תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הDEFRAG של הויסטה לא מוסבר הוא מסיים לא רואים תוצאות לא כלום יש משהו יותר טוב ? ומומלץ
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. כשאני לוכד מFirewire יש עיוות בסרט שאני מקבל - כמו פסים מאוזנים, בולט יותר כשהתמונה זזה מהר. זה קרה לי עם כמה תוכנות ועם כמה מחשבים (אבל עם אותו כרטיס FW!). אין לי עוד כרטיס FW ואני 99% בטוח שזה לא המצלמה. כל היודע דבר על התקלה מתבקש להגיב. תודה. (גם אם עוד מישהו דופק את הראש בקיר בקשר לזה, יהיה נחמד לדעת. אני חושב שקראתי כאן משהו כמו זה, אבל אין מצב שאני אמצא את זה)
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
על איזה תוכנה לצפיה תסרטים אתם ממליצים שתומחת ברו הפורמטים. אפשר לראות סרטי DVD דרך ההארד דיסק בלי כונן DVD
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Kaspersky Anti-Virus או NOD32 איזה אנטי ווירוס יותר טוב? איזה חברה יותר טובה? איזה אנטי ווירוס לוקח פחות משאבים מי המערכת? איזה תוכנה יותר מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון הכל התחיל בזה שנכנס לי וירוס בשם "comdlg64" ומאז זה עשה לי כל פעם שאני נכנס למנהל משימות זה עושה ככה: עשיתי הרבה סריקות של אנטי וירוס ובתוכנות כמו Registry Mechanic עשיתי סריקה בHijackThis אבל אני לא מבין בזה אז הנה הקובץ שיצה לי : http://rapidshare.com/files/8030595/hijackthis.log.html אני מקווה שתעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז משום מה יש המון איקונים ממש יפים בקבצי PNG לעומת קבצי ה ico של windows, השאלה שלי היא איך אני הופך אותם לעזאזל לקריאים ב win7? אני מניח שדנו בנושא הזה כבר רבות בעבר אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש שהראה לי תוצאות לא קשורות בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הגיע עידכו לinternet explorer 11 ומאז כל דף שמדפיסים יוצא בגופן מאוד קטן ועם שוליים ענקיות מכל צד..שינוי שנעשה בגלל הIE11 מה עושים כדי שההגדרות הקודמות יחזרו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לערוך קבצי MPEG ברמה בסיסית פלוס גזירת קטעים חיבור פס קול וכו' איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני עורך סרטים ממצלמת הוידאו באמצעות Power Producer 3 לאחרונה נתקלתי בבעיה בצריבה (יש לציין שבמשך כ-3 שנים הכל עובד תקין) מצ"ב צילום מסך, בנסיון צריבה של וידאו ערוך (ספציפי בוידאו הזה - נתקע במהלך ההכנה לצריבה פעם אחת על 75% ופעם שניה על 80% - במשך כיותר משעתיים!) אמנם גודל הקובץ כמעט 4G אבל בעבר לא היתה לי שום בעיה עם וידאו בגדלים כאלו, עשיתי עכשיו נסיון צריבה של וידאו אחר בגודל קצת יותר קטן וצורב תקין. יש מספיק מקום פנוי בדיסק קשיח וביצעתי גם איחוי שנדרש. מה עוד אני יכול לבדוק? אני חייב לצרוב את הוידאו הזה!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי המצב הוא כזה... יש לי רשת מחשבים בבית ואני מוחבר לאינטרנט דרך המחשב השני ב-GATEWAY הבעיה היא שהאיי סיק יו לא מסוגל לקבל ולשלוח קבצים בגלל זה יש איזה שהיא דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בעקבות שרפת המחשב הקודם קניתי חלקים והרכתי מחשב כמעט חדש ?(חלק מהחלקים הם מהישן אבל גם מהשנה האחרונה) הנה המפרט: ASUS A7V333 ATHLON XP1800+ TRANSED 256MB 333MHZ DDR HERCULES PROPHET 2 TITANUM HERCULES GAME THEATHER ASUS E616 RICOH ADP MP7200 MAXTOR 60 GB 7200RPM PINNACLE PCTV ועכשיו לשאלה למה אני מקבל 4700 נקודות ב 3DMARK 2001 כשמערכות דומות מקבלות 6000+/- יש WIN XP ודטניטור 28.32
