תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מסמך בגודל 18MB, אני התבקשתי בעבודה להקטין את הגודל. יש בו הרבה תמונות, אני מניח שזה שכתב אותו שם את כולם כ BMP, כך שאני משער שצריך להפוך אותם ל JPG. משהו יודע כיצד?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שאני מתקין את הסרגל כלים של alexa מהאתר של alexa... נוד 32 מזהה וירוס..תמונה בלינק הבא : http://www.img-il.com/up/ekuzv2ztyg2y.bmp ההתקנה מכאן http://www.alexa.com/site/download/ האם זאת הודעת שווא של נוד32 ולהתקין את הסרגל כלים בכל זאת או שלא להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עכשיו הוא מראה כל פעם שהוא נמחק אבל אחרי סריקה חוזרת הוא מוצא אותו כל הזמן שוב..... על מה אתם ממליצים ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כמו שחלקכם יודעים האתר הראשון שהצגתי כאן לפני חודש בערך הוא: www.d-designs.co.il חוץ מהאתר הזה, הרגשתי צורך לבנות עמוד שיתאים במיוחד לאדריכלים כי האתר הזה (לדעתי) נמרח מדי, יותר מדי פוזה. אדריכלים לא אוהבים את זה. לכן בניתי איזשהו עמוד חלק בלי קישקושים, אלא רק תמונות שיתרכזו בהן: http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/New%20Collections/B/NC1.htm אולי מגיע לזה "אין פה עיצוב", אבל בכל זאת רציתי משהו מאוד מינימליסטי, משהו שגם אדריכלים אוהבים וגם משהו שלא דורש ידע רב מדי בתכנות, מה שאין לי. 1. אז בכל זאת, איך העיצוב? 2. האם הניווט פרקטי? (גם בין תמונות וגם בין עמודים) 3. עשיתי רק לחצני NEXT ו-PREVIOUS מכיוון שבהתחלה לא ידעתי שאצטרך להכניס יותר מדי קולקציות. אבל עכ…
-
אבל תבדקו שזה באמת עובד כי הלכתי ל"התאמה אישית" > "סרגל כלים חדש" וזה לא יצר סרגל שמתפקד כמו מה שבא עם התוכנה. אי אפשר להוסיף אתרים (אני מוסיף ע"י גרירה לסרגל ולאחר מכן משנה את השם כדי שיהיה קצר ויהיה מקום) יכול להיות שיש שיטה אחרת להוסיף אתרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי וינדוס ויסטה התקנתי כמה פעמים את התקנה של הכרטיס המסך מי האתר בכול זאת אין לי איקון של הכריס מסך למטה ליעד השעון הוא היה כמה שניות ואחרה זה נעלם מה לעשות יש מצב שזה בעיה חומרה?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הכל החל בתולעת הstration , אשר למרות עידכון האנטי ווירוס נוד מ - גירסא 2.0 ל 2.5, היה נדמה כי טופלה, אך עדיין הוא מתריע על הימצאותה, אני נותן אישור למחוק אותה, אך כעבור יום ההודעה תופיע עוד פעם, וכן, השתמשתי בכלי להסרתה שמפורסם בדביק. במקביל לכך פתאום מופיעה התרעה כביכול שהמחשב שלי יוצר עותקים לא מאושרים של קבצי מערכת, וככל הנראה מדובר באדוורים וחרטא כזה, אני מופנה ללינק, לוחץ עליו וסתם מוריד את ה antispyware שלהם שכביכול מצא כמה קבצים נגועים, למרות זאת מופיע לי אייקון של האזהרה וכל כמה שעות מוקפצת הודעה מעצבנת, אנא עזרו לי, אני בנאדם שמגן כל החיים שלו על המחשב הכי טוב שאפשר ופתאום כל החרטא הזה נופל עלי משומקום. תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אחותי התקינה לי ICQ במחשב וזה שינה לי את הדף שאני פותח כרטיסייה חדשה מחקתי את ה ICQ וזה עדיין נשאר, ניסיתי לאפס את ההגדרות של הדפדפן ולא עזר מדובר על IE8 צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רואה סרט ופתאום התרגום נעלם לטעון את התרגום מחדש לא עוזר..