תבניות אתר - TEMPLATES אשמח אם תעזרו... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום וחג שמח היתה עכשיו הפסקת חשמל והאוברנט שלי איפס את עצמו ולא מוריד כעת... פעם הגדרתי אותו לפי איזה מדריך שראיתי ברשת ועכשיו אין לי את אותו מדריך ואין לי מושג מה צריך לעשות... חברה שיש להם אוברנת יכולים לעזור בבקשה? ואם גם תוכלו להביא לי בבקשה מדריך בשביל שבעתיד זה לא יקרא לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדמה לי וירוסים במחשב למשל תגנוב את כל התעבורה ברשת, תעלה CPU , תגנוב RAM אני צריך את זה למטרות בדיקה כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום כולם. הרצתי היום את גרסת הנסיון של 3DMARK VANTAGE בסוף התוצאה שלי הייתה כך: 3DMark Score: 7523 Graphics Score: 6700 CPU Score: 11914 יכול להיות שיש כאן בעיה? זאת גרסת נסיון ולכן אני לא יכול להריץ אותה שוב. (אם הנושא לא שייך לפורום פה תעבירו, פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר)
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה ה Internet Explorer רוצה ממני? אני בכלל לא מפעיל אותו וכשאני מכבה את התהליך הוא חוזר כל הזמן, מה זה ואיך אני מעיף את זה בבקשה...?
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, בעיה באודיו במחשב נראה לי הכרטיס קול נדפק אז ככה, היה לי ווינדוס 7 ומה שקורה זה ששומעים סאונד בסדר ואז פתאום המחוג של הסאונד יורד לאפס ואם מעלים אותו חזרה לפול הוא יורד לבד זה נראה כמו וירוס או שהכרטיס קול נדפק. וגם שומעים רק בסאב ובעוד 2 רמקולים ובשאר שלושת הרמקולים לא שומעים כלום. כדי שהסאונד יחזור צריך לרסטט את מחשב ולאחר מכן אחרי כמה שעות הבעיה חוזרת והמחוג נופל מעצמו שוב. רציתי להתקין כרטיס קול אבל אי אפשר כי הכרטיס מסך עולה על יציאות הPCI ואי אפשר לחבר כלום זה שיגע אותי אז פירמטטי לווינדוס אקספי ואותה הבעיה בדיוק בהגדרות זה מופיע על 5.1 והתקנתי מאתר ASUS את הדרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר מדובר על לוח G33 של ASUS P5K-VM ויש שם כרטיס קול מובנה …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם דיסק של התוכנה הזאת רשום שם THINK FAST ובכוכבית קטנה רשום , powered by mcafee. משהו מכיר את התוכנה שווה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני זקוק לפאצ' ל-overnet שיעשה אותו pro. אמרו לי שזה יכול לשפר ממש טוב ת'מהירות. ואין אין פאצ' אז הגדרות אופטימליות או משהו כזה,אני ישמח לקבל את שניהם. נ.ב. אני חדש אז שלום ;D
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון רציתי לשאול האם כדאי לי להתקין בקרוב את המערכת Windows 7 על המחשב שלי? יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCCESOR 5200+ zzzz 2 ג'יגה ראם וזה מה שנראה לי חשוב לגבי המערכת התקנה. יש לי גם כרטיס מסך ATI RADEON HD 3400 בקיצור מה אתם אומרים? ובלי קשר למחשב שלי, רק לגבי המערכת, היא טובה? מומלצת למי שיש לו XP עכשיו? בלי להתיחס למחיר אין מה לדאוג... יש לה באגים? אהבתם אותה לא אהבתם? ועכשיו לבעיה שלי כל פעם שאני רוצה להפעיל סרטון צפיה ישירה בסגנון יוטיוב, הסרט לא יתחיל לפעול לי עד שכל הסרטון נטען מעצמו! וזה אפילו לא מראה שהוא (הפס האדום), אלא רק קופץ מלא טעון לטעון לגמרי ברגע שזה מסיין לטעון הכל. וזה לא רק ביוטיוב, גם בפייסבוק וכאלה... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-