תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי תוכנה בסיומת dmg איך אני מתקין אותה? תודה רבה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים על הנגן החדש? זה רק נראה לי או שהוא הרבה יותר מהיר.. ? האם הוא סימן לבאות מLonghorn ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בס"ד שלום בעמוד הנ"ל : http://get.adobe.com/flashplayer/trigger/0/ אמור לצפוף הלשונית הצהובה שאומרת שיש קובץ שמוכן להורדה או משהו דומה .. וזה פשוט לא צף, איך אני מסדר ומעדכן את הגרסא ל10 תודה רבה שבוע טוב ומבורך
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה להמרת סרטי וידיאו. מ AVI ל MPEG, עם יכולת דחיסה הטובה ביותר מבלי לפגוע באיכות יותר מדי. ???
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הנה הלינק לקובץ: http://rapidshare.com/files/59288891/DirectX_10_for_Windows_XP.rar רצות שמועות שזה עובד מישהו יכול לתת אישור רישמי יותר? ככה זה לא נראה לי הכי חוקי אז אם זה לא חוקי אני ימחק את ההודעה....
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהגדרת הגדרות למהירות הורדה מקסימלית וגם העלאה תוך התחשבות בחיבור WIFI. כלומר איזה הגדררות בעיקר אני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מקווה שכאן המקום. האיקונים ICO הפסיקו להיראות כאייקונים, במקום לראות תמונות -רואים סמלים אחידים לכל האייקונים. אני מבין שהבעיה היא חוסר שיוך של קבצי ICO לאיזו שהיא תוכנה שתציג אותם, ואין לי מושג לאיזו תוכנה אני יכול לשייך אותם.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרבה מאוד תמונות סרוקות...הבעיה שבכולן יש חלק שחור (פאק בתוכנה של הסורק). במקום לעשות קרופ אחת אחת...אולי יש תוכנה שתעשה את זה במקומי (הקרופ הוא באותו מקום בכל התמונות)? עדיף שהתוכנה תיהיה חינמית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני חייב את זה דחוף דחוף אם מישהו יודע בבקשה ישר להגיד לי! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרט ותרגום בנפרד ישנה בעיה למרות שתם זמנם של הכתוביות הם ממשיכות להופיע עד שיש צורך בהופעת כתוביות אחרות הסבר : אם הכתובית "שלום" צריכה להופיע בזמן 00:03:333 ולהיעלם בזמן 00:05:333 והכתובית הבאה אחריה צריכה להתחיל ב 00:06:333 אז במקום שהכתובית "שלום" בזמן 00:05:333 היא נעלמת רק כאשר הכתובית הבאה צריכה להופיע 00:06:333 הדבר קורה רק כאשר אני ממקם את הכתוביות מתחת לסרט יש לציין שהמחשב חדש , ובמחשב הקודם לא הייתה ועדיין אין את הבעיה הזו (win xp) האם מישהו נתקל בבעיה כזו ? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת win xp התגלתה בעיה, שחלק מהכתוב (כמו למשל בדוא"ל נכנס בoutlook) מופיע סימני שאלה וג'יבריש במקום הכתוב בעברית. אני זוכר שנתקלתי בבעיה בעבר ופתרתי אותה, ואני מניח שהנושא גם נטחן בפורום, אבל קשה לחפש ולמצוא ת'רד ספציפי שעוסק בזה. אשמח לעזרתכם נדב
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נראה לי שזה שייך לכאן... הפוטושופ שלי לוקח לי את כל הזכרון וגם מהזכרון הוירטואלי אני צריך איזה 2 ג'יגה ספייס נוספים כדי שהפוטו יעבוד איכשהו. הוא כבד בטירוף, כל 2 דקות של עבודה עם רזולוציות גדולות הוא נתקע וגם בעיצוב פונטים (וחוזר לעצמו לאחר איזה דקה ובעיצובים ברזולוציות גדולות אחרי איזה 5-6 דקות) בהתחלה הפוטו עבד ממש חלק, לדעתי מאז שהתחלתי לשים הרבה פונטים הוא התחיל להתקע...... מה אני עושה? יש לי איזה 3000 פונטים ואין לי עצבים לסדר אותם רק מה שאני צריך. יש איזה אפשרות להפעיל רק חלק מהפונטים או יש תיקייה מיוחדת שהיא רק של פונטים של פוטו? זה פשוט מעצבן לעבוד ככה.... תודה על כל עזרה שתבוא...
