תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם :] יש לי מחשב ניייד וכשאני ניכנס ל HyperTerminal יש לי שם 8 com - ים, כאילו הרבה יציאות ומבחינה פיזית אין לי בכלל יציאה כזאת. כשאני מסתכל על ה HyperTerminal במחשב שולחני רגיל יש לי רק יציאה אחת, שגם קימת מבחינה פיזית במחשב. אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל אני עובד עם זה, ועד עכשיו היו לי במחשב הנייד 8 יציאות (לוגיות כביכול), ועכשיו שאני במחשב השולחני הרגיל יש לי רק אחת. יש אפשרות ליצור עוד יציאות "לוגיות" כאלה?..ובכללי אפשר טיפה הסבר על ה HyperTerminal למה הוא נועד וכו'.. חיפשתי קצת חומר אבל לא מצאתי משהו שעוזר לי להבין. תודה לעוזרים :]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לשאול שאלה לגבי הנוד יש לי תמונה לבעיה הזאת: למה זה מראה לי mirror בדר"כ לא הראה לי את האיקון הזה , למה הוא מופיע?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
קודם כל תודה ל IceBreak שענה לי על כמה שאלות עכשיו ככה, יש לי את VMWARE WORKSTATION, אחלה דבר, אני משתמש ב XP X64 ובVMWARE התקנתי את XP הרגיל. שמתי לב ש VMWARE מתקין דרייברים משלו לכרטיס מסך (הוא לא מציג את הכרטיס שלי כ nvidia), הסיבה המרכזית שבגללה אני רציתי להתנסות עם VMWARE היא שרציתי להשתמש באופציית ה VIVO שלי (לראות טלויזיה על גבי המחשב, דבר שלצערי nvidia לא הוציאה דרייברים ל X64), אבל מאחר ואני לא יכול להתקין FORCEWARE על ה virtual machine אז גם אי אפשר להתקין את ה WDM של ה VIVO. האם יש דרך עקיפה לסדר את זה? עוד כמה שאלות: 1) הסאונד דיי מקרטע, האם יש דרך לסדר את זה? 2) יש לי 1GB זכרונות, כמה כדאי להקצות מהם ל XP הרגיל? שמתי 512MB והוא דיי מזדחל. 3) בתחילת הה…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי הדפדפן הזה היום עברתי אליו אחרי אינטרנט אקספלורר הגרוע הזה ויש לי כמה שאלות 1.איך מעבירים את פס הגלילה מצד ימין לצד שמאל 2.למה שאני פותח מהמועדפים אתר אז הוא נפתח לי על האתר הקיים ולא בכרטיסיה חדשה 3.האם יש איזה כפתור של מועדפים כמו באקספלורר 7 שאני יוכל לפתוח כמה אתרים במקום כל רגע ללחוץ למעלה על BOOKMARKS וכו' 4.האם יש איזה אפשרות שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא ישאל אותי אם אני רוצה שהוא יפתח את אותם כרטיסיות אתרים בפעם הבאה 5.ולמה בפורומים כשכותבים לאורך אני לא רואה את מה שכתוב רואים רק חצי אין פס גלילה כזה למטה שמאפשר לנוע בין צד לצד אני משתמש בגירסה 2.0.0.2 עם תוסף Tab browser Preferences
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי טוב כמו שראיתם כמה עודעות לפני נגנב לי המספר הנדיר והיפה שהICQ שלי אז הכלתתי לעבור לMSN מסנגר לקצת לראות איך זה ויש לי כמה שאלות... 1)אתם מכירים אולי תוכנה טובה ונוחה נותנת להישמש גם במסנגר ובאיסיקיו ביחד בתוכה 2)בחשבון מסנגר שלי נתתי את ה שיהה GMAIL המשתמש שלי שם אבל אין לי אפשרות לראות את האימילים שלי דרך המסנגר יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS A8N VM ועכשיו לא הורדתי לו דרייברים חדשים עד היום אז משהו יכול להגיד לי אם אלה הדרייברים החדשים בשבילו?? http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_nf4_430_410_winxp32_8.26_uk.html ובקשר לדרייברים של הכרטיסי מסך שאני מוריד אותם עכשיו למה הדרייבירים שוקלים כפול פתאום??
