עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by BeBest,

שלום, לאחרונה נתקלתי בשם "חם" חדש - Driver Fusion. עושה רושם של תוכנה טובה, אבל היא לא באמת מוחקת משהו בגרסה החינמית אלא מבקשת לרכוש רישיון פרימיום (30$ - כבר עדיף לפרמט ולעבור לWindows 8). בכל אופן, באיזו תוכנה אתם משתמשים לניהול הדרייברים שלכם? האם בכלל כדאי להתעסק עם תוכנות כאלה? (יותר נזק מתועלת) בעיקרון אני רק רוצה להסיר את הדרייברים של Nvidia בצורה מלאה (היה לי כרטיס מסך של Nvidia והחלפתי בAMD) ביצעתי הסרה דרך לוח הבקרה אבל מידי פעם יש כמה גליצ'ים בתצוגה.. תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  3. שלום. יש לי הארד דיסק חיצוני 500gb של WD. WDC WD5000AAKS-00A7B0 אם ליידק ככה הוא מופיע אצלי במחשב. ישנן מספר תיקיות אשר באורח פלא "נעלמו" פתאום מההארד דיסק והקבצים בהם גם לא נמצאים כאשר אני מבצע חיפוש, אך המקום שהם תופסים עדיין מוגדר כתפוס והמקום הפנוי שהיה לפני שהתיקיות נעלמו נשאר כשהיה. מה באפשרותי לעשות בכדי לשחזר את המידע שאבד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה? הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת. מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  5. מה יותר טוב נרו 7 פרמיום או אולטרה?ומה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by kikkler,

שידרגתי לפני כמה ימים לגרסה 0.42, והתחלתי לקבל הודעות בזו הלשון : יש למישהו מושג מה הקטע ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. האם אפשר לקודד סרט עם תרגום שיהיה מובנה בנרו מבלי להשתמש בVD?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by rgm7,

אחרי שסיימתי להכין אנימציה בתכנה -3d max , כשאני מייצא אותה לקובץ avi ,מה שאני רואה זה רק את הפריים הראשון, מישהו יודע איך אני יוכל להוציא את כל האנימצייה שעשיתי לקובץ avi כך שאני יוכל לראות את כל האנימצייה בסרטון?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by shai11,

משהו יכול לתת לי המלצה לתוכנה להמהרת וידיו אני רוצה להמיר קבצי וידיאו מכל הפורמטים לפורמט MP4 תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by אורטל,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תגידו לי מה הכי טובה עם הרבה מבחר..

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by ORBIT,

לפתע פתאום, לאחר זמן רב מאד(*), החלו להיפתח בדפדפן (פיירפוקס + אקספלורר 8 ) לשוניות של אתרי פרסום. המחשב שלי מוגן וגם לא מתעסק בשטויות כגון: קישורים לא רלבנטים וכניסה לאתרים מפוקפקים וכו. סרקתי בעזרת Ad-Aware 2007 מעודכן ומחקתי באופן גורף (כדי להסיר ספק) את כל מה שנמצא בתוצאות החיפוש. מה עלי עוד לעשות כדי להיפטר מהמטרד הנ"ל, אגב, לפעמים זה נפתח מיד עם הפעלת אחד הדפדפנים וממשיך בגלישה השוטפת. (*) לפחות שלוש שנים שלא נתקלתי בתופעה הזאת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tgl,

כן .. כמו ההיא המובנת ב XP אבל יותר אמינה. המובנית ב XP לא תמיד מזהה את כונן הרשת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. התקנתי את WIN7 לבדיקה בגירסת 64 BIT (אנגלית), עם כל העידכונים ודריברים מעודכנים. התקנתי גם OFFICE 2007 באנגלית שכולל כבר את SP2. עשיתי עידכונים מלאים לאופיס - אלו שמגיעים אחרי הSP2 אבל זה לא שינה את הבעייה. הבעייה שאני לא מצליח לכתוב נורמאלי כמו באופיס 2003 (לא היה לי 2007 לפני כן). הבעייה היא שהוא כותב הפוך בעברית למרות שעברתי לימין ולעברית במקלדת, הסמן נשאר מימין לאות והמילים נרשמות בסדר הפוך, לדוגמה: אם אני רוצה לרשום: "שלום אנשים יקרים" הוא רושם לי "יקרים אנשים שלום". בנוסף לזה גם דף הכתיבה בצד שמאל של המסך ולא במרכז וזה די מציק - יש דרך לשנות ? (מדובר במסך רחב גדול). כדאי לציין שנכנסתי לכלי הגדרת השפות של אופיס ובחרתי כשפה קבועה Hebrew- limited support. זה אמנם הזיז …