אני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור לאותה נקודה שבה התרגום נעלם כדי להמשיך לראות את הסרט וזה קורה די הרבה פעמים בהרבה סרטים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות פורום תוכנה יש לי אל פסק e-com של ADVICE, 700VA , ורציתי להוריד לו את תוכנת ההורדה שלו, אבל לא מצאתי באתר את התוכנה לXP. מישהו יכול להביא לי קישור מדוייק להורדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הסרט צרוב על CD רגיל. המדייה פלייר מראה אותו בלי בעיות. אבל כאשר אני מנסה לצרוב אותו בתוכנת EAZY CD אני לא מצליח? (ה-CD מורכב משני תיקיות בצורת מדיה) האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות על מנת לצרוב אותו? ברשותי גם תוכנת CLONECD לצריבה מה אני צריך להגדיר ואיזה תוכנה עדיפה כדי לצרוב את הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא הזון אלרן, הוא לא נותן לי אפילו להכנס לאינטרנט, משהו נורמלי... תודה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כמה שיותר נוח עד עכשיו השתמשתי בMUSICMATCH JUKEBOX אבל היא התחילה לעשות בעיות
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי מצלמת אינטרנט עם הדרייבר , אבל הבעיה שאחרי אתחול לוקח כ-2 דקות עד שהאייקונים עולים ז"א שהמסך תקוע בתמונה של העננים וכעבור 2 דקות כל האייקונים עולים , לפני התקנת המצלמה המחשב עלה בטיל , זה מחשב חדש . מדובר על חלונות XP PRO 4 ג'יגה זיכרון מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בGPU ACCELERATION לא כתוב כלום.. כאילו אין כרטיס בכלל מה אני עושה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האלן אחי הכניס לשנייה את ה DISK ON KEY שלו אליי למחשב וישר העביר וירוס. http://www.zix.co.il/basic.php האנטי וירוס לא מוחק אותו,ושאני מנסה ידנית למחוק אני לא מצליח למצוא אותו במחשב. נעשו סריקות עם אותו אנטי וירוס נוכחי ו SPYBOY ועדיין לא נמחק. אשמח לעזרה..
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום, היו לי תבניות בוורד של מדבקות שהייתי פותח את הקובת וורד אז הייתי יכול להדפיס מדבקות. החלפתי מחשב (חדש) וכשאני פותח את הקובץ עם וורד עם המדבקות אז הקובץ נפתח אבל ללא תבניות של המדבקות וממש אין לי חשק/כח לבנות מדבקות חדשות. 1.האם ניתן לגבות את המדבקות מהמחשב הישן לחדש ? קרי,ייצוא/יבוא או גיבוי/שחזור. 2.האם זה עניין של הגדרות בתוך הוורד ? אני עובד עם גרסת 2007.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום פתחתי היום את "לוח הבקרה" ושמתי לב על שורות אלו : א. כלי ההפעלה של Windows Live ב. מסייע הכניסה של Windows Live כי לאחרונה לאחר שהתקנתי את אינטרנט אקספלורר 8 מתחילים להופיע ולקפוץ חלונות של פירסומת, כגון: של נטויזין שמציעים לשדרג ועוד פירסומונים אחרים וכו' בזמן שאני נכנס לאתר מסוים ופתאם מאיט וקופץ לו "פירסומון" וגם בזמני מנוחה של המחשב. העלתי לדיון על זה בפורום לפני שבועיים בערך, הנה לינק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468761.0 השאלה האם שני התקנות הללו גורמות לפירסומונים להופיע או אין שייכות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
פתחתי קובץ בוורד וזה עולה לי בשפה ג'יבריש ולא בעברית מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש דרך להעביר קבצים באמצעות תקיה שלמה שהמכילה קבצים ך שאוכל להעביר את כל התקיה ולא כל קובץ בנפרג. ניסיתי במסנג'ר ך הצד השני אינו תומך בכך. במייל לא עובד (OUTLOOK האם קיימת דרך פשוטה להעביר תקיות המכילות קבצים רבים? שני הצדדים אני והצד השני משתמשים בXP PRO ניסיתי גם להשתלט על המחשב השני ולהעביר אך זה לא אפשרות COPY PAST לא מאופשרת תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון הנגן קורס בתדירויות ממש גבוהות,גם לאחר עדכון גרסה. זו בעייה מוכרת ויש לה פיתרון? או לחילופין יש המלצה על נגן איכותי ברמתו שיודע לחפש לבד כתוביות באינטרנט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-