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי! נעלם לי האייקון של הדואר אלקטרוני (האוטלוק אקספרס) איך אני מחזיר אותו? הוא לא נמצא "בהתחל" "תוכניות". תודה!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בטח רובכם נתקל לא פעם במערכת anti-leech, ישנם כל מיני מערכות anti-leech ויש אפילו אחת עם דפדפן מובנה, הבעיה היא שכשהיא פועלת בדפדפן אז הדפדפן תופס 100% מהמעבד ומאיט את כל המערכת. ניסיתי גם במחשב של אחי וגם אצלו אותה בעיה. מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שהסרט תומך סראונד לא? או שזה בכלל משהו אחר? ויענו סתם גירסא של DVDRIP אם אני שם את הסרט הזה ויש לי רמקולים 5.1 זה לא יעבוד בסראונד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על לוח DS3R XP64 עם 8GB 3- 6 דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה כל אחד ניסיתי גם להשתמש ברייד 5 (של הלוח) בשימוש עם 5 כוננים, אך זה עדיין צולע. יש לי בערך 20 מערכות וירטואליות כאשר בדר"כ 3-4 רצות במקביל, ולאחר כמה שעות של עבודה זה נעשה איטי בטיירוף. האם למישהו יש נסיון בהתמודדות עם איטיות הנגרמת עקב פרגמנטציה שהקבצים של VMWARE יוצרים ? חשבתי לעשות לי שרת קבצים ברשת. האם יש המלצות ? האם לדעתכם יש צוואר בקבוק אחר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתם יודעים שרת כזה...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Professional SP3 וComodo Firewall. אחרי עדכון לגירסה 3.5.54375.427, בכל פעם שWindows עולה החלון של Comodo Firewall קופץ, במקום שהוא יהיה ממוזער בtraybar. איך מסדרים את זה? ניסיתי לראות מה כתוב בmsconfig, אבל משום מה msconfig לא עובד. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לאחר שמדברים בתוכנה פעם ראשונה היא שואלת אם אני רוצה לשמור את ההיסטוריה ואמרתי שלא אבל אני יודע שכל דבר שעושים במחשב נשמר בהארד דיסק. השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע אליה גם אם לא שמרתי אותה ואיך כמובן (אם זה אפשרי). תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ערב טוב בהשראת התוכנית "זומביט" אני מביא לכם כאן תוכנת אנטיווירוס שהיא בעצם מן "אולר שוויצרי" שיש בה הכול... התוכנה חינמית לחלוטין וכרגע במחשב שלי היא עושה עבודה נאמנה מקווה שתהנו http://www.secretmaker.com/
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר קבצי VOB, שאותם הייתי רוצה לצרוב על דיסק בפורמט DVD האם קיים מדריך (כולל תמונות מסך) שמסביר במדויק כיצד לעשות זאת באמצעות התוכנה נרו 8? לא מצאתי מדריך כזה מבין המדריכים שבדביק תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הגירסה החדישה ביותר של וינאפ והיא נתקעת כל הזמן,גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים וטלפון כבלים. האם יש אפשרות ליצור תיבה קולית דרך המחשב כך שמי שמתקשר אלי לטלפון יוכל להשאיר הודעה ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הנורטון אינטרנט סקיוריטי שכולל את הפיירוול והאנטיוירוס של נורטון (משנת 2003)... רציתי לדעת כיום איזה אנטיוירוס ופיירוול הכי כדאי לשים במחשב??
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-