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by QQQ,

אני משתמש כבר הרבה זמן בנגן MPC, לאור העובדה שהתוכנה פשוטה ונוחה, ועושה טוב את העבודה. הבעיה היחידה שלי איתה זה שאין דרך איתה ליצור סוג של ספרייה, כך שצריך לטייל בכל המחשב כדי לנגן משהו, במקום שתהיה ספרייה והתוכנה תדע איפה נמצא כל קובץ. מישהו אולי מכיר תוכנה דומה (פחות או יותר) שיש לה אופציה לספריית מדיה? נ.ב: OS: WIN 7 x64 תודה..

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Sman,

Cubase 5 VST על מערכת ההפעלה XP? כי כל פעם שאני מפעיל אותה הוא נותן לי שאיזה שהוא הודעה בקשר לרישום ב KARNEL32, מישהוא יודע מה הסיבה לבעייה, אני יהייה יותר מפורט שאני אגיע הביית ותהייה לי צילום מסך כדי שתיראו.. ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kkffiirr,

המחשב מודיע לי את זה כשאני רוצה לשנות הגדרות עם מאפייני מערכת ועוד כל מיני. ניסיתי להעתיק לתיקיית SYSTEM32 את הקובץ אבל הוא לא נותן לי, הוא מודיע שהוא מוגן מפני כתיבה או משהו כזה. מותקנת על המחשב מערכת XP אנטי וירוס של מקאפי ופיירוול של נבידיה. אני יודע שזה גרוע, זה לא מחשב שלי ואי אפשר להסיר בגלל התקלה הזו. בדקתי עם נוד מעדוכן והוא לא מצא וירוס...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by LockOn,

היי, את מתכנן לפרמט ולהתקין את הWIN7 שיש לי.. אז רציתי להכין דיסק של הדרייברים לפני שאני מפרמט אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרייברים שמתאימים לWIN 7. אם אני אוריד לVISTA זה יעבוד? אני מתכוון לBIT 32. תודה רבה. יקח לי הרבה זמן להגיב כי אין לי כרגע מחשב.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by NaNdoS,

הורדתי כרגע את Detonator XP 27.42 אבל לצערי הNVidia Refresh Rate Fix שיש לי לא תומך בדרייברים האלו ואני נאלץ להתקע עם 60Hz כל פעם שאני משנה רזולוציה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה חוץ מלערוך ידנית את nv4_disp.inf? ??? אולי יש NVidia Refresh Rate Fix חדש שכן תומך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם יש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די). וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום. רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר? (ד"א הדי וי די קורא הכל..) ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O] תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני נוב מחולט בעניין אז בסבלנות. היום העברתי לאבא שלי את כל המיילים לאאוטלוק. עכשיו יש לו שלושה חשבונות שונים ב-Gmail ואת כולם הגדרתי כך שיגיעו לאאולטק והכל טוב ויפה. ההודעות "מורדות" לאאוטלוק ברגע זה אבל - משום מה הכל נכנס ל-Inbox אחד ואני לא רואה שלושה "עצים" ניפרדים של חשבונות.. *יש תמונה להסבר* ככה שכמו שאתם רואים במקום שיהיו שלושה "עצים" כאלה של חשבונות יש רק אחד. למישהו יש הסבר איך אני גורם לזה להיות שלושה ניפרדים עם שלוש Inboxים שונים וכו'? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by אבירן,
    • 0 תגובות
    • 429 צפיות
  23. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה של EMAIL שמעבירה הלאה את המיילים שהיא מקבלת בצורה אוטומטית למספר כתובות לפי הסדר, כלומר אם אני מקבל הרבה אימילים ממקור מסויים ואני צריך לחלק אותם למספר משתמשים שברשימה, אז התוכנה תעביר לכל משתמש אימייל לפי התור שלו בצורה אוטומטית. נסיתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי. 5 $ בונוס ב PAYPAL למי שמוצא לי אך אני עושה את זה בחינם

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by GGTM,

מכיוון ש MX 2004 די דומה ל- 8 אז ציינתי את שתיהן... מישהו מכיר אתרים טובים שמדריכים איך להשתמש בתכונות המתקדמות של התוכנה הזו (באחת הגרסאות), חוץ ממה שיש באתר של מקרומדיה. עדיף בעברית אבל גם אם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.