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשינוי גודל מחיצות בדיסק קשיח שתרוץ על win7 64bit
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
העברתי כונן קשיח ממחשב ישן (שלא קיים יותר) למחשב חדש כדי לשחזר חלק מהמידע שעליו (שאני עוד זקוק לו). לצערי, הכונן הישן עבד עם XP פרו ואני עובד עכשיו עם XP הום. חלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח/להעתיק למקום אחר טוענים שאין לי גישה אליהם (במיוחד בתיקיית ה-Documents and Settings). כיצד ניתן לפתור את הבעיה ולסדר את זה כך שאוכל לגשת לקבצים מהכונן הקשיח הישן שלי? אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
לפעמים באתרים מסוימים אני נתקל במשחקים או במצגות FLASH יפים איך אפשר להוריד אותם לדיסק הקשיח - שיהיו קבצים עצמאיים להרצה? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה כרטיס טלוויזה מהדגם הנ"ל שבכותרת הדיון. בזמן ההתקנה גיליתי שלצערי אין לויסטה דרייבר משלה (כמו שיש בד"כ עם כל רכיב חומרה שאני מחבר) ולכן פניתי לאתר החברה בשביל הדרייברים העדכניים ביותר והתוכנת שירות העדכנית ביותר שיש. לצערי גיליתי שיש דרייבר רק לויסטה 32 ביט ולא ל64 ביט. ניסיתי להתקין ולא צלחה דרכי. לאחר מכן ניסיתי את הטריק עם DISABLE_INTEGRITY_CHECKS וזה לא עזר למרות שעבר זה עזר לי עם התקנה של רכיב קריאת SIM. האם ישנה דרך לטפל בהתקנה של הרכיב ו פשוט לוותר ולהתקין על מחשב ישן יותר עם XP 32 ביט? עריכה: פניתי אל Leadtek ולצערי מסתבר שזה תומך רק בויסטה בגרסת 32 ביט בלבד....
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היום נכנסתי אתר של NVIDIA כדי להוריד דרייברים חדשים ויש לןי שם 2 אופציות הראשונה היא : nForce4 AMD Edition - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.70 והשניה היא : nForce4 AMD/Intel X16 - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.82 מה ההבדל בניהם ומה עדיף להוריד ומה מסמך ה X16 ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הורדתי כבר לא מזמן את התוכנה והייתה לי בעיה אז עכשיו רציתי להתקין מחדש וזמן גירסת הניסיון אזל וכדי לפתוח השתמשתי בקיגן עכשיו הבעיה שאין אפשרות לגשת לתוכנה בגלל הניסיון נגמר מה אני יכול לעשות לשנות תאריכים להזיז את הזמן במחשב אחרוה כדי שאני יוכל להתקין שוב עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קנה מסך LCD של MAG דגם B716. עכשיו אני והוא מחפשים דריברים באינטרנט בצורה נואשת למסך שלו. האתר של MAG מביא קובץ להורדה שבו יש מספר קבצים עם דגמים למסכים של MAG שכאשר אתה עושה update driver בדוויס מנג'ר למסך אז אתה בוחר בדגם המתאים לך. אבל אין קובץ עם הדגם של המסך שלו. חפשתי בgoogle ובכמה מאתרי הדריברים הכללים הנמצאים בסטיקי ולא מצאתי. אין זכר לדרייבר כזה! אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא דריבר למסך מהדגם שציינתי, או שיש אפשרות אחרת. כרגע המסך שלו מוגדר שplug and play. תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה שפת תיכנות כדי יותר ללמוד אם אני יכבר ++c וhtml אז איזה ספר לקנות
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-