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני בשלבי התאמה של הפיירפוקס לכרום, פשוט נמאס מהצריכת משאבים המוגזמת של השועל. כמה שאלות: 1. לא מצאתי דרך ליצור מצב כשפותחים טאב חדש יפתח לי העמוד בית שלי ולא הSPEED DIAL של גוגל. 2. בנוסף, האם יש דרך לסגור טאבים עם דאבל קליק ולא עם הX שעל הטאב? בדומה לTAB MIX PLUS? 3. האם יש CURRENCY CONVERTER טוב שמתאים לישראל? חיפשתי פתרונות ברשת ולא ממש מצאתי פתרונות... המון תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקבל מחר מחשב עם מעבד מסוג 64BIT ויש לי כמה שאלות: 1. האם להתקין עליו מערכת הפעלה מותאמת winxp 64bit? אם לא, למה? 2. האם למערכת ההפעלה הזו גם יש service pack 1, 2 ? 3. המחשב מגיע עם הארד דיסק SATA. נאמר לי שהתקנת מערכת הפעלה ללא SP2 תגרום לירידה בביצועים של הדיסק.. משהו כזה. אפשר לקבל פירוט\עצה? תודה, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. אני מתחיל בפוטושופ, ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שם: נגיד אני מציד תמונה במסמך, אז איך אני משלב אותה עם הרקע? יש איזה כלי שאפשר איתו לשלב עם הרקע/ עם תמונה אחרת? שנגיד יהיה מעבר מכחול לירוק תוך כמה גוונים, ולא מעבר חד כזה. מאיפה אני יכול להוריד מברשות, פטנרים, פונטים ועוד כאלה לפוטושופ? וגם כשאני מוריד את זה איפה לשים? ונכון, ב-IMAGEREADY אפשר לערוך את תמונות ככה שיהיו בתזוזה, מן סרטון כזה. אז אפשר איזה הסבר/מדריך איך עושים את זה? וגם אם אפשר איזה מדריך טוב לפוטושופ, שמסביר גם איך להכין חתימות... תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם יש לי סרט על המחשב וגם את הכתוביות שלו... אני רוצה לצרוב אותו בפורמט VCD כדי לראות אותו ב- DVD אז איך אני מלביש על הסרט את הכתוביות? אה ובכלל באיזה פורמט הכי כדאי לצרוב אותו כדי לראות אותו ב- DVD? עוד שאלה- מה ההבדל בין פורמט VCD ל- SVCD ? ועוד אחת - אם הסרט מתנגן לי לאט על ה-DVD יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? לצרוב אחרת או משהו?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעסק עם after effects כדי לנסות ולערוך סרטונים וסרטים. עכשיו הבעיה התחילה כבר אחרי שייבאתי את הקובץ וידאו הראשון לAE,והתחלתי לרוץ קצת עם הtimeline התוכנה פשוט קופאת ומתרסקת. אני כרגע עם המפרט הבא stock Q6600 2gb ddr2 (2x1) 800mhz ocz windows 7 ultimate כרטיס מסך : 9800G התייעצתי עם חבר והוא אמר שכדאי לקנות עוד 2 GB ולפרמט ל64 עקב זה שעריכת וידאו זה דבר מאוד כבד והתוכנה עצמה לא עובדת יותר מדי טוב ב32BIT,ובטח לא עם 2GB של זכרון. אז אני רוצה קודם כול לשאול אם למישהו פה היה ניסיון עם התוכנה והאם יש אפשרות להריץ אותה בצורה נורמלית עם המפרט הנ"ל. ובמידה ולא לאיזה זכרונות הייתם ממליצים לי לשדרג (בתקציב של עד 600-700 שקל) תודה. נ.ב האם עדיפה קונפיג…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עכשיו גיליתי את נושא התוכנות וקטוריאליות למשל יש את האילוסטרייטר ופריהנד.. פוטושופ שזה דבר שאני יותר מכיר זה שייך לתוכנות ה..ממ.. לאן זה משתייך בדיוק? ועוד דבר, אני רוצה לדעת אם קיימים עוד סגנונות של תוכנות חוץ מהתוכנות הנ"ל? ואיזה מן תוכנות אלה 3dmax ןmaya וpremiere? בכלל..תזרקו כל מיני שמות של תוכנות שהן מוכרות יחסית ותגידו בבקשה לאן הן משתייכות? וקטוריאלי או לא ויקטוריאלי?[br]פורסם בתאריך: 10.03.2007 בשעה 16:12:25 מישהו? :
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1.האם האנטי-וירוס החינמי AVG עולה עם עליית הווינדוס? 2.האם לאנטי-וירוס החינמי AVG יש יכולות הגנה בזמן אמת מפני וירוסים? 3.כל כמה זמן מתעדכן האנטי-וירוס החינמי AVG (פעם ביום,פעמיים ביום,פעם בשבוע וכו...)? 4.האם מרכז האבטחה של הווינדוס מזהה את האנטי-וירוס החינמי AVG? 5.האם מישהו שמשתמש בו,ויכול להגיד לי האם פעם למחשב שלו היה וירוס וכמה זמן הוא משתמש באנטי-וירוס החינמי AVG? 6.האם יש פיירול מומלץ שמשתלב עם אנטי-וירוס זה? 7.האם AVG מעמיס על המערכת או לא? 8.האם יש אפשרות לעידכונים אוטומטיים? מחכה לתשובה,תודה רבה לכל העונים. אודה מאוד לכל העונים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעצב דיסק בפוטושופ.. לא עטיפה את הדיסק עצמו.. א.יש לזה איזה פורמט או נוהל או שפשוט פותח עיגול בקוטר של דיסק וכו?? ב.אם אני הולך עם העיצוב לבית דפוס יכלו להדפיס לי את זה כעיגולים כלומר על מדבקות עגולות ? ג.יש נהלים מסויימים לגבי רוזלוציה או כל דבר אחר? או שזה כרגיל כמו עיצוב רגיל..? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. אתמול המחשב שלי השתגע סופית . לא נכנס לתיקיות ולא לתוכנות ורושם לי שהאינטרנט לא מחובר (למרות שבדיוק דיברתי עם חברים בסקייפ). אחרי זה המחשב נתקע ולא נדלק שוב. כשמדליקים את המחשב אמור להיות LOADING עם הלוגו של XP , אז המחשב לא מגיע לזה . עכשיו אני רושם את זה דרך המצב בטוח . לפרמט זאת לא בעיה , אבל יש לי דברים נורא חשובים על המחשב (כמו עבודה לבגרות ) . עכשיו אין לי דיסקים של צריבה ואני הולך עוד מאט לקנות . השאלה שלי זה , אם אני צורב דברים דרך ה מצב בטוח אחרי הפירמוט אני יוכל להשתמש בהם ? למשל קבצי וורד או שירים או תמונות . ומאיפה לצרוב את זה דרך היוזר הרגיל או היוזר של האדמין ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התקנתי את Bittorrent ואת הexperimental client. חיפשתי שם של קובץ באיזה אתר והעסק עובד מצויין. כמה שאלות - אין בclient שום מקום לסמן בו share directory - אני אמור לפתוח חלון נפרד לכל קובץ שאני רוצה לחלוק עם אחרים? לא ממש הבנתי איך זה עובד... אם יש לי קובץ DAT של הורדה בקזאה ואני רוצה להוריד את אותו הקובץ בBT, אני יכול פשוט לשנות לו את השם (בהנחה שאני בטוח שאותו קובץ ישנו בBT) לפתוח אות עם הclient והוא ירד בBT? בכלל - התוכנה הזו בטוחה או שיש חורי אבטחה שצריך לדעת עליהם?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בשעה טובה הורדתי FIREFOX יש לציין שהוא עובד ממש טוב. ועכשיו יש לי כמה שאלות: הכתב של הדפדפן פשוט רגיל מידי, בשונה מIE7 שהוא יותר יפה ומסוגנן, איך עושים את זה גם בFIREFOX? בHWZONE רואים למשל את הסמיילים מטושטש קצת ולא חדים, וגם את הסרגלי כלים של HWZONE איך משנים את זה? עוד שאלה, יש לי מקלדת של לוגי'טק, ויש לי בה מקש קיצור שפותח דף אינטרנט, ואחרי שהתקנתי את הFIREFOX לא נפתח שום דף אינטרנט, מה אפשר לעשות? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש איזה כמה דברים שלא הבנתי בו , כמו איך אני מעביר את המועדפים מהאיקספלור לfirefox ? ויש איזה כמה אתרים שלא רואים את התמונה כמו שצריך , יש איזה פאץ ? והכתב לא נראה טוב אפשר לשנות אותו ?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חבר'ה. כחלק מתהליך הלמידה אני כרגע מנסה לבנות (איך לא) את חרב הלייזר המפורסמת מסטאר וורס. הצלחתי לבנות בצורה לא רעה בכלל את החרב(ואני מאוד גאה בעצמי על זה!), אבל כמובן שמדובר באובייקט די פשוט. השאלות שלי נוגעות בצביעה: 1. איך אפשר לצבוע חלקים שונים באובייקט עם materials שונים? כמו בתמונה הזאת(שחור ומטאל) http://www.monstersinmotion.com/catalog/images/sw/vaderfxsabertn.jpg 2. האם יש מקום להוריד material לחרב לייזר? או האם למישהו יש הצעה איך לבנות אחד כזה(אני מניח שאני לא הראשון כאן שבונה את החרב הזאת).
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
למי שיצא לו להשתמש, התוכנה מסתדרת טוב עם עברית? (בGMAIL השורות מתבלגנות בגלל שילוב של אנגלית וערית, הניקוד לא במקום וכו,) וניתן לסנכרן אותה עם GMAIL?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום, חיברתי לאחרונה את המחשב למסך טלוויזיה ושמעתי על התוכנה הזו (מדובר במחשב נייח בחדר שלי ולא אחד שמתיימר ליהיות מדיה סנטר), התקנתי את התוכנה אבל אני קצת מסתבך איתה, ניסיתי להתקין skin בשם bello שנראה פשוט מדהים אך ללא הצלחה וגם לא הצלחתי למצוא addon שהתקנתי כבר. רציתי לדעת למה אני לא יכול לעשות תיקיה שיתיהיה לי גישה מהירה להתקנה במקום לעשות כל פעם את כל הדרך מהכוננים שלי. הוידאו מקוטע משום מה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר ממיר למחשב ולראות טלוויזיה דרך XBMC ישירות. אם אפשר קצת הסבר, מדריכים וטיפים על התוכנה אני יותר מאשמח. תודה רבה. אגב אני עם frodo 12.3 עם זה משנה.
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים שיש גירסה עברית להורדה של YABB 1. השאלה שלי היא: 1.האם 1 היה גם מבוסס PHP וMYSQL או משהו אחר (השרת שלי תומך רק בהם) 2. אם לא האם ניתן להוריד את YABB SE מתורגם לעברית מאיפשהו